DX10-es Játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peetboy
Hi All!
Én is hozzászólok.Én is nagyon kiváncsi vagyok, mennyire lesz olyan eget rengetõ a különbség a DX10-es játékok a DX9-esek között látványban.

Csatlakozok "Scorpeeon"-hoz szerintem is a DX10 nem a grafika kinézetében (pl.textúrák)lesz más.
Ha nagyon akarnának szép játékot csinálni akkor a DX9-re is megtudnák csinálni.
Jó példa erre a FAR CRY, még azóta se láttam ilyen szép grafikával megáldott játékot.Pedig azóta eltelt pár év.

AMD Barton 2500+, 1,5 GB Samsung RAM(400Mhz),GeForce 6600GT-128MB-AGP,80 GB HDD

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Falconer
CoD2 egesz jol nez ki, es az fps is siman megfelel nekem, semmi zavarot nem vettem eszre. A terepminta az igaz, de en eppen ezt szeretem benne, hogy nem az a duke nukem feeling van, hogy mesz oszt losz, hanem tenyleg realisztikusan nez ki. Quake az nem erdekel.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

hen-tes
Utálom ezt a kocka felfogást. Sõt, csalásnak tartom...

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

magus
háááááááát, olyan 35-40 fpsel úgy lõnek le, hogy te nem is látod.

meg ha felállítod a grafikát, textúrás a fal, nehezebb észrevenni az embereket, a terepmintás ruhájuk tényleg terepmintás. hozzászoktam h q3 motorban amit csak enged butítok. q3 eleve ocsmányul néz ki, cod szintén. más fps motor ami tényleg jó nem nagyon létezik imho.

Falconer
"a és elkezdenek majd terjedni a a kisseb gép igényû játékok"

Na abban az egyben biztosak lehetunk, hogy ez soha nem fog bekovetkezni.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

grebber
Ezeket csak a pénz érdekli.Nagyon magasról leszarják hogy olyan gameket adnak ki amik akadnak még fasza gépeken is.

Next PC upgrade: 2022

red bull
yaaaaaa<#idiota>

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Aham, a Voodoo 1 óta eltelt idõ is ezt igazolta. 😞

Scottt
Olvasgatva hozzá szólásotokat úgy láccik hiába csinálnak pénztárca rabló cucokat az emberek nagy többsége nem fogja megvenni és sztem ezt elõbb utóbb mindenki belátja és elkezdenek majd terjedni a a kisseb gép igényû játékok

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Harly18
Én nagyon sajnálnék 300-at gépre költeni, akármennyire is nagy játékos lennék, ami nem vagyok. Abból már egy egész normális kocsit is lehet venni. Én 10 játékból, ha 1-gyel játszogatok pár órát, de elég hamar megunom, akármenynire is jó a játék. 😞 Életemben kb 2-3 játékot játszottam végig úgy, hogy több 100 játékom van. Pedig nagyon jó lenne vágigjátszani ezeket, mert tényleg vannak hihetetlen jó játékok, csak az a baj, hogy a mai játékok nagy része rohadtul nehéz. Vagy csak én vagyok túlzottan gyakorlatlan. Néha olyan logikátlanul tudják megcsinálni ezeket, hogy....

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

mikor jönnek ki a 10 videókártyák azt tudom már van kint 2 ati mikor adja ki???

berlinboy6329
Pont nem így gondoltam.Odaírtad.h vennél 2 GB 800-as RAMot.

Arra mondtam,hogy ritkán látni 1066MHZ-eset.

Ezt írtad:"veszek 2 giga/800 ramot"

Hogy megértsd átírom:Veszek 2 giga/1066 ramot.

Így gondoltam,h ritkán látni 1066-ost a gépben.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

bocs az offért..

