406
...avagy ezt is megértük. Magyar Tokio Hotel. Nesze nekünk....
-
Daza500 #122 Hogy dobná fel a talpát az összes... -
Daza500 #121 Az egyikük hajviselete lesz holnap a fókuszban. -
#120 holnap lesznek az aktívban
paradicsomokat készíteni xDDD -
#119 -
#118 -
excalibur56 #117 háát, nem lennék a helyükben, egyik srácot ismerem közvetve (ismerősöm ismerőse) és hát nem irígylem, nem hiszem hogy sokáig épek lesznek a csontjai. -
ugot2know #116 jujj,ez a magyar hokizofotel klipp már fent van a youtube-on :( -
#115 duju szpik hungaris? -
#114 EMO Fuck! -
#113 de azért törekedjünk a szép magyar beszédre, htx -.- -
Daza500 #112 És az EMO ennek a rövidítése: "E' Magyarország" -
#111 Magyarországon azért vannak ilyen sokan, mert az országot így is rövidítik: MO. Mond ki a betűket, és megkapod, hogy EMO.
Ennyi. -
#110 mi ez a negativ hozzaalas? nem is orultok. szinesedik a magyar popkultura palettaja. csupa hoborges, pedig meg csak kepek voltak (tucatgyerekek grupenfoton) es utana a klip rossz minisegben - egyszeru dallam, semmitmondo szoveg (neha besikit a gyerek hogy valami uj nemzedek...), az enekes hangjaval biztos nem jutna be a megasztarba, de felkarolta valamelyik sztargyaros (nem Kozso van mogottuk?). dob nem kulonosen hianycikk, valaki majd csak elveri a "koncerteken" plebekbe. de mar en is rossz kezdek lenni. miert nem tudjuk beken hagyni szegeny emo gyerekeket. meg akarjatok verni oket meg hasonlo. kivanja ezt nektek valamelyik emo. ok altalaban csak a "nyald ki a seggem" szoveggel remisztgetik a nagykozonseget...
ma reggel megvolt a traumam. kiszalok a buszbol es elottem vigyorog bill egy plagatrol. aprilisban koncert. persze az izomagyuak majd elmennek kislanyokat verni... -
#109 lépj be a fankluppunkba!
közös erővel imádjuk a négy kis "csöveskukoricát, hátha lepaktáltak a kis táskákkal". -
ugot2know #108 a fenét,oda tankkal érdemes menni! -
Daza500 #107 Várjátok meg a koncertet, ott fanokat is kilőhettek. -
ugot2know #106 adok fegyvert és egy tárat,az ügyvéd miatt ne aggódj,összedobjuk a pénzt! -
OPM #105 ha pár hét múlva tényleg ez fog még a csapból is folyni, nemtudom mit csinálok magammal... -
#104 ez volt a cél :P -
#103 ez volt a cél :P -
#102 jah és beszereztek egy dobost..tekerjetek a végére..már öten vannak...kinézetről kb 12nek saccolom -
#101 hátez nem magyar TH...ez annális rosszabb...éés örülhetünk...sztem nincsolyan hülye kistinilány akinek ez bejönne...ez...ez vmi borzasztó..komolyan leblokkoltam amikor néztem... -
Hellsing47 #100 ték lett ez gecc -
Wagergo #99 Minden bizonnyal :D Amúgy ez már nekem is megfordult a fejemben. Mivel, hogy Iron számokat játszogatok igen kis valószínüséggel hallgatok ilyen borzalmat :-D -
#98 lehet közben csápoltok még álmotokban is itt meg offoltok!! -
Wagergo #97 Aztabüdöskuva... húhhúúú ez mocsosul betett... régen hánytam ennyit.... kérdem én naívan, hogy hova süllyedünk ennél is mélyebbre?
wááááá öregem hol az IGÉNYESSÉG? Mivan a zenével? Ez szar nem zene, én egy gitáros vagyok, de ilyet még nem hallottam, de többet nem is akarok. Mert ugye a takony hotel nem elég undorító most még a magyarok is belekezdtek, fantasztikus, így is elég szenny van még ez is... pff, hát ez remek, csak így tovább.. és tudjátok ezekből lesznek valakik...hehe vicces... no mind1 amúgy amiről énekelnek arról nekik gőzük sincs mit jelent, mert ilyet nem tapasztaltak. Nem is érdemes ezekről többet beszélni megyek vissza az Iron Maidenemhez... -
Goth #96 dobgép rulz -.- -
#95 hát ez ritka szánalmas...
Ezen felbuzdulva meghallgattam életem első (és valszeg utolsó) tokio hotel számát.
A különbség a kettő között hogy a th-ba (ebben a számban) a gitárriff pl sztem egész jó.
A zene fullra elmehet egy átlag tucat numetálnak...de a kisgyerek visítozása szánalmas...egy normál énekessel egész normálisan szólna :)
Na a magyar kópia abban különbözik, hogy itt a zene is szar :D
Biztos nem ők írták a számokat...de mondjuk az se lehetett túl nagy ész aki írta...
Tinirockzenekar...lakodalmas nyálfiúbanda popzene bazzeg gitárral...
A szöveget elhiszem hogy ők írták... -
#94 fú bazmeg ezde geciszar ::D az énekesnek igen képzett hangja van, a zenei aláfestés meg tényleg beszteszt -
Daza500 #93 Hát igen, arra se kaptunk még választ... -
Goth #92 AAAAAAAZT A MOCSKOS ROHADT K*RVAÉLET
elrontottad a napom. -
#91 lááál :D
ezen besírtam :D -
Vegas #90 tokio hotel :DDDDD -
#89 Eret vágok...!
Enyhe Nirvana: "Smells Like..." koppintás a klip. A zene zéró, szöveg szintén, selypítő "ez egy másssik nemzedék" rulez! :D
Bakker, hogy lehet ilyet... áh... mind1... -
#88 Ez iszonyatosabb, mint rémálmomban gondoltam volna. Ennyire le vagyok maradva a kultúrával, hogy ennyire szívenütött?
Untrendy vagyok, bähhzameg. :D -
#87 miért, a tokio hotelnek miért ez lett a neve :D
biztos a magyarok is ugyanilyen értelmetlen nevet akartak :P -
Daza500 #86 DE MI A ***** ******-ér' ez lett a nevük, ezt mondja már meg valaki ! -
#85 akkora 1 baromság ami van de inkább no THX:D! -
#84 jelen! -
#83 eddig is utáltam a th-t hát még ha itt is lesz 1:C:C:C:C