• Bobber
    hehe vannak ilyen értelmes emberek
    neküónk olyan esetünk volt a klánnal hogy egy csojszit támadtunk az meg irtt hogy ne támadjuk mert megütjük a bokánkat
    megnéztük az adatlapját semmi klánba nincs bene szal jó lesz farmnak alapon ment a támadás továbbra is
    aztán mégjobban megnéztük az adatlapot és az apróbetüs részbe beirta hogy ne támadj mert ha bántasz akkor majd jön a nagytestvérem és kinyír téged
    az egyik klántárs támadta tovább is és valóban a szerver egyik erősseb klánja neki is ált a csokának és 0ra verték katapultal a buzamezőit
    mondom én hol itt az igazság?
    akkor lépjen be a klánba és akkor tudomásul veszem hoyg hozzájuk tartozik de ezt az apróbetüs dolgot utálom mert ha ilyen pártfogója van valakinek akkor azt nem dijjazom:(

amugy meg barátnőm járt még úgy hogy farmolt egy gyereket
    elment hozta szépen a cuccokat tőle
    egy 66os népességü gall gyerek volt akit támadott de se csapda se semmi szal szépen ment a fosztogatás
    aztán 1 nap mulva megint bátran támad az aszony és jön hozzám teljesen megrökönyödve és elkeseredve, hogy az összes katonája meghalt mert a gyereknek 300 imperian lett a falujában hirtelen akik védik
    szal ez is elég csunya dolog, hogy igy bukja el az 50 vagy nem tom menyi theutat villámját aszonytárs
    mert ugye innen kezdve a gyereknek semit nem kell rejtekhely csapda stb szinten fejleszteni mint ahogy nem is fejlesztett ezért lehetett fosztogatni
    csak azt nem értem nekem miért nincsenek ilyen szövetségeseim:(