Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
alsó opcióval ki lehet nevezni hogy ez lesz a föfalum.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Mivel csak 1 fõfalu lehet.
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
és mivel azt akarom megtenni fõfalunak igy ott ki tudom a nyersanyagtermelõket építeni 10 es szint felé mert normál faluban csak 10 es szintig lehet kiépíteni a buza agyag stb bányáidat
erre azért van szükség mert amikor már nagyon keménynek érzi magát az ember akkor nagyon nehéz egy akkora sereget ellátni kajával ami ütõképes is lehet
viszont egy 15 buzás faluban 20 as szintü búzafarmokkal iszonyat méretü sereget lehet tartani és nem anyira gond az élelmezése
remélem érthetõen irtam le a dolgot ha nem akkor bocsi😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
TÉK
32ezres a torlasz már...
milessz itt ... :S
szar ez egész, a mai nappal csak buktam az egészen, eltünt 3k birodalmim, meg a 9-es szintû hõsöm... sehol sincsenek. Éppen támadni voltak és nem jöttek vissza. oázist irtottam de 30birodlai halt meg. elindultak haza, ám nem értek haza, gyülekezõtérnél sincs kiirva. És még a buzatermelésem sem ugrott vissza.
épitkezni se tudtam a raktárak tele, buzám nincs, kereskedõk beragadva.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Meg már értelme se lenne. Szerintem 2-3 hónap mulva ujraindul a speed, vagy legalábbis vége lessz. De állítolag már lessz hamarossan s4-is. Ám errõl nem tudok semmitse mondani.
Tegnap vettem észreén is, hogy már nem lehet regizni speed-re.
#1084: okés értem, köszi. Még hagyom had termelje a cp-t aztán lehet jobban járok ha lebontom és felhuzom a bányákat, majd abbol a nyersbõl inkább csinálom a partikat.
Egyébként játszik valamelyikõtök valami külfödi szerveren? Van jopár küldöldi szerver melyek neve classic... nem tudjátok mi lehet a különbség a normál és a classic között?
elsõre az arircraftokra (remélem jól írtam) gondoltam... de inkább nem találgatok
Nálatok sem jó a speed szerver most?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Sõt a fõfalumhoz van egy fa+buza oázisom igy még fürészüzemem sincs... (fürészüem amit adna azt adja az oázis) de mivel fõfalu ezért kõfaragot ide lehet csak az meg nem árt majd meg csináltam 18-as szintû gyakorloteret ami megint hleyet foglal de hasznos... 3 raktár 1 amgtár
többit ugyis tudjátok milehet.
Viszont akadémiát azért nem bontom le, mert akkor birodlamit sme lehet szerintem csinálni... ismertetõben ugye az van hogy birodalmi: aadémi szint 5 fegyverkovács szint 3
tehát követelmény az épület...
Vagy ha kivan fejlesztve és lebontom az akadémiát attól még lehet csinálni birodalmit?
#1077 MEgnéztem, megtaláltam. Thx az infót.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
bal oldalt ismertetõre kattintassz,majd egységek-gall,és ott mindegyikhez leírja,hogy mi kell.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
-Követség (majd építessz egy másik faluban,elég belõle 1 is)
- Rejtekhely (mikor már erõsebb,vagy és úgyse számít,mert nagy a termelés)
-Akadémia (ha mindent kifejlesztettél (bár így eléggé csökken a kultúr pont hozamod)
- Fegyverkovács/páncélkovács (ha mindent kifejlesztettél,állítólag le lehet bontani,megmarad a bonusz)
Hát úgy hirtelen ennyi jutott eszembe.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
és azt a falut ha oda jutok akkor csak magtárral ill vagy 2 raktárral fogom szerintem ellátni bár a magtár szerintem anyira nem is kell majd mert a sereg elviszi ugyis a termelést😊
szal majd kialakul
de azt tudomhogy nem véletlen hogy harapnak az emberek a 15 buzás falukra😊
Ám ha nyers kell akkor kezdõfalu legyen fõváros csak egy a gond vele.
NORMÁL SZERVEREN 17-es szinten 2400-at termel egy bánya oránként. ebben nincs semmiféle +%
tehát 4*2400*1.25= 12.000 termelés mindenbõl... oázisok és arany nélkül...
jaja szuper, DE ezt ki is kell épiteni ahoz meg sok yners kell, és hát nagy raktár. szoval mit bontunk hogy legyen raktár??? na ez itt a probléma. meg aztán ugye kereskedõ is kevés hogy enyit elvigyél msáhova. lasu ehez a katonagyártás, de ez mind1...
gondoljátok el speed szerveren milenne... 14fölé nem merem vinni a báynákat, mert nem férnék el, pedig 3raktáram és 1 magtáram van. tárolás is gond lassan, de inkább az hogy tovább nem is tudnám épiteni mert kéne mégegy magtár...
elég szar, hogy ilyen kevés épitési terület van csak a falukban...
egyébként a rezidenciát elbonthatod. én is lebontottam a 10-est és felhuztam a 15-ös palotát...
10-es rezidenciában ha csinálsz telepest és lebontod akkor sem csinálhatsz a 10-es palotában már.
elvileg ha nem nagyon fejlesztgetem se lesz nagy tragédia mert csak klántársak meg szövetségesek vannak melletem ill 5 mezõre van tõlem a falu igy tényleg jó lenne elfoglalni hogy ne a világ másik végére keljen hordanom a segítõ anyagot😊