M.U.G.E.N

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fókameister
ja hopp má látom 😛 sry na akkor neki is esek😄

Moyko
Nincs olyan hogy aljáték..

Leszeded a mugent és töltesz le hozzá karaktert, pályát... saját magadnak kell összerakni. nem nehéz.. anyi karit teszel be, amennyit akarsz.

Fókamester: TORRENT A BARÁTOD 😉 (használj keresõket.. lentebb említettek egyet)

There is only one Boss!

Rage47
találtam pár torrentet, de azok mind xarok voltak
Fókameister
ez a 400 karakteres gém hol van fenn 1 oldalt lécci mondjatok már elõre is köszi

Rage47
wow ez nekem tetszik igy elsö látásra:p
az alajátékban is van sok karakter?
Moyko
A mugen egy DOS -os (van WIN) Verekedõs játék készítõ progi ..kb kb 5 évvel ezelõtt fejleszették.. PC-re. Valahogy sikerült, nagyon egyzserûre és könnyen moddolhatóra csinálni, hála az egyszerû program nyelvnek amikre a búnyos játékok épülnek, nem sokára harcosok ezrei várták, hogy megmérközhessenek legnagyobb ríválisukkal... mindez PC-n. néhány link:

www.streetmugen.com

randomselect.i-xcell.com

itt fel lelhetõ minden. (torrenten van egy 1.6 GB kb 400 karakteres gyûjtemény kezdésnek nem rossz)

A lényeg hogy bátran összerakhatod a kedvenc harcosaidat (RYU, SCORPION, SONGOKU, Jin kazama, KYO KUSANAGI, SOL BADGUY STB.) kedvenc pályáidat.. és pluszként még a kedvenc mp3 is zúzhat a bunyó alatt.

Nagy átlagban elmondható hogy mindegyik karakterbõl van fenn 100%an megegyõzõ. De rengeteg a modósított.. ám elõnyükre...
Külön figyelmet érdemelnek a saját un. ORIGINAL karakterek.

There is only one Boss!

Seth
csak ennyi ember van benne?? egy délután kipörgetem mindenkivel <#idiota>
mellesleg profibb mint a hivatalosan kiadott cuccok

PSN ID.: Beegabor

sweech
fú hát ezt leszedem :0

Me0w
Aki esetleg keresne a dolgot az az isohunton talal szep szammal klienst meg addont hozza...

Together we'll fly someday...

Moyko
Üdv midnekinek ezzenel megnyitnám a Mugen témát... kérdezetek.. tlán tudok segíteni.. ja van aki nem tudja mirõl van szó!CSEKK DISZ

There is only one Boss!

← ElőzőOldal 5 / 5