No, Thanx
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
wááááá öregem hol az IGÉNYESSÉG? Mivan a zenével? Ez szar nem zene, én egy gitáros vagyok, de ilyet még nem hallottam, de többet nem is akarok. Mert ugye a takony hotel nem elég undorító most még a magyarok is belekezdtek, fantasztikus, így is elég szenny van még ez is... pff, hát ez remek, csak így tovább.. és tudjátok ezekbõl lesznek valakik...hehe vicces... no mind1 amúgy amirõl énekelnek arról nekik gõzük sincs mit jelent, mert ilyet nem tapasztaltak. Nem is érdemes ezekrõl többet beszélni megyek vissza az Iron Maidenemhez... <#violent>#violent><#vigyor1>#vigyor1>
Ezen felbuzdulva meghallgattam életem elsõ (és valszeg utolsó) tokio hotel számát.
A különbség a kettõ között hogy a th-ba (ebben a számban) a gitárriff pl sztem egész jó.
A zene fullra elmehet egy átlag tucat numetálnak...de a kisgyerek visítozása szánalmas...egy normál énekessel egész normálisan szólna 😊
Na a magyar kópia abban különbözik, hogy itt a zene is szar 😄
Biztos nem õk írták a számokat...de mondjuk az se lehetett túl nagy ész aki írta...
Tinirockzenekar...lakodalmas nyálfiúbanda popzene bazzeg gitárral...
A szöveget elhiszem hogy õk írták...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
elrontottad a napom.
Enyhe Nirvana: "Smells Like..." koppintás a klip. A zene zéró, szöveg szintén, selypítõ "ez egy másssik nemzedék" rulez! 😄
Bakker, hogy lehet ilyet... áh... mind1...
gamertag: kenobita
Untrendy vagyok, bähhzameg. 😄
biztos a magyarok is ugyanilyen értelmetlen nevet akartak 😛
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
...mert mi vagyunk a HURRIKÁÁÁN!!!4...<#idiota>#idiota>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
#77 <#nezze>#nezze>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
<#kocsog>#kocsog>
kusshadj, inkább gyere a fánklubbodba......
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
még csak beszélni sem kéne róluk.
szegényt kiskorában rendszeresen seggbenyomták igy sajnos sérült az agyi fejlödében is
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
menjél csak a neked kitalált totyikba de azonnal !!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Debütáló albumuk márciusban lát napvilágot Egy másik nemzedék címmel. A kiadó titkolódzik, annyit sikerült kideríteni, hogy vidéki diákok alkotják az elsõ magyar tinirockbandát. A basszusgitáros Olivér (14) a legfiatalabb, és a legidõsebb Péter (18), aki gitáron játszik.
A 16 éves Dávid festett szemhéja emlékeztet legjobban a Tokio Hotel énekese, Bill Kaulitz androgén fizimiskájára, de nem õ, hanem Erik (17) a No, Thanx énekese.
14 éves a legfiatalabb wtf?
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Akkor még hasonlítana is...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"The trees move. Do you not see it?"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Csak dob híján egy pár plink-plink dünü-dünü, azt kész.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.