DX10-es Játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Winportal.hu
Na errõl ennyit.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
😄
Még beszélni is kár veled. Sorry erre idõm nincs.
Persze, hogy mûködik: Vistán.
Lassan írom,hogy megértsd.
M-û-k-ö-d-i-k
Lehetettlen nincs,csak tehetettlen.Mint írtam nem muszály használni.
Itt a DX10 XP-re .Mindenki sajátfelelõsségére használja!
Nálam jól mûxik. Crysis egész más lett.
http://upload.vipmail.hu/dl/?tid=5d076fef060c90642d4b96d8976ff5986
Next PC upgrade: 2022
Tanuljunk meg beszélni magyarul pls
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
MSI P6N 650I SLI Core2 Q6600 4gb Kingmax 800Mhz es ram és egy 8800GTX 768 Mb
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Majd szépen fokozatosan újítanak a játékokba,hogy minél tovább tartson amig láthatóbb lesz a változás grafika terén.
Addig meg minél több pénzt le tudjanak akasztani az emberek pénztárcájából.(A hardware gyártók)
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Ilyen játékot DX-9re is meg lehet csinálni és úgyanígy nézne ki.
Talán még a Crysis amiben lesznek újítások.<#wow1>#wow1>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Megnéztem a videókat róla,de nem láttam benne,hogy mozognának a levelek amikor neki megy benne a játékos.
Akkor minek DX10-re csinálják?
A másik a Gothic 3,na ez is szép lehet.Bár nagy a gépigénye.
Majd leszedem õket és kipróbálom.
Na persze az is fontos nálam,hogy mirõl szól,hol játszódik és milyen a játék élmény.
Ezért nekem a Far Cry-os trópusi környezet nagyon bejön.
AMD Barton 2500+, 1,5 GB Samsung RAM(400Mhz),GeForce 6600GT-128MB-AGP,80 GB HDD
FarCry-ban mai szemmel nézve már csak a táj a szép a karaktzerek sokkal komolyabbak a mai játékokban...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n