• gabo91
    #1340: térkép szélére települtem, másfél hónapja regiztek oda még csak az emberkék, és akkor az egyiket lefarmoltam. Ő pedig oylasmit irt, hogy vittél tőlem is ami nekem sok neked viszont nem, legközelebb megprobálom elrejteni a játék eről szól. De az XY-tól többet tudnál vinni. Erre én megigértem a gyereknek hogy bevédem bármi lessz. A védelmem alat lévő személy legjobb farmja ez a nagypofájú gyerek.... nem szeretnék kicseszni vele...

#1341: jaja én is utálom. Kinéztem egy falut hogy elveszem. Inaktiv emberé volt. Megvolt a 20-as rezidencia mikor lenyulták. Semmi gond van még ott másik. Szépen sorba elvették mindet ami volt. Egy maradt megvolt mindenem 10 cp hiányzott márcsak (15perc alatt megtermeli) késen vagyok, indulnáknézem a falut elvették már...
    ott állok befürödve a szenátoral.
    Keresek egy másikat kicsit odébb. Találok egy gyereket 4falu 1200-as népeség. TÖKÉLETES
    még klánja sincs... gyanus... végignézem a profilt sehol semmi olyan hogy szövetség vagy védelem alatt vagyok stb...
    Körbenéztem a szomszédjait hát az egyiknél ottvolt az aprobetüs részben hogy a gyerek a védelme alatt áll...
    ráadásul klántárs védelme alatt...
    lett volna olyan cirkusz belőle, ha nem nézelődöm...

Hát igen ami "asszonytárs"-addal tőrtént az is elég szemét húzás volt. Se klán se egy utalás a profilban a védő angyalra...