512+512+256=1280 mb ram,egyépként nekem igy 1294 re jött ki a gépbe mert nem mindig annyi az annyi és kerekiteni merészeltem 1300-ra 😄D

InfectedMann
Valahogy így vagyok ezzel én is.
Valaki megteheti, hogy mikor már kicsit beszaggatnak neki az új játékok vagy ha már elavultnak érzi a gépét rögtön ráköltsön 100-200 ezer Ft -ot amíg valaki épp akkor vesz ~200e Ft -ért gépet. Sajnos nem mindenkinek a pénztárcája szereti ezt a PC piacot. Annál gépnél amit nemrég összeraktam magamnak összetudtam volna rakni sokkal jobbat, de hát pénz pénz pénz 😞
Sajnos. Igaz ha végre találok saját melót akkor nem lesz ilyen drasztikus a helyzet talán mert akkor félretudom rakni a pénzt meg ugye az "elavult" hardverektõl meg is kell szabadulni tehát valami meg is térül 😊
Mindegy. Ahogy az eddigi képeket néztem annyival nem lesz jobb a grafika. De, hogy ha valaki DX10 -es gémmel akar játszani majd úgy, hogy minden csilivili dolgot kihasználjon annak biztos mélyen a zsebébe kell nyúlni.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

berlinboy6329
Érdekes,ritkán látok 1066MHZ-es RAM-okat.Na de ez off.Ennyi DX10-es gém van még csak?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Falconer
Tavasszal jonnek az also es kozepkategorias kartyak (vagy nyar elejen) amit az atlagember is meg tud venni. Igazabol engem sem nagyon izgat meg a dolog. Alapvetoen meg ugy allok hozza, hogy attol meg, hogy a grafika jobb lesz, nem fogok szar jatekkal jatszani. Jo jatekbol nyilvan kb ugyanannyi fog kijonni evente mint eddig, plusz a grafikajuk jobb lesz a DX10 altal. De hogy legkorabban 2008ban lesz DX10es kartyam az is szinte tuti.

Igaz igaz,sokmindenben van igazatok de figy,ez az "élet rendje" mindig jön az uj a jobb a szebb,ez igy jo,persze hogy majd kitalálják a dx11-et és megkell aztis venni,sztm rajtam kivül nagyon sok emberkének ez egy hobby ,hogy gépezik.Én 2 évente szoktam olyan 200 ezret költeni a gépre ,és akkor böven szinten vagyok!! Most 100 ért tudok venni dx10-es karit,veszek 2 giga/800 ramot és kész a gépem, ez megvolt 160 rugobol,és aszthiszem elduruzsol egy darabig😊

Harly18
Beleolvasgatva a hozzászólásaitokba úgy tûnik, hogy a grafika a legfontosabb szerintetek. Most mondjátok meg, melyik játékkal jobb játszani. Aminek ultrabrutál a grafikája, de szinte lehetetlen irányitani vagy egy klasszul irányitható, bár kicsit egyszerûbb grafikájú játékkal? A grafika persze fontos, de szerintem csak pluszt jelent, ha nagyon jó és nem von le a játék értékébõl, ha nem annyira agyoneffekezett. Ez a DX10-es mizéria is. Mire annyira elterjed, hogy az átlagember is meg tudja fizetni az ilyen vga-kat, addigra lehet, hogy sok játék támogatja majd, de tuti akkor találják majd ki a DX11-et és persze úgy, hogy új kártya kell majd, mert a 10-es nem viszi majd. Nagyon jól ki van találva ez.....Aki csak az ultra grafikával megáldott játékokkal játszi, az nagyon sok klassz játékot fog kihagyni. Mondom én, aki alig játszok, s ha évente 1-2 játék nagy részét végigviszem. 😊

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

berlinboy6329
Jah,az tényleg az.De már itt van az UE3,meg a Cryengine 2 motor,szóval megvenni kicsit szépíteni rajta,és mehet a móka.Sõt 2-3 év múlva itt az UE4 motor is.Szal a graf már megvan.Ez a rombolható környezet meg hab lenne a tortán.Akkora erõmûve senkinek sincs.

