123
DX10/SM4.0-t támogató Játékok Listája
  • Maxtreme
    Bezony :)
    és..ha jól megnézed 1es növények (sőőőt nagyrészt) még ebben is 2D-sek :)))
  • csgj
    olyan, csak kicsit kidolgozottabb (ja mert techland, mint a coj!)
  • Sland
    detto mint a call of juarez...
  • csgj
  • Maxtreme
    lol
  • Viktor9202
    Csábítanak ezek a játékok
  • Peetboy
    Ez télleg szép játék a Warhound.Ez is DX10-es játék lesz.
    Megnéztem a videókat róla,de nem láttam benne,hogy mozognának a levelek amikor neki megy benne a játékos.
    Akkor minek DX10-re csinálják?
  • Maxtreme
    Kicsit bővíteném a listát :)

Warhound (about techland:)) )

• Peetboy
    Igen hallottam az Oblivion-ról,hogy az szép de eddig csak képeket láttam róla.
    A másik a Gothic 3,na ez is szép lehet.Bár nagy a gépigénye.
    Majd leszedem őket és kipróbálom.
    Na persze az is fontos nálam,hogy miről szól,hol játszódik és milyen a játék élmény.
    Ezért nekem a Far Cry-os trópusi környezet nagyon bejön.

AMD Barton 2500+, 1,5 GB Samsung RAM(400Mhz),GeForce 6600GT-128MB-AGP,80 GB HDD
  • Skyline
    Oblivion...:)
    FarCry-ban mai szemmel nézve már csak a táj a szép a karaktzerek sokkal komolyabbak a mai játékokban...
  • Peetboy
    Hi All!
    Én is hozzászólok.Én is nagyon kiváncsi vagyok, mennyire lesz olyan eget rengető a különbség a DX10-es játékok a DX9-esek között látványban.

Csatlakozok "Scorpeeon"-hoz szerintem is a DX10 nem a grafika kinézetében (pl.textúrák)lesz más.
    Ha nagyon akarnának szép játékot csinálni akkor a DX9-re is megtudnák csinálni.
    Jó példa erre a FAR CRY, még azóta se láttam ilyen szép grafikával megáldott játékot.Pedig azóta eltelt pár év.

AMD Barton 2500+, 1,5 GB Samsung RAM(400Mhz),GeForce 6600GT-128MB-AGP,80 GB HDD

• Falconer
    CoD2 egesz jol nez ki, es az fps is siman megfelel nekem, semmi zavarot nem vettem eszre. A terepminta az igaz, de en eppen ezt szeretem benne, hogy nem az a duke nukem feeling van, hogy mesz oszt losz, hanem tenyleg realisztikusan nez ki. Quake az nem erdekel.
  • hen-tes
    Utálom ezt a kocka felfogást. Sőt, csalásnak tartom...
  • magus
    háááááááát, olyan 35-40 fpsel úgy lőnek le, hogy te nem is látod.

meg ha felállítod a grafikát, textúrás a fal, nehezebb észrevenni az embereket, a terepmintás ruhájuk tényleg terepmintás. hozzászoktam h q3 motorban amit csak enged butítok. q3 eleve ocsmányul néz ki, cod szintén. más fps motor ami tényleg jó nem nagyon létezik imho.
  • Falconer
    "a és elkezdenek majd terjedni a a kisseb gép igényű játékok"

Na abban az egyben biztosak lehetunk, hogy ez soha nem fog bekovetkezni.
  • grebber
    Ezeket csak a pénz érdekli.Nagyon magasról leszarják hogy olyan gameket adnak ki amik akadnak még fasza gépeken is.
  • red bull
    yaaaaaa
  • Inquisitor
    Aham, a Voodoo 1 óta eltelt idő is ezt igazolta. :(
  • Scottt
    Olvasgatva hozzá szólásotokat úgy láccik hiába csinálnak pénztárca rabló cucokat az emberek nagy többsége nem fogja megvenni és sztem ezt előbb utóbb mindenki belátja és elkezdenek majd terjedni a a kisseb gép igényű játékok
  • Harly18
    Én nagyon sajnálnék 300-at gépre költeni, akármennyire is nagy játékos lennék, ami nem vagyok. Abból már egy egész normális kocsit is lehet venni. Én 10 játékból, ha 1-gyel játszogatok pár órát, de elég hamar megunom, akármenynire is jó a játék. :( Életemben kb 2-3 játékot játszottam végig úgy, hogy több 100 játékom van. Pedig nagyon jó lenne vágigjátszani ezeket, mert tényleg vannak hihetetlen jó játékok, csak az a baj, hogy a mai játékok nagy része rohadtul nehéz. Vagy csak én vagyok túlzottan gyakorlatlan. Néha olyan logikátlanul tudják megcsinálni ezeket, hogy....
  • Djemba
    mikor jönnek ki a 10 videókártyák azt tudom már van kint 2 ati mikor adja ki???
  • berlinboy6329
    Pont nem így gondoltam.Odaírtad.h vennél 2 GB 800-as RAMot.

