Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shaman
15 mezõs,de nem ez a lényeg.

Ha rám hallgatsz,vagy nagyon gyorsan feltolod 20-asra,vagy az új búzamezõsön tolod fel 10-esre a palota/rezidenciát,s alapítasz egy harmadik falut.
Nekem is a második a 15 búzás volt,nagyon nehéz fejleszteni,fõleg 1 faluból,s a harmadik falum már szinte megverte.
Ezért szerintem érdemes lenne 3.,vagy 4. falunak választani 15 búzásat,csak az a baj,hogy erre sokan hajtanak,s lehet elhappolják az ember elõl (én is ezért alapítottam oda a második falut)

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

én úgy tudom hogy max 15 búzás helyek vannak

Zs0lt1
merre vannak ilyen 16 buzamezõs helyek? 😄D

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Bobber
mint szerintem már irtam én is lejjeb meg egy pár okos ember fõvárosnak 16 buzafarmos területet érdemes megtenni mert ott tudod a környezõ nyersanyagkitermelõ helyeket 20 as szintre növelni
szóval ne bánd hogy a kezdõfalud nem lett a fõvárosod
nekem is most készül a 10 es szintü rezidencia aztán indulok lassan az elsõ falumat elfoglalni ami 15 búzamezõs😊
már ki is néztem magamnak😊)

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Czdano
Thx, csak most vettem észre ha már rezidencia van akkor palota nemlehet..mindegy, max más lesz a föváros..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Zs0lt1
Igen, nálam is megy már, köszi a válaszokat.

gabo91
igen nálam sem volt jó, meg is ilyedtem... gyakran behal a szerver nálam is, meg írtó lassú. De nem csodálom, 2500-3000 -en mindig vannak fent.

#1062: katapultoztasd le... 😄
10-es szintû fõépület kell és akkor már tudsz bontani. De szintenként kell és az is idõbe telik.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Czdano
Rezidenciát hogy tudok lebontani?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Rise Against
pár percre szar volt nálam is, most jó megint bár rohadt lassú :s

Zs0lt1
Srácok nektek megy a speed szerver?

ruffirant
oké köszi

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

Picar77
valoszinüleg inaktiv volt....
de nem tudom pontosan, majd utána kérdezek ha érdekell

()() (^^)

ruffirant
lifelover leos volt azon a környéken van aol én vagyok.most már nm legos.ennek keresem az okát.

mert maga a játékos: NE_fÜRgyÉÉ_Le

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

gabo91
szerintem még nem ért a tõrténet végére... lessz még ott pár falu 😊
kár hogy népeség szerint megy a falvak rendezése, igy romlik a sorrend... :S

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Picar77
igen van

()() (^^)

ruffirant
kéne egy kis informácio.van itt olyan aki bene van a lego klánban?

ToCsEk
Csodálkozom hogy a " ne fürgyéé lee" nincs köztük.<#nyes><#idiota><#taps>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Czdano
Lol

Shaman
pff :-pppppp

gabo91

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
nem kell hozzá semmiféle haderõ. Rákatintasz a térképen az üres faluhelyre és ott lessz alul hogy térkép középpontosítása alatta pedig hogy új falu alapítása. arra kat és már mennek is a telepesek. 3db telepes kell és 750nyersnek kell lennie a faludban.
Ja és persze a rezidenciában van oylan hogy kulturpont arra mennyél ott látod hogy van-e elegendõ menyiségü ahoz hogy falut alapitsál.

igen, véletlenbe akár azt is lõheti

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
neked meg mi a bajod? Mi nem tetszik???

Csirke4
Rejtekhelyet random célzással lehet lõni?
CattiBrie
<#schmoll2> <#ejnye1>

<#vigyor3> <#idiota>

<#email>

[/spam]&#8482;

Bobber
szijjjaaaa😊 <#integet2>
beszélgetünk😊

Bobber
igen de szerintem majd katonai kiképzõbázisnak igen jól jön ha az lesz a fõfalum mert a 20as buzafarm igen sokat számít😊

Shaman
nekem a második falum volt 15 búzás.
Jelenleg is az. nagyon-nagyon nehéz fejleszteni,lévén iszonyat kevés az egyéb nyersanyag.
A 3. falum szinte már le is hagyta a másodikat....
Persze késõbb jól jön majd,de lassan fejlõdik nagyon.

Czdano
Regizz te is, megéri 😄 (de azon a linken amit én adtam xD)

CattiBrie
Hehh??? Mafaxt csináltok ti itt?

[/spam]&#8482;

Bobber
hehe most nézem hogy a klántársam már egy 15 ös buzafarmot befoglalt magának😊
remélem nekem is sikerül😊

Bobber
ha jók az infóim akkor van valmai sg klán de nem tom mleyik szerveren amugy a forum elejét olvasgatva talán kiderül😊

Bobber
jaja most még nincs elfoglalva és csak klántársak meg szövetségesek vannak körülöttem szal most õrült modon építem a rezidenciát hogy azt tudjam elfoglalni fõvárosnak remélem nem lesz vele gondom
viszont arrol valami infot mondhatnátok kb mire készüljek mikor a telepessel megtámadom vagy mi
szóval nehogy az legyen hogy odamegyek és nem tudok vele mitkezdeni mert nincs elég haderõm amivel letolom az ottani védelmet
mert ere nem ir semmit hogy mi védi sajnos😞

Czdano

jeeeee xD
Amugy van vmi SG.hu-s klán?

