No, Thanx
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Jól haladtok. <#nyes>#nyes>
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
amúgy ne akadj ki rajta, amig parishilton dollármilliárdos, a dolgos ember meg éhendöglik, és belefullad a számlákba, addig ne várj semmit.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Nem kicsit hülye a média igaz-e?
...vágod?
Egyik ismerõsöm így fogalmazott: "Ez elviselhetõbb, mert nem sikerült teljes mértékben leutánozni a tokijó motelt, meg legalább nem német, de attól még szörnyû."
Így olcsóbb a magyarnak<#hehe>#hehe>
...vágod?
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Sok kis tizenéves kiscsaj majd meghal értük de más nem hiszem ugyanaz mint a TH SZAR!
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
halisztok
bemutatkoznék Donát vok és utálom a TH-t,de ezek a srácok azthiszem
stilust fognak teremteni,ugyhogy még most kell autogrammot kérni,me késöbb sokat fog érni
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Amugy a klip minosege meglepoen jo, csak a rendezo egy szarsag. Legjobb, mikor megy egy sima gitar szolo, meg melle a gyerek enekel vmit lassan, viszont kozben meg a gitaron teljesen mashogy jatszanak. Nagyon nem ertek hozza, de a zeneben pengetes hallatszik, a videon viszont izeee... sikalnak, vagy mi😄
Es emelle a lassu resz melle a kozonseg eszeveszetten pogozik... jol meg lett csinalva...
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
amugy ha még nem adták át :

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
anál roszabb nincs is
gamertag: kenobita
hm ... ha zenélni akarnak akkor sok sikert kívánok hozzá 😉) ...
Csak egy kicsikét még gyakolrolniuk kelet vonla otthon a tükör elõtt ...