Kis Vuk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Külföldön az emberek meg majd biztos inkább egy ilyen no-name mesét fognak megnézni egy olyan országból amit meg se tudnának mutatni a térképen mintsem egy Pixar vagy Dreamworks alkotást. Az ,hogy a gyerekeknek tetszik-e majd egyrészt nem számít mert nem õk fogják a kritikát írni ami majd a szülõket eltántorítja a filmtõl másrészt nem hiszem ,hogy különösebben meghatná õket ez az elbaszott szörnyeteg (kis vuk) ha van helyette Kung-Fu panda meg majd lesz Bolt és egybek.
Gát vagy szenilis vagy egy marha nagy troll.
Amúgy remélem így ugrott az angol változat a Radcliff gyerekkel kis vuk szerepében.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Tehát IMDb szerint: User Rating: 1.4/10 (1413 votes)
Minden idõk legrosszabb animációs filmje!
Bottom Rated "Animation" Titles
Valamint a világ filmgyártásának legócskább alkotása!
IMDb Bottom 100
Elképesztõ!
PSN ID: Lord_Mortanius
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
A kisvuknak meg: <#worship>#worship><#taps>#taps>
One man\'s hero, is another man\'s demon...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
IMDb oldalán a következõ adatokra lehetünk figyelmesek:
User Rating: 1.3/10 (444 votes)
Valamint a legrosszabb animációs film top 10-be aranyérmes helyet sikerült megszerezni.
PSN ID: Lord_Mortanius
LOL. Amennyire a 3 éves Pistike pálcikaemberei a rajzlapon hoznak egy pl. Michelangelo festmény szinvonalát.
Bár a sávszélességet is sajnálom rá de ha felkerül valaha is torrentre leszedem.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Vadászom Utamból Kotródj... ez így nem vadászás. Azons se lepõdnék meg ha a tyúkok a rókákkal szövetséget kötnének....
Ahogy valaki mondta, animációs szinvonalban a PlayStation 1-es Crash Bandicot is veri. De lehet GFX-ben is. Forgatókönyvben mindenképpen 😄
Érdemes megnézni a filmes blogoka és oldalak kritikáit, szerintem soha az életben semmi nem kapott ennyire rossz kritikát. És az IMDB oldalán lévõ kemény 1.8 pont a 10-bõl is lesz még SOKKAL rosszabb is ...
a topik is -fav 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Aztán kiírták, hogy KIS VUK....
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A Vukk alapján sikeressen meggyõztek, hogy õket NE alkalmazzam, ha 3Ds animáció kell.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egyszerûen nem értem miért kell a gyerekkorom kedvenc meséjét ami minden szempontból egyedülálló, egy ilyen hányingerrel meggyalázni? Animáció szemét, de CGI most ez a menõ, sztori szemét, de az úgysem fontos.
Sajnálom azokat akiknek ilyenekem kell felnõniük...
One man\'s hero, is another man\'s demon...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"A film az 1982-ben mozikba került, Fekete István mûve alapján készült Vuk második része." hogy mi?! mi alapján vazze?
Gálvölgyi János meg ilyenhez adja a nevét? Biztos meggyõzték, hogy ez most a trendi...
ha legalább csak DVD-n jönne ki akkor ok, sok szemét jön ki arra, nade moziba és 1.5 milliárdért?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Szörnyülködjetek
Kis Vuknak( LOL ez milyen név, ha már annyira akarnak Vukkozni, akkor legyen simán Vuk ) olyan hangja van mint egy buzinak, gyerekes, olyan mit egy GYÉPÉS, plusz még az animáció is szar, az ugrás olyan, mint egy lassított felvétel ( a jelenetet nézve nem annak szánták ) és a nevek is gagyik, gerekesek : Zizi, Csimpi, Tódi... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ egy szóval egy tonna fos.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az animáció annyira szar ,hogy azt nem lehet szavakba önteni. A szereplõk ilyesztõek és visszataszítóak mozgásuk darabos ,élettelen amikor ugranak az valami katasztrófa. Az a ló milyen fejet vág már.
A kislány meg amikor megöleli az oroszlánt LOL nézzétek meg a kezét mintha a semmit ölelné meg.
A hangeffektek is nevetségesek. A kutyák ugatása olyan mintha egy szar kis mikrofonnal vették volna fel aztán egyenes bevágták volna a film alá. Ezek a tipikus rajzfilmes effektek meg nem lennének zavaróak ha nem lennének ilyen hangosak.
A szinkronhangokkal meg az az egy baj ha a kis "Vuk"-nak infantilis hangja van akkor a lány rókának aki annyi idõs mint õ miért van felnõtt nõi hangja?
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
én nem hiszem, hogy ehez valaki a nevét meri adni... ez nekem már sokkkkk.....
Kifeküdtem...