Kis Vuk

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam II
Ennyit ér, hogy pár hónap után TV-ben is leadják.

Seth
Lesz õsszel az RTL KLUB-on , hurray 😊

PSN ID.: Beegabor

Adam II
Ah francba már megállíthatatlanul megy külföldre. Ez a fasz Gát meg azt hiszi ott szeretni fogják. Ez az ember hülye ha azt gondolja ilyen szar grafikával meg animációval labdába rúghat bárhol is fõleg ,hogy a legelsõ egészestés animációs film a Toy Story is fényévekkel jobban nézett ki ennél a mostaniakról meg ne is beszéljünk. Egy kicseszett TV reklám igényesebb ne akarja már elhitetni ,hogy szerinte ez így jó és pont így akarta.
Külföldön az emberek meg majd biztos inkább egy ilyen no-name mesét fognak megnézni egy olyan országból amit meg se tudnának mutatni a térképen mintsem egy Pixar vagy Dreamworks alkotást. Az ,hogy a gyerekeknek tetszik-e majd egyrészt nem számít mert nem õk fogják a kritikát írni ami majd a szülõket eltántorítja a filmtõl másrészt nem hiszem ,hogy különösebben meghatná õket ez az elbaszott szörnyeteg (kis vuk) ha van helyette Kung-Fu panda meg majd lesz Bolt és egybek.

Gát vagy szenilis vagy egy marha nagy troll.

Adam II
Máris meg akarja dönteni a saját rekordját?

Amúgy remélem így ugrott az angol változat a Radcliff gyerekkel kis vuk szerepében.

stargatelost
én úgy tudom akar csinálni egy második részt<#wilting>

link

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Adam II
Kiváncsi lennék egy interjúra Gát Györggyel. Vajon mit gonol errõl.

Victor1103
Vígasztaljon minket és a készítõket is az hogy ennél lejebb már nem fog süllyedni,de az is fix hogy valami ótvar szarnak kell jönnie ahhoz hogy letaszítsa a "trónról"<#nevetes1>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Akkor egy kis frissítés!
Tehát IMDb szerint: User Rating: 1.4/10 (1413 votes)

Minden idõk legrosszabb animációs filmje!
Bottom Rated "Animation" Titles
Valamint a világ filmgyártásának legócskább alkotása!
IMDb Bottom 100

Elképesztõ!

PSN ID: Lord_Mortanius

Victor1103
Jézusom engem meg erre a köpedelemre akartak elrángatni anno.Most viszont látom milyen keményen feszít az IMDB legalja listán mint no.1<#eljen>.Azt az állami támogatást nem ártott volna inkább korházakba fektetni mert ettõl a filmtõl csak még több ember lett rosszul(fejfájás,hányás egyebek)Szánalom<#levele>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

AntiHero
Ez az megcsináltuk!!!!4négy

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Nem is hittem volna hogy dobogós helyezést érünk el. 😊
Neogan
Azért 5. helyen ott van a Macskafogó!
A kisvuknak meg: <#worship><#taps>

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Tehát IMDb szerint: User Rating: 1.2/10 (681 votes)

Minden idõk legrosszabb animációs filmje!
link

Valamint a világ filmgyártásának harmadik legócskább alkotása!
link

akyyy
<#taps><#taps>grat

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Adam II
YEEEHAW

Legalább valahol az elsõ helyet foglalja el! Hurrá!

Alakul ez!
IMDb oldalán a következõ adatokra lehetünk figyelmesek:
User Rating: 1.3/10 (444 votes)
Valamint a legrosszabb animációs film top 10-be aranyérmes helyet sikerült megszerezni.

"Ez is kb. az Egon és Dönci színvonalát hozza?"
LOL. Amennyire a 3 éves Pistike pálcikaemberei a rajzlapon hoznak egy pl. Michelangelo festmény szinvonalát.

zoliii
Ezt vajon felteszik a netre? 😊 Ez is kb. az Egon és Dönci színvonalát hozza? 😊 A grafika szerintem nagyon "buzis" lett.

Adam II
Elolvastam néhány kritikát. Ez olyan szar ,hogy már érdekel.
Bár a sávszélességet is sajnálom rá de ha felkerül valaha is torrentre leszedem.

vegicsek
nN szerintem majd büntetéstopic helyett megnézem a filemt 😄

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Ja kritikusok azon röhögtek, hogy az evés mint olyan elõ se nagyon jön, mert akkor kiderülne a rókák gyilkosok 😄

macleod2005
Vicc, Alone in the Dark is 2.2 õt kapott és a Bloodraine 2.4-et. Boll alá süllyedünk? Meg különben is, mi ez a cirkuszból kiaszabadítalak sztori???
Vadászom Utamból Kotródj... ez így nem vadászás. Azons se lepõdnék meg ha a tyúkok a rókákkal szövetséget kötnének....

Az AirWick reklám nevében ezt kikérem magamnak, sokkal rosszabb.
Ahogy valaki mondta, animációs szinvonalban a PlayStation 1-es Crash Bandicot is veri. De lehet GFX-ben is. Forgatókönyvben mindenképpen 😄

Érdemes megnézni a filmes blogoka és oldalak kritikáit, szerintem soha az életben semmi nem kapott ennyire rossz kritikát. És az IMDB oldalán lévõ kemény 1.8 pont a 10-bõl is lesz még SOKKAL rosszabb is ...

