Bezárják az Iskolámat!
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindez nem fontos most.
Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team
az lesz, hogy mindenki megy majd utcát seperni mert feri azt mondja
enyémet is bezárhatnák vagy az igazgatót leválthatnák -.-' bejön az osztályterembe óra közepén beszélgetni a tanárnõvel nekünk meg addig vigyázzban kell állnunk. aki leül annak meg beirat egy beírást. 3nny1
Nha, nekem meg a meg az még a volt általános iskolámnak az alsós épületét zárják be... <1-4 osztály volt ott>1-4 osztály volt ott>
és vmi bolt lesz ott, lol..
És most mi lesz ezzel a rohadt sok diákkal amúgy??
és vmi bolt lesz ott, lol..
És most mi lesz ezzel a rohadt sok diákkal amúgy??
Nekem idén zárják be az (volt) általános iskolámat... szánom bánom, de ha emésztem magam nem lesz job...
Középiskolákról meg nem tudok semmit, azt tudom hogy a mienket nem fogják 😊
Középiskolákról meg nem tudok semmit, azt tudom hogy a mienket nem fogják 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Ezt olvastam egy metro-s szennylapban is ahol pont ugyanúgy kihagyták a lényeget a cikkbõl mint Te! Nem az a lényeg, hogy hány iskola van hanem hogy hány diákot képes ellátni! Érhet pont ugyanannyit 3 kissebb iskola mint 1 nagy. Mégis mind2 esetben van helye pl 3000 diáknak! Akkor meg kit érdekel, hogy hány van? Sebaj! Majd kitalálják a 100-150 fõs osztályokat! Az értelmi szerzõhöz kellett volna intézni egy kérdést, hogy miért zárják be? Talán nincs rá szükség? Nézzétek meg az 1-es hsz-t, a listát, hogy milyen szakmákat karcsúsítanak...
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Ahova én jártam középiskola, azt már majdnem 10 éve bezárták.
Választhatott anno a város, hogy a két hasonló oktatási irányzatú intézmény közül a szép újat, vagy a régi nagy nevût zárják be. Persze hogy utóbbit zárták be.
Jah, és akkor még csak nem is ez a kormány volt.
Ez a dolgok rendje. Ha nincs pénz, akkor meg kell szüntetni a redundanciát, akár tetszik egyeseknek, akár nem. Persze hogy sajnáltuk akkoriban mi is. De akkoris logikus döntés volt.
Választhatott anno a város, hogy a két hasonló oktatási irányzatú intézmény közül a szép újat, vagy a régi nagy nevût zárják be. Persze hogy utóbbit zárták be.
Jah, és akkor még csak nem is ez a kormány volt.
Ez a dolgok rendje. Ha nincs pénz, akkor meg kell szüntetni a redundanciát, akár tetszik egyeseknek, akár nem. Persze hogy sajnáltuk akkoriban mi is. De akkoris logikus döntés volt.
én erre csak annyit mondanák, hogy a nyugati európai országokhoz képest magyarországon a statisztikák szerint lényegesen több iskola van...ettõl függetlenül természetesen elég szomorú hogy ilyenre kényszerül az ország hogy iskolákat, kórházakat kelljen bezárni:S a politikát most nem említeném, ezért itt be is fejeztem!
Nemtom, mit mondjak, 3 altalanosba jartam, kettot mar bezartak, harmadikat most fogjak...
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
be apécsit, kérdezd neoreget meg sweechet és megmongáyk a frankót!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hát ez politika mentesen nem fog menni. De az biztos hogy ami az útóbbi idõne itt van kritikán aluli. Undoritó gusztustalan. é folytathatnám.
Downhill!!
Azok akik már kijárták az iskolát mindig pozitíva gondolnak rá vissza ezért megértem hogy nemszeretnéd hogy bezárják.
Szevasztok!
Gondolom többeket érint hogy több iskolát be akarnak zárni
Én már nem járok oda, de mélyen megrázott mégis.
Tudjátok, a sok régi élmény/emlék/haver, az iskola épülete/szaga, a tanárok akiket bírtunk és akiket nem... 😊
A falon a tablóképek, a menza, a büfé, a kémia szertár, a tornaterem.....
És minden megszûnik... 😞
Kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Persze politikamentesen (ha lehet úgy) mert különben zárják a modik
cikk a témáról
bezárandó iskolák listája pdf
Gondolom többeket érint hogy több iskolát be akarnak zárni
Én már nem járok oda, de mélyen megrázott mégis.
Tudjátok, a sok régi élmény/emlék/haver, az iskola épülete/szaga, a tanárok akiket bírtunk és akiket nem... 😊
A falon a tablóképek, a menza, a büfé, a kémia szertár, a tornaterem.....
És minden megszûnik... 😞
Kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Persze politikamentesen (ha lehet úgy) mert különben zárják a modik
cikk a témáról
bezárandó iskolák listája pdf
← ElőzőOldal 3 / 3