No, Thanx

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sapkafej
xtem tökre igazad wan!!!!!!!!

György

Én ez nem hixem el!!!Miért wan mindenki az emo ellen?Xtem mindenki az xereti amit akar!Wagy téwedek?
Most mondjátok mielött nöwelném az egom!!
sweech
szia alreg

Mr_no_NaMe
a basszeros csajszit duknám olyan czuki ^^
HiPPoNaX
sztem te eltevedtel igen erosen... :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Boconadi
<#wilting>
kuci06
he?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Am XtEm Nem OlYaN RoxXxX!!!De EgYéBkÉnT NeM Is OlyAn MiNt A Th!!!<#hehe><#dumcsi><#crazya>
sweech
::D

Guilty01
asszittem a hooligansnél már nem lehet szánalmasabb "rockot" játszani. Tévedtem...

You\'ll never walk alone!

aha, szóval ez lenne a klipjük?

No Thanx - Egy másik nemzedék

van valami honlap vagy hanganyag?

SHADOWEYES7
<#kocsog>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Dragooon
<#levele><#zavart2>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

<#gonosz1>

Rexor
<#hehe>

nf1
ja, hogy korán le kellett feküdnöd, hisz másnap sietned kellett az oviba. <#gonosz1>

zakika
hat igen, a banzaj ellen is ment a duma anno rocker korokben, csak akkor meg nem volt internet hogy mindenki hozza tudjon szolni. a depes es klonjai akkoriban nagyon celtablak voltak mivel nem kemeny rockot jaccotak es hulyen neztek ki a rajongok (majdnem ugy mint most az emosok, mindenesetre fel lehetet oket messzirol ismerni). akosek meg majmoltak a depest, elektromos zene, hulye frizura meg akos hangja is hatborzongato volt az akkori rock duborgeshez vagy lagy pophoz szokott kozonsegnek.
ma persze akos a nagy muvesz mert meg tudta lovagolni a divatot es meg tul is elte.
abban az idoben nem szerettem a depest meg a bonanzat, de most szivesebben meghalgatok egy regi depes dalt mint az utolso albumjaikat. akos zeneje meg egyszeruen ertheto lett (vagy csak felnottem)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

kuci06
én :/ elég gagyi volt, azt mondták, hogy nem baj, ha a gyerekünk emo-s , majd kinõvi :P

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Rexor
Ki látta tegnap az EMO köcsögökrõl szóló mûsort?

te mákosgecy

sweech
pont elcsíptem a magyar "zenecsatornán" a klipp premierjüket

Laky
lemaradtam :C

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

DJ Skyline
Aktívban, most!

Ezek egyszerûen tehetségtelen nyomorékok. Hülye buzik, dobosuk meg nincs? akko ki ült be dobolni abban a klipben?:S Valami srácot fekértek egy kis cashért hogy nyomjon el egy alapot. Ennyi. A gyerek hangja meg annyira szánalmas.....de a szövegbõl, és a gitártémából is tükrözõdik az értelem és a tudás. Hamar le fognak ezek csengeni.....de az a baj hogy már így is költöttek rá pénzt :(
Rexor
<#idiota>

zsolesz92
Tudjátok mi a furcs? hogy van dob a zenében xD

Miért, Ákosékat is megdobálták anno ?

zakika
persze
de vigyazni kell nehogy valami ujat csinalj, mert meg vegul divat lessz belole es megdobalnak paradicsommal:)

emlexik valaki a bonanza banzaj kezdeteire (vagy csak en vagyok ilyen oreg?)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Ez nem emo, ez szimplán szar. Az emo élvezhetõ, ütemes, van tartalma, ez meg csak az emo hatást meglovagolni igyekvõ, tokijó motel koppintó baráti kör, mert együttesnek nem nevezhetõ, akik egyszerûen hülyék. Nem igaz, hogy az országnak ennyi hülyére van szüksége, de szerintem megmaradnak, éljen a magyar királyi zene TV. -.- Várom a duettet Kiszel Tündével.
Mért érzem úgy, hogy a túl öreg vagyok ehhez? Lehet nekem is kellene alapítanom egy együttest, tuti siker lenne.<#idiota>
Hogy dobná fel a talpát az összes...

Az egyikük hajviselete lesz holnap a fókuszban.

Czdano
holnap lesznek az aktívban
paradicsomokat készíteni xDDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Rexor
<#hehe>

Brolly28
<#bdead>

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

háát, nem lennék a helyükben, egyik srácot ismerem közvetve (ismerõsöm ismerõse) és hát nem irígylem, nem hiszem hogy sokáig épek lesznek a csontjai.
jujj,ez a magyar hokizofotel klipp már fent van a youtube-on :(

Ramadamammy rapidrandi

zakika
duju szpik hungaris?

Rexor
EMO Fuck!

prezi
de azért törekedjünk a szép magyar beszédre, htx -.-

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

És az EMO ennek a rövidítése: "E' Magyarország"

Vaxi
Magyarországon azért vannak ilyen sokan, mert az országot így is rövidítik: MO. Mond ki a betûket, és megkapod, hogy EMO.
Ennyi. <#idiota>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

zakika
mi ez a negativ hozzaalas? nem is orultok. szinesedik a magyar popkultura palettaja. csupa hoborges, pedig meg csak kepek voltak (tucatgyerekek grupenfoton) es utana a klip rossz minisegben - egyszeru dallam, semmitmondo szoveg (neha besikit a gyerek hogy valami uj nemzedek...), az enekes hangjaval biztos nem jutna be a megasztarba, de felkarolta valamelyik sztargyaros (nem Kozso van mogottuk?). dob nem kulonosen hianycikk, valaki majd csak elveri a "koncerteken" plebekbe. de mar en is rossz kezdek lenni. miert nem tudjuk beken hagyni szegeny emo gyerekeket. meg akarjatok verni oket meg hasonlo. kivanja ezt nektek valamelyik emo. ok altalaban csak a "nyald ki a seggem" szoveggel remisztgetik a nagykozonseget...

ma reggel megvolt a traumam. kiszalok a buszbol es elottem vigyorog bill egy plagatrol. aprilisban koncert. persze az izomagyuak majd elmennek kislanyokat verni...

Vaxi
lépj be a fankluppunkba!
közös erõvel imádjuk a négy kis "csöveskukoricát, hátha lepaktáltak a kis táskákkal".<#idiota>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

a fenét,oda tankkal érdemes menni!

Ramadamammy rapidrandi

Várjátok meg a koncertet, ott fanokat is kilõhettek. <#wink>

adok fegyvert és egy tárat,az ügyvéd miatt ne aggódj,összedobjuk a pénzt!

Ramadamammy rapidrandi

ha pár hét múlva tényleg ez fog még a csapból is folyni, nemtudom mit csinálok magammal... <#csodalk>

Bandee1987
ez volt a cél :P

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
ez volt a cél :P

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!