Transformers

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Én is tuti végigjátszom, de elõbb inkább halljam az effekteket. Na majd megprübálom megoldani valahogy. A játék maga nem modnom, hogy egy mestermû, de nem rossz.

Töltsük le az internetet!

fernando torres
énse láttam még a filmet,de nagyon szeretem ezt a robotosdit ugyhogy végigtolom

KILLER2
Én látványosnak hallottam a filmet, magam még nem láttam. Graf nálam maxon van, tudom, hogy van benne blur, azt csak úgy írtam.

TreDoR
Nemtudom, nekem nincs ilyen problémám, felvettem a hangokat 10-re, a zenét bekapcsolva hagytam és mindent hallok.

Egyébként milyen grafikai beállításokon játszol? Mert van benne blur...

A film meg szerintem egyáltalán nem látványos, én majdnem elaludtam rajta (pedig moziban néztem meg)...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

KILLER2
Google? Esetleg itt?

hello all. tudom hogy nem tartozik ide, de hátha vki tud segíteni. letöltöttem a filmet 20th-transforxvid1, 20th-transforxvid2 (2cd-s) és nincs hozzá feliratom. ha vkinek megvan a ez a fajta letöltöt verzió és van hozzá felirat írjon már ide és utána megbeszélhetnénk hogy elküldi vhogy. Köszönöm elõre

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

KILLER2
Nem tudom, nekem nem tûnik túl jónak az egész, se graf terén, se semmiben. El lehet vele szórakozni, de így effektek nélkül nem az igazi. Meg ez a borzalmas jármû irányítás. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én így, hogy látványos nagyon a film, meg 2007es a játék, valamim elég brutál grafikás agyon blurozott cuccot vártam, erre jött ez. Graffal nincs gond, de a többi... Picit mintha beleesett volna abba a hibába, mint néhány filmbõl készült játék, hogy a film nagy sikere miatt nem igazán törõdtek a játékkal. De nem is szidom tovább a gémet, csak oldódjon már meg a hang, azt jólvan.

KILLER2
Azon röhögtem is nagyot, kaopásból feltettem 10re, de semmi. Zene nélkül is kiopróbáltam, de akkor se volt, csak valami nagyon halk izé. Aztán meg nem fogom maxra feltekerni a hangerõt, hogy hallajam. Amikorm menübe kimegyek meg megsüketülnék.

nincs

Blade17
Van multia a játéknak???

Asus K8N|AMD64 2800+|512MB DDR 400mhz Hynix|Sapphire Radeon 9600Pro 256MB

Optimus Prime
Ez a hiba nálam is volt. Jövõ ht felé egkapom a hivatalos kiadást. Kderül azon is van-e ez a hiba. Talán kiadnak rá patch-et.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

TreDoR
Alapbeállításon asszem a hang effektek 0-án állnak (de ez nem biztos), fel kell húzni 10-re.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

fernando torres
"Viszont van egy olyan hibám, hogy alig hallani az effekteket és szinte csak a zene szól."

nálam is. -> music off

KILLER2
Én most tettem fel a játékot, de nem nyûgözött le. A graf nem rossz, bár én kicsit többet vártam, meg a videók nem túl jó minõségûek (ennek ellenére olyakor beszakkat, nem értem miért), valamint amikor ugrok egyet vagy lépek, alattam a repedés sem túl jó minpségû. Meg úgy kevésnek találom a videó beállításokat. Fizika is olyakor fura, hogy ugrok egyet, erre a tõlem 4 méterre lévõ teherautó felrepül, de a mellettem lévõ téglarakások nem. Meg hogy belémvág egy robot és vagy 20 métert szállok, ez is kicsit soknak tûnik, de ez nem gond. Meg nagyon trágya a jármû irányítása. Viszont van egy olyan hibám, hogy alig hallani az effekteket és szinte csak a zene szól.

TreDoR

bocsi lehet hogy én irtam félre de azért kelene cheat vagy valami hogy amikor megatron kifagy hogy ne lõjjön szét

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

Blade17
Van multia a játéknak???

Asus K8N|AMD64 2800+|512MB DDR 400mhz Hynix|Sapphire Radeon 9600Pro 256MB

köszi

TreDoR
#738...

hELLO ott mit kell csinálni amikor a megatron ellen harcolok optimusal?
hogy lehet meg sebezni mert eddig sehogy sem sikerült??

nem vagyos hanem vagyok

ja bocs azt felejtettem el leirni hogy az Atubotokkal vagyos és a camaroval

Optimus Prime
Életet a helikopterekbõl ehet szerezni, ha lelövöd õket.
Amúgy is csak útban vannak és lövöldöznek rád. 😄

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

nem tud valaki egy életerõ cheatet nagyon kéne mert a leirást is követem a level 3 4. küldetésénel de nem tudom legyõzni Megatront

Tomi77
Az egéren a görgõt görgessed , sztem csak elõre mert hátra nem csinál semmit.

