Bezárják az Iskolámat!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként nem tudom mekkora Érd, de nekem gyalog húsz percig tart az út az állomásig. Most akkor sírjak, hogy nem áll meg a házunk elõtt a busz?
És megcáfoltam volna ezt az állításomat?
"Szerintem egyszerûbb lenne túllépni azon, hogy kormány-ellenzék viszonyában alakítsuk ki véleményünket egy kérdés ügyében."
Mert ha leírom a véleményemet, ami történetesen egybe esik a kormány álláspontjával, akkor ez csakis a PR szövegeknek való bedõlést jelentheti, és csakis mocskos emeszpés lehetek... Hát persze. Érdekes logikád van.
"ha annyira érdekel a téma, nézz jobban utána, ne csak a kormánypárti nyilatkozatokra támaszkodj!"
Honnan veszed hogy nem nézek utána? Honnan veszed, hogy csak kormánypárti nyilatkozatokra támaszkodok? Ismerem én az ellenzék álláspontját is, és ennek tudatában is az a véleményem, amit leírtam. Baj???
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Te beszéltél arról, hogy milyen racionális vagy...
Kár ezen vitatkozni (kötözködni?), csak engem zavar, ha az unalomig ismert dumát elolvasom századjára, ráadásul intellektuálisan a többi társalgó fölé próbálja magát helyezni ezzel az ember.
Szerintem egyszerûbb lenne túllépni azon, hogy kormány-ellenzék viszonyában alakítsuk ki véleményünket egy kérdés ügyében. A PR szövegeknek való bedõlést szintén nem tartom követendõ magatartásnak, ha annyira érdekel a téma, nézz jobban utána, ne csak a kormánypárti nyilatkozatokra támaszkodj! Ha ezt a hozzáállást követnék az emeberek valóban racionálisabban alkodhatnának, valóban saját véleményt.
Persze racionalizálni kell a dolgokat, de kellemetlen, amikor összevonják több falu iskoláját, indenki utazhat, felduzzadt létszámú osztályok, már így is kezdenek elhalni egyes falvak...
A tanárok száma pedig egyre kevesebb a diákokhoz képest, nekem is van tanár ismerõsön, egyre csökkenõ oktatási színvonalt látok. Érdekes összehasonlítani egy mai tankönyvet az én korombelivel. Több információt tartalmat, de túl kuszán van megfogalmazva egy 8-12 éves gyereknek. Mindez a várhatóan növekvõ osztálylétszámokkal együtt sajnos nem ad okot a bizakodásra.
Ezt a gondolkodást szeretem, ez az ország így is csak a segélyek országa Most már nem csak a tenyereket kellene tartani.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Amúgy meg az nem útja a változásnak, hogy mindent lecsükkentünk, de nincsenek meg hozzá a feltételek. Ugye te mondtad, hogy a nyugatiak fejlettebbek ezen a téren. De mi még nem vagyunk annyira fejlettek!!!! Következésképp talán nem kéne ritkítani az intézményeket. Elõbb talán "fekl kéne fejlõdni", után jöhetne ez a pont. Csakhát ugye nem megélhetési politikát kéne folytatni és lenyelni minden spórolt pénzt. Na de nálam vége a politikának, csak azért írtam le, hogy lásd, a többieknek mi a bajuk.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
akkor meg az lesz a baj, hogy megszûntették az iskolákat...
@
tény, hogy mostmár örülök, hogy ebbe az új iskolába járok, de a miénket is bezárták tavaly, és nehéz volt elszakadni. és mit nyittatok a helyén? modelliskolát, bazki!
György
(arra volt jó hogy könyebb volt lógni 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Spaw: szívembõl szóltál, sajnos mostanában nem divat olvasottnak, tanultnak lenni. Helyette bejött a "mibõléljek" és "mibõltartsamelacsaládot" pofátlanság, meg a Nagy Elfogadtatási propaganda, hogy ha én nem tudok olvasni, a más kölyke se tudjon.
@
A kérdés az hogy miért most lett erre szükség?
Nem képesek megmondani hogy: pénz kell, ergo mindent elfojtunk. Hanem megindokolják: kevés a diák, tul sok az egyetemista, tul sok a korház, tul sok a vonat, stb stb stb
Cudar világot élünk.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Vissza a Gyermekvárost!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De off vége.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Azért kíváncsi lennék mi lesz az ottani tanárokkal, takarítókkal, konyhásokkal, és egyéb ott dolgozó emberekkel?
Nem beszélve a gyerekekrõl, akiknek lehet naponta 1 óra plusz kell utazniuk, így már lehet bérletet kell venni. Sajnos nagyon kevesen állnak úgy, hogy ezt anyagilag is tudják finanszírozni.
Na mind1. Én csak ámulok, azon, ami ebben az országban folyik. De hát megszavazták az emberek, hát akkor élvezzék.
Igen, Igen.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Viszlát a sötét újkorban!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
igen, igen, magyarország, gyere bátran, igen igen igen!! <#idiota>#idiota>
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Jah, hogy az épület a követségi negyedben van a VI.kerben és elég sokat ér az épület. Hát lehet hogy ez is bejátszik....
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
TommoT
ne ezzel szurják már ki a szemunket?
hogyha egy hétig fostam egy hétig meg szorulásom volt akkor a statisztika szerint makk egézséges voltam? hát nem!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler