DX10-es Játékok

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
Sry, a link lemaradt 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
"De mit is csinál tulajdonképpen az Alky? Csodák sajnos nem léteznek, a módosított DLL-ek csupán az alkalmazások DirectX 10 API-hívásait OpenGL-re "lefordítva" továbbítják a telepített videodriver OpenGL-motorjának. A "wrapper" tulajdonképpen egy DX10-OpenGL fordító, melynek futtatásával nyilvánvalóan elveszítjük a natív DX10 kód által megjeleníthetõ új effektusokat, ezen felül teljesítménycsökkenésre is számítanunk kell - de legalább elindulnak programjaink. (Ehhez hasonló fordítót egyébként annak idején a Microsoft egyik szakembere is készített a Quake grafikus motorjához, akkor viszont pont fordított volt a helyzet, a natív OpenGL utasítások a Direct3D motorhoz lettek "idomítva".)"
Winportal.hu

Na errõl ennyit.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
DX10 nincs XPre, Crysishez van olyan mod, amivel elérhetõk a DX10es grafikai beállítások. De persze azok is igy DX9 alatt fognak futni.

Blufox, hogy csináltad meg xp-re a dx10-et? Az a link amit beírtál már nem él.
Ilyet én is tudok:

😄

Blufox
Valami baj van nálad.Nem Photoshop,nem hamisitvány.
Még beszélni is kár veled. Sorry erre idõm nincs.

Jól van, jó szórakozást, nekem elég a DX9. Jó ez a Photoshop, én nem tudnék ilyen jókat hamisítani. 😄

Blufox
Crysis már nyomom rajta,semmi gond nincs vele.

Blufox
Akkor nesze okostojás.

Oké, akkor futtas egy TNT2-ön egy Crysist és rájössz, hogy márpedig van lehetetlen.

Persze, hogy mûködik: Vistán.

Blufox
Tealapból mindig kötekedel?

Lassan írom,hogy megértsd.

M-û-k-ö-d-i-k

Lehetettlen nincs,csak tehetettlen.Mint írtam nem muszály használni.

Igen, részlet egy Vista screenshotból kivágva, ilyet én is tudok. 😄

Mondjad, és mondhatod napestig, hozzá sem nyúlok ahhoz a feltöltött csomaghoz. XP-re alapszinten LE-HET-ET-LEN DX10-et írni, kész, ennyi. De azért jókat szórakozom az ilyen "újdonságokon", kábé az a kategória ez, mint a "mûködõképes PS3 emulátor", oszt pistike lekapja, és már jönnek is a vírusriadó ablakok ezerrel. 😄

Blufox

Blufox
Telepited és a futtatásba beirod dxdiag.

Blufox
Mondom.Nem muszály leszedni.Nekem mûxik,te meg hitetlenkedj.

😄 - És ezt lesz aki bekajolja?

Blufox
Üdv!

Itt a DX10 XP-re .Mindenki sajátfelelõsségére használja!
Nálam jól mûxik. Crysis egész más lett.

http://upload.vipmail.hu/dl/?tid=5d076fef060c90642d4b96d8976ff5986

grebber
Nem beszélek hanem írok és nem érdekel hogyan nem hejesirás verssenyen vagyunk.

Next PC upgrade: 2022

Sleepy Bone
egyenlõre a bérgyilkos fog feldarabolni mielõtt elás az erdõben... a szó amit keresel: egyelõre...

Tanuljunk meg beszélni magyarul pls

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

nem tom meik volt az aki meg kérdezte hogy meikra lehet felrakni a dx 10 et de 1 az hogy a vistára lehet scak és az autot mata felrakja a másik meg az hogy a 32 ites= x86 al XD

MSI P6N 650I SLI Core2 Q6600 4gb Kingmax 800Mhz es ram és egy 8800GTX 768 Mb

grebber
Nem! De dx10 egyenlõre felejtõs.

Next PC upgrade: 2022

JaSoN HuNTeR
srácok Windows XPbe nem lehet kihasználni a Dx10et??????WTF

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Seth
Mindegyikre

PSN ID.: Beegabor

szasztok a DX10-et hány bites rendszerre tudom felrakni?32-64-86?
hát akkor ezt beszoptam.

