1050
  • elitehun
    Csak a főmenü van belassulva vagy minden?
  • SlaCker
    Megcsináltam a szoftverfrissítést is de semmi. ugyan úgy szaggat :(((

slime001 van benne valami. :))Csak azért halovány képet csinálhatna. :D
    Most picit csalódtam az Ericssonban. :(((

Acsati te vitted már szervízbe ezzel a lassulós gondal??
  • slime001
    Ilyen kis optikánál ne is számíts arra, hogy félhomályban jó képeket csinál! Xenon vaku rulz!
  • SlaCker
    Ez sajna nagyon idegesítő mert az elődjei gyorsak semmi gond nincsen velük.Ezmeg...
    Világosban "jóképet"csinál de sötétben,hátt.Csak a fényforrást látja és semmi mást.Pl amonitorom bevilágítja a szobát,de a teló csak a monitort "látja",a többi dologra vetülő fényt viszont nem.akár mit állítok.Atöbbi csak sima feketeség. :((
    most megpróbálok valami szoftverfrissítést vagy valamit.Bár hülye vok hozzá. :D
  • acsati
    a menüje nekem is lassu és nem tudom mitöl lehet. de a kamerával nekem semmi bajom sztem szép képet csinál ahhoz képest hogy nem vmi extra cyber shot.
  • SlaCker
    Üdv mindenkinek.
    Nekem van pici gondom ami nagyon idegesít.
    Vettem egy SE W890i-t.Vodafon vitamx.
    Most figyeltünk fel rá a melóhelyen,hogy a teló bevan lassulva mint az álat.Foggalmam sincs mért.Ez az eggyik gondom.a másik a kamera és a fényképező.Tom olvastam hogy nem kell csodát várni tőle mert nincsen autófókusz,de akkoris ez szar.Lehet hogy én bénázokvele nem tom,de akármit állítok semmi nem változik.Most jöttem hazafele a melóbol és útközben tiszta égvolt és a Hold bevilágított mindent.Mondom csinálok egy képet,de semmi csak feketeséget láttam és semmi mást.Kipróbáltam a létező összes állítási lehetőséget és semmi.Ez a két gondom lenne.Akinek ez ismerős az írna pár szót rolla.Mert őszinte leszek valakinek nem nagy pénz,de nekem sokvolt 40.000Ft a telóért.Van erre eggyáltalán valami megoldás??Vagy a szervízbe adjam? :(
    A legfőbb gondom a szaggatása,belassúlása.Már a menü is siralmasan jön be.Kicsit csalódtam a telóban mert 40k-ért nem ezt várja az ember.:((
    Légyszi segítsetek.
  • elitehun
    ok thx
  • acsati
    igen
  • elitehun
    De teljesen kisütötted?
  • elitehun
    mind1
  • acsati
    hát egy éjjelt volt töltőn
  • bigbigle
    VALAKI!NAGYON FONTOS LENNE HOGY VALAMIEN ÖTLET VAGY VISSZAÁLLÍTÓ,TÖRLŐ KÓD A SEZ310-ES TELEFONOMHOZ (AMI MŰKÖDIK) MERT MEGHÜLYÜLT ÉS A TELJES VISSZAÁLLÍTÁS SE SEGÍT!HELPPP!!!!!
  • csgery
    Az kisütés, nem leformázás:)
  • elitehun
    És az elején leformáztad? Tehát lemerítetted teljesen aztán töltötted 15 órát
  • acsati
    hát legutobb egy hetet bírt ugy hogy minden délután hallgattam 1-2 óra zenét és néha megnéztem rajta pár videot és játszottam is vele
  • elitehun
    ok :) és kb menyit bír az aksi? ja és e mellett menyi zenét hallgatsz?
  • acsati
    nekem ilyen van
  • elitehun
    Én a w890i-t éztem ki nem a 980i-t :P
  • elitehun
    Kinek van ilyen telója?
  • acsati
    nekem tetszik :) szép a külseje, okos. kamerája ahhoz képest hogy fixfokuszos szép képet csinál.
  • elitehun
    Mi a véleményetek a W890i-ről?
  • acsati
    helo én is most vettem olyat és sztem teljesen jó telo :)
  • sgt anderson
    Üdv mindenkinek!
    Újabb problémám az mosta telefonommal (K800i), hogy a játékok és az alkalmazások 2szer vannak a listában és egyiket se lehet törölni. Maga a játék vagy a program elindul, tök mindegy, hogy a 2 közül melyiket nyitom meg, viszont azt írja törléskor, hogy "A művelet végrehajtása sikertelen". Ha teszek rá egy másik programot, azt normálisan fel is telepíti, el is indul és azt le is tudom törölni.
    SEUS nélkül ezt meg lehet valahogy oldani?
  • bigbigle
    mobilarena és ott a tesztek
  • bigbigle
    Hali!mitől van az hogy némely játéknál,alkalmazásnál azt írja ki hogy alkalmazáshiba.???ezzel mit tudok csinálni hogy elinduljon???
  • SlaCker
    Üdv mindenkinek.
    Én nagyon kasu vagyok a mobilokhoz és ezért véleményt kérnék a telóról amit kinéztem.SE w980i-t néztem ki,de látom hogy elitehun is. :DD
    Tudtok rövid jelemzőt írni róla?Megéri azt a 75.000Ft??
    Köszi a válaszokat előre. ;)
  • Benny04
    vegyél:)
  • elitehun
    Szerintetek vegyek egy SE w890i-t?
  • csgery
    Hát lehet kapnál érte 15 öt, talán még egy picivel többet is, ha szerencséd van.
  • inter94
    hibátlan,annyi hogy van 1-2 kicsi karc az oldalán
  • csgery
    Attól függ milyen állapotban van.
  • bigbigle
    15000
  • inter94
    Sziasztok,szerintetek mennyit érne egy SE Z610i kb 1,5éves teló
  • bigbigle
    nem vették vissza mert ott valamit tudot csinálni pedig a programot nem használta.
  • csgery
    MEdiamarktban asszem van ilyen visszavivős cucc (megkapod a pénzt, asszem).
  • bigbigle
    nem müxszik ha vissza viszem akko megkapom a pénzem ?mert akko veszek egy másikat(mediamarktos)
  • sgt anderson
    Sony Ericsson Portál
  • bigbigle
    valami bluetooth-os progi mert nem szinkronizálnak(márka:btech)
  • Benny04
    lasyk.net
  • bigbigle
    adtak csak rejtve vot

tudtok se-os oldalt mondani (ingyeneset) (lehetőleg magyart) ahol minden van téma,kép,játék stb..