Falconer
Hat meg a full rombolhato az elegge energiaigenyes. Mert akkor mindegyik gep kell hogy erzekelje, mi hogyan omlott le, stb. Szoval jelenleg nem nagyon megoldhato.

berlinboy6329
Na igen.Ezen gondolkodtam én is.Hogy 1 olyan FPS-t gyártani,ami kifejezetten multira van kihegyezve,és ultrabrutálhiperszuperûberfasza grafja legyen,meg ugyaniley jó fizikája is.Fizikába nálam a legalapvetõbb hibák tartoznak bele:Normális Ragdoll kell bele,és olyan tárgyak,aminek valósághû a tömege.És a fullé lerombolható környezet.Ha mittomén rak.vetõvel belelõsz a sziklafalba,omoljon le pl.Meg ilyesmi.Na,azzal el lehet játszani.Csak kell vmi a mi kiszámolja azt a sokmindent.

Falconer
Hat en azert arra torekszem, hogy fps multiban is jo legyen a grafika. Egy jo geppel az mar megoldhato. Olyan 35-40fpssel siman el lehet multizni.

Voltan
Mondjuk ebben is van azért valami...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

scorpeeon
200ezerbõl olyan gépet akarsz amibõl bõven jó vagy, 300ezerbõl olyat, aminél jobb alig létezik. És az xbox pl. 3 évig bírta, messze nem 6 évig. 3 évig egy jó kis géppel is elvagy, utána meg csak fel kell újítani. És az LCD tv áráról már ne is beszéljünk amin élvezhetõ az x360...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

magus
hát õszintén szólva évente olyan 4 játékot tudok mondani ami kihasználja ezeket a csilli villi effekteket és tényleg játszom vele, én sok év pc-zés után elhatároztam h nem veszek többet. fps és rts ami konzolon játszhatatlan szar (még 90000000000*9000000000 ben is, egér, billentyû) a többi mind megjelenik konzolon, s ott sok játékstílus van ami pc-n kihalt. rts hez ami jó és játszom vele nem kell nagy gép (blizzard only, a többi szar úgyis), fps-ben meg multiban ugysem számit a grafika.

Voltan
Mondjuk szerintem jó darabig nem lesz igazán szükségünk DX 10-es kártyákra.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

igazad van egyépként,meg abban is hogy sajna egyre több a szemét pc-n...

CoH-nak jót fog tenni egy dx10-es patch. Elvégre tele van tömve effektekkel, az meg úgyis a dx10-es gammák privilégiuma lesz. Ergó dx10 kigyógyítja a ráncokat a CoH szemöldöke körül 😊

Ja csak ahhoz még kéne egy kártya is. Így nem fair 😄 Marad a dx9, oszt jónapot!
Tinman
Látod, nem véletlenül.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Persze, hogy az Age of Conan képek nem lehetnek DX10 alól, amikor kb. 3-4 hete döntöttek úgy /majd kb. 2 hete lett publikus az infó/, hogy SM4-et is támogat majd.
Nem is ez volt a lényeg, hanem az, hogy DX10-es (IS) lesz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Age of Connant most halasztják 2007 októberre. Van egy gyanúm, hogy a legtöbb DX10 játék csak a Dx10.1 megjelenése után jön majd ki, sz'al addig tologatjál majd õket.

Zsolo007
'97-bõl? Linkeljek neked '97-es játékból képet? 😊

Oké, de aképeken a nagyfelbontású textúrákon kívûl van bármi olyan, ami DX10?

grebber
Komolyan mondom én már idegbajt kapok a sok szarozáson amiket emberek irogatnak a konzol vs pc téma kapcsán.
De legtöbbször csak visítok magamban ki hogy védi saját termékét 😄
Konzolra jobb egyszerûbb fejleszteni pc-kre csak az elbaszott fos portok jutnak (tisztelet hálistennek a sok kivételnek). De egyre több a szemét pc-n 😞

" fizetni kell külön az xbox Live -ér az egész még gyerekcipöbe jár."

