Sony Ericsson mobilok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csgery
Nekemis<#smile>
Peetboy
Tegnap vettem egy K550i telót. Nekem tetszik.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

sziasztok!
Lenne egy nagy keresem.
Van egy Sony ericsson w660i-m es szeretnem fuggetleniteni..vki segitenene nekem aki ert hozza?nagyon megkoszonnem!
es jo lenne vmi mas softot tenni mert a forgalmazo az Orange 1 kicsit butitott valtozatot tett ra.
[email protected] erre irjatok:)
koszonom
bujcsik555
Hello!

Info, tapasztalat kellene a W380-rol. Anyám telefont akar vvenni, az tetszik neki. esetleg tud rola vki hogy lenne vele vmi probléma, van-e vmi hibája?
elöre is köszi

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

bauer15
találtam már lényegtelen:)

\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

bauer15
hello ha nem ide tartozik akkor bocsÛ
de van olyan program amivel Avi-ból tudok csinálni 3g2 - fájlt.?

\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

csgery
Hát én megmondom az õszintét, hogy nemtudom hogy van e még, vagy nincs:)
ForzaInter
hát én vagy 1 hetet láttam pedig reklámot

Yo, Bitch!

csgery
Már nincsen szerintem<#szomoru1>. Talán vagy 2 hónapja nincs már, nem látom a reklámját sehol.

ForzaInter
kösz helpet. nem tudod vodafonel van még az az akcio hogy ha beadod elõzõ telódát beszámítják 10 rugónak?

Yo, Bitch!

csgery
SAjnos még nem volt szerencsém találkozni vele, de a specifikáció szerint nagyon is yo.
egy cikk
csgery
Jó:D

ForzaInter
mindegy, vélemény kéen róla:d

Yo, Bitch!

ez sima V-vel van nem W-vel :)

ForzaInter
hello
Sony Ericsson W640i-rõl vélemény? van vkinek esetleg? ilyet szeretnék venni...

Yo, Bitch!

kuci06
normál kialakítás:
W660
W610
W810
W800
W880
W890

slider:
W580
W910
W850

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

szevasztok, tudtok ajánlani olyan Sony Ericson telót, amivel kb. 2 megapixeles és lehet zenét hallgatni róla ? Várom a javaslatokat, és árakat is írjatok léci mellé, köszi.

Sziasztok SE tulajok!!Van a telómmal egy kis nyüg,várnám rá az okosságokat a k750i szobában!
Köszi!:D

\"..ha meg ezek után megsértõdsz,azt leszarom, a hip hop nekem etalon....\"

S2000
Például: innen

Hi all! w200i-m van...azt szeretném kérdezni h honnan tudok vmi jó témát letölteni?
http://gportal.hu/portal/gwarez/ gyertek fel g portálos oldalamra ahol mobilos játékok vannak.ha a fórumba mész hát ott fil zen játék mobilos cuccok várnak.rfr
Sziasztok! Nekem egy W580i mobilom van és egy olyan kérdésem lenne, hogy ha témát váltok akkor a téma színének kéne világítania oldalt? Mert nekem mondjuk ien feketés-pirosas témám van és oldalt pedig kék színt mutatt!
Thx

Huawei Ideos S7 Slim ;)

kuci06
...?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Sziasztok! SE Xperia1
Heló! Ha valaki válal téma készítést akkor az írjon privit. Jó lenne ha lenne valaki. Van progim is meg minden, csak nincs semmi elképzelés. A képeket én adnám többi rátok lenne bízva. Elõre is köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

hali itt egy csomó mindent letölthettek a mobilotokra http://www.mobilfan.extra.hu
S2000
Gyári hiba, garanciában cserélik.

Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy van egy W580i-m és a billentyû soron nekem megrepedt 3 billentyü (2-es, 4-es, 6-os)! Foggalmam nincs, hogy mitõl! Nem ejtettem le, nem baszogattam a billentyûzetet semit nem csináltam vele, ami káros lett volna és mégis ez történ!

Ha vkinek volt már ien problémája az írja már le, hogy most mit csináljak a telóval vagy h mire ügyeljek máskor!

Zoli

Huawei Ideos S7 Slim ;)

Fülüke
Helósztok. NCK kódot szeretnék K800i -hez hogyan tudnám beszerezni.. akár pénzért is. Aki tud válaszolni az írjon. köszi. tel: 30/604-4416

De k*rvajó géped van istenem....

csgery
W580i és a K810i
Ha a zenét részesíted elõnyben, akkor a W580i kell Neked:)
HA viszont fényképezgetni szeretsz jobban, akkor K810i.
A kettõ között árban icipici külömbség van (k810i drágább).
Személy szerint a k810i-t válsztanám, a szétcsúsztatható telefonok kopnak (nemtudom SE mobiloknál így van ,de pl bátyám Z530i je is már lötyög, igaz az nem csúsztatható).
A K810i nem viszont olyan éles kijelzõje van, h már ha ránézek attól elmegyek:P:)
Mike
mire akarod használni?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

hi

van egy eladó v630i kártyafüggetlen telom, szép állapotu,5 honapos
ha vkit érdekel irjon

\\__/) (O.o) ( } { )

Sziasztok! Tudna valaki segíteni, hogy hogyan tudom seT610-es telefonomat kártyafüggetlenné tenni?elõre is köszi
Szasztok.Az én anyumnak márciusban jár le a telcsije,de nekem vesz ki.Tanácsot kérek.Nem tom melyiket válasszam a w580i-t vagy a K810i-t.Szentetek melyik jobb?

Helló érdeklõdni szeretnék sony ericsson t610-hez és k300i-hez valami függetlenítõ progi van e és ha van hol találom? köszi!

hELLOSZTOK... vALAKINEK MEGVAN A MAGYAR bt iNFO??? ha igen akkor lécy küld már el a [email protected] !!! THX!!!!
Heló! valaki megtudná nekem mondani, hogy azt hol tudom beállítani a témaszerkesztõbe, hogy amikor billzárat teszek milyen háttér legyen, meg hogy sms-nél a fejléc az narancs, de ahol tok lépkedni az szürke, azt is át szeretném szerkeszteni, meg az ilyen aktíváló hátteret, amikor pl témát állítok be, rákérdez h használom-e a hátteret stb. Bocs hogy sokat írok. sürgõs lenne.Elõre is köszi.

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

kuci06
hogy-hogy nem mûxik? :S

az nem mukszik nem lehet register ni más?
kuci06

tudtok w200i-re java játékokat
? elöre kösz
Pethy23
Üdv neketek! Valaki tud mondani árat hogy egy 1 éves se w850i-t mennyiért vehetnek be?
w200i-re
tutok oldalt mondani oldalt honnan tok letölteni gameket
rooney8
Csatlakoztatod a telót a géphez. Rámész a játék fájlára és jobb egér --> másolás. Aztán elmész a Memkártya mssemc/media files/other mappába. Jobb egér üres helyre --> beilleszt. Kihúzod az usb-t a gépbõl. A telón elmész az "egyéb" mappába rákattintassz a bal felsõ gombal a fájlra. Megkérdezi, hogy hova telepítse, kiválasztod hogy a "játékok" mappába. Utána bemész a "játékok" mappába és elindítod a játékot.

Ha most se érted akkor behalok XD

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

misterkrisz
ennél jobban nem lehet elmagyarázni:)

iPhone 3G

nem értem
kuci06
a memkártya mssemc/media files/other mappába tedd a .jar kiterjesztésû fájlokat, majd a telefon "egyéb" mappáából tudod telepíteni azokat.

csgery
úgy hogy ráteszed nm