123
DX10/SM4.0-t támogató Játékok Listája
  • Inquisitor
    Age of Connant most halasztják 2007 októberre. Van egy gyanúm, hogy a legtöbb DX10 játék csak a Dx10.1 megjelenése után jön majd ki, sz'al addig tologatjál majd őket.
  • Zsolo007
    '97-ből? Linkeljek neked '97-es játékból képet? :)
  • Inquisitor
    Oké, de aképeken a nagyfelbontású textúrákon kívűl van bármi olyan, ami DX10?
  • grebber
    Komolyan mondom én már idegbajt kapok a sok szarozáson amiket emberek irogatnak a konzol vs pc téma kapcsán.
    De legtöbbször csak visítok magamban ki hogy védi saját termékét :D
    Konzolra jobb egyszerűbb fejleszteni pc-kre csak az elbaszott fos portok jutnak (tisztelet hálistennek a sok kivételnek). De egyre több a szemét pc-n :(

• Inquisitor
    " fizetni kell külön az xbox Live -ér az egész még gyerekcipöbe jár."

Hát pedig az Xbox Live! jelenleg az egyik legprofibb hálózati móka. És nem szerintem, hanem a játékipar és a használói szerint is!
  • Inquisitor
    A Bioshock UE3-as motoros (UT 3 szintén), ami elvileg RÉSZLEGESEN támogat DX10-et is. Kábé nnyira, mint az UE2 a DX(-DX9-et (majdnem full DX7 volt) :D
    A Company of Heroes-hoz meg márciusban jön DX10 patch.
    Csak ugye jelenleg az egyetlen Dx10 kártyához NINCS működőképes DX10 driver.
  • priluki
    Én karácsonykor,majdnem vettem xbox360-at csak utánajártam és nem támogatják a játékok ha egeret csatlakoztatok hozzá, könyörgöm.. nekem az Fps jeleggü játékok a kedvenceim. Aztán utána jönnek ,hogy meg lehet ám szokni meg stb. Hát consollal vicc fps-t játtszani (probáltam) és akkkor még nemis beszéltem hogy az Fps-ek igazándibol hol jok?! Természetesen Multiba.Azon felül ,hogy fizetni kell külön az xbox Live -ér az egész még gyerekcipöbe jár..
  • grebber
    Most nem azé de a Company of Heroes és a Bioshock mióta DX10-es az UT2007-ről (ami mostmár UT3) nem is beszélve??

Lehet hogy az első hírek óta felturbozták őket DX10-el akkor javítsatok ki?!
  • Shadow_THH
    /fav
  • OrioN the S
    Sztem aki pcbuzi az úgyis inkább a gépet fejleszti ;) pl én is inkább kőltök a gépre ,minthogy konzolt vegyek...
  • UltimateGamR
    lol mire mentek az ELMARADOTT nextgen konzolokkal ? már most elmaradottak! fél év és lesz directx 10 meg pixel shader 4 | és az xbox 360 sem tud olyat se a PS3...gyakorlatilag ennyi. /aktív pc.ps2 játékos vagyok/
  • Barney Tech
    Jah enniy.
    ujitasz gépet 300000-400000ft veszel Xbox360-at vagy PS3at már 100000-150000ft és 5-7 évig eltart.
  • sweech
    :-c
  • Tinman #30
    Tévedsz... 100%, hogy az :-DDDD

"Funcom shows off Age of Conan: Hyborian Adventures looking better than ever thanks to DirectX 10."
  • Tinman #29
    Hát igen, a Halo 2 max az xfanboyok álma, de aki PC-n is játszogat, az szinte nem is érti, hogy mi ez a nagy hype a Halo körül /igen, igen letoltam anno a Halo-t/... nem rossz, nem rossz, de azért annyira nem nagy szám.

Alan Wake: Már a képekből érződik a hangulata. Igazán bízom benne, hogy nagyot fog szólni.

