7029
  • Requiem88
    tegnap még nem lehetett aktiválni...
    ezzel az órával csak az a baj hogy mindenkinek a saját gépén lévő időt mutatja ami ugyebár senkinek sem ugyanaz. de tőlem mehetünk ezzel is...
    éppne csak csökken annak az esélye hogy egymás mellett leszünk, bár alapból is elég kicsi rá az esély (az egyszerre regeléssel-loginolással is)
    mindegy, meglátjuk.
  • gabo91
    hát csak ezt az orát tudtam idetenni...

Van-e esetleg valami hasznos travianos dolgotok vagy oldal?
  • gabo91
    de még nem lehet aktiválni... vagy igen?
  • F1re
    baz en mar aktivaltam :DDDD tegnap csak loginolni fogok
  • Czdano
    Akkor a natar egységek sorrendben (valszeg ez lesz a nevük de nem bizti)
    -Dárdás
    -Buzogányos (ezt nem tudom másképp forditani-nyers forditásban tüskeharcos
    -Testőr (őr?)
    -(vmien madár..a prey áldozatot, zsákmányt jelent, lehet h keselyű lesz..)
    -Fejszés lovas xD
    -Natar lovag
    -Dárdavető
    -Natar császár (irányitó?)
    -Telepes
  • Czdano
    Akkor most a pesti órát kell nézni?
  • gabo91
    azért enyi év alatt eljuthattak volna oda, hogy kidolgozzák normálisan. Már tucatniy kőrt fejeztek be de még mindig ismeretlen nép a natar, és nincs egyetlen egy kép se a natar egységekről...
    mondjuk a sőrfőzdét is a mai napig is csináják...
  • gabo91
    de azt nem tudom betenni
    max linkelni az oldalt, de akkor meg odavált :S
  • Requiem88
    dekomoly... úgy szeretnék egyszer ilyennel játszani :S
  • Czdano
    Igen, ők azok
  • gabo91
    Ezzel vagyok én. Ha bántanak titeket akkor leelefántozom őket :D

(forumon találtam az egyik topikba linkelték. És tényleg belehet lépni a natarokhoz. Mert az admin inditja el az első támadást a natarokkal, onanntól kezdve pedig mennek maguktól.)
  • Requiem88
    jobb lenne sztem a pesti óra, ez így nem lesz pontos :S
  • Requiem88
    ez mi ezt hol találtad ez hogy van???
    ezek a NATAR-ok! :O
  • Requiem88
    nálam is azt mutatja...
  • Czdano
    Nálam az óra azt mutatja ami a windowsban van :S
  • Czdano
    Roger that ^^
  • gabo91
    Na kaptunk egy szép órát is. Ezalapján legyen az aktiválás is akkor.
    Rámentek 59-kor belépésre bepötyögitek a kodot, és amikor itt 00van akkor a mehet a menet...
    ;)
  • Czdano
    Inkább regizz te is mig nem késő :D
  • CattiBrie
    Sok függő -.-
  • MegaHarcos
    Csak reggel 6-tól lehet aktiválni...(látom megy a viszaszámlálás) :P
  • Czdano
    Én már aktiváltam..;S
  • gabo91
    okés. Meg pár linket is beteszek csak rákell még jönnöm hogy... :)

• koschwarz
    bazz, ma kezdtem. ezek ilyen véresen komoly dolgok??

felajánlom egyes szintű búzaföldemet egy klán gyarapítására
  • gabo91
    #1340: térkép szélére települtem, másfél hónapja regiztek oda még csak az emberkék, és akkor az egyiket lefarmoltam. Ő pedig oylasmit irt, hogy vittél tőlem is ami nekem sok neked viszont nem, legközelebb megprobálom elrejteni a játék eről szól. De az XY-tól többet tudnál vinni. Erre én megigértem a gyereknek hogy bevédem bármi lessz. A védelmem alat lévő személy legjobb farmja ez a nagypofájú gyerek.... nem szeretnék kicseszni vele...

#1341: jaja én is utálom. Kinéztem egy falut hogy elveszem. Inaktiv emberé volt. Megvolt a 20-as rezidencia mikor lenyulták. Semmi gond van még ott másik. Szépen sorba elvették mindet ami volt. Egy maradt megvolt mindenem 10 cp hiányzott márcsak (15perc alatt megtermeli) késen vagyok, indulnáknézem a falut elvették már...
    ott állok befürödve a szenátoral.
    Keresek egy másikat kicsit odébb. Találok egy gyereket 4falu 1200-as népeség. TÖKÉLETES
    még klánja sincs... gyanus... végignézem a profilt sehol semmi olyan hogy szövetség vagy védelem alatt vagyok stb...
    Körbenéztem a szomszédjait hát az egyiknél ottvolt az aprobetüs részben hogy a gyerek a védelme alatt áll...
    ráadásul klántárs védelme alatt...
    lett volna olyan cirkusz belőle, ha nem nézelődöm...