Arra mondtam,hogy ritkán látni 1066MHZ-eset.

Ezt írtad:"veszek 2 giga/800 ramot"

Hogy megértsd átírom:Veszek 2 giga/1066 ramot.

Így gondoltam,h ritkán látni 1066-ost a gépben.
  • priluki
    bocs az offért..

512+512+256=1280 mb ram,egyépként nekem igy 1294 re jött ki a gépbe mert nem mindig annyi az annyi és kerekiteni merészeltem 1300-ra :DD
  • InfectedMann
    Valahogy így vagyok ezzel én is.
    Valaki megteheti, hogy mikor már kicsit beszaggatnak neki az új játékok vagy ha már elavultnak érzi a gépét rögtön ráköltsön 100-200 ezer Ft -ot amíg valaki épp akkor vesz ~200e Ft -ért gépet. Sajnos nem mindenkinek a pénztárcája szereti ezt a PC piacot. Annál gépnél amit nemrég összeraktam magamnak összetudtam volna rakni sokkal jobbat, de hát pénz pénz pénz :(
    Sajnos. Igaz ha végre találok saját melót akkor nem lesz ilyen drasztikus a helyzet talán mert akkor félretudom rakni a pénzt meg ugye az "elavult" hardverektől meg is kell szabadulni tehát valami meg is térül :)
    Mindegy. Ahogy az eddigi képeket néztem annyival nem lesz jobb a grafika. De, hogy ha valaki DX10 -es gémmel akar játszani majd úgy, hogy minden csilivili dolgot kihasználjon annak biztos mélyen a zsebébe kell nyúlni.
  • berlinboy6329
    Érdekes,ritkán látok 1066MHZ-es RAM-okat.Na de ez off.Ennyi DX10-es gém van még csak?
  • Falconer
    Tavasszal jonnek az also es kozepkategorias kartyak (vagy nyar elejen) amit az atlagember is meg tud venni. Igazabol engem sem nagyon izgat meg a dolog. Alapvetoen meg ugy allok hozza, hogy attol meg, hogy a grafika jobb lesz, nem fogok szar jatekkal jatszani. Jo jatekbol nyilvan kb ugyanannyi fog kijonni evente mint eddig, plusz a grafikajuk jobb lesz a DX10 altal. De hogy legkorabban 2008ban lesz DX10es kartyam az is szinte tuti.
  • priluki
    Igaz igaz,sokmindenben van igazatok de figy,ez az "élet rendje" mindig jön az uj a jobb a szebb,ez igy jo,persze hogy majd kitalálják a dx11-et és megkell aztis venni,sztm rajtam kivül nagyon sok emberkének ez egy hobby ,hogy gépezik.Én 2 évente szoktam olyan 200 ezret költeni a gépre ,és akkor böven szinten vagyok!! Most 100 ért tudok venni dx10-es karit,veszek 2 giga/800 ramot és kész a gépem, ez megvolt 160 rugobol,és aszthiszem elduruzsol egy darabig:)
  • Harly18
    Beleolvasgatva a hozzászólásaitokba úgy tűnik, hogy a grafika a legfontosabb szerintetek. Most mondjátok meg, melyik játékkal jobb játszani. Aminek ultrabrutál a grafikája, de szinte lehetetlen irányitani vagy egy klasszul irányitható, bár kicsit egyszerűbb grafikájú játékkal? A grafika persze fontos, de szerintem csak pluszt jelent, ha nagyon jó és nem von le a játék értékéből, ha nem annyira agyoneffekezett. Ez a DX10-es mizéria is. Mire annyira elterjed, hogy az átlagember is meg tudja fizetni az ilyen vga-kat, addigra lehet, hogy sok játék támogatja majd, de tuti akkor találják majd ki a DX11-et és persze úgy, hogy új kártya kell majd, mert a 10-es nem viszi majd. Nagyon jól ki van találva ez.....Aki csak az ultra grafikával megáldott játékokkal játszi, az nagyon sok klassz játékot fog kihagyni. Mondom én, aki alig játszok, s ha évente 1-2 játék nagy részét végigviszem. :)