Hát pedig az Xbox Live! jelenleg az egyik legprofibb hálózati móka. És nem szerintem, hanem a játékipar és a használói szerint is!

A Bioshock UE3-as motoros (UT 3 szintén), ami elvileg RÉSZLEGESEN támogat DX10-et is. Kábé nnyira, mint az UE2 a DX(-DX9-et (majdnem full DX7 volt) 😄
A Company of Heroes-hoz meg márciusban jön DX10 patch.
Csak ugye jelenleg az egyetlen Dx10 kártyához NINCS mûködõképes DX10 driver.

Én karácsonykor,majdnem vettem xbox360-at csak utánajártam és nem támogatják a játékok ha egeret csatlakoztatok hozzá, könyörgöm.. nekem az Fps jeleggü játékok a kedvenceim. Aztán utána jönnek ,hogy meg lehet ám szokni meg stb. Hát consollal vicc fps-t játtszani (probáltam) és akkkor még nemis beszéltem hogy az Fps-ek igazándibol hol jok?! Természetesen Multiba.Azon felül ,hogy fizetni kell külön az xbox Live -ér az egész még gyerekcipöbe jár..

grebber
Most nem azé de a Company of Heroes és a Bioshock mióta DX10-es az UT2007-rõl (ami mostmár UT3) nem is beszélve??

Lehet hogy az elsõ hírek óta felturbozták õket DX10-el akkor javítsatok ki?!

/fav

http://www.lohere.net - a MagyarChan

OrioN the S
Sztem aki pcbuzi az úgyis inkább a gépet fejleszti 😉 pl én is inkább kõltök a gépre ,minthogy konzolt vegyek...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

UltimateGamR
lol mire mentek az ELMARADOTT nextgen konzolokkal ? már most elmaradottak! fél év és lesz directx 10 meg pixel shader 4 | és az xbox 360 sem tud olyat se a PS3...gyakorlatilag ennyi. /aktív pc.ps2 játékos vagyok/

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Barney Tech
Jah enniy.
ujitasz gépet 300000-400000ft veszel Xbox360-at vagy PS3at már 100000-150000ft és 5-7 évig eltart.

sweech
:-c

Tinman
Tévedsz... 100%, hogy az :-DDDD

"Funcom shows off Age of Conan: Hyborian Adventures looking better than ever thanks to DirectX 10."

Tinman
Hát igen, a Halo 2 max az xfanboyok álma, de aki PC-n is játszogat, az szinte nem is érti, hogy mi ez a nagy hype a Halo körül /igen, igen letoltam anno a Halo-t/... nem rossz, nem rossz, de azért annyira nem nagy szám.

Alan Wake: Már a képekbõl érzõdik a hangulata. Igazán bízom benne, hogy nagyot fog szólni.

Age of Conan: Ha a hangulatot eltalálják -ami pl. a 2004-es Conan-nek egész jól sikerült, akkor remek MMO lesz belõle.

sweech
az age of conan egy mmorpg, nem kell annak olyan brutálfasza grafika és szvsz 100% hogy nem dx10es

berlinboy6329
Ahogy végnézem ezeket a képeket,vegyes érzelmek kezdenek kavarogni bennem.A Crysis és az Alan Wake gyönyörû,a Bioshock is elmegy,az EVO sem rossz,de ami a legnagyobb csalódás,az a Halo 2 és az Age Of Conan.A Halo 2 úgy néz ki,mintha '97-bõl jött volna,az Age of Conan meg mint valami LEGO,amit a gyerek roszul rakott össze.Pedig mindkettõ dx10-es gém.

sweech
nem parasztvakítás

berlinboy6329
Jah,tényleg szép.Fõleg a sines kép.Sztem meglehet,h ilyen.Ha már DX10,meg Vista,akkor legalább így kéne,h kinézzen.

sweech
a belinkelt játékok nagy része directx9-es :|