123
DX10/SM4.0-t támogató Játékok Listája
  • Falconer
    Sry, a link lemaradt :)
  • Falconer
    "De mit is csinál tulajdonképpen az Alky? Csodák sajnos nem léteznek, a módosított DLL-ek csupán az alkalmazások DirectX 10 API-hívásait OpenGL-re "lefordítva" továbbítják a telepített videodriver OpenGL-motorjának. A "wrapper" tulajdonképpen egy DX10-OpenGL fordító, melynek futtatásával nyilvánvalóan elveszítjük a natív DX10 kód által megjeleníthető új effektusokat, ezen felül teljesítménycsökkenésre is számítanunk kell - de legalább elindulnak programjaink. (Ehhez hasonló fordítót egyébként annak idején a Microsoft egyik szakembere is készített a Quake grafikus motorjához, akkor viszont pont fordított volt a helyzet, a natív OpenGL utasítások a Direct3D motorhoz lettek "idomítva".)"
    Winportal.hu

Na erről ennyit.

• Falconer
    DX10 nincs XPre, Crysishez van olyan mod, amivel elérhetők a DX10es grafikai beállítások. De persze azok is igy DX9 alatt fognak futni.
  • noxon
    Blufox, hogy csináltad meg xp-re a dx10-et? Az a link amit beírtál már nem él.
  • CitizenX
    Ilyet én is tudok:

:D
  • Blufox
    Valami baj van nálad.Nem Photoshop,nem hamisitvány.
    Még beszélni is kár veled. Sorry erre időm nincs.
  • CitizenX
    Jól van, jó szórakozást, nekem elég a DX9. Jó ez a Photoshop, én nem tudnék ilyen jókat hamisítani. :D
  • Blufox
    Crysis már nyomom rajta,semmi gond nincs vele.
  • Blufox
    Akkor nesze okostojás.

• CitizenX
    Oké, akkor futtas egy TNT2-ön egy Crysist és rájössz, hogy márpedig van lehetetlen.

Persze, hogy működik: Vistán.
  • Blufox
    Tealapból mindig kötekedel?

Lassan írom,hogy megértsd.

M-ű-k-ö-d-i-k

Lehetettlen nincs,csak tehetettlen.Mint írtam nem muszály használni.
  • CitizenX
    Igen, részlet egy Vista screenshotból kivágva, ilyet én is tudok. :D
  • CitizenX
    Mondjad, és mondhatod napestig, hozzá sem nyúlok ahhoz a feltöltött csomaghoz. XP-re alapszinten LE-HET-ET-LEN DX10-et írni, kész, ennyi. De azért jókat szórakozom az ilyen "újdonságokon", kábé az a kategória ez, mint a "működőképes PS3 emulátor", oszt pistike lekapja, és már jönnek is a vírusriadó ablakok ezerrel. :D
  • Blufox
  • Blufox
    Telepited és a futtatásba beirod dxdiag.
  • Blufox
    Mondom.Nem muszály leszedni.Nekem műxik,te meg hitetlenkedj.
  • CitizenX
    :D - És ezt lesz aki bekajolja?
  • Blufox
    Üdv!

Itt a DX10 XP-re .Mindenki sajátfelelősségére használja!
    Nálam jól műxik. Crysis egész más lett.

http://upload.vipmail.hu/dl/?tid=5d076fef060c90642d4b96d8976ff5986
  • grebber
    Nem beszélek hanem írok és nem érdekel hogyan nem hejesirás verssenyen vagyunk.
  • Sleepy Bone
    egyenlőre a bérgyilkos fog feldarabolni mielőtt elás az erdőben... a szó amit keresel: egyelőre...

Tanuljunk meg beszélni magyarul pls
  • gyuri1989
    nem tom meik volt az aki meg kérdezte hogy meikra lehet felrakni a dx 10 et de 1 az hogy a vistára lehet scak és az autot mata felrakja a másik meg az hogy a 32 ites= x86 al XD
  • grebber
    Nem! De dx10 egyenlőre felejtős.
  • JaSoN HuNTeR #101
    srácok Windows XPbe nem lehet kihasználni a Dx10et??????WTF
  • Seth
    Mindegyikre
  • Vityuska
    szasztok a DX10-et hány bites rendszerre tudom felrakni?32-64-86?
  • Hedic
    hát akkor ezt beszoptam.
  • Inquisitor
    A kérdés jelenleg hamvában holt, tekintve, hogy egyenlőre CSAK PlayStation3-ra és Xbox360-ra jelentették be.
  • Hedic
    HALI.A GTA IV-az Dx-10 es vagy nem?
  • Falconer
    Loooolllll. Microsoft word fut rajta. 6200as hova eleg? Harom eve meg el lehetett volna vele jatszani talan.
  • NeoMaN
    :))))))))))))

Ehh, ezzel a géppel már a mostani játékok sem futnak rendesen.
  • Maxtreme
    Azzal a géppel már ma sem futnak normális minőségben, élvezető sebességel a játékok.. (esetleg ha minndent csutka lowra raksz)
  • [HUN]FaTaL
    honnan a rákból tudjuk?
  • kissadamvikt
    hza majd kijön az ut 2007 akkor egy p4 2.6Ghz 1gram gf 6200 as gépen elfutna szaggatás nélkül jó képminőséggel????
  • priluki
    Ezmárcsak igy megy.. de senki nem kényszerit rá,hogy vedd meg,akinek annyit megér megveszi akinek nem az nem.
  • Peetboy
    Igen tudom.
    Majd szépen fokozatosan újítanak a játékokba,hogy minél tovább tartson amig láthatóbb lesz a változás grafika terén.
    Addig meg minél több pénzt le tudjanak akasztani az emberek pénztárcájából.(A hardware gyártók)
  • Falabu #88
    Ember, ha jobban odafigyelnél a dolgokra akkor tudnád, hogy 9 és 10 között hatalmas látványbeli különbség nincs. A directx 10 kódja gyorsabb mint az elődjé és ez az újítás leginkább.
  • priluki
    mikor elkezdtem pc-vel foglalkozni kb ilyen dx 5.1 volt,kb akkor is ilyeneket irtak.. Gondolom azthiszed ,hogy dx 10-el már egyszerre "vááá ilyen nincs,aztaa" majd szépen fokozatosan...
  • Peetboy
    Egy nagy paraszt vakítás ez az egész DirectX-10.
    Ilyen játékot DX-9re is meg lehet csinálni és úgyanígy nézne ki.

Talán még a Crysis amiben lesznek újítások.
  • hiba
    olyan lukacsos a feje mintha kőből lenne az uts meg mintha takonnyal lenne lekevne minden esetre erdekes, latunk majd meg jobbat is
  • Shep
    Kicsit túl műanyagos az egész, biztos a chip katonák új részén dolgoznak :)