  • berlinboy6329
    Jah,az tényleg az.De már itt van az UE3,meg a Cryengine 2 motor,szóval megvenni kicsit szépíteni rajta,és mehet a móka.Sőt 2-3 év múlva itt az UE4 motor is.Szal a graf már megvan.Ez a rombolható környezet meg hab lenne a tortán.Akkora erőműve senkinek sincs.
  • Falconer
    Hat meg a full rombolhato az elegge energiaigenyes. Mert akkor mindegyik gep kell hogy erzekelje, mi hogyan omlott le, stb. Szoval jelenleg nem nagyon megoldhato.
  • berlinboy6329
    Na igen.Ezen gondolkodtam én is.Hogy 1 olyan FPS-t gyártani,ami kifejezetten multira van kihegyezve,és ultrabrutálhiperszuperűberfasza grafja legyen,meg ugyaniley jó fizikája is.Fizikába nálam a legalapvetőbb hibák tartoznak bele:Normális Ragdoll kell bele,és olyan tárgyak,aminek valósághű a tömege.És a fullé lerombolható környezet.Ha mittomén rak.vetővel belelősz a sziklafalba,omoljon le pl.Meg ilyesmi.Na,azzal el lehet játszani.Csak kell vmi a mi kiszámolja azt a sokmindent.
  • Falconer
    Hat en azert arra torekszem, hogy fps multiban is jo legyen a grafika. Egy jo geppel az mar megoldhato. Olyan 35-40fpssel siman el lehet multizni.
  • Voltan
    Mondjuk ebben is van azért valami...
  • scorpeeon
    200ezerből olyan gépet akarsz amiből bőven jó vagy, 300ezerből olyat, aminél jobb alig létezik. És az xbox pl. 3 évig bírta, messze nem 6 évig. 3 évig egy jó kis géppel is elvagy, utána meg csak fel kell újítani. És az LCD tv áráról már ne is beszéljünk amin élvezhető az x360...
  • magus
    hát őszintén szólva évente olyan 4 játékot tudok mondani ami kihasználja ezeket a csilli villi effekteket és tényleg játszom vele, én sok év pc-zés után elhatároztam h nem veszek többet. fps és rts ami konzolon játszhatatlan szar (még 90000000000*9000000000 ben is, egér, billentyű) a többi mind megjelenik konzolon, s ott sok játékstílus van ami pc-n kihalt. rts hez ami jó és játszom vele nem kell nagy gép (blizzard only, a többi szar úgyis), fps-ben meg multiban ugysem számit a grafika.
  • Voltan
    Mondjuk szerintem jó darabig nem lesz igazán szükségünk DX 10-es kártyákra.
  • priluki
    igazad van egyépként,meg abban is hogy sajna egyre több a szemét pc-n...
  • Árnyvadász
    CoH-nak jót fog tenni egy dx10-es patch. Elvégre tele van tömve effektekkel, az meg úgyis a dx10-es gammák privilégiuma lesz. Ergó dx10 kigyógyítja a ráncokat a CoH szemöldöke körül :)

Ja csak ahhoz még kéne egy kártya is. Így nem fair :D Marad a dx9, oszt jónapot!
  • Tinman #45
    Látod, nem véletlenül.
  • Tinman #44
    Persze, hogy az Age of Conan képek nem lehetnek DX10 alól, amikor kb. 3-4 hete döntöttek úgy /majd kb. 2 hete lett publikus az infó/, hogy SM4-et is támogat majd.
    Nem is ez volt a lényeg, hanem az, hogy DX10-es (IS) lesz.