LasDen
nah én kihagyom az egész filmet az életembõl 😄
a topik is -fav 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

sztem nagyon béna. igaz csak a bemutatót láttam
Akinek erõs a gyomra az ma délelõtt 9:35-tõl megnézheti a "hogyan készült" verkfilmet a KIS VUK-ról az RTL Klub-on...

Adam II
Hát tényleg olyan a CGje mint az AirWick reklámnak. Mondjuk az nem mosópor.

Volt az már egy éve, hogy elõször láttam az elõzetest a moziban, elõször azt kérdeztem magamtól, miért van mosópor reklám a film elõtt?

Aztán kiírták, hogy KIS VUK....

Ez komoly? Jáj.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Valami FFH csinálta a CGI-t ha jól tudom (Feature Films For Families Hungary). 1996-ban alakult (nem akkor kezdték csinálni a vukkot?? 😄D) Na mindegy. Állítólag valami nagyot alkottak The Princess and the Pea-t (A hercegnõ és a borsó) címû munkájukkal, ami ugyan 2Ds de vannak benne 3Ds háttérelemek is ^_^ (miért nem ezt csinálták a Vukknál is?). Lehet én vagyok tudatlan, de sose hallotam róluk meg a borsós hercegnõjükrõl sem.
A Vukk alapján sikeressen meggyõztek, hogy õket NE alkalmazzam, ha 3Ds animáció kell.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Neogan
Miután minden elõzetest megnéztem ez volt az elsõ gondolatom: Te...jó...ég...
Egyszerûen nem értem miért kell a gyerekkorom kedvenc meséjét ami minden szempontból egyedülálló, egy ilyen hányingerrel meggyalázni? Animáció szemét, de CGI most ez a menõ, sztori szemét, de az úgysem fontos.
Sajnálom azokat akiknek ilyenekem kell felnõniük...

One man\'s hero, is another man\'s demon...

kis vukot is fekete istván írta, csak épp az ifjabbik. Õ fõállásban gyógymasszõr, útikönyveket írogat, meg üzleti rovatot vezetett ha jól tudom.
Mondjuk ki semmi?

LasDen
mi a bajod??? A Vukot Fekete István írta 😄 A film meg a folytatása még ha nagyon (nagyon nagyon) kevés köze van hozzá....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

M@TriX
Jön Vuk! Csütörtöktõl kezdik vetíteni a mozik

"A film az 1982-ben mozikba került, Fekete István mûve alapján készült Vuk második része." hogy mi?! mi alapján vazze?

Gálvölgyi János meg ilyenhez adja a nevét? Biztos meggyõzték, hogy ez most a trendi...

ha legalább csak DVD-n jönne ki akkor ok, sok szemét jön ki arra, nade moziba és 1.5 milliárdért?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ezt még a Jamba gumimacija is kenterbe veri. <#rinya>

Seth
WARNING:MAY CAUSE EPILEPTIC SEIZURES

PSN ID.: Beegabor

URAMATYÁM! Letöltöttem a kiadott trailert és nem hittem a szememnek. Egyszerüen képtelen voltam végignézni, ez még egy B kategóriás akciójátéknak is béna! Eddig képek alapján még aztmondtam "na lássuk mozgás közben, akkor biztos más lesz". De nem, elképesztõ, hihetetlen szar!

Szörnyülködjetek

Túl gyerekes... Az elsõ Vukban volt értelem, lélek, komolyság. Erre itt?
Kis Vuknak( LOL ez milyen név, ha már annyira akarnak Vukkozni, akkor legyen simán Vuk ) olyan hangja van mint egy buzinak, gyerekes, olyan mit egy GYÉPÉS, plusz még az animáció is szar, az ugrás olyan, mint egy lassított felvétel ( a jelenetet nézve nem annak szánták ) és a nevek is gagyik, gerekesek : Zizi, Csimpi, Tódi... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ egy szóval egy tonna fos.
REALista
Jaja hihetetlenûl béna a kameramozgás...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

akyyy
ezek a kameramozgások úristen!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Adam II
Megnéztem mind a hatot.

Az animáció annyira szar ,hogy azt nem lehet szavakba önteni. A szereplõk ilyesztõek és visszataszítóak mozgásuk darabos ,élettelen amikor ugranak az valami katasztrófa. Az a ló milyen fejet vág már.
A kislány meg amikor megöleli az oroszlánt LOL nézzétek meg a kezét mintha a semmit ölelné meg.

A hangeffektek is nevetségesek. A kutyák ugatása olyan mintha egy szar kis mikrofonnal vették volna fel aztán egyenes bevágták volna a film alá. Ezek a tipikus rajzfilmes effektek meg nem lennének zavaróak ha nem lennének ilyen hangosak.

A szinkronhangokkal meg az az egy baj ha a kis "Vuk"-nak infantilis hangja van akkor a lány rókának aki annyi idõs mint õ miért van felnõtt nõi hangja?

Adam II

Adam II
Mátrixos jelenet gagyi animációval kell meg Gangsta Rapporz gondolja Gát György mer az a menõ.

REALista
Én még mindíg nem tértem magamhoz...😞

M@TriX
no komment...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá

én nem hiszem, hogy ehez valaki a nevét meri adni... ez nekem már sokkkkk.....

Kifeküdtem...

REALista
Még részletek:
1
2
3

REALista

Oldal 1 / 3Következő →