Sony Ericsson mobilok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogy lehet w200i re játokot tenni kösz
Saddalim
üdv k810i-vel h lehet megcsinálni hogy ne kapcsoljon ki a világítás? (pl térképhez kéne)

Heló! azt szeretném megkérdezni, hogy a W300i-hez alapból adtak t-be egy 256-os M2-es kártyát, és hogy ahhoz adtak-e átalakítót? hogy (lényegébe ne csak m2-sként tudjam használni, hanem kártyaolvasóba stb.). Elõre is köszi.

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Heló! igen voltak, mert próbálgattam. Most kitöröltem mindent, most ki is jelzi (hány olyan lehet a telóba, hogy pl nemfogadott, fogadott stb.?) (tudod mint az sms-nél is van hogy hány lehet benn, és egy bizonyos mennyiség után törölni kell hogy meg tudja jelenitteni) (tárolókapacitás) amúgy T-s az enyém is. Nem rossz teló csak a hátlap nagyon recsegett nálam és ki kellett ékelnem, és így már szinte nincs is hangja...

Hát nálam kiír mindent. Lehet hogy olyan T-mobile-nál vetted vagy ilyesmi. Haveromnál például a menüben elszokott tûnni az egyik menüpont.
Mondjuk szerintem az nem nagy gond hogy nem írja ki a nemfogadott hívásokat,vannak egyáltalán nemfogadott hívásaid?

Heló! K550i-m van és az a gondom h nem jelzi ki a nem fogadott hívásokat (ez csak most tûnt fel kb 3 napja). Olvasgattam az útmutatót, minden úgy van beállítva (a biztosnság kedvéért visszállítottam mindent a parancsal). Most kijelzi h van 1 nem fogadott hívások, és rámegyek h most megnézem, és ekkor meg kiírja h nincs a listában nemfogadott hívás. Valaki tudna nekem ebben segíteni? Sûrgõs lenne. Köszi elõre is. <#szomoru1>

S2000
Nem csak nálad van így, a w300 hátulját nagyon elcseszték<#idiota>
Erõsen kell húzni-tolni, egyszer csak lejön....

Tudom hogy kell leszedni a hátulját, de az uzletben ahol a vásárlók nap mint nap nyomogatják, pl a kamera elhúzható takarója eléggé izeg mozog, majdnem leesik. És TI MENNYI IDEJE HASZNÁLJÁTOK? Szoftverprobléma szokott jelentkezni? KÖszi

Forza Milan! Forza Ferrari!

széthullani??? rosszulvagy? vagy mivan?<#wilting> láttad te már hogy kell leszedni a hátlapját?<#idiota>
jacky87
Hello. Nekem K550i van és sztem egyáltalán nem fog "széthullani"! Szerintem pont olyan masszív, mint a többi SE mobil!

Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com

degenerator
hello. vettem egy sony ericson w300i-t. régebben is próbáltam leszedni a hátulját, de gyorsan feladtam. viszont az elöbb a bnõmmel (szóval nemcsak én vagyok a szerencsétlen) fél órát szenvedtünk vele, de egyszerûen semelyik irányban nem nyílik. esetleg van valakinek hasonló mobilja?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Majden megvettem a K550i-t de mégsem, mindent tud én nagyon jó csak egy vmi nem tetszik benne h sztem szét fog hullani, nem adja azt az összerakott érzetet, nem elég masszív, kicsit játéktelefonnak néz ki, de viszont ami "belül" az tuti. Nekem pl a Nokia 6300 sokkal összerakottabbnak és masszívabbnak néz ki nem csak mûanyag hanem fém is. Sztetek széthullik a k550i?

java játékok itt: www.mobile613.blog.hu

zoltan93
ha net kell akko pénz is akkor lehet itt lesz a probléma

norbi56
gondolom net kell hozzá

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

zoltan93
#418 sry erre gondoltam

LACIIII
a fõoldalon nem tudok letölteni a játékoknál viszont a fórumba amik meg vannak :\

\"A Bayern az otthonom\" - Bastian Schweinsteiger FC Bayern forever no. 1

zoltan93
rákatintasz a linkre és akkor ott van egy ikon h free valaholaz oszlop alján. rákatttintasz. és vársz egy kis idõt amennyi ki van irva(nem mindig van ott) és beirod azt a kodot és letöltöd. de le van irva a honlponis vz elején asszem

LACIIII
de onnan h lehet?<#rolleyes>

zoltan93
biztos lehet de amit kuci beirt az sztem a legjobb én is mindig onnan szedem le a legujabb játékokat

LACIIII
Máshonann is lehet K800i-re játékokat letölteni?

zoltan93
megmondja h milyen zene az ami a rádioba megy. de nem tudom használni valaki elmondja h kell? kell h pénz legyen a telón?

