M.U.G.E.N

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

honnan?

BUDA > miskolc.

Seth
ez a megapack mekkora?

PSN ID.: Beegabor

kuci06
én eddig a fõ packot kezdtem el szedni ,az jön ezerrel. a többit még nem tudtam megnézni :/

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

zsakosfrodo2
Nekem mindre azt írta hogy már nem elérhetõ. 😞

kuci06
nincs online multi benne
itt találtam egy egész jó gyûjteményt! (megauploados!)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

online??

kuci06
persze, multi nélkül nem játék a játék 😄

multizni lehet??

Moyko
dragonclaw

flashes oldalon letöltheted. <#wave>

There is only one Boss!

kuci06
tudnál dobni linket a DragonClawhoz?
Nagyon brutálisan néz ki 8)

Moyko
na..valahogy igy nézki egy rendezett screenpack, szétszedve játékonként:

There is only one Boss!

zsakosfrodo2
:-O

Asszem akkor maradunk a mások által készítettnél, de ha vki készít azt tegye fel 😛

Moyko
alapra van egy szaftos tutorial html - 4 oldallal, de én megriadtam mikor láttam hogy 3-4 hónap ig konvertálnak egy karit.. a saját karaktereket ugy e meg pixelrõlpixelre kell elkészíteni,
- majd a mozgásfázisok, animációk
- hitbox, sebz.értékek
- irányitás
- hangok... stb.

a lent említet DragonClaw az egy teljesen eredeti saját készítés... talán a legprofib meló a neten.

There is only one Boss!

Moyko
Ehhe... 😄

There is only one Boss!

zsakosfrodo2
Hello!
Ha vki írna majd egy magyar nyelvû leírást arra, hogy hogyan let karaktert készítni ehhez, akkor majd csinálhatnánk mi is. 😄

Moyko
Nem tom hogy vagytok vele de szerzek egy ilyet !

vagy ilyet :

eseteg ezt:

There is only one Boss!

Aquir
királybanner 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Moyko
Valaki tudja probált már más pluginokat is ? :
- mp3pro
- mp3
- in_mad (default)
stb?

There is only one Boss!

Moyko
Van egy két karakter akit nagyon ajánlanék:

DragonClaw :
Trailer
Evil Ryu, Evil Ken : Demo

There is only one Boss!

kuci06
már szóltam ^^

Kaszi46
Jatekosok foruma\moderatorok topicban kérd meg az adminokat.

*Posse*T.W.D*

Moyko
Nem tudja vki hogy lehet bannert betettetni? ezt tenném ha tetszik:

There is only one Boss!

Moyko
nem tudok róla igy még nem jártam 😄

There is only one Boss!

Seth
van vmi újabb verzió is? mert be akarom tölteni pl a final fantasy-s Cloud-ot erre kidob és kiírja hogy ez a karakter ebben a verzióban nem támogatott (mugen ultimate collection van csak fenn simán)

Moyko
640X480 és doubleres = 4 (feljebb felesleges állítani, mert nem történik semmi) a karakterek ebben a felbontásban letek megrajzolva. a spritokat ne várja el senki, hogy 1280 as felbonásban pixelleze ki valaki.. nefelejtsétek el.. ezzek mind, otthon, kemény több hónapos munkával elkészített karakterek.

There is only one Boss!

Kaszi46
Amugy akiket a verekedös jatekok erdekelnek, legfokeppen a regiek(meg egyeb regi jatektermi jatekeok), azok probaljak ki a mame arcade game emulatort nagyon fasza!!
jelenleg olyan 7-8 ezer régi játék van hozzá.
Nekem most, nem mintha mindet használnám 501 verekedös gamma van benne.
pl:
-Art of fighting1-3
-Fatal Fury 1-3+spec ed
-King of fighters '94-2004
-Összes Marveles
-Mortal kombat 1-4+ultimate mk
-Samurai Showdown 1-5
-Street Fighter 1-3+zero+explus+...
-World Heroes 1-2+jet+perfect
-X-men-ek
meg meg egy csomo amit nem is ismerek.
Szoval ha valakinek felkeltette az érdeklödését, és még nem ismeri akkor szivesen segitek neki.

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Én is leszedtem az 1,31 gigás packot. CFG-ben beallitottam hogy 1280*1024 legyen a felbontás, meg 32 bit a szinmelyseg.
Nagyon tetszik de sokszor kilép a program(majd lefközelebb csinalok rola egy shotot).
Még egy kérdés. Szoval ez még a M.A.M.E.-hoz szokott szemeimnek is nagyon pixeles, viszont a videokon ugy tünt, mintha masoknak nem ilyen lenne, tehat ez normalis vagy csak nincs rendesen konfigolva az enyem, es ezert ilyen?

