406
...avagy ezt is megértük. Magyar Tokio Hotel. Nesze nekünk....
  • kuci06
  • Daza500
  • Gladiator
    ja es tek...
  • Daza500
    Ejha, már Párisz kisagyszonyt is belekeveritek a topikba.
    Jól haladtok.
  • zakika
    jo a managere, kihozza belole azt, ami a nagykozonsegnek kell (ha punci akkor legyen punci...)
  • Harly18
    Ő csinála jól! Lehet nem is olyan segg hülye, mint aminek mutatja magát :)
  • zakika
    nem vagyunk a komunizmusban, hogy mindenki megkapja amire szuksege van. paris hilton megmutatja a puncijat es miliokat keres vele...
  • cr3ativ3
    nem olvasok vissza csak ugy beirom: fuuuuuuuuuuuuuuuj
  • Vaxi
    jujj ez teccik!!!

amúgy ne akadj ki rajta, amig parishilton dollármilliárdos, a dolgos ember meg éhendöglik, és belefullad a számlákba, addig ne várj semmit.
  • Emef
    Na akkor most hasonlítsd össze, ezek nulla tudással elekdzek a csapból folyni, ezek emeg egy pincében kedvtelésből zenélgetnek.
    Nem kicsit hülye a média igaz-e?
  • Daza500
    Dehogyis, inkább a SZARJ című számot !
  • Goth
    azon töprengtem, hogy vajon el tudnák-e játszani a Fostartály Isten című számát
  • Beast Machine
    ugye?:)
  • zakika
    hogy te milyen tajekozott vagy
  • Beast Machine
    "itt meg csak a stilus nyugati (de keletre tart, de ezt mar mintha monta volna valaki)" csak nem bonanzék?:P
  • Suxen
    Meg lehet nyugodni, nem csak neten folyik a fikázásuk. Mikor megláttam, hogy a Kanizsaiba járnak, ujjongani kezdtem, hogy anno nem azt jelöltem meg első helyen, ki nem bírnám most ott.
    Egyik ismerősöm így fogalmazott: "Ez elviselhetőbb, mert nem sikerült teljes mértékben leutánozni a tokijó motelt, meg legalább nem német, de attól még szörnyű."
  • zakika
    ha hatvanas hetvenes evekben a nemetek minden nagyobb slagert atcsinaltak nemet szoveggel. itt meg csak a stilus nyugati (de keletre tart, de ezt mar mintha monta volna valaki)
  • Rexor
    "...avagy ezt is megértük. Magyar Tokio Hotel. Nesze nekünk...."

Így olcsóbb a magyarnak
  • Beast Machine
    egy kérdés: épelméjű ,ember hogy képes a cipőt zokni nélkül hordani? Főleg ezt a szar kínai sportcipőt?
  • John Cena
    1 nagy ló kaki ez a zene 1et hallotam tőlük de már az is sok volt 1 nagy semmi az egész úgy ahogy van!
  • prezi
    most mondom hogy aki kulturálatlan megjegyzéseket tesz a másikra, szo nélkül ban. Tessék a témához hozzászólni, felejtsétek el egymás szapulását és a személyeskedést. htx -.-
  • stream man
    nekem 8 ha ezeknek ez jo csinálják felölem csak meg ne halljam a zenéjüket xDD
  • csoola
    nekem annyi a véleményem h a th-t gyülölöm 100%-osan, ez csak 99,99%-osan:P lofasz zene
  • Gladiator
    Elhiszed, hogy mi is nagyivben szarunk rad?:D
    Tul sokat kepzelsz magadrol, kis geci emo...
  • Belliar
    És várom szeretettel a fikázó válaszokat, birom én...nem tudnak felhuzni gyökerek...
  • Belliar
    Én ismerem a zenekar tagjait személyesen, és élőben töbször láttam őket zenélni...Tesóm évfolyam társa az énekes, végzős egy szombathelyi középsuliban, és nekem semmi bajom velük, a zene és a klipp is bejön nekem...különösen is...és nemtom hogy jött ez hogy a TH-hoz kell hasonlitgatni, a TH-t énis nagyon rühellem, de ez sztem nem hasonlit rá...és ha ennyire utáljátok a No Thanx-et akkor hozzákell majd szoknotok hogy a csapbol is ez fog fojni, ha nem tetszik legyetek emo-sok majd kössétek fel magatokat... ennyi a véleményem arrol hogy a neten mindenhol fikázzák őket...
  • Brolly28
    rakat szar az egész...
  • bartos
    Az ilyen zenével nem lenne baj de ezek szánalmasak jólvan zenéljenek de muszály kikenni őket lánynak
    Sok kis tizenéves kiscsaj majd meghal értük de más nem hiszem ugyanaz mint a TH SZAR!
  • stream man
    én mellesleg utalom ezt a zenét xDDD
  • Doniboy
    én is kérdezem hol lesz az elsö koncert
    halisztok
    bemutatkoznék Donát vok és utálom a TH-t,de ezek a srácok azthiszem
    stilust fognak teremteni,ugyhogy még most kell autogrammot kérni,me késöbb sokat fog érni
  • stream man
    hol lesz az elsö koncert xD stip stop én fogom öket lelőni :DD
  • Vaxi
    szerinted akkor miért toboztom a nothanx fanklubbot?
  • Daza500
    Bizony.
  • Gladiator
    baszki, ez a klip:D
    Amugy a klip minosege meglepoen jo, csak a rendezo egy szarsag. Legjobb, mikor megy egy sima gitar szolo, meg melle a gyerek enekel vmit lassan, viszont kozben meg a gitaron teljesen mashogy jatszanak. Nagyon nem ertek hozza, de a zeneben pengetes hallatszik, a videon viszont izeee... sikalnak, vagy mi:D
    Es emelle a lassu resz melle a kozonseg eszeveszetten pogozik... jol meg lett csinalva...
  • Alice Sabbat
    ezek a zenekarok nem a rajongóikból hanem a gyűlölöikből fognak megéllni ... és nem viccelek ...
  • klikker
    Tudjátok mi a poén? A zene kb 3 mondatból áll, amit az elejétől a végéig ismételgetnek xDDDD azaz, szinte semmimásból csak a refrénből, igazi 5 forintos zene, amit a hülye magyar 12-14 éves tinik befognak zabálni.. nc, ja egyébként hátha ez vkinek jobban teccik xD .. http://www.youtube.com/watch?v=Hxs6NnrZ52Q
  • PíszLávJuniti
    hi
  • SHADOWEYES7
  • Hellsing47
    a szó hallatán máris belebizsereg a picsád mi??
    amugy ha még nem adták át :
  • xXxEmO babyxXx
    Nah hát azt mondom én isSsS!!!ÁáÁáÁá CukIiIiI cUkiIiI Wok....LoooOoooL xD