1025
  • TreDoR
    Erre a tagra gondolsz? Itt is át lehet alakulni és közelharcban könnyen megölhető, egyébként ha nem megy az alakváltás, akkor próbálj neki hajtani, lehet akkor is sérül.

• KapuBen
    Azt tudom min van és át is állítottam hátha úgy megy de nem:CEgyébként A Samvédős küldi ez:P
  • Csaba007
    Hi! Én ott vagyok amikor Optimussal először harcolok Megatron ellen! És nemfog rajta semmi ütés , mit kell csinálni??
  • TreDoR
    Hát, nézd meg a gomb kiosztást és keresd meg a "convert"-et az autó formánál, ott lesz, hogy melyikkel alakul át (alapbeállításon a görgő felscrollozásával).
  • DarkSector
    Nem vágom a Transformes témát nagyon, úgyhogy megmondaná valaki, hogy hány robottal lehet lenni a játék során....????
  • KapuBen
    nekem valamiért nem akar:CCCc
  • DarkSector
    Igen...
    Egyedi feeling...
  • TreDoR
    Nemtudom, de mindíg át lehet alakulni robottá (kivéve a skorpió nem tud), és az ilyen ellenfeleket úgy kell legyűrni, hogy odamész hozzá és ököllel el kezded püfölni, előbb-utóbb meghal.
  • KapuBen
    a legelső sárgával
  • TreDoR
    Ott melyik autobottal vagy?
  • TreDoR
    De ezt már 13-szor kipróbáltam, amit belinkeltem videót, abban is benne van, és teljesen mindegy, hogy püfölöm őket, mindíg újra és újra töltődik a hpjük... Aztán megint feltöltik magukat és megint, volt, hogy egy teljes órán keresztül szarakodtam így velük...
  • KapuBen
    én is már azt használom:Pde azt a pajzsosat nem lehet megölni mert csak kocsiba lehet lenni:C
  • Doom 4
    http://www.gamecopyworld.com/ itt a +3 as trainer el lett végigviv :) de amikor jazz al vagy akkor azt a két robotot úgy kell legyőzni hogy a légicsapásokat valahogy túlélni ha túlélted akkor amíg a földön vannak egyiket elkezdedd lőni az pajzsba megy egy darabig marad benne a másik meg amikor feléd jön azt ütni és voálá meg van csinálva :)
  • datango
    csá nép!
    Mien a gém? megéri letölteni?
    ---
    nem pfö
  • KapuBen
    én már ott elakadtam hogy üldözöm a deceptikonokat és ott nem lehet robotba alakulni a kis drónokat könnyen legyűröm de a nagyra akárhogy lövök a pajzsa miatt nem ér semmit!Őt hogy győzzem le?(Kék terepjáróból átalakuló drón piros pajzzsal)
  • FLeT
    csá nép!
    Mien a gém? megéri letölteni?
  • Csaba007
    Hi! Én ott akadtam el olyan 20%nál,hogy a camaroval vagyok és megatron levan fagyasztva és az egyik keze kiszabadul és lő engem.És szétkéne lőnőm a melette lévő palackot de nemjutok el odáig mert szétlő!Meg jönnek egyfolytába ilyen szar robotok. Segítséget kössz
  • DarkSector
    Szerintem szoftveres gond lehet...
  • DarkSector
    Köcce...
  • DarkSector
    Földről könnyebb becélozni őket...:D
    nekem simán ment....
  • destroyer91
    AMD Sempron 3100+,6600gt 128 rammal,1GB samsung mem,160GB-s vinyó sztetek mér szaggatnak ezen a videók?
  • TreDoR
    Köszi, de már egy ideje megoldottam, és mint már írtam, az volt a fő gond, hogy alapból is gyorsabb voltam a repülőknél és így nem tudtam őket követni, manőverezni meg elég macerás volt.
  • rolika43
    Hy!
    Nekem bejöna gém, csak egy gond van, hogy elakadtam:(

Ott járok a ventilátoros résznél, amikor azokat kikellett ütni a helyéről, és utána meg valami generátotokat kell dobálni!
    Pls valaki segítsen!

Objective: Throw the generators before they explode.

Köszi!
  • matti12
    egy kérdés... Autobotokkal vok és nem tom kinyirni a ShockWawe-t...azt hogy kell???ez az után van hogy Bumblebee-t elviszik(vmi ilyesmi a neve)helikopterrel...
  • matti12
    próbáltál nitrozni a helikopterrel??? mert azt is lehet(Q gomb alap-ban)

ugy 3 perc alatt sikerült nekem mindegyiket kinyirni
  • matti12
    erre az a megoldás hogy neki dobsz vmit(tökmind1 hogy mit)és elkezded csapkodni. CSAK csapkodjad
  • DarkSector
    Kellenének adatok a gépedről, és milyen kodec-et használsz?
  • legolas66
    Hello nekem is ugyan ez a problémám a videok szagattnak de a játék nem hála istennnek!!!!!!

Valaki válaszoljon pls köszi csá!!!!!!
  • destroyer91
    Csá all!vki mondja meg lécci mitől lehet az h akadoznak a videók meg közbe a hang is,rohattul az agyamra megy,drivert már frisitettem és semmi.Előre is thx.
  • DarkSector
    Csőtök a rendőautós elején vagyok, ahol nem tudom megölni azt a robotot, amelyik pörget magakörül egy csápot....
    Ez a rossz oldalon a 2. küldetés eleje....
    Help-
  • DarkSector
    Rossz a linked....
  • DarkSector
    Rombolnod kell és inkább a nagy épületeket, meg a repcsiket amik ott parkolnak, mert azok sok %-ot adnak idő előtt kell 100%-ot rombolnod....
  • Alwares
    Valaki kapott már ilyen hibát? Mert nekem így fel se akar települni :(
  • matti12
    már megvan ott tartok hogy vadászgéppel meg kell védenem vmi Bonecruiser-t
  • gyuri12
    az most nem mindegy?:D
  • LasDen #310
    igen, és?
  • Pethy23
    http://imdb.com/title/tt1055369/
  • grebber
    Kb milyen hosszú a game?
  • TreDoR
    Te, hogy ölted meg starcreamet és blackoutot? Visszatöltődik a hpjük.
  • Doom 4
    már az autobotokal is kész most indulok megnézni a mozifilmet :)))))))))))))))))))))))))))))))