124
Véleméynek a készülő animációs filmről
-
Jaja hihetetlenűl béna a kameramozgás... -
ezek a kameramozgások úristen! -
Megnéztem mind a hatot.
Az animáció annyira szar ,hogy azt nem lehet szavakba önteni. A szereplők ilyesztőek és visszataszítóak mozgásuk darabos ,élettelen amikor ugranak az valami katasztrófa. Az a ló milyen fejet vág már.
A kislány meg amikor megöleli az oroszlánt LOL nézzétek meg a kezét mintha a semmit ölelné meg.
A hangeffektek is nevetségesek. A kutyák ugatása olyan mintha egy szar kis mikrofonnal vették volna fel aztán egyenes bevágták volna a film alá. Ezek a tipikus rajzfilmes effektek meg nem lennének zavaróak ha nem lennének ilyen hangosak.
A szinkronhangokkal meg az az egy baj ha a kis "Vuk"-nak infantilis hangja van akkor a lány rókának aki annyi idős mint ő miért van felnőtt női hangja? -
-
Mátrixos jelenet gagyi animációval kell meg Gangsta Rapporz gondolja Gát György mer az a menő. -
Én még mindíg nem tértem magamhoz...:( -
no komment...
-
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá
én nem hiszem, hogy ehez valaki a nevét meri adni... ez nekem már sokkkkk.....
Kifeküdtem... -
Még részletek:
1
2
3 -
omg1
omg2
omg3 -
Ők lesznek majd a klisé egyik nagyon kemény másik idióta mint a tök - szereplők -
Prof William #73 MEg ki az a két redneck csávó ott alul? -
Prof William #72 Mi a rák ez? Wáá! -
TE . JÓ . ÉG . -
kovi04 #70 no comment...
-
Inquisitor #69 Kb. annyira (se) szinvonalas, mint eredeti Süsü széria a Süsüke szériához mérve. A gyerekeket hülyének néző sztoriíróval, a sokkal igénytelenebbül kidolgozott karakterekkel és gondolom a szinkronhang is annyival gagyibb lesz. Na most Dargai mester eme szenyhez nevét sem adta, de ettől még nem kéne ennyire szarul kinéznie a karaktereknek. Ja és a lényeg, eredetei film egyik sava borsa, hogy nem láttad a sima bőrüt soha, max. a bakkancsát. Erre ezt is megvariálták. A rókabarát kutya meg kész elmebetegség ...
P.S. A Macskafogóban elég sok számítógépes rész van a rövid teaser alapján (lásd tejgyári kapu), de azért remélem elég jól összedolgozzák a "kézi" karakterekkel. -
fu en nagyon nemszeretem a vukkot,kiskoromban is utaltam,nemtudom miert de nagyon kellemetlen elmenyt nyujt szamomra -
Nekem ma volt szerencsém látni ezt az előzetest. Igazából nem követtem a híreket mert sejtettem ,hogy ez lesz.
1. Mi a francnak CGI?
2. Ha már az akkor ne ilyen kezdetleges. Tudom ha modernebb technológiát alkalmaznak akkor drágább de így nagyon ótvarul néz ki ha rajzolnák szebb lenne és lehet olcsóbb is.
3. Rettentő gagyi lesz az egész.
Miért kell tönkretenni azon kevés dolgokat amire büszkék lehetünk?
Nem elég ,hogy optikai tömegpusztítófegyverként lehetne használni a színkavalkád és a mereven pattogó rókaizé miatt a sztori se hiszem ,hogy toppon lesz.
Nyilván búcsútmondhatunk az olyan hangulatteremtő dolgoknak mint a részeg libák vagy az "Anyádúristenit"-ező vadásznak helyette valószínűleg lesz valami trendi idegesítő karakter aki majd fingik meg böfög és a legnagyobb poén az lesz amikor valaki hasraesik jah meg popkultúrális utalások.
Baaah...
A Macskafogó folytatása legalább kézzel rajzolt lesz és amennyit a előzetesből látni igényesnek tűnik. Már csak a sztorin bukhatnak meg. -
600 Ft-ért megveheted dvd-n egy csomó helyen. Annyit bőven megér. -
Az eredeti mese nincs fent valahol a neten? Csak részleteket találtam. -
Csaba007 #64 Ja szerintem is borzalmas!!!:D -
Nem csodálom, hogy a Dargay család nem engedélyezte az eredeti Vuk karakterét felhasználni efféle célokhoz. -
Borzalmas. És a legjobb, hogy a mi pénzünk is belefolyik ebbe a lyukas zsákba! Erre aztán marhára kell költeni!
-
Ez nagyon gagyi.
Kedvenc mesém volt kiskoromban, kitudja hányszor néztem meg, de volt, hogy csak bakelitről hallgattam. Nagyon szerettem.
Ez viszont erősen SZÁNALMAS kategória a trailer alapján... -
nem lenen sz9rnyű ha nem hajazna az eredeti vukkra:) főleg hogy írják is, nem tudták megvenni az eredeti jogokat -
nem ez lesz, mer nem ez a trendi.... -
Vagy ötvözni is lehet a jól kidolgozott 3D-s hátteret, amire Cartoon shader-t tesznek (így kézi grafikának álcázva azt), és a jól megrajzolt előtérben játszódó eseményt. Mint a Warner Bros-os rajzfilm sorozatoknál, vagy a mostanában mozikba kerülő Simpson családnál. Ott az előtér kézzel rajzolt, a háttér pedig 3D-s, de olyan shadereket dobnak a modellekre, hogy kézi grafikának tűnik. És így jó kombináció. sztem... -
Daza500 #57 Hát ez már nem egy Dargay Attila. -
De gáz lesz ez...
Már előre rettegek az új Macsakfogótól :((( -
Nem tudom minek kell ragaszkodni ahhoz a trendhez, hogy manapság minden "rajzfilmet" át kell rakni CG-be. Egy szép ,kézzel rajzolt,festett mese szerintem sokkal emberközelibb, mint a sokszor rettentő steril és hajszálpontosan szgépes animáció. -
Hát szánalom!
Így elQrni egy kedves régi karaktert....ehhjjj.... -
hát ez undorító.... -
HÁtőő, nem lepődtem meg. -
Na ez szörnyűség -
úgy tűnik egyelőre "mozi-exklúzív" ^^ -
sg írt róla de szokásosan letöltési cimet nem mutatnak -
neten fenn van már valahol? (linket^^) kiváncsi vagyok mit produkáltak, bár érzem hogy nem lesz nagy szám -
van előzetes -
Én is attól tartok ,hogy ez nem Vuk lesz hanem mutassuk meg a világnak ,hogy mi magyarok is tudunk csinálni tucat animációs mesét.
Kiváncsi vagyok lesz-e benne egy kis idegesítő állatka aki mindenhová követi a főhőst állandóan fingik és gagyi viccekkel próbál humoros lenni meg lesz-e Mátrixos belassítás.
Azért remélem nem szégyenítenek meg egy ilyen klasszikust bár nem lepődnék meg rajta. -
Van valaki a hp-t kezdte el írni a 7-14-ik részig.És szerintem nagyon jó.tehát tehetség van magyarországon író téren, de ezt most zárjuk le.
Vuk-ra visszatérve remélem nem fognak idióta betétdalt alátenni, meg animációs filmekből jólismert poénokat.Az eredeti Vuk épp attól volt jó, hogy tudott adni valamit a gyerekeknek.