406
...avagy ezt is megértük. Magyar Tokio Hotel. Nesze nekünk....
  • Rexor
    "anál" <<< Azt hiszem ez egy kicsit félreérthető
  • EDDY A KIRÁLY
    fffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
    anál roszabb nincs is
  • xXxEmO babyxXx
    Ha nem tetxik ne nézzD!!!!!!!!!!
  • cenobite
    Bakker, ez a nyelvezet, vagyis inkább írásforma amit itt nyomatsz...
  • xXxEmO babyxXx
    Hát wan ien de nézzük csak Cukit!!!!!!Neki is kellett wolna gyakorolni!!:P:P
  • Alice Sabbat
    :D Ha-ha-ha :D:D ... Öszeszarom magam a röhögéstől ....

hm ... ha zenélni akarnak akkor sok sikert kívánok hozzá ;)) ...

Csak egy kicsikét még gyakolrolniuk kelet vonla otthon a tükör előtt ...

• tigeroo
    magyar tokio hotel? miért kell igy beharangozni? ha letesznek valamit az asztalra akkor oké.
  • xXxEmO babyxXx
    Nah akkor xtem wita le zárwa!!
  • blackgamer
    hamisan énekel a srác és hangja sincs, amúgy csak max a klip stílus th-s, de annyira nem értek hozzá
  • xXxEmO babyxXx
    Nah EgY ÉrTelMeS EmBer!!!!!Am ThX!!
  • sapkafej
    xtem tökre igazad wan!!!!!!!!
  • xXxEmO babyxXx
    Én ez nem hixem el!!!Miért wan mindenki az emo ellen?Xtem mindenki az xereti amit akar!Wagy téwedek?
    Most mondjátok mielött nöwelném az egom!!
  • sweech
    szia alreg
  • Mr_no_NaMe
    a basszeros csajszit duknám olyan czuki ^^
  • HiPPoNaX
    sztem te eltevedtel igen erosen... :]
  • Boconadi
  • kuci06
    he?
  • xXxEmO babyxXx
    Am XtEm Nem OlYaN RoxXxX!!!De EgYéBkÉnT NeM Is OlyAn MiNt A Th!!!
  • sweech
    ::D
  • Guilty01
    asszittem a hooligansnél már nem lehet szánalmasabb "rockot" játszani. Tévedtem...
  • blackgamer
    aha, szóval ez lenne a klipjük?

No Thanx - Egy másik nemzedék
  • blackgamer
    van valami honlap vagy hanganyag?
  • SHADOWEYES7
  • Dragooon #139
  • Daza500
  • Rexor
  • nf1
    ja, hogy korán le kellett feküdnöd, hisz másnap sietned kellett az oviba.
  • zakika
    hat igen, a banzaj ellen is ment a duma anno rocker korokben, csak akkor meg nem volt internet hogy mindenki hozza tudjon szolni. a depes es klonjai akkoriban nagyon celtablak voltak mivel nem kemeny rockot jaccotak es hulyen neztek ki a rajongok (majdnem ugy mint most az emosok, mindenesetre fel lehetet oket messzirol ismerni). akosek meg majmoltak a depest, elektromos zene, hulye frizura meg akos hangja is hatborzongato volt az akkori rock duborgeshez vagy lagy pophoz szokott kozonsegnek.
    ma persze akos a nagy muvesz mert meg tudta lovagolni a divatot es meg tul is elte.
    abban az idoben nem szerettem a depest meg a bonanzat, de most szivesebben meghalgatok egy regi depes dalt mint az utolso albumjaikat. akos zeneje meg egyszeruen ertheto lett (vagy csak felnottem)
  • kuci06
    én :/ elég gagyi volt, azt mondták, hogy nem baj, ha a gyerekünk emo-s , majd kinővi :P
  • Rexor
    Ki látta tegnap az EMO köcsögökről szóló műsort?
  • Goth
    te mákosgecy
  • sweech
    pont elcsíptem a magyar "zenecsatornán" a klipp premierjüket
  • Laky
    lemaradtam :C
  • DJ Skyline
    Aktívban, most!
  • Abruzzi
    Ezek egyszerűen tehetségtelen nyomorékok. Hülye buzik, dobosuk meg nincs? akko ki ült be dobolni abban a klipben?:S Valami srácot fekértek egy kis cashért hogy nyomjon el egy alapot. Ennyi. A gyerek hangja meg annyira szánalmas.....de a szövegből, és a gitártémából is tükröződik az értelem és a tudás. Hamar le fognak ezek csengeni.....de az a baj hogy már így is költöttek rá pénzt :(
  • Rexor
  • zsolesz92
    Tudjátok mi a furcs? hogy van dob a zenében xD
  • Daza500
    Miért, Ákosékat is megdobálták anno ?
  • zakika
    persze
    de vigyazni kell nehogy valami ujat csinalj, mert meg vegul divat lessz belole es megdobalnak paradicsommal:)

emlexik valaki a bonanza banzaj kezdeteire (vagy csak en vagyok ilyen oreg?)
  • Suxen
    Ez nem emo, ez szimplán szar. Az emo élvezhető, ütemes, van tartalma, ez meg csak az emo hatást meglovagolni igyekvő, tokijó motel koppintó baráti kör, mert együttesnek nem nevezhető, akik egyszerűen hülyék. Nem igaz, hogy az országnak ennyi hülyére van szüksége, de szerintem megmaradnak, éljen a magyar királyi zene TV. -.- Várom a duettet Kiszel Tündével.
    Mért érzem úgy, hogy a túl öreg vagyok ehhez? Lehet nekem is kellene alapítanom egy együttest, tuti siker lenne.