No, Thanx

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gnome
jah és beszereztek egy dobost..tekerjetek a végére..már öten vannak...kinézetrõl kb 12nek saccolom

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Gnome
hátez nem magyar TH...ez annális rosszabb...éés örülhetünk...sztem nincsolyan hülye kistinilány akinek ez bejönne...ez...ez vmi borzasztó..komolyan leblokkoltam amikor néztem...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

ték lett ez gecc

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Minden bizonnyal 😄 Amúgy ez már nekem is megfordult a fejemben.<#wow3><#wow2><#eplus2> Mivel, hogy Iron számokat játszogatok igen kis valószínüséggel hallgatok ilyen borzalmat :-D
SHADOWEYES7
lehet közben csápoltok még álmotokban is itt meg offoltok!!<#hehe><#hehe><#hehe>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Aztabüdöskuva... húhhúúú ez mocsosul betett... régen hánytam ennyit.... kérdem én naívan, hogy hova süllyedünk ennél is mélyebbre?
wááááá öregem hol az IGÉNYESSÉG? Mivan a zenével? Ez szar nem zene, én egy gitáros vagyok, de ilyet még nem hallottam, de többet nem is akarok. Mert ugye a takony hotel nem elég undorító most még a magyarok is belekezdtek, fantasztikus, így is elég szenny van még ez is... pff, hát ez remek, csak így tovább.. és tudjátok ezekbõl lesznek valakik...hehe vicces... no mind1 amúgy amirõl énekelnek arról nekik gõzük sincs mit jelent, mert ilyet nem tapasztaltak. Nem is érdemes ezekrõl többet beszélni megyek vissza az Iron Maidenemhez... <#violent><#vigyor1>
dobgép rulz -.-

Match
hát ez ritka szánalmas...

Ezen felbuzdulva meghallgattam életem elsõ (és valszeg utolsó) tokio hotel számát.

A különbség a kettõ között hogy a th-ba (ebben a számban) a gitárriff pl sztem egész jó.
A zene fullra elmehet egy átlag tucat numetálnak...de a kisgyerek visítozása szánalmas...egy normál énekessel egész normálisan szólna 😊

Na a magyar kópia abban különbözik, hogy itt a zene is szar 😄
Biztos nem õk írták a számokat...de mondjuk az se lehetett túl nagy ész aki írta...

Tinirockzenekar...lakodalmas nyálfiúbanda popzene bazzeg gitárral...

A szöveget elhiszem hogy õk írták...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

sweech
fú bazmeg ezde geciszar :😄 az énekesnek igen képzett hangja van, a zenei aláfestés meg tényleg beszteszt

Hát igen, arra se kaptunk még választ...

AAAAAAAZT A MOCSKOS ROHADT K*RVAÉLET
elrontottad a napom.

Vaxi
lááál 😄
ezen besírtam 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

tokio hotel 😄DDDD

cenobite
Eret vágok...!
Enyhe Nirvana: "Smells Like..." koppintás a klip. A zene zéró, szöveg szintén, selypítõ "ez egy másssik nemzedék" rulez! 😄

Bakker, hogy lehet ilyet... áh... mind1...

gamertag: kenobita

PrasCo
Ez iszonyatosabb, mint rémálmomban gondoltam volna. Ennyire le vagyok maradva a kultúrával, hogy ennyire szívenütött?
Untrendy vagyok, bähhzameg. 😄
kuci06
miért, a tokio hotelnek miért ez lett a neve 😄
biztos a magyarok is ugyanilyen értelmetlen nevet akartak 😛

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

DE MI A ***** ******-ér' ez lett a nevük, ezt mondja már meg valaki !

John Cena
akkora 1 baromság ami van de inkább no THX😄!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Laky
jelen!

