Kis Vuk

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PíszLávJuniti
😄DDDDD

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

desigo
KÉpek esetleg videók vannak róla?
Sephi
5-os!! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Szerintem is szar lesz.

NeoMaN
Nyilván Sutherland.

És ki fogja játszani Vukot?

NeoMaN
Az a kurva nagy vicc, hogy szvsz 1milliárdból már simáén élõ, betanított rókákkal is mehetne, akiket megtanítanak beszélni.
😊

armageddon666
valami kép róla?

@

B0B0
Szerintem is.

Azonkívül ez a vuk abszolult nem aranyos

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Cuchulainn
Ja meg persze a Bogáncs, az szinte rajzfilmre kívánkozik.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Cuchulainn
Az eredeti Vuk Fekete István története alapján készült sé meg is látszott rajta. Igazán egyedi, nagyon hangulatos és aranyos állatmese volt, és volt mondanivalója is mindenkinek.
Ne legyen igazam, de nagyon kétlem, hogy ez a második rész bármit is hozzá tudna tenni, sõt..
Ha már ennyire magyar rajzfilmet akarnak, akkor ottvan az író többi könyve , azokból is lehetnbe építkezni (Kele, Csí, Lutra, Hú stb...)

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

akyyy
Nocsak, és Vuk az erdei CTU tagja lesz?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

<#zavart2> ez Magyarorszag
sweech
lál

A 85 percesre tervezett film költségvetése 1,1 milliárd forint lesz, amelynek nem kevés része arra megy majd, hogy neves nemzetközi sztárokat szerzõdtessenek az angol nyelvû verzió szinkronjához. Az angol partnercég állítólag már tárgyal az alábbi hírességekkel: Daniel Radcliffe, Emma Thompson, Colin Farrell, Donald Sutherland...

Magoo
Sztem szánalmas lesz...láttam belõle részeket és hát Qrva xar szerintem! Maradtak volna a rajzolásnál...így nincs benne élet. Legalább szépen modellezték volna le szegény Vukot! Ez így nagyon xar!

Ramore
nem túl helyes ez az új Vuk, ettõl függetlenül nem hinném, hogy bukás lenne, már csak a nosztalgia miatt is sokan meg fogják nézni, gondolom.
LasDen
nemtudom, de sztem tök jó volt, hogy nem lehetett látni a vadászt... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kuci06
szerintem is bukás lesz, meg ez is CG lesz... szóval sztem csak erre fogja futni a készítõk erejébõl , a sztori másodlagos lesz. Sajnos 😞

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

vegicsek
Szerintem nagy bukás lesz, mert csak a látványra fog koncentrálni

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

bazza
sztem undi lesz a látványa, sokkal szebb is lehetne ennyi pénzbõl...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

vegicsek
Akkor most beégtem<#szomoru1>

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Atkamon
wáó

Ez nem remake lesz,hanem az elsõ rész folytatása.Itt már Vuk az erdõ öreg rókája,és az emberek is több szerepet kapnak,és egész alakosak lesznek.

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

vegicsek
Mit szóltok ehhez az remake-hez?

← ElőzőOldal 3 / 3