LACIIII
TrackID mire jó?

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

zoltan93
Lenne egy problémám. Telomról letöröltem a TrackID-t. Mostmeg kellene de amit netröl leszetem trackid-k azok nem jók. mit lehet ilyenkor csinálni?

zoltan93
játékokat le lehet szedni letöltö progikkal vagy google-be rákáresel vagy az sg-n van valami java fórum és ott vannak linkek.
témát te is tudsz csinálni : sony ericsson theme makar

LACIIII
K800i-re játékokat hol lehet letölteni??
És tud vki témákat csinálni?? 😊

kuci06
Mindkét teló jó zenehallgatásra, bár szerintem a W950 a 4Gb memória, és az érintõképernyõ miatt jobban megéri 😊

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Mi a vélemény a sony ericsson w910-rõl? A w950 és a w 910 közöt vacilálok...MInt walkman mobil meliyk jobb?
norbi56
megvárni mig kiszárad😉 szétszedni és ugy megvárni😉 vagy többet nemtudok

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

hova került bele? amúgy nem recseg a hátúlja?

na nem fontos

sony játékok itt

Na erre kitud választ adni? A K550i-m be belekerült valami vízcsepp- szerûség. Na mit tudok tenni?

Mike
irok is egy levelet a sony-ericsson fejlesztõknek, kiváncsi vagyok kapok-e egyáltalán választ 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
egszerü:
attól függ kinek mi jön be
szvsz ha veszel egy SE telefont megmaradsz az SE mellett
bár gondolom van kivétel
én pl. nem tudok eligazodni a Nokia menüjében
más meg gondolom kitünõen navigál, és imádja a Nokiát
tehát abszolút szubjektív
negatívum? többet tudna a hardver mint amennyit kihasználnak belõle szoftveresen. pl. több fájlformátumot lejátszhatna, ha akarnák lenne benne doc pdf olvasó is, lehetne backupot készíteni, az sms-eket szortírozni (ez utóbbi egyik legnyagyobb hiányossága szerintem)

Mike
a Sony nevezi így a digitális kameráit

Sziasztok! nem tudna nekem valaki mondani egy jó navigációs progit a k750i mobilomra? Ehhez, kell-e használni valamilyen hardvert? A pda fórumba nem volt semmi.
Sziasztok! Tudnátok segíteni? Nincs Magyar nyelv a K610i telefonomon, tudtok softvert rá? Kszi a segitséget!
Heló! ez lehet nem ide tartozik, de a k550-em hátúlja igen nyekereg (de fixen áll, nem esik le) mit tudnátok javasolni? Esetleg ha rossz topicot választottam valaki a helyeset megmondaná hol van? Elõre is köszi

ha minden igaz a kamera márkája

Tudom h hülyén hangzik de a Cyber-shot mit jelent pontosan?

Na akkor: NOKIA: 5300, 6300. SONY: k550i (kártya), k810 vagy W810i (elõfizi, de jó teló), legutolsó esetbe W300i, de én várnék a helyedbe ha már csak ilyet kapni 😛. Hát kártyásba ezek amik nekem tetszenének.

Mindenképpen kártyás, és valszeg t-mobilos, esetleg független. ÉS kb 50000 alatt vennék. KÖszi a válszt.

Heló! attól függ hogy mennyit szánsz rá, vagy h független vagy t-mobile..., és ha nem független akkor kártyás vagy elõfiz.-es stb...Amúgy van 1pár jó tippem...majd írj

az s500 gombja gyári hibás, havernak egy hetet nem bírt ki... azt inkább ne vegyél
Sziasztok, a SE mobilok mennyire megbízhatóak, mi a gyengeségük esetleg, mert most akarok telót venni és hát vagy Nokia vagy SE lesz. Jah és melyek azok a típusok amit kerüljek el.Köszi

szokott itt valaki témát gyártani a telókhoz? mert én most ismerkedem a programmal és szerintem agyhalál, hogy miket meg lehet csinálni 😄
itt az elsõ alkotásom, amit barátnõmnek készítettem, azért ennyire rózsaszín...
heló! valakinek nincs meg a honfoglaó címû játék 176*220-as felbontásban? Akinek megvan az adjon linket, vagy írjon privi-t. Elõre is köszi.

És ha módosítom a szoftvert (A képeket és hangokat a mappában) akkor ha lefuttatok egy teljes visszaállítást, akkor azok is visszaállnak?
Saddalim
nah akkor még várok vele 9 hónapot 😛