• Requiem88
    igen én is próbálkoztam ilyennel... volt hogy egy engem 4-5-ször erősebb gyerek elkezdett farmolni... írtam neki az üzeneteket, hagyj békén légyszi, így nem fair a játék, esélyem sincs, stb... először megpróbáltam elkerülni a veszteségeket, 3 db 10-es szintű rejtekhelyem volt, a többi nyersanyagot felraktam a piacra olyan áron ami nem érte meg senkinek, így már azokat se vihette el, a katonáimat meg a támadás idejére elküldtem egy erősebb klántárshoz. hiába, farmolt folyamatosan, gyakran úgy hogy hajnali 5-6 felé, amikor ugye tele a raktár az éjszakai termeléssel és ilyen 10000-t vitt el rendszeresen :S akkor elegem lett. a klán vezetője is észrevette hogy elég durván hátráltatnak, riadót rendelt el, és kaptam ezerrel a katonákat.
    Ekkora seregem volt: http://www.kepfeltolto.hu/index.php?img=4ofp
    kémem is volt egy pár, tudtam volna ha kikémlel, de nem tette. valószínű besúgó lehetett a klánban, mert amikor legközelebb jött már konkrétan támadott, az egész seregét rám küldte és széttéptek. :( nekem nem jött be sajnos a "sunyiban szerzek védelmet" taktika :S