406
...avagy ezt is megértük. Magyar Tokio Hotel. Nesze nekünk....
-
#204 -
Daza500 #201 -
#200 ja es tek... -
Daza500 #199 Ejha, már Párisz kisagyszonyt is belekeveritek a topikba.
Jól haladtok. -
#198 jo a managere, kihozza belole azt, ami a nagykozonsegnek kell (ha punci akkor legyen punci...) -
#197 Ő csinála jól! Lehet nem is olyan segg hülye, mint aminek mutatja magát :) -
#196 nem vagyunk a komunizmusban, hogy mindenki megkapja amire szuksege van. paris hilton megmutatja a puncijat es miliokat keres vele... -
#195 nem olvasok vissza csak ugy beirom: fuuuuuuuuuuuuuuuj -
#194 jujj ez teccik!!!
amúgy ne akadj ki rajta, amig parishilton dollármilliárdos, a dolgos ember meg éhendöglik, és belefullad a számlákba, addig ne várj semmit. -
Emef #193 Na akkor most hasonlítsd össze, ezek nulla tudással elekdzek a csapból folyni, ezek emeg egy pincében kedvtelésből zenélgetnek.
Nem kicsit hülye a média igaz-e? -
Daza500 #192 Dehogyis, inkább a SZARJ című számot ! -
Goth #191 azon töprengtem, hogy vajon el tudnák-e játszani a Fostartály Isten című számát -
#190 ugye?:) -
#189 hogy te milyen tajekozott vagy -
#188 "itt meg csak a stilus nyugati (de keletre tart, de ezt mar mintha monta volna valaki)" csak nem bonanzék?:P -
Suxen #187 Meg lehet nyugodni, nem csak neten folyik a fikázásuk. Mikor megláttam, hogy a Kanizsaiba járnak, ujjongani kezdtem, hogy anno nem azt jelöltem meg első helyen, ki nem bírnám most ott.
Egyik ismerősöm így fogalmazott: "Ez elviselhetőbb, mert nem sikerült teljes mértékben leutánozni a tokijó motelt, meg legalább nem német, de attól még szörnyű." -
#186 ha hatvanas hetvenes evekben a nemetek minden nagyobb slagert atcsinaltak nemet szoveggel. itt meg csak a stilus nyugati (de keletre tart, de ezt mar mintha monta volna valaki) -
#185 "...avagy ezt is megértük. Magyar Tokio Hotel. Nesze nekünk...."
Így olcsóbb a magyarnak -
#184 egy kérdés: épelméjű ,ember hogy képes a cipőt zokni nélkül hordani? Főleg ezt a szar kínai sportcipőt? -
#183 1 nagy ló kaki ez a zene 1et hallotam tőlük de már az is sok volt 1 nagy semmi az egész úgy ahogy van! -
#182 most mondom hogy aki kulturálatlan megjegyzéseket tesz a másikra, szo nélkül ban. Tessék a témához hozzászólni, felejtsétek el egymás szapulását és a személyeskedést. htx -.- -
stream man #181 nekem 8 ha ezeknek ez jo csinálják felölem csak meg ne halljam a zenéjüket xDD -
csoola #180 nekem annyi a véleményem h a th-t gyülölöm 100%-osan, ez csak 99,99%-osan:P lofasz zene -
#179 Elhiszed, hogy mi is nagyivben szarunk rad?:D
Tul sokat kepzelsz magadrol, kis geci emo... -
Belliar #178 És várom szeretettel a fikázó válaszokat, birom én...nem tudnak felhuzni gyökerek... -
Belliar #177 Én ismerem a zenekar tagjait személyesen, és élőben töbször láttam őket zenélni...Tesóm évfolyam társa az énekes, végzős egy szombathelyi középsuliban, és nekem semmi bajom velük, a zene és a klipp is bejön nekem...különösen is...és nemtom hogy jött ez hogy a TH-hoz kell hasonlitgatni, a TH-t énis nagyon rühellem, de ez sztem nem hasonlit rá...és ha ennyire utáljátok a No Thanx-et akkor hozzákell majd szoknotok hogy a csapbol is ez fog fojni, ha nem tetszik legyetek emo-sok majd kössétek fel magatokat... ennyi a véleményem arrol hogy a neten mindenhol fikázzák őket... -
#176 rakat szar az egész... -
bartos #175 Az ilyen zenével nem lenne baj de ezek szánalmasak jólvan zenéljenek de muszály kikenni őket lánynak
Sok kis tizenéves kiscsaj majd meghal értük de más nem hiszem ugyanaz mint a TH SZAR! -
stream man #174 én mellesleg utalom ezt a zenét xDDD -
Doniboy #173 én is kérdezem hol lesz az elsö koncert
halisztok
bemutatkoznék Donát vok és utálom a TH-t,de ezek a srácok azthiszem
stilust fognak teremteni,ugyhogy még most kell autogrammot kérni,me késöbb sokat fog érni
-
stream man #172 hol lesz az elsö koncert xD stip stop én fogom öket lelőni :DD -
#171 szerinted akkor miért toboztom a nothanx fanklubbot? -
Daza500 #170 Bizony. -
#169 baszki, ez a klip:D
Amugy a klip minosege meglepoen jo, csak a rendezo egy szarsag. Legjobb, mikor megy egy sima gitar szolo, meg melle a gyerek enekel vmit lassan, viszont kozben meg a gitaron teljesen mashogy jatszanak. Nagyon nem ertek hozza, de a zeneben pengetes hallatszik, a videon viszont izeee... sikalnak, vagy mi:D
Es emelle a lassu resz melle a kozonseg eszeveszetten pogozik... jol meg lett csinalva... -
Alice Sabbat #168 ezek a zenekarok nem a rajongóikból hanem a gyűlölöikből fognak megéllni ... és nem viccelek ... -
klikker #167 Tudjátok mi a poén? A zene kb 3 mondatból áll, amit az elejétől a végéig ismételgetnek xDDDD azaz, szinte semmimásból csak a refrénből, igazi 5 forintos zene, amit a hülye magyar 12-14 éves tinik befognak zabálni.. nc, ja egyébként hátha ez vkinek jobban teccik xD .. http://www.youtube.com/watch?v=Hxs6NnrZ52Q -
#166 hi -
#165 -
Hellsing47 #164 a szó hallatán máris belebizsereg a picsád mi??
amugy ha még nem adták át : -
xXxEmO babyxXx #163 Nah hát azt mondom én isSsS!!!ÁáÁáÁá CukIiIiI cUkiIiI Wok....LoooOoooL xD