124
Véleméynek a készülő animációs filmről
-
#44 Mé nem mennek dolgozni? -
Inquisitor #43 Van tudod ez a sok éhező magyar író, pl. akik Star Wars regényeket, meg Terminator folytatásokat írnak, valamiből élnük kell :D -
Inquisitor #42 A Dargay Attila féle VUK az kinéz valahogy, még is egyszerű és sokan szeretik.
(Lásd VUK-os FireFox ikon.)
Ha a történet és a karakterek ELÉG jók lennének, nem kellene CGI, hogy "elvigye" a hátán a filmet :( -
#41 Nekem például alapvetően már azzal bajom van, hogy ebből folytatást csinálnak. Mégis hogyan és milyen alapon? Ugye az eredeti Vuk egy az egyben Fekete István könyvének a konverziója. Akkor ez? Honnan jön a sztori meg a szereplők? Ja hogy azok újak? De nem baj, mert a készítők-akik semmit nem akarnak elárulni-azt mondják, hogy méltó folytatás lesz. Ők persze biztos tudják. De ha olyan jó rókás meséjük van, ami új meg minden akkor miért nem csináltak egy másik független mesét? Biztos nem azért mert esetleg nem is annyira jó, de egy már ismert névvel mégis be lehet csábítani az embereket a moziba meg mert azzal, hogy régi magyar rajzfilm folytatása mindenféle támogatást tudnak összepályázni. Biztos nem azért.
Szvsz ez kb. olyan, mintha valaki csinálna egy Gyűrűk Ura kettőt, amiben Eleanor (Samu lánya) kalandjait követhetnénk nyomon, aki aztán megtalája az Egy Hajcsatot amit bele kell dobni a Végzet völgyének katlanjába...
Jó persze lehet azt mondani, hogy ez csak egy mese, de attól még engem idegesít, hogy már megint palira akarnak venni. Aztán persze ne legyen igazam, és legyen egy csodálatos Vuk folytatás, ami hozza az első hangulatát és annak szellemiségében játszódik. De sajnos szerintem sokkal valószínűbb, hogy kapunk egy édibédi kisrókát, akinek majd lesz valami butus kis barátja aki majd mindig bajba keveredik és az egészet jól nyakonöntik modern film referenciákkal. Ami mind szép és jó lenne, ha nem fognák rá, hogy ez a Vuk...
Na szóval nekem ennyi a bajom a folytatással. De ahogy írtam is-ne legyen igazam, én is attól lennék a legboldogabb. -
#40 10.000*1.000=?
Nagyon messze van az egymilliárdtól. -
Aspyrin #39 Nos, én még abba a korosztályba tartozom akik a Vukkot gyermekként moziban nézték. A minap láttam valamelyik csatornán a most készülő filmből egy részletet és nagyot csalódtam. A róka megjelenítése egyáltalán nem volt számomra szimpatikus, a táj nagyon műnek hatott. Egyszóval a feeling hiányzott belőle. -
winnie #38 értem, hogy véleményed - de a fölösleges az eléggé univerzális. nem kell neked, oké. de attól még nem fölösleges.
"Újdonságok eseményszámba mennek."
ööö. ezt viszont vitatom. az lehet, hogy te a hollywoodi remake-eket, folytatásokat nézed, folytatás volt 21 a mozikban, remake is vagy 10, de akkor csekk a többit. csekély 220 nem folytatás és remake a mozikban, még pár száz a többi országból.
dettó idehaza. volt folytatás és remake is, de a filmek zöme új.