Hát igen ami "asszonytárs"-addal tőrtént az is elég szemét húzás volt. Se klán se egy utalás a profilban a védő angyalra...
  • Bobber
    igen ezzel amit te irsz semmi gond nincs mert irtad hogy te klánban voltál
    de amiket irtam eseteket ott sajnos szó se volt klánról mert egyik ember se volt ill van klánban
    szóval itt szerintem teljesen más a felállás
    mert pl én se támadok meg egyelőre senkit aki klánban van mert nem akarok klánháborút kirobbantani
    de az olyan embereket akik nem szerepelnek egy klánba se természetesen támadom
    én ugy gondolom ha valakinek a támadások ellen védelemre van szüksége akkor tényleg legyen egy klán tagja és valószinüleg sokkal kevésbé farmolják majd
    de ez a sunyi taktika hogy nem vagyok klántag csak gyorsan beszerzek valami nagyobb embertől egy csomó katoná szerintem nem teljesen fair:)
  • Requiem88
    Gabo ahogy látom már te vagy a házigazda, kiír(at)hatnád a banner alá a holnap 9 órai logint, meg a budapesti pontos idő linkjét :)
    ja és sztem menjünk biztosra: 9:00-kor aktiválunk a mailben kapott linkkel, 9:05-kor meg belépünk. azt hiszem ez senkinek nem lesz terhére, viszont jó lenne ha egymás mellé kerülnénk, én nem kockáztatnék :)
    egyébként ahogy látom a fórum top 10-es listáján harmadikok vagyunk :D
  • Requiem88
    igen én is próbálkoztam ilyennel... volt hogy egy engem 4-5-ször erősebb gyerek elkezdett farmolni... írtam neki az üzeneteket, hagyj békén légyszi, így nem fair a játék, esélyem sincs, stb... először megpróbáltam elkerülni a veszteségeket, 3 db 10-es szintű rejtekhelyem volt, a többi nyersanyagot felraktam a piacra olyan áron ami nem érte meg senkinek, így már azokat se vihette el, a katonáimat meg a támadás idejére elküldtem egy erősebb klántárshoz. hiába, farmolt folyamatosan, gyakran úgy hogy hajnali 5-6 felé, amikor ugye tele a raktár az éjszakai termeléssel és ilyen 10000-t vitt el rendszeresen :S akkor elegem lett. a klán vezetője is észrevette hogy elég durván hátráltatnak, riadót rendelt el, és kaptam ezerrel a katonákat.
    Ekkora seregem volt: http://www.kepfeltolto.hu/index.php?img=4ofp
    kémem is volt egy pár, tudtam volna ha kikémlel, de nem tette. valószínű besúgó lehetett a klánban, mert amikor legközelebb jött már konkrétan támadott, az egész seregét rám küldte és széttéptek. :( nekem nem jött be sajnos a "sunyiban szerzek védelmet" taktika :S
  • Bobber
    amugy tudom hogy ez egy ilyen játék ahol néha elvérzik az ember de akkor is kellemetlenül érintette aszonytársat hogy egy ötöde akkora embert nem tud megtámadni mert iszonyat kemény a védelme a támogato emberek miatt:(
  • Bobber
    hehe vannak ilyen értelmes emberek
    neküónk olyan esetünk volt a klánnal hogy egy csojszit támadtunk az meg irtt hogy ne támadjuk mert megütjük a bokánkat
    megnéztük az adatlapját semmi klánba nincs bene szal jó lesz farmnak alapon ment a támadás továbbra is
    aztán mégjobban megnéztük az adatlapot és az apróbetüs részbe beirta hogy ne támadj mert ha bántasz akkor majd jön a nagytestvérem és kinyír téged
    az egyik klántárs támadta tovább is és valóban a szerver egyik erősseb klánja neki is ált a csokának és 0ra verték katapultal a buzamezőit
    mondom én hol itt az igazság?
    akkor lépjen be a klánba és akkor tudomásul veszem hoyg hozzájuk tartozik de ezt az apróbetüs dolgot utálom mert ha ilyen pártfogója van valakinek akkor azt nem dijjazom:(

amugy meg barátnőm járt még úgy hogy farmolt egy gyereket
    elment hozta szépen a cuccokat tőle
    egy 66os népességü gall gyerek volt akit támadott de se csapda se semmi szal szépen ment a fosztogatás
    aztán 1 nap mulva megint bátran támad az aszony és jön hozzám teljesen megrökönyödve és elkeseredve, hogy az összes katonája meghalt mert a gyereknek 300 imperian lett a falujában hirtelen akik védik
    szal ez is elég csunya dolog, hogy igy bukja el az 50 vagy nem tom menyi theutat villámját aszonytárs
    mert ugye innen kezdve a gyereknek semit nem kell rejtekhely csapda stb szinten fejleszteni mint ahogy nem is fejlesztett ezért lehetett fosztogatni
    csak azt nem értem nekem miért nincsenek ilyen szövetségeseim:(
  • sweech
    írj, ki kell szűrni a köcsögöket
  • F1re
    :D:D:DDDD bevallom 1.re en is halucinaltam kicsit de 1 perc utan rajottem mit takar az hogy 100 óránként XD
  • koschwarz
    ja b+, tényleg. de elsőre félreérthető.
  • F1re
    jaja XD en is azt neztem eloszor hogy mirol beszel ? :D de amugy ha jobban elolvasod travianon oda van irva hogy óránként akkor azt sztem nem azt jelenti hogy 5 óra :D XD
  • gabo91
    idézet egy kedves játékos társamtól:

"cs
    hallod te faszfej ha még1x megtámadsz nagyon megütöd a bokád szal álljál le kiscsávó
    na cs"

Ilyen esetben irhatok -e MH-nak, vagy nem érdemes? (banoltatni akarom XD)
  • Zs0lt1
    igen, csak elég elbaszottil van irva :D
  • F1re
    ha arra gondolsz akkor az azt jelenti hogy 5/ora :D:D
  • koschwarz
    nem vágom, hogy ha fejlesztem pl. a búzaföldet, akkor miért egyre hosszabb idő a termelés. első szinten a termelés mittomén 2 óránként, a másodikon 5 óránként...
  • F1re
    akkor honap 9 :D
  • gabo91
    Igen, írtam már ez ügyben.
  • mike0013
    kérelmezted már a házigazdaságot?