DX10-es Játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is hozzászólok.Én is nagyon kiváncsi vagyok, mennyire lesz olyan eget rengetõ a különbség a DX10-es játékok a DX9-esek között látványban.
Csatlakozok "Scorpeeon"-hoz szerintem is a DX10 nem a grafika kinézetében (pl.textúrák)lesz más.
Ha nagyon akarnának szép játékot csinálni akkor a DX9-re is megtudnák csinálni.
Jó példa erre a FAR CRY, még azóta se láttam ilyen szép grafikával megáldott játékot.Pedig azóta eltelt pár év.
AMD Barton 2500+, 1,5 GB Samsung RAM(400Mhz),GeForce 6600GT-128MB-AGP,80 GB HDD
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
meg ha felállítod a grafikát, textúrás a fal, nehezebb észrevenni az embereket, a terepmintás ruhájuk tényleg terepmintás. hozzászoktam h q3 motorban amit csak enged butítok. q3 eleve ocsmányul néz ki, cod szintén. más fps motor ami tényleg jó nem nagyon létezik imho.
Na abban az egyben biztosak lehetunk, hogy ez soha nem fog bekovetkezni.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Next PC upgrade: 2022
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Arra mondtam,hogy ritkán látni 1066MHZ-eset.
Ezt írtad:"veszek 2 giga/800 ramot"
Hogy megértsd átírom:Veszek 2 giga/1066 ramot.
Így gondoltam,h ritkán látni 1066-ost a gépben.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
512+512+256=1280 mb ram,egyépként nekem igy 1294 re jött ki a gépbe mert nem mindig annyi az annyi és kerekiteni merészeltem 1300-ra 😄D
Valaki megteheti, hogy mikor már kicsit beszaggatnak neki az új játékok vagy ha már elavultnak érzi a gépét rögtön ráköltsön 100-200 ezer Ft -ot amíg valaki épp akkor vesz ~200e Ft -ért gépet. Sajnos nem mindenkinek a pénztárcája szereti ezt a PC piacot. Annál gépnél amit nemrég összeraktam magamnak összetudtam volna rakni sokkal jobbat, de hát pénz pénz pénz 😞
Sajnos. Igaz ha végre találok saját melót akkor nem lesz ilyen drasztikus a helyzet talán mert akkor félretudom rakni a pénzt meg ugye az "elavult" hardverektõl meg is kell szabadulni tehát valami meg is térül 😊
Mindegy. Ahogy az eddigi képeket néztem annyival nem lesz jobb a grafika. De, hogy ha valaki DX10 -es gémmel akar játszani majd úgy, hogy minden csilivili dolgot kihasználjon annak biztos mélyen a zsebébe kell nyúlni.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ja csak ahhoz még kéne egy kártya is. Így nem fair 😄 Marad a dx9, oszt jónapot!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem is ez volt a lényeg, hanem az, hogy DX10-es (IS) lesz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De legtöbbször csak visítok magamban ki hogy védi saját termékét 😄
Konzolra jobb egyszerûbb fejleszteni pc-kre csak az elbaszott fos portok jutnak (tisztelet hálistennek a sok kivételnek). De egyre több a szemét pc-n 😞
Hát pedig az Xbox Live! jelenleg az egyik legprofibb hálózati móka. És nem szerintem, hanem a játékipar és a használói szerint is!
A Company of Heroes-hoz meg márciusban jön DX10 patch.
Csak ugye jelenleg az egyetlen Dx10 kártyához NINCS mûködõképes DX10 driver.
Lehet hogy az elsõ hírek óta felturbozták õket DX10-el akkor javítsatok ki?!
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
ujitasz gépet 300000-400000ft veszel Xbox360-at vagy PS3at már 100000-150000ft és 5-7 évig eltart.
"Funcom shows off Age of Conan: Hyborian Adventures looking better than ever thanks to DirectX 10."
Alan Wake: Már a képekbõl érzõdik a hangulata. Igazán bízom benne, hogy nagyot fog szólni.
Age of Conan: Ha a hangulatot eltalálják -ami pl. a 2004-es Conan-nek egész jól sikerült, akkor remek MMO lesz belõle.