1025
-
#825 koszi a pajzsos megoldas bevallt, csak nem figyeltem az elejen hogy irja "hold l shift"... mar tovabbjutottam :)
hangok/zene nalam is ujra es ujra lemennek. -
#824 Már én is megfigyeltem, hogy különböző akciók miatt kezdődik el újra és újra a szövegelés, és a zene is. -
Kindred Blades #823 No, végigjátszottuk, bosszantó kis hibák ellenére is remekül szórakoztunk (hol máshol lehetne egy baszomnagy hotdoggal püfölni Barricade-et? :D )
Nem tudom, volt-e már, de az ismétlődő hangra van egy megoldás.
Nálam se a videók, se a hang nem akad, ellenben előfordul, hogy valamilyen utasítást (pl egyből az elején, mikor Bumblebee-vel közli Prime a teendőket) félbehagy, és elkezdi elölről mondani, vagy ahonnan éppen neki jól esik.
Aki hasonlót tapasztalt, az próbálja ki, hogy megáll, nem mozdul, nem csinál semmit, amíg a szöveg a végére nem ér, nálam ez tökéletesen megoldotta a problémát. Ha egy pár embernek megy, akkor már jó. -
#822 Barricade vs Bumblebee -
#821 najo aza pajzs.. utanna mar tom utni? :P -
#820 Nyomd a SHIFT-et... -
#819 autobotokat vegigtoltam de az alcaknal amikor bumblebee -vel (camaro) kell harcolni hat pofara estem :D
nemtom hogy a tokombe gyozzem le. igazabol kovetem, meglovoldozom, felkel en is, aztan elkezd valami lokeshullamot nyomatni ezerrel igy a kozelebe sem jutok. megutni nemtom, megdobni nemtom...
miatokomet kell csinalni?! -
#818 előre is kössz -
#817 [email protected] -
-
#815 jo rendben vegig van jatszva az autobot :D
az utolso missiom Megatron utan, a Cybertron, hat elegge gyenguszra sikeredett. pusztits el 35 drone -t... vegigvered aztan ennyi. inkabb bevezetonek tudnam ezt elkepzelni mindsem vegso utanni csatanak..
na mindegy :) -
#814 nalam semmi vazze... hiaba dobalom minden lepattan rola aztan gyun es lebasz :D -
#813 ott en is szivtam en egyszeruen ugraltam, mozogtam folyamatosan es masodszorra sikerult is. neha-neha transformalodjal at kocsiva aztan azzal is nyomasd egy kicsit. igy nalam nem volt gaz -
#812 Hi all!
Kéne egy kis segítség. Ott tartok amikor BB-vel meg kell várni az All Sparknál hogy leteljen az idő, de amikor Megatron egyik keze kiolvad onnantól esélytelen a dolog mert még csak moccani se tudok, mindig fől lő a falra és mire észhez térek már megint, és az a vicc hogy direkt beálltam az All Spark mögé hogy ne tudjon lőni, de ott is ugyanúgy fel ken a falra, szal átlő a kockán... enyhe bug... most akkor ezt hogy a bánatba kell megcsinálni??
Előre is köszi! -
medog #811 keress rá torrenten.<---pl -
raimundo #810 valaki segítene le tölteni a játékot
-
raimundo #809 törö én tudok van msn ed el küldöm a véégig játszást mert én már tudom cask a játék kéne -
#808 Tudna vki segíteni a végén hogy kell legyőzni Megatront?
Előre is kössz
-
raimundo #807 hol kell le tölteni a játékot segítsetek mert nekem cak a végig játszás
van meg és ha valaki el akad akkor tudok segíteni -
medog #806 VAN 100%-OS MENTÉS. SENKI SE VÁLALJA EL MERT SENKI NEM AKAR ÚJRA VÉGIGSZENVEDNI ILYEN KÜLDETÉSEKET, HA MEG NEMKELL 100%-OS MENTÉS AKKOR VAN A GAMEHEZ TRAINER AMIBE ÖRÖK ÉLET AZZAL IS MEGLEHET CSINÁLNI! -
preti96 #805 pls valaki válalja már el ott tartok amikor megatron kifagy és lö rám -
preti96 #804 amikor Megatron kifagy
-
#803 Melyik pálya? -
#802 Az nem jó ami a lemezen van? -
fruti #801 sziasztok!!meg tudná mondani valaki,hogy hol találok cracket a játékhoz??nagyon fontos lenne!! előre is köszi !! -
preti96 #800 aholo elakadtam -
preti96 #799 ha elküldeném valakinek a mentésemet csak azt a pályát meg csinálná??? -
#798 Mindegy már, letöröltem véglegesen, annyira nem élveztem a játékot. -
medog #797 nincs már multi?
:) -
#796 Melyik küldetés? -
#795 Na adtam még egy esélyt a játéknak, de továbbra is csak a 2. pályán szenvedek. Mi a titka az autobotos 2. pályának, egyszerűen nem tudok csak 4 robotot elntézni aztán jön a chapter failed. -
fruti #794 sziasztok!!meg tudná mondani valaki,hogy hol találok cracket a játékhoz??előre is köszi -
#793 Jah értem... -
medog #792 ----->• Deep Amazon Level Complete: LEFT, RIGHT, LEFT, LEFT, RIGHT, R1, R2, CIRCLE
• Mid Atlantic Level Complete: CIRCLE, SQUARE, CIRCLE, SQUARE, Right, Left, Left, Right
• Alaska Level Complete: R1, CIRCLE, R1, SQUARE, Left, Left, Right, Left
• Starship Level Complete: LEFT, LEFT, RIGHT, CIRCLE, CIRCLE, RIGHT, RIGHT, LEFT
• Earth Complete: R2, R1, L1, L2, SQUARE, CIRCLE, SQUARE, CIRCLE,
At the Autobot HQ main menu screen hit the following:
• Infinite stealth: (Must have convert minicon equipped): UP, UP, DOWN, DOWN, L1, L2, L1, L2
• Infinite Powerlink: UP, DOWN, UP, DOWN, CIRCLE, SQUARE, SQUARE, CIRCLE
• Big Head Mode: CIRCLE, CIRCLE, CIRCLE, SQUARE, L1, L1, L1, L2
• Turbo Mode: L1, R2, R2, SQUARE, SQUARE, SQUARE, SQUARe
de mind1. -
#791 Na de kinek ment a 778-as?
Vagy mire? -
medog #790 XD télleg -
#789 Háááát nem hinném hogy codec probléma.
Ha a codec-el lenne a baj szerintem lese játszaná a videókat.
Hogy kéne ezt megoldani?? Énse tudom. Így meg élvezhetetlen a játék. -
#788 Tudom, hogy nem sokat számít, csak megakadt a szemem az 1512Ram-on az alsó csíkban..ha már pontossak akarunk lenni, akkor az 1536...:D -
#787 Jah, bocs, elnéztem. -
#786 Ez kinek ment?