No, Thanx
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most mondjátok mielött nöwelném az egom!!
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
You\'ll never walk alone!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ma persze akos a nagy muvesz mert meg tudta lovagolni a divatot es meg tul is elte.
abban az idoben nem szerettem a depest meg a bonanzat, de most szivesebben meghalgatok egy regi depes dalt mint az utolso albumjaikat. akos zeneje meg egyszeruen ertheto lett (vagy csak felnottem)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
de vigyazni kell nehogy valami ujat csinalj, mert meg vegul divat lessz belole es megdobalnak paradicsommal:)
emlexik valaki a bonanza banzaj kezdeteire (vagy csak en vagyok ilyen oreg?)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Mért érzem úgy, hogy a túl öreg vagyok ehhez? Lehet nekem is kellene alapítanom egy együttest, tuti siker lenne.<#idiota>#idiota>
paradicsomokat készíteni xDDD
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Ramadamammy rapidrandi
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Ennyi. <#idiota>#idiota>
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
ma reggel megvolt a traumam. kiszalok a buszbol es elottem vigyorog bill egy plagatrol. aprilisban koncert. persze az izomagyuak majd elmennek kislanyokat verni...
közös erõvel imádjuk a négy kis "csöveskukoricát, hátha lepaktáltak a kis táskákkal".<#idiota>#idiota>
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!