Czdano
Amugy azt lehet h elhagyatott völgyet (ahol nincsenek dögök) magamhoz csatolok anélkül h falut alapitanék ott?

ad bónuszt a termléshez, attól függ mien nyersi van benne
ha csak nem tévesztem össze másvmivel

Czdano
Az oázis mire jó? :S Egy GYIK meg 1 banner nem kéne? 😄

gabo91
ha nem vgy fenyegetve, és klántársak vesznek körül akkor mindenképen a 15buzásat foglald el.
És lehetõleg az legyen a fõvárosod oda pakold a palotát! Igy 20-as szintre tolhatod a buzafarmokat és bányákat, vagyis rengeteg katonád lehet. És ha van buzás oázis amit eltunál foglalni akkor inkább ahoz csatold.

Igen kicsit lefogsz amradni, nem úgy fejõdsz mint mások de majd meglátod késöbb hasznodra lessz a 15buzás. Ha nem foglalod el elveszi más.

Nekem s2-ön a szomszédomban volt egy 15buzás örültem és ugy voltam el is foglalom, ám ránkszáltak akkoriban valakik és a csávo melém pakolta a második faluját abbol is folyton támadott. Profilában meg a 15buzás koordinátái voltak, igy inkább nem vettem el elõle, nem akartam hogy gond legyen. Találtam 2db 9buzásat, igaz nem érnek anyit de jok ezek is.
Most pedig 9nap mulva megyek a 15buzásomért. Sikerült találnom a 9buzsátol nemmessze egyet, 310-es népeséggel... 😄

Bobber
jaja tudom és el is borzadok tõle mindig hogy mennyi katonámat megölnék a természetben élõ lények😊
szal még nekem is kicsit odéább van de lehet hogy majd lassan bepróbálom😊
bár nagyon gondolkozom azon is hogy inkább egy másik falu alapítására való cuccot kéne inkább összerakni és egy kemény 15 buzás falut ami a szomszédban van magamévá tenni😊 Végülis melltem csak klántársak vannak csak nem támadnak be😊

Shaman
Az az igazság,hogy ezek után örülök,hogy nem a speeden vagyok regelve :-)

Shaman
A gyülekezõ térnél a harci szimulátorban le tudod nagyjából játszani a csatát. Többé-kevésbé jól saccolja az eredményt.

Rise Against
sajnálom hogy nincs olyan szabály, hogy seggfejek nem játszhatnak ://
don lino egy szar bunkó paraszt, aki a nap 24 órájában a traviánt nyomja, és farmolja a kicsiket. És persze miután meg lettek félemlítve arra hivatkoznak, hogy "õk fizetõ játékosok".
Ez még nem hatalmazza fel õket arra, hogy szétcsesszenek egy egész szervert. Komolyan mondom, aranyvásárlásnál be kéne vezetni egy EQ tesztet, hogy csak 110 fölött lehessen továbblépni.
És még azt mondják, nem tud olyan szabályt mutatni az admin, ami alapján zárolni lehetne õket. Sorra betámadják más klánok legerõsebbjeit együttes erõvel, hogy ne jelenthessenek késõbb fenyegetést, napi szinten több embert nulláznak, akik szintén "fizetõ játékosok", és átbasznak egy rakás embert, hogy létrehozzanak egy önkényuralmi rendszert az egész szerveren. Hát nem ezért van az admin, hogy ezt megfékezze? Joga van hozzá, hogy büntesse a faszfejeket, ha túl messzire mennek.

egy szerveren több faluja is lehet, csak az a lényeg hogy 1 accauntal

gabo91
<#conf><#csodalk>ilyen képeket sem láttam még... durva nagyon.

gabo91
hát egyrészt van harcszimulátor másrész anyit mondok lehet kiirtod 200 teutonnal de ugy hogy bebukod, várj és csinálsj 500-at akkor joval kevesebb lessz a veszteséged, de mérlegelni kell, na meg persze matekolgatni is 😉

gabo91
látom don linoék zárolásárol folyik/folyt a vita...
érdekes téma az biztos. Én feketeA-s vagyok, és a pannon a szövink kaptunk egy klánüzit melyben donlino leve volt benne. Azt irta hogy azért zárolták õket, mert betámadtak egy csávot aki multihunter öcse, és hogy olyan levelek érkeztek visza a gyerektõl amiket a multihunternek irtak stb...
meg aztán hogy beperlik az admint meg a huntereket, biroság stb és megy a levél a németekhez...
nem igazán értem ezt az egészet, de mostanában sok oylan dolog van a speed-en amit nem értek. Egyébként ha jol látom multihunter kiirt valamit don lino adatlapjára. Érdemes elolvasni...

David2
sztem adminnal hadakozni a lehetõ legnagyobb öngól
egyszer követ el bármelyikõtök hibát a lehetõ legynagyobb büntetés lesz kiaszbva, s az ellen már az égvilágon semmit nem tudtok tenni

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

A zárolásnak vége<#nezze>
Az admin mégsem lépte túl a hatáskörét, és megy tovább a játék<#vigyor2>
Mégiscsak van esély arra, hogy egy tisztességes vérengzésbe torkolljon a játék, imádom a háborút, köszönjük szépen<#worship>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Bobber
szerintem azt még ne nagyon eröltesd mármint az elhagyatott völgyet😊
elég kemények
én a 2 es szerveren most tervezem egy ilyen völgy elfoglalását de még kicsinek tartom a seregem hozzá😊
pedfig van 65 thenutan villámom meg 50 phalanx
de még a hösökházát fel kel nyomnom 10 es re hogymagamhoz is tudjam csatolni majd a területet ill még kb ugyanennyi sereget szeretnék minimum és akkor lehet hogy megpróbálom😊

igen, hõssel tudod elfoglalni és árthatnak. a gyülekezõtéren a harc-szimulátorban megnézheted mekkora sereg kell a legyõzéséhez