rosszul választasz filmeket. sokan panaszkodnak a filmfelhozatal miatt, pedig egyszerűen az a helyzet, hogy csak a kommersz, reklámozott, mozis filmeket keresik (általában. akinek nem inge.) - nyilván az oscarra jelölt filmek zömét egy sg-fórumos (pl. én is) nem fogja valamiért megnézni. (és mégis jön a panasz, hogy jaj,sin city 2, minek, die hard 4, fölösleges, megint egy pókember, minek még egy karib tenger kalóz)
akinek nem kell, nem kötelező nézni. de nehogy már egy sikerfilmnek ne legyen folytatása, ha 1000-eket, 10.000-eket érdekel. -
Quantumleap #37 Egyszerűen szánalmas, hogy hova el nem képes menni a mai "ötletdús" filmgyártás. Remake-k, sikerlovaglások, 15-20 év után készülő folytatások. Újdonságok eseményszámba mennek. -
Quantumleap #36 Ez az én privát véleményem. A topik címe is "Vélemények a készülő animációs filmről", ha nem tévedek. -
Seten #35
Ja, bár én jobban örültem volna a régi 2D-s folytatásnak. (konzervatív vagyok) :)
-
#34 +Z -
#33 olee Ganxsta .... Kár-Kár (voice) -
#32 Nem pletyka.Egyébként ezt én sem értem, amikor ilyet írnak, hogy "remélem nem lesz folytatás...".Miért, téged otthon pisztollyal szoktak kényszeríteni, hogy megnézd a folytatásokat? -
winnie #31 "Véleményem röviden, tömören: fölösleges hülyeség."
nem nézed meg, nyilvánvaló.
de az is biztos, hogy több tízezren megnézik - akkor miért is fölösleges? kissé énközpontú hozzállás:) az egész magyar filmgyártás quantumleap lábai előtt és csak olyan filmeket gyártanak, ami szerinte nem fölösleges?:)) -
#30 Vuk-Ressurection -
Quantumleap #29 Mellesleg remélem, hogy a Mézga-folytatás csak pletyka. -
Quantumleap #28 Véleményem röviden, tömören: fölösleges hülyeség.
Misi Mókus, Vizipók-csodapók remake mikor jön? -
#27 sry elsőt ellinkeltem (moziila mijatt :@)
ezt akartam :) -
#26 link2 -
#25 link -
#24 :DDDDDD -
#23 KÉpek esetleg videók vannak róla? -
#22 5-os!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Tothenkopf #21 Szerintem is szar lesz. -
#20 Nyilván Sutherland. -
Vlala #19 És ki fogja játszani Vukot? -
#18 Az a kurva nagy vicc, hogy szvsz 1milliárdból már simáén élő, betanított rókákkal is mehetne, akiket megtanítanak beszélni.
:) -
#17 valami kép róla? -
#16 Szerintem is.
Azonkívül ez a vuk abszolult nem aranyos -
#15 Ja meg persze a Bogáncs, az szinte rajzfilmre kívánkozik. -
#14 Az eredeti Vuk Fekete István története alapján készült sé meg is látszott rajta. Igazán egyedi, nagyon hangulatos és aranyos állatmese volt, és volt mondanivalója is mindenkinek.
Ne legyen igazam, de nagyon kétlem, hogy ez a második rész bármit is hozzá tudna tenni, sőt..
Ha már ennyire magyar rajzfilmet akarnak, akkor ottvan az író többi könyve , azokból is lehetnbe építkezni (Kele, Csí, Lutra, Hú stb...) -
#13 Nocsak, és Vuk az erdei CTU tagja lesz? -
F1re #12 ez Magyarorszag -
#11 lál
A 85 percesre tervezett film költségvetése 1,1 milliárd forint lesz, amelynek nem kevés része arra megy majd, hogy neves nemzetközi sztárokat szerződtessenek az angol nyelvű verzió szinkronjához. Az angol partnercég állítólag már tárgyal az alábbi hírességekkel: Daniel Radcliffe, Emma Thompson, Colin Farrell, Donald Sutherland... -
#10 Sztem szánalmas lesz...láttam belőle részeket és hát Qrva xar szerintem! Maradtak volna a rajzolásnál...így nincs benne élet. Legalább szépen modellezték volna le szegény Vukot! Ez így nagyon xar! -
#9 nem túl helyes ez az új Vuk, ettől függetlenül nem hinném, hogy bukás lenne, már csak a nosztalgia miatt is sokan meg fogják nézni, gondolom. -
#8 nemtudom, de sztem tök jó volt, hogy nem lehetett látni a vadászt... :D -
#7 szerintem is bukás lesz, meg ez is CG lesz... szóval sztem csak erre fogja futni a készítők erejéből , a sztori másodlagos lesz. Sajnos :( -
#6 Szerintem nagy bukás lesz, mert csak a látványra fog koncentrálni -
#5 sztem undi lesz a látványa, sokkal szebb is lehetne ennyi pénzből...