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Brolly28
eddig is utáltam a th-t hát még ha itt is lesz 1:C:C:C:C

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

kuci06
<#wilting>
...mert mi vagyunk a HURRIKÁÁÁN!!!4...<#idiota>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

szarabb mint a th ,de a th sincs olyan szar mint te <#idiota>
#77 <#nezze>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Rexor
Ez szarabb mint a TH! És ez a pont már nem kritizálható!<#hehe><#szomoru1><#ijedt><#vomit>

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

nf1
12 évesen mégsem kéne ily csúnya szavaknak elhagynia a szádat. ha anyád látná, mit csinálsz itt, elszégyellné magát

SHADOWEYES7
<#lama>
<#kocsog>

kusshadj, inkább gyere a fánklubbodba......

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

már most megy a hype, pedig még szinte nemis léteznek, még egy "zenét" sem ismerünk tõlük. Ez kell nekik, a népszerûség, amit sajnos a negatív vélemények sokasága is csak növel.
még csak beszélni sem kéne róluk.

hagyd rá..

szegényt kiskorában rendszeresen seggbenyomták igy sajnos sérült az agyi fejlödében is

Beast Machine
ésszel.

...vágod?

<#ticking><#zavart2>

Rexor
[kretén f*szfejezi ezt a <#kocsog>-öt]

há meg mitcsinálsz ittene??😮

menjél csak a neked kitalált totyikba de azonnal !!

Rexor
Ez amúgy is nf1-nek való...

Czdano

Debütáló albumuk márciusban lát napvilágot Egy másik nemzedék címmel. A kiadó titkolódzik, annyit sikerült kideríteni, hogy vidéki diákok alkotják az elsõ magyar tinirockbandát. A basszusgitáros Olivér (14) a legfiatalabb, és a legidõsebb Péter (18), aki gitáron játszik.

A 16 éves Dávid festett szemhéja emlékeztet legjobban a Tokio Hotel énekese, Bill Kaulitz androgén fizimiskájára, de nem õ, hanem Erik (17) a No, Thanx énekese.

14 éves a legfiatalabb wtf?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
röviden, tömören lényegre törõen:<#levele><#kocsog><#falbav><#banplz><#gun><#violent><#csodalk><#kuss><#rinya>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Ha nyálassági versenyt akarunk rendezni, szerintem a "Tök jó hotel" névvezeti a mezõnyt.

Vagy mondjuk Takonyban Hempergõk <#vigyor3>

Akkor még hasonlítana is...

Azt ne értem, miért nem Budapest Hotel vagy Gellért szálló lett a nevük. Ha nincs stílusod, vedd le másokét...

Nem. <#szomoru2>

Tinman
Esztetet a "Nem, köszt" is duknátok? <#mf2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Gladiator
Paaaazzzeee.... en akartam megnyitni😄
lol amugy! vmi szamot nem tud vki belinkelni?

dienesoft
anyám..undorító!😄 nemhoyg a th utálom mint szart, de még ezt magyarul is elviselni a "zenék" között..kiváncis vok egy két hónapo mulva mit fognak elérni.KIvánom nekik szünjenek meg naon gyorsan😄

Calver
nana. az anime (azok a hülye japán rajzfilmek) egy remek mûvészeti forma, az emo pedig pár (rengeteg) idióta agymenése. ne keress kapcsolatot közöttük, még mielõtt valaki nagyon csúnyán kezd el rád nézni <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Sadist
égett gumiszagot érzek -.-

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

De ezt is a hülye japán rajzfilmekbõl vették, nem ?

trident
Az emo kultúra nem más, mint gazdasági alapon szervezett populáris nihilizmus. NEM KÖSZ! 😄DDD

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Remélem a zenéjükben nem lesz ének, meg vokál.
Csak dob híján egy pár plink-plink dünü-dünü, azt kész.

ColdFire
remélem elmehetek az elsõ fellépésükre :o

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

bardocz
nem,ez egy új állatfaj th-s fajnak közeli rokonaik ne bántsuk õket😄 tarkónlövés dunaparton😄
buzik