Age of Conan: Ha a hangulatot eltalálják -ami pl. a 2004-es Conan-nek egész jól sikerült, akkor remek MMO lesz belőle.
  • sweech
    az age of conan egy mmorpg, nem kell annak olyan brutálfasza grafika és szvsz 100% hogy nem dx10es
  • berlinboy6329
    Ahogy végnézem ezeket a képeket,vegyes érzelmek kezdenek kavarogni bennem.A Crysis és az Alan Wake gyönyörű,a Bioshock is elmegy,az EVO sem rossz,de ami a legnagyobb csalódás,az a Halo 2 és az Age Of Conan.A Halo 2 úgy néz ki,mintha '97-ből jött volna,az Age of Conan meg mint valami LEGO,amit a gyerek roszul rakott össze.Pedig mindkettő dx10-es gém.
  • sweech
    nem parasztvakítás
  • berlinboy6329
    Jah,tényleg szép.Főleg a sines kép.Sztem meglehet,h ilyen.Ha már DX10,meg Vista,akkor legalább így kéne,h kinézzen.
  • sweech
    a belinkelt játékok nagy része directx9-es :|
  • priluki
    igen én végigtoltam a vegast,a sisak valoban csillog ,de ennyi az egész a többi textura nem üti meg pl a Feart, ooo tulzok a közelébe nem ér,ezenfelül agyon van bloom-ozva (máshogy most nem tom kifejezni) ami már homályossá elmosodottá teszi a játékot,szoval kimerem jelenteni,csunya lett!!! Azt vettem észre visszafele fejlödünk a graf terén ami a mostani játékokat illeti.. megjegyzem nagyon elszomorit!!
  • Nightwish006
    *Alan
  • Nightwish006
    Az Alen Wake es képek gyönyörüek...
    Ezis csak parasztvakítás, vagy télleg ien szép lessz? :]
  • ColdFire
    a második nem, de mind1
  • mila69en
    meg a második is a felhőkön is látszik:)
  • hen-tes
  • Tinman #17
    MS Flight Simulator X-hez belinkelet "tájkép" CONCEPT ART kép... nézz csak utánna.
  • Culram #16
    Az EVE-Online meg már létezik.
  • hen-tes
    Ebből kifolyólag több effektet tudnak ráhúzni a játékra, amitől csak szebb lesz. Elvileg.
  • akyyy
    Sztem a felejáték scak grafikára meg,y és a játékélmény pocsék lesz:) egy két kivétellel. Szóval a #6nak igaza van!
  • Dodo55
    Igen, erre utaltam az utolsó mondatommal.
    Tehát a DX10, az egy eléggé optimalizált DirectX.
  • Dodo55
    Amúgy szerintem minimum 2 év kell, hogy a DX10 elterjedjen.
    A fő probléma az, hogy nem lesz XP alá.
    A Vista 3D teljesítménye meg a jelenlegi driverekkel katasztrofális.
  • scorpeeon
    A fő különbség DX9 és DX10 között NEM a grafikában van. Egy DX9-es játék ugyanúgy nézhet ki, mint egy DX10-es...
  • Dodo55
    Ami nagyon észrevehető szinte mindegyik képen, az a fémek nagyon jó minőségű csillogása.
    Ez a nagyon szép valósághű fémcsillogás azonban a DX9C-s UE3-as játékokban is megtalálható már.
    A Rainbox Six: Vegas képein nagyon látszik ez a szép csillogás a sisakokon, játszani azzal még nem játszottam, szóval hogy játék közben is olyan szép -e azt nem tudom(de gyanítom igen)
    Viszont a Roboblitz-el már játszottam, és abban játék közben megvan az az effekt.
    A Roboblitz grafikája tisztára DX10-esnek tűnik, pedig XP alól nyomtam, és DX9C-s VGA-m van.
    Egyedül az élsimítás hiányán látszik, hogy nem DX10-es.

Szóval a lényeg, hogy az Unreal Engine 3 DX9C módban is nagyon szép, és a képeken látható effektek nagy része DX9C-vel is megvalósítható, igaz biztos, hogy több erőforrást ennének, mint DX10-el.
  • Thanatos
    az első flightsim X-es dx10 kép már ezerszer ki lett tárgyalva hogy fake, vagyis nem fake hanem concept art csak...
  • berlinboy6329
    A Helló 2 kib.. otromba.Kb 97-ben nézett így ki játék.
  • priluki
    a campany of heroes dx10-es game????
  • DanielT
    Lehúznak rólatok megint párszázezret, évi talán 2-3 jó játékért. Ügyes.
  • kas123
    k*rvajók lesznek a DX10es gamek. Csak majd frissíteni kell a vasat h el is fussanak rajta :D
  • Arsenal Man
    Hopsz elrontottam egy kis dolgok.

Az UT2007 első képe ez: