Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha rám hallgatsz,vagy nagyon gyorsan feltolod 20-asra,vagy az új búzamezõsön tolod fel 10-esre a palota/rezidenciát,s alapítasz egy harmadik falut.
Nekem is a második a 15 búzás volt,nagyon nehéz fejleszteni,fõleg 1 faluból,s a harmadik falum már szinte megverte.
Ezért szerintem érdemes lenne 3.,vagy 4. falunak választani 15 búzásat,csak az a baj,hogy erre sokan hajtanak,s lehet elhappolják az ember elõl (én is ezért alapítottam oda a második falut)
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
szóval ne bánd hogy a kezdõfalud nem lett a fõvárosod
nekem is most készül a 10 es szintü rezidencia aztán indulok lassan az elsõ falumat elfoglalni ami 15 búzamezõs😊
már ki is néztem magamnak😊)
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
#1062: katapultoztasd le... 😄
10-es szintû fõépület kell és akkor már tudsz bontani. De szintenként kell és az is idõbe telik.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
kár hogy népeség szerint megy a falvak rendezése, igy romlik a sorrend... :S
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ja és persze a rezidenciában van oylan hogy kulturpont arra mennyél ott látod hogy van-e elegendõ menyiségü ahoz hogy falut alapitsál.
igen, véletlenbe akár azt is lõheti
<#vigyor3>#vigyor3> <#idiota>#idiota>
<#email>#email>
[/spam]™
Jelenleg is az. nagyon-nagyon nehéz fejleszteni,lévén iszonyat kevés az egyéb nyersanyag.
A 3. falum szinte már le is hagyta a másodikat....
Persze késõbb jól jön majd,de lassan fejlõdik nagyon.
remélem nekem is sikerül😊
viszont arrol valami infot mondhatnátok kb mire készüljek mikor a telepessel megtámadom vagy mi
szóval nehogy az legyen hogy odamegyek és nem tudok vele mitkezdeni mert nincs elég haderõm amivel letolom az ottani védelmet
mert ere nem ir semmit hogy mi védi sajnos😞
jeeeee xD
Amugy van vmi SG.hu-s klán?
ha csak nem tévesztem össze másvmivel
És lehetõleg az legyen a fõvárosod oda pakold a palotát! Igy 20-as szintre tolhatod a buzafarmokat és bányákat, vagyis rengeteg katonád lehet. És ha van buzás oázis amit eltunál foglalni akkor inkább ahoz csatold.
Igen kicsit lefogsz amradni, nem úgy fejõdsz mint mások de majd meglátod késöbb hasznodra lessz a 15buzás. Ha nem foglalod el elveszi más.
Nekem s2-ön a szomszédomban volt egy 15buzás örültem és ugy voltam el is foglalom, ám ránkszáltak akkoriban valakik és a csávo melém pakolta a második faluját abbol is folyton támadott. Profilában meg a 15buzás koordinátái voltak, igy inkább nem vettem el elõle, nem akartam hogy gond legyen. Találtam 2db 9buzásat, igaz nem érnek anyit de jok ezek is.
Most pedig 9nap mulva megyek a 15buzásomért. Sikerült találnom a 9buzsátol nemmessze egyet, 310-es népeséggel... 😄
szal még nekem is kicsit odéább van de lehet hogy majd lassan bepróbálom😊
bár nagyon gondolkozom azon is hogy inkább egy másik falu alapítására való cuccot kéne inkább összerakni és egy kemény 15 buzás falut ami a szomszédban van magamévá tenni😊 Végülis melltem csak klántársak vannak csak nem támadnak be😊
don lino egy szar bunkó paraszt, aki a nap 24 órájában a traviánt nyomja, és farmolja a kicsiket. És persze miután meg lettek félemlítve arra hivatkoznak, hogy "õk fizetõ játékosok".
Ez még nem hatalmazza fel õket arra, hogy szétcsesszenek egy egész szervert. Komolyan mondom, aranyvásárlásnál be kéne vezetni egy EQ tesztet, hogy csak 110 fölött lehessen továbblépni.
És még azt mondják, nem tud olyan szabályt mutatni az admin, ami alapján zárolni lehetne õket. Sorra betámadják más klánok legerõsebbjeit együttes erõvel, hogy ne jelenthessenek késõbb fenyegetést, napi szinten több embert nulláznak, akik szintén "fizetõ játékosok", és átbasznak egy rakás embert, hogy létrehozzanak egy önkényuralmi rendszert az egész szerveren. Hát nem ezért van az admin, hogy ezt megfékezze? Joga van hozzá, hogy büntesse a faszfejeket, ha túl messzire mennek.
érdekes téma az biztos. Én feketeA-s vagyok, és a pannon a szövink kaptunk egy klánüzit melyben donlino leve volt benne. Azt irta hogy azért zárolták õket, mert betámadtak egy csávot aki multihunter öcse, és hogy olyan levelek érkeztek visza a gyerektõl amiket a multihunternek irtak stb...
meg aztán hogy beperlik az admint meg a huntereket, biroság stb és megy a levél a németekhez...
nem igazán értem ezt az egészet, de mostanában sok oylan dolog van a speed-en amit nem értek. Egyébként ha jol látom multihunter kiirt valamit don lino adatlapjára. Érdemes elolvasni...
egyszer követ el bármelyikõtök hibát a lehetõ legynagyobb büntetés lesz kiaszbva, s az ellen már az égvilágon semmit nem tudtok tenni
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Az admin mégsem lépte túl a hatáskörét, és megy tovább a játék<#vigyor2>#vigyor2>
Mégiscsak van esély arra, hogy egy tisztességes vérengzésbe torkolljon a játék, imádom a háborút, köszönjük szépen<#worship>#worship>
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
elég kemények
én a 2 es szerveren most tervezem egy ilyen völgy elfoglalását de még kicsinek tartom a seregem hozzá😊
pedfig van 65 thenutan villámom meg 50 phalanx
de még a hösökházát fel kel nyomnom 10 es re hogymagamhoz is tudjam csatolni majd a területet ill még kb ugyanennyi sereget szeretnék minimum és akkor lehet hogy megpróbálom😊