No, Thanx

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kuci06
<#lama>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

<#szomoru1>

Gladiator
ja es tek...

Ejha, már Párisz kisagyszonyt is belekeveritek a topikba.
Jól haladtok. <#nyes>

zakika
jo a managere, kihozza belole azt, ami a nagykozonsegnek kell (ha punci akkor legyen punci...)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Harly18
Õ csinála jól! Lehet nem is olyan segg hülye, mint aminek mutatja magát 😊

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

zakika
nem vagyunk a komunizmusban, hogy mindenki megkapja amire szuksege van. paris hilton megmutatja a puncijat es miliokat keres vele...

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

cr3ativ3
nem olvasok vissza csak ugy beirom: fuuuuuuuuuuuuuuuj

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

Vaxi
jujj ez teccik!!!

amúgy ne akadj ki rajta, amig parishilton dollármilliárdos, a dolgos ember meg éhendöglik, és belefullad a számlákba, addig ne várj semmit.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Na akkor most hasonlítsd össze, ezek nulla tudással elekdzek a csapból folyni, ezek emeg egy pincében kedvtelésbõl zenélgetnek.
Nem kicsit hülye a média igaz-e?
Dehogyis, inkább a SZARJ címû számot ! <#vigyor><#vigyor1>

azon töprengtem, hogy vajon el tudnák-e játszani a Fostartály Isten címû számát

Beast Machine
ugye?😊

...vágod?

zakika
hogy te milyen tajekozott vagy

Beast Machine
"itt meg csak a stilus nyugati (de keletre tart, de ezt mar mintha monta volna valaki)" csak nem bonanzék?😛

...vágod?

Meg lehet nyugodni, nem csak neten folyik a fikázásuk. Mikor megláttam, hogy a Kanizsaiba járnak, ujjongani kezdtem, hogy anno nem azt jelöltem meg elsõ helyen, ki nem bírnám most ott.
Egyik ismerõsöm így fogalmazott: "Ez elviselhetõbb, mert nem sikerült teljes mértékben leutánozni a tokijó motelt, meg legalább nem német, de attól még szörnyû."
zakika
ha hatvanas hetvenes evekben a nemetek minden nagyobb slagert atcsinaltak nemet szoveggel. itt meg csak a stilus nyugati (de keletre tart, de ezt mar mintha monta volna valaki)

Rexor
"...avagy ezt is megértük. Magyar Tokio Hotel. Nesze nekünk...."<#idiota>

Így olcsóbb a magyarnak<#hehe>

Beast Machine
egy kérdés: épelméjû ,ember hogy képes a cipõt zokni nélkül hordani? Fõleg ezt a szar kínai sportcipõt?

...vágod?

John Cena
1 nagy ló kaki ez a zene 1et hallotam tõlük de már az is sok volt 1 nagy semmi az egész úgy ahogy van!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

prezi
most mondom hogy aki kulturálatlan megjegyzéseket tesz a másikra, szo nélkül ban. Tessék a témához hozzászólni, felejtsétek el egymás szapulását és a személyeskedést. htx -.-

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

nekem 8 ha ezeknek ez jo csinálják felölem csak meg ne halljam a zenéjüket xDD

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

nekem annyi a véleményem h a th-t gyülölöm 100%-osan, ez csak 99,99%-osan😛 lofasz zene

Gladiator
Elhiszed, hogy mi is nagyivben szarunk rad?😄
Tul sokat kepzelsz magadrol, kis geci emo...

És várom szeretettel a fikázó válaszokat, birom én...nem tudnak felhuzni gyökerek...
Én ismerem a zenekar tagjait személyesen, és élõben töbször láttam õket zenélni...Tesóm évfolyam társa az énekes, végzõs egy szombathelyi középsuliban, és nekem semmi bajom velük, a zene és a klipp is bejön nekem...különösen is...és nemtom hogy jött ez hogy a TH-hoz kell hasonlitgatni, a TH-t énis nagyon rühellem, de ez sztem nem hasonlit rá...és ha ennyire utáljátok a No Thanx-et akkor hozzákell majd szoknotok hogy a csapbol is ez fog fojni, ha nem tetszik legyetek emo-sok majd kössétek fel magatokat... ennyi a véleményem arrol hogy a neten mindenhol fikázzák õket...
Brolly28
rakat szar az egész...

