406
...avagy ezt is megértük. Magyar Tokio Hotel. Nesze nekünk....
-
#245 Ennek oly kurva sok értelme van ...
Ugy... semmi értelme, pedig magyarázni kellene alatt, erről, meg arról, erre meg ... ÁÁÁRRGGHHH.... -
#244 jutubon kerestem, egy kép miatt amit megphotoshopolhatok :) -
#243 azt kaptam el multkor
tehat uj lemez is van/lessz
pisilhetnek a kiscsajok :) -
#242 meg eleve... ennél csak jobb lehet;
Az alapigazságokról egy kis szót: - én pl. szeretem a rock zenét, évek óta aktívan rokker vagyok (p. hosszu a hajam, stb... ) - Éves tapaszatalataim alapján többféle zenét hallottam, és SEM a tokio hotel SEM a no thanx, ÉS SEM EGYÉB MÁS tinizenekar nem tartozik, és nem is fog tartozni, sem a ROKCK sem pedig a POP (esetleg a RAP/DUCC-DUCC) kategóriákban, mert eddig egy olyan tinizenekart sem hallottam ami valamilyen minimum élvezhetőséget elért volna 'kategoriájában'. Mivel én is zenélek - igen tizenéves korom ellenére, (egy iskolai rajzfilm projekthez készítünk zenét; de legalább van köztünk egy 50 körüli zenetanár aki kicsit formálja a dolgokat, és eddig nem szart raktunk össze, hanem élvezhető zenét - igaz filmzene :P) - tudom, és nagyon halom a zenéjükben hogy mennyire amatőrök. Pl. a th-ban csak egy-egy hangot váltoat, és véha vannak akkord váltások, semmi összhang, semmi komolyság.
szóval... -
#241 van ezeknek a szaroknak valami uj számuk, amiben mennek valami zsidókkal együtt. -
#240 hat mit mondjak. sirjal, hatha megkonyebulsz
tegnap veletlenul elcsiptem egy TH dalt a teveben. megmutattam a felesegemnek es azt onta, hogy tul ferfias hangja van a csajnak. tehat mar mutal a gyerek. kulonben semmivel se sz.rabb a zenejuk mint mas zenekarnak aki azt a stilust nyomja (ugrabugra metal kemeny kiscsavoknak europai modra) -
#239 iskolába, már 1000-rel megy :(
Basszameg. -
Daza500 #238 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!www.visualchat.hu üzenőfalát figyeljétek -
Alice Sabbat #237 mutazsd (de csak spoileren) -
#236 szaar :P -
Daza500 #235 Egy csetoldalon már ujjonganak értük. -
#234 egyenesen fejbe
-
adriika #233 inkább no comment és ezt nekik -
#232 szar és kész -
Daza500 #231 Áz -
#230 vagy formacionak
deformacionak -
homeless #229 "megprobálom öket lehuzni a th szintjére"
Ezzel lehet hogy csak jót tennél velük! Ha megnézed mennyi idióta tinipicsa rajongója van magyarorságon a th-nak...
Itt a fórumon meg felesleges lehúzni őket a th szintjére, mert számomra(és szerintem mások számára is), már ott vannak vagy még alatta. -
Alice Sabbat #228 gyüttes?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Minden ami elcsórható külföldről és eladható ... a minőség és színvonal fügvényében halálosan ... -
Daza500 #227 Zenekarok a zeneakadémián vannak.
Nevezzük nevén a dolgokat, ez "együttes". -
Alice Sabbat #226 zenekar? -
#225 kéne egy olyan hogy "a legjobban anyázott topic top 10" :) -
#224 szerintem... :)
Vagy akát "no thanx, avagy a legszarabb magyar zenekar" -
#223 Ezt a topicot szerintem kinevezhetjük a legtöbbször ANYÁZOTT Topcnak:) vagy tud valaki jobbat?:) -
#222 szerintem több is :)
Valaki adjon indokot arra, hogy ezekben mit lehet szeretni, és mért? -
#221 Persze, de van egy elmebeteg aki rokkernek tartja magát, és jónak tartja őket.
Nákunk is mi9ndenki ismeri, és ők is utálják a no, thaxet, a thval együtt. Én pl. készítettem egy anti tokio hoteles plakátot, és kiraktuk. Az már egy más kérdés, hogy ugye a D-s lányoknak a mi termünkben van német órájuk, és letépték a th-s kurvák. Pedig szép nagy volt :) -
#220 nekem valaki azt mondta, hogy olyan mint a holigans gyermekkorában.
Szerintem szarabb mindennél. ÉGŐ.
Én se vagyok sokkal idősebb ezeknél, megmondom nektek, mi pl. iskolai rajzfilmhez csinálunk zenét, és még mindig jobb, mint ez. - Igaz, i9nstrumental zeze, szóval semmi ének, de még mindig jobban toljuk mint ezek.
Figyeljétek meg, nem sok idejük van mert feltalálnak ennél szarabbat, és azt nyomatják. Figyeljétek meg, a tizenéves kurvák ezt venni fogják mint a cukrot.
Amire kiváncsi vagyok az az, hogy a th véleménye mil esz erről a szarról. Ha lesz koncertjük, és én odakerülnék, akkor én irtanék. -
#219 lógós g*cik. -
#218 de ne aggodj, az albumukat nem vesszuk meg. igy aztan lehet akar mekkora erdeklodes irantuk... -
csoola #217 legyenek is, megérdemlik amekkora égö szar "zenét" nyomnak, remélem jol leégnek! én foglalkozok velük, megprobálom öket lehuzni a th szintjére, megérdemlik, megdolgoztak érte! -
#216 Egyébként az a fura, hogy itt a hozzászólások 90 %-a negativ és mégis annyira foglalkoztok/foglalkoznak az emberek ezzel az együtessel, tehát mégiscsak foglalkoztat/érdekel benneteket baromira. Ha azok, akik utálkoznak hozzá sem szólnának, akkor alig lenne érdeklődés irántuk, de igy pont azt éritek/érik el, hogy sokáig a köztudatban lesznek.... -
#215 nem -ik
-ék
humorizaltam :) -
#214 toplistan hanyadik? -
#213 igen, már a viván is megy
-
#212 viva-n megy?
ismer egyaltalan vki akarkit aki szeretne oket, vagy mindenki szanalmasnak tartja? -
#211 nálam már az osztályban szinte mindenki ismeri őket
De ők is útálják őket -
#210 megy mar otthon a nagy no, thanx laz? -
Daza500 #209 És ők meg nemis járnak már suliba... -
#208 de mi a jó ezekben?
Már a suliban is ez folyik... -
#207 ki lett moderalva imike
pedig ugy olvastam volna valami okosat -
#206 látom a moderátor-topicban is rontod a levegőt :D
ügyes vagy, majd kinövöd :/