210
-
#50 na..valahogy igy nézki egy rendezett screenpack, szétszedve játékonként:
-
#49 :-O
Asszem akkor maradunk a mások által készítettnél, de ha vki készít azt tegye fel :P -
#48 alapra van egy szaftos tutorial html - 4 oldallal, de én megriadtam mikor láttam hogy 3-4 hónap ig konvertálnak egy karit.. a saját karaktereket ugy e meg pixelrőlpixelre kell elkészíteni,
- majd a mozgásfázisok, animációk
- hitbox, sebz.értékek
- irányitás
- hangok... stb.
a lent említet DragonClaw az egy teljesen eredeti saját készítés... talán a legprofib meló a neten. -
#47 Ehhe... :D -
#46 Hello!
Ha vki írna majd egy magyar nyelvű leírást arra, hogy hogyan let karaktert készítni ehhez, akkor majd csinálhatnánk mi is. :D -
#45 Nem tom hogy vagytok vele de szerzek egy ilyet !
vagy ilyet :
eseteg ezt:
-
#44 királybanner :) -
#43 Valaki tudja probált már más pluginokat is ? :
- mp3pro
- mp3
- in_mad (default)
stb? -
#42 Van egy két karakter akit nagyon ajánlanék:
DragonClaw :
Trailer
Evil Ryu, Evil Ken : Demo
-
#41 már szóltam ^^ -
#40 Jatekosok foruma\moderatorok topicban kérd meg az adminokat. -
#39 Nem tudja vki hogy lehet bannert betettetni? ezt tenném ha tetszik:
-
#38 nem tudok róla igy még nem jártam :D -
#37 van vmi újabb verzió is? mert be akarom tölteni pl a final fantasy-s Cloud-ot erre kidob és kiírja hogy ez a karakter ebben a verzióban nem támogatott (mugen ultimate collection van csak fenn simán) -
#36 640X480 és doubleres = 4 (feljebb felesleges állítani, mert nem történik semmi) a karakterek ebben a felbontásban letek megrajzolva. a spritokat ne várja el senki, hogy 1280 as felbonásban pixelleze ki valaki.. nefelejtsétek el.. ezzek mind, otthon, kemény több hónapos munkával elkészített karakterek. -
#35 Amugy akiket a verekedös jatekok erdekelnek, legfokeppen a regiek(meg egyeb regi jatektermi jatekeok), azok probaljak ki a mame arcade game emulatort nagyon fasza!!
jelenleg olyan 7-8 ezer régi játék van hozzá.
Nekem most, nem mintha mindet használnám 501 verekedös gamma van benne.
pl:
-Art of fighting1-3
-Fatal Fury 1-3+spec ed
-King of fighters '94-2004
-Összes Marveles
-Mortal kombat 1-4+ultimate mk
-Samurai Showdown 1-5
-Street Fighter 1-3+zero+explus+...
-World Heroes 1-2+jet+perfect
-X-men-ek
meg meg egy csomo amit nem is ismerek.
Szoval ha valakinek felkeltette az érdeklödését, és még nem ismeri akkor szivesen segitek neki. -
#34 Én is leszedtem az 1,31 gigás packot. CFG-ben beallitottam hogy 1280*1024 legyen a felbontás, meg 32 bit a szinmelyseg.
Nagyon tetszik de sokszor kilép a program(majd lefközelebb csinalok rola egy shotot).
Még egy kérdés. Szoval ez még a M.A.M.E.-hoz szokott szemeimnek is nagyon pixeles, viszont a videokon ugy tünt, mintha masoknak nem ilyen lenne, tehat ez normalis vagy csak nincs rendesen konfigolva az enyem, es ezert ilyen? -
#33 A kulcs az select.def azt felül iród borul minden. alapverzioban van agy BIG könyvtár. abban egy select.def ez egy üres 60db selection képernyő.
a légtöbb screenpack már előre kivan töltve ha rendelkezel az adott karival beis rakja neked. (néhány screen packkal nem felül irni kell a régi fájlokat hanem: PL. egyszerűen egy a data könyvtárba bemásolni egy XXX dirbe mindent. és készíteni egy bat fájlt a winmugen mellé valahogy igy. winmugen -r XXX = a modifikációt tartalmazó könyvtár neve -
#32 ezt a patcht felraktam bár felesleges mert messze nincs teli a választóképernyő. De a kérdés hogy a modifikált kariválasztó képernyőkre is hatással van??
amúgy én is ezt az ultimate pakkot szedtem torrentről -
#31 Egy kis HELP:
-------------
Mindenképpen ajánlom az un. no limit winmugen patch -t XP alá.
A legjobb kezdésnek letölteni vmi izom előre elkészített pakkot. (torrentz, vagy isohunt)
néhány fogalom:
Character : Ez a játékos karakter, általában 500K - 10 MB változik a mérete.
Screenpack: Ez lenne a menű és betűkészletek csomogja, számos van. FIGYELEM! : ezek a modifikációk tartalmazzák a karakterek számát is! (általában egyszerűen modifikálható)
Lifebar: Az energia kijelző , HP életerő + POWER méter. stb.
STAGE: ezek a pályák. (egy pálya 3 részből áll: Pálya.def, Pálya.sff és néha egy hangfájl ami a BGM (backgroundmusick)háttérzene.
mugen.cfg ben lehet operálni felbontással és egyéb hang és video beéllításokkal.
select.def talán az egyik legfontosabb része a dolognak.. ebbe kell beleirkálnunk a az új karaktereket.. sablonszerűen le van vezetve . ha nem megy, kérdezz. -
#30 isohunt-on van, keress 'mugen'-re, rendezd seederekre, es valassz egyet. En a Mugen Ultimate Collection-t toltottem le. -
#29 itt a valamelyik lapról vagy torrentről szedted? :) -
#28 hát én egy 1,3 gigás változatot szedtem le, ebben már nagyhalom karakter van (némelyik nagyon nagyon elborult :D,mint pl az az óriási csaj amelyik csak fekszik és ütni lehet vele,közben a mellei meg himbálóznak lol) -
#27 ebből van olyan verzió hogy soksok játékos már benne van és nem kell egyenként belerakni? mert beleraktam egyetkettőt csak nem működik teljesen jól és ugye jobb lenne nem szenvedni vele -
#26 karakterválasztó képernyő skineket hol tudok letölteni, hogy keressem őket?? Mert ez ami alapban van elég béna -
Marci D #25 nem tudom innen szedtm le: www.streetmugen.com -
#24 1,5 megás?? nem kicsi az egy pöttyet? abban semmi sincs -
Marci D #23 Srácok én letöltöttem ezt a másfél megás alap játékot de mikor elindítom bejön 1 kép hogy átváltask e másik felbontásba y/n akármit ütök ez kilép. :( Neketek ment? -
Shadow_THH #22 ez valami iszonyat jó :D -
gyupee #21 ált suli 3.ban hazafelé a sarki kocsmában 10 ftért délutánokon át
de szép is volt... -
#20 alap:) -
#19 dettó -
#18 fú ez a game nagyon nagyy, régen sokat toltam vele :D
nagyo élmény volt amikor egy worms word party-s kukaccal kiírtottam super mariot XD -
#17 Te a dos-os vagy a windowsosat használod? -
#16 lool énis aszittem vmi honda cucc...:) -
#15 ^^ -
#14 Nekem a MUGEN POWER jutott eszembe először :( -
#13 szupi :)ty -
#12 köszi -
#11 mugen Ultimate collection... (torrentz.com)