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Az ilyen zenével nem lenne baj de ezek szánalmasak jólvan zenéljenek de muszály kikenni õket lánynak
Sok kis tizenéves kiscsaj majd meghal értük de más nem hiszem ugyanaz mint a TH SZAR!
én mellesleg utalom ezt a zenét xDDD

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

én is kérdezem hol lesz az elsö koncert
halisztok
bemutatkoznék Donát vok és utálom a TH-t,de ezek a srácok azthiszem
stilust fognak teremteni,ugyhogy még most kell autogrammot kérni,me késöbb sokat fog érni
hol lesz az elsö koncert xD stip stop én fogom öket lelõni 😄D

Vaxi
szerinted akkor miért toboztom a nothanx fanklubbot? <#idiota>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Bizony.

Gladiator
baszki, ez a klip😄
Amugy a klip minosege meglepoen jo, csak a rendezo egy szarsag. Legjobb, mikor megy egy sima gitar szolo, meg melle a gyerek enekel vmit lassan, viszont kozben meg a gitaron teljesen mashogy jatszanak. Nagyon nem ertek hozza, de a zeneben pengetes hallatszik, a videon viszont izeee... sikalnak, vagy mi😄
Es emelle a lassu resz melle a kozonseg eszeveszetten pogozik... jol meg lett csinalva...

ezek a zenekarok nem a rajongóikból hanem a gyûlölöikbõl fognak megéllni ... és nem viccelek ...

Tudjátok mi a poén? A zene kb 3 mondatból áll, amit az elejétõl a végéig ismételgetnek xDDDD azaz, szinte semmimásból csak a refrénbõl, igazi 5 forintos zene, amit a hülye magyar 12-14 éves tinik befognak zabálni.. nc, ja egyébként hátha ez vkinek jobban teccik xD .. http://www.youtube.com/watch?v=Hxs6NnrZ52Q <#fogmosas>

PíszLávJuniti
hi

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

SHADOWEYES7
<#eljen>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

a szó hallatán máris belebizsereg a picsád mi??
amugy ha még nem adták át :

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Nah hát azt mondom én isSsS!!!ÁáÁáÁá CukIiIiI cUkiIiI Wok....LoooOoooL xD
Rexor
"anál" <<< Azt hiszem ez egy kicsit félreérthetõ<#idiota>

EDDY A KIRÁLY
fffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj<#vomit><#vomit><#vomit><#vomit><#vomit><#vomit><#vomit><#vomit><#vomit><#vomit>
anál roszabb nincs is

Ha nem tetxik ne nézzD!!!!!!!!!!
cenobite
Bakker, ez a nyelvezet, vagyis inkább írásforma amit itt nyomatsz... <#sir>

gamertag: kenobita

Hát wan ien de nézzük csak Cukit!!!!!!Neki is kellett wolna gyakorolni!!😛😛
😄 Ha-ha-ha 😄😄 ... Öszeszarom magam a röhögéstõl ....

hm ... ha zenélni akarnak akkor sok sikert kívánok hozzá 😉) ...

Csak egy kicsikét még gyakolrolniuk kelet vonla otthon a tükör elõtt ...

tigeroo
magyar tokio hotel? miért kell igy beharangozni? ha letesznek valamit az asztalra akkor oké.
Nah akkor xtem wita le zárwa!!<#hawaii><#nyes>
hamisan énekel a srác és hangja sincs, amúgy csak max a klip stílus th-s, de annyira nem értek hozzá <#vigyor5>

Nah EgY ÉrTelMeS EmBer!!!!!<#mf2>Am ThX!!