A kérdés jelenleg hamvában holt, tekintve, hogy egyenlõre CSAK PlayStation3-ra és Xbox360-ra jelentették be.

HALI.A GTA IV-az Dx-10 es vagy nem?

Falconer
Loooolllll. Microsoft word fut rajta. 6200as hova eleg? Harom eve meg el lehetett volna vele jatszani talan.

NeoMaN
😊)))))))))))

Ehh, ezzel a géppel már a mostani játékok sem futnak rendesen.

Maxtreme
Azzal a géppel már ma sem futnak normális minõségben, élvezetõ sebességel a játékok.. (esetleg ha minndent csutka lowra raksz)

[HUN]FaTaL
honnan a rákból tudjuk?

http://goo.gl/gd6Zi5

kissadamvikt
hza majd kijön az ut 2007 akkor egy p4 2.6Ghz 1gram gf 6200 as gépen elfutna szaggatás nélkül jó képminõséggel????

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Ezmárcsak igy megy.. de senki nem kényszerit rá,hogy vedd meg,akinek annyit megér megveszi akinek nem az nem.

Peetboy
Igen tudom.
Majd szépen fokozatosan újítanak a játékokba,hogy minél tovább tartson amig láthatóbb lesz a változás grafika terén.
Addig meg minél több pénzt le tudjanak akasztani az emberek pénztárcájából.(A hardware gyártók)

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Falabu
Ember, ha jobban odafigyelnél a dolgokra akkor tudnád, hogy 9 és 10 között hatalmas látványbeli különbség nincs. A directx 10 kódja gyorsabb mint az elõdjé és ez az újítás leginkább.

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

mikor elkezdtem pc-vel foglalkozni kb ilyen dx 5.1 volt,kb akkor is ilyeneket irtak.. Gondolom azthiszed ,hogy dx 10-el már egyszerre "vááá ilyen nincs,aztaa" majd szépen fokozatosan...

Peetboy
Egy nagy paraszt vakítás ez az egész DirectX-10.
Ilyen játékot DX-9re is meg lehet csinálni és úgyanígy nézne ki.

Talán még a Crysis amiben lesznek újítások.<#wow1>

hiba
olyan lukacsos a feje mintha kõbõl lenne az uts meg mintha takonnyal lenne lekevne <#nyes> minden esetre erdekes, latunk majd meg jobbat is

Shep
Kicsit túl mûanyagos az egész, biztos a chip katonák új részén dolgoznak 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
Bezony 😊
és..ha jól megnézed 1es növények (sõõõt nagyrészt) még ebben is 2D-sek 😊))

olyan, csak kicsit kidolgozottabb (ja mert techland, mint a coj!)
Sland
detto mint a call of juarez...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

<#vigyor>
Maxtreme
lol <#wilting>

Viktor9202
Csábítanak ezek a játékok<#hawaii>

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Peetboy
Ez télleg szép játék a Warhound.Ez is DX10-es játék lesz.
Megnéztem a videókat róla,de nem láttam benne,hogy mozognának a levelek amikor neki megy benne a játékos.
Akkor minek DX10-re csinálják?

Maxtreme
Kicsit bõvíteném a listát 😊

Warhound (about techland😊) )

Peetboy
Igen hallottam az Oblivion-ról,hogy az szép de eddig csak képeket láttam róla.
A másik a Gothic 3,na ez is szép lehet.Bár nagy a gépigénye.
Majd leszedem õket és kipróbálom.
Na persze az is fontos nálam,hogy mirõl szól,hol játszódik és milyen a játék élmény.
Ezért nekem a Far Cry-os trópusi környezet nagyon bejön.

AMD Barton 2500+, 1,5 GB Samsung RAM(400Mhz),GeForce 6600GT-128MB-AGP,80 GB HDD

Oblivion...😊
FarCry-ban mai szemmel nézve már csak a táj a szép a karaktzerek sokkal komolyabbak a mai játékokban...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Oldal 1 / 3Következő →