Melyik gombbal alakul autóból robottá?
Tomi77
Nekem állandóan lefagy játék vagy a videóknál vagy játék közben. Tipp?

Southy
thx

Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.

TreDoR
1, annál a sub missionnél az a lényeg, hogy egy megadott számú ellenfelet kiüss a ringbõl, amíg el nem éred ezt a számot újra és újra jönni fognak...

2, Érd el a 100%-ot akkor az összes fel lesz oldva.

Southy
lenne 2 kérdésem:
- a sub missionnél, amikor ki kell lökni öket a körbeöl,, hogy kell? mert ha kiütöm felrobban és ujra megejelenik :/
- hogy lehet elöhivni a bonusoknál a G1 szereplöket? Már csomo bonust feloldottam de még mindig mind ??? -et jelez.

Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.

? nem is ugratónál van...

Nekem még az elején akadt problémám.Mikor lejönnek a földre a többi autobotok utáni elsõ feladatnál amikor a szürke autóval megyek és checkpointokat kell elérni.Az utolso checkpoint pedig egz ugratónál van,de hiába ugratok nem fogadja el.Mit kell csinálni?
zsolti001
THX már meg is találtam a megoldást.

mássz fel az ilyen beton izékre,ahova mutat a pötty a mapon,aztán q-val felszeded a világító cuccot,és eldobod.aztán a többit is

zsolti001
Sziasztok itt elakadtam :

OBJECTIVE:Throw the Generators before thex explode.

Itt mit is kell csinálni és hogyan ?

YEAH sikerült, most a bónusz pályát kezdem majd, aztán az DECEPTICON-t
Köszi mindenkinek!

Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB

Köszsönöm szépen, szerintem ennyi infó után már megtudom csinálni!legalábbis remélem

Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB

TreDoR

DJ Skyline
amikor maga elé rakja az egyik kezét, és úgy fut, majd egy idõ után megáll körebézni, akkor is csak megdobni lehet, majd utánna püfölni! Megatron trükkös, de legyõzhetõ!

Köszi, csak az a baj hogy amikor fut felém nem tudok mit csinálni, ütöm ez "e"-vel és akkor se történik semmi, sõt valamikor így el is taszít!
de azért megpróbálom!

Nekem még az elején akadt problémám.Mikor lejönnek a földre a többi autobotok utáni elsõ feladatnál amikor a szürke autóval megyek és checkpointokat kell elérni.Az utolso checkpoint pedig egz ugratónál van,de hiába ugratok nem fogadja el.Mit kell csinálni?
DJ Skyline
dobálni kell, elõször én is azt hittem, hogy megdobom, megrázza magát, és lehet ütni! kb 3x-4x kell megdobálni, mert hol lángszórózik, hol hadonászik! aztán utánna lehet karodzni, de azt látni fogod mikor már fut feléd!

Hy!
Valaki segítsen nekem, megatront hogy kell megölni?
Már kétszer elment újra töltõdött az élete, de utána amikor visszajön, elkezd rombolni, akármit dobok hozzá nem történik semmi!
Valaki aki már járt itt írja le hogy hogy csinálta meg!
Köszi!

tsarffi
thx

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

itt megtalálod a 100%-os mentést ezen az oldalon http://m0005.gamecopyworld.com/games/pc_transformers_the_game.shtml#Transformers%20v1.0%20%20No-DVD/Fixed%20EXE
tsarffi
Tud vki adni 100%-os mentést?? Ngayon kéne.

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

Southy
hát nemtom én elkeztem kiirtani a várost azt közbe megtaláltam az összes jelet + majdnem minden cube-ot, csak kicsit kellett keresni h meglegyen 100 :p

Sh3rmanData
Hali kérnék egy kis segítséget.
Hogy lehet megtalálni az összes autobot ill, álca jelet és a 100 sárga kockát ezt leírja vmi oldal. Nemtudom megtalálni mindenhol 😛 Help pls!

:C
de majdnem...

Optimus Prime
Nem, a G1 kifejezést igazából a rajongók alkották meg. Miután kijött a Generation 2, amit G2-nek becéztek. A régit meg elnevezték G1-nak Genertion 1, Gen1, stb.