86
-
darkhill #6 Ügyes lenne ha vki ezt megtervezi 120 milkóért mert azért ahoz képest hogy mit kell csinálni azért én is keveslem. Töllem jöhet a robot harcosok korszaka csak a Mesterséges Inteligenciát ne találják fel mert akkor mátrix feelingem lesz és még a végén én is hosszantartó duracel elem leszek
Tyberius : szted mi maradna egy tüntető tömegből ha egy CS-s (counter-strike-os) kezébe adnád az irányitást ?!?!?! ennek hallatán sztem az emberek alapból otthon maradnak -
kvp #5 Igen, sokkal egyszerubb feladat lenne egy vegyes uzemu rendszer, ahol egy ember adja ki a parancsot es a gep csak vegrehajtja. Igy eleg lenne megmondani, hogy hova menjen es oda menne. A bonyolultabb dolgokat (pl. gombok nyomogatasa) pedig az ember vegezne. Igy egy ember akar 10 robotot is kepes lenne vezerelni. A harci feladatokat mar most is automatizalhatjuk, tehat ha egy ember tuzparancsot ad, akkor a robot megkeresi es eltalalja a celt. Viszont donteni, hogy mikor es kire kell loni, meg eleg tavolinak tuno cel. Ha ezt a kiirast teljesitik, azt csak egy olyan altalanos celu robottal lehet, ami nem feltetlenul kovetne a fejlesztok szandekat. (azaz lehet, hogy felreerti es mast csinal, pl. a fegyveresek helyett a gyerekeket is lelovi, vagy az ot iranyito katonat :-)) -
Tyberius #4 A ruszkiknak sem kellett volna háborúzniuk sehol ahhoz, hogy eladjanak 40 millió Kalasnyikovot.
"Jelenleg a lakott övezetekben folytatott hadi tevékenységekhez általában emberek által, távirányítással vezérelt robotokat alkalmaznak, jelentős erőforrásokat kötve ezzel le."
Erre is tudnék megoldást, egyszerűen PC-s játékként ki kell adni egy harcirobot-klienst, amivel a gámer otthonról irányíthat egy-egy robotot... komolyan mondom, sokan még fizetnének is érte! :) És a játékosok nagy többsége már csak elboldogul egy lifttel, így megspórolhatóak a költséges AI fejlesztések... -
Szocsi88 #3 Szerintem ez elég nagy kihívás a robottervezőknek.
Én keveslem azt a 120 millió forintot.
Majd március 15-én lesz az akadálypálya Budapesten. Elsődleges feladat: Tüntetők és randalírozók feloszlatása. -
Cat #2 már csak az a kérdés, hogy miért pont Szingapúr? Hol háboruznak most? -
1hengeresVmotor #1 Mikor önntudatra ébred a Skynet .......