*Posse*T.W.D*

Moyko
A kulcs az select.def azt felül iród borul minden. alapverzioban van agy BIG könyvtár. abban egy select.def ez egy üres 60db selection képernyõ.

a légtöbb screenpack már elõre kivan töltve ha rendelkezel az adott karival beis rakja neked. (néhány screen packkal nem felül irni kell a régi fájlokat hanem: PL. egyszerûen egy a data könyvtárba bemásolni egy XXX dirbe mindent. és készíteni egy bat fájlt a winmugen mellé valahogy igy. winmugen -r XXX = a modifikációt tartalmazó könyvtár neve

There is only one Boss!

Seth
ezt a patcht felraktam bár felesleges mert messze nincs teli a választóképernyõ. De a kérdés hogy a modifikált kariválasztó képernyõkre is hatással van??
amúgy én is ezt az ultimate pakkot szedtem torrentrõl

Moyko
Egy kis HELP:
-------------

Mindenképpen ajánlom az un. no limit winmugen patch -t XP alá.

A legjobb kezdésnek letölteni vmi izom elõre elkészített pakkot. (torrentz, vagy isohunt)

néhány fogalom:

Character : Ez a játékos karakter, általában 500K - 10 MB változik a mérete.

Screenpack: Ez lenne a menû és betûkészletek csomogja, számos van. FIGYELEM! : ezek a modifikációk tartalmazzák a karakterek számát is! (általában egyszerûen modifikálható)

Lifebar: Az energia kijelzõ , HP életerõ + POWER méter. stb.

STAGE: ezek a pályák. (egy pálya 3 részbõl áll: Pálya.def, Pálya.sff és néha egy hangfájl ami a BGM (backgroundmusick)háttérzene.

mugen.cfg ben lehet operálni felbontással és egyéb hang és video beéllításokkal.

select.def talán az egyik legfontosabb része a dolognak.. ebbe kell beleirkálnunk a az új karaktereket.. sablonszerûen le van vezetve . ha nem megy, kérdezz.

There is only one Boss!

Me0w
isohunt-on van, keress 'mugen'-re, rendezd seederekre, es valassz egyet. En a Mugen Ultimate Collection-t toltottem le.

Together we'll fly someday...

Aquir
itt a valamelyik lapról vagy torrentrõl szedted? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Seth
hát én egy 1,3 gigás változatot szedtem le, ebben már nagyhalom karakter van (némelyik nagyon nagyon elborult 😄,mint pl az az óriási csaj amelyik csak fekszik és ütni lehet vele,közben a mellei meg himbálóznak lol)

Aquir
ebbõl van olyan verzió hogy soksok játékos már benne van és nem kell egyenként belerakni? <#buck> mert beleraktam egyetkettõt csak nem mûködik teljesen jól és ugye jobb lenne nem szenvedni vele <#buck><#buck>

Seth
karakterválasztó képernyõ skineket hol tudok letölteni, hogy keressem õket?? Mert ez ami alapban van elég béna

nem tudom innen szedtm le: www.streetmugen.com

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Seth
1,5 megás?? nem kicsi az egy pöttyet? abban semmi sincs

Srácok én letöltöttem ezt a másfél megás alap játékot de mikor elindítom bejön 1 kép hogy átváltask e másik felbontásba y/n akármit ütök ez kilép. 😞 Neketek ment?

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

ez valami iszonyat jó 😄

http://www.lohere.net - a MagyarChan

ált suli 3.ban hazafelé a sarki kocsmában 10 ftért délutánokon át <#nevetes1>
de szép is volt...

desigo
alap😊
Ars3nal
dettó

kuci06
fú ez a game nagyon nagyy, régen sokat toltam vele 😄
nagyo élmény volt amikor egy worms word party-s kukaccal kiírtottam super mariot XD

Kaszi46
Te a dos-os vagy a windowsosat használod?

*Posse*T.W.D*

Csabesz6
lool énis aszittem vmi honda cucc...😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SötétBarom
^^

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Rage47
szupi 😊ty
Kaszi46
köszi<#eljen><#integet2>

*Posse*T.W.D*

Moyko
mugen Ultimate collection... (torrentz.com)

There is only one Boss!