1025
-
#345 Erre a tagra gondolsz? Itt is át lehet alakulni és közelharcban könnyen megölhető, egyébként ha nem megy az alakváltás, akkor próbálj neki hajtani, lehet akkor is sérül.
-
#344 Azt tudom min van és át is állítottam hátha úgy megy de nem:CEgyébként A Samvédős küldi ez:P -
Csaba007 #343 Hi! Én ott vagyok amikor Optimussal először harcolok Megatron ellen! És nemfog rajta semmi ütés , mit kell csinálni?? -
#342 Hát, nézd meg a gomb kiosztást és keresd meg a "convert"-et az autó formánál, ott lesz, hogy melyikkel alakul át (alapbeállításon a görgő felscrollozásával). -
#341 Nem vágom a Transformes témát nagyon, úgyhogy megmondaná valaki, hogy hány robottal lehet lenni a játék során....???? -
#340 nekem valamiért nem akar:CCCc -
#339 Igen...
Egyedi feeling... -
#338 Nemtudom, de mindíg át lehet alakulni robottá (kivéve a skorpió nem tud), és az ilyen ellenfeleket úgy kell legyűrni, hogy odamész hozzá és ököllel el kezded püfölni, előbb-utóbb meghal. -
#337 a legelső sárgával -
#336 Ott melyik autobottal vagy? -
#335 De ezt már 13-szor kipróbáltam, amit belinkeltem videót, abban is benne van, és teljesen mindegy, hogy püfölöm őket, mindíg újra és újra töltődik a hpjük... Aztán megint feltöltik magukat és megint, volt, hogy egy teljes órán keresztül szarakodtam így velük... -
#334 én is már azt használom:Pde azt a pajzsosat nem lehet megölni mert csak kocsiba lehet lenni:C -
#333 http://www.gamecopyworld.com/ itt a +3 as trainer el lett végigviv :) de amikor jazz al vagy akkor azt a két robotot úgy kell legyőzni hogy a légicsapásokat valahogy túlélni ha túlélted akkor amíg a földön vannak egyiket elkezdedd lőni az pajzsba megy egy darabig marad benne a másik meg amikor feléd jön azt ütni és voálá meg van csinálva :) -
#332 csá nép!
Mien a gém? megéri letölteni?
---
nem pfö -
#331 én már ott elakadtam hogy üldözöm a deceptikonokat és ott nem lehet robotba alakulni a kis drónokat könnyen legyűröm de a nagyra akárhogy lövök a pajzsa miatt nem ér semmit!Őt hogy győzzem le?(Kék terepjáróból átalakuló drón piros pajzzsal) -
#330 csá nép!
Mien a gém? megéri letölteni? -
Csaba007 #329 Hi! Én ott akadtam el olyan 20%nál,hogy a camaroval vagyok és megatron levan fagyasztva és az egyik keze kiszabadul és lő engem.És szétkéne lőnőm a melette lévő palackot de nemjutok el odáig mert szétlő!Meg jönnek egyfolytába ilyen szar robotok. Segítséget kössz
-
#328 Szerintem szoftveres gond lehet... -
#327 Köcce... -
#326 Földről könnyebb becélozni őket...:D
nekem simán ment.... -
destroyer91 #325 AMD Sempron 3100+,6600gt 128 rammal,1GB samsung mem,160GB-s vinyó sztetek mér szaggatnak ezen a videók? -
#324 Köszi, de már egy ideje megoldottam, és mint már írtam, az volt a fő gond, hogy alapból is gyorsabb voltam a repülőknél és így nem tudtam őket követni, manőverezni meg elég macerás volt. -
rolika43 #323 Hy!
Nekem bejöna gém, csak egy gond van, hogy elakadtam:(
Ott járok a ventilátoros résznél, amikor azokat kikellett ütni a helyéről, és utána meg valami generátotokat kell dobálni!
Pls valaki segítsen!
Objective: Throw the generators before they explode.
Köszi! -
matti12 #322 egy kérdés... Autobotokkal vok és nem tom kinyirni a ShockWawe-t...azt hogy kell???ez az után van hogy Bumblebee-t elviszik(vmi ilyesmi a neve)helikopterrel... -
matti12 #321 próbáltál nitrozni a helikopterrel??? mert azt is lehet(Q gomb alap-ban)
ugy 3 perc alatt sikerült nekem mindegyiket kinyirni -
matti12 #320 erre az a megoldás hogy neki dobsz vmit(tökmind1 hogy mit)és elkezded csapkodni. CSAK csapkodjad -
#319 Kellenének adatok a gépedről, és milyen kodec-et használsz? -
legolas66 #318 Hello nekem is ugyan ez a problémám a videok szagattnak de a játék nem hála istennnek!!!!!!
Valaki válaszoljon pls köszi csá!!!!!! -
destroyer91 #317 Csá all!vki mondja meg lécci mitől lehet az h akadoznak a videók meg közbe a hang is,rohattul az agyamra megy,drivert már frisitettem és semmi.Előre is thx. -
#316 Csőtök a rendőautós elején vagyok, ahol nem tudom megölni azt a robotot, amelyik pörget magakörül egy csápot....
Ez a rossz oldalon a 2. küldetés eleje....
Help- -
#315 Rossz a linked.... -
#314 Rombolnod kell és inkább a nagy épületeket, meg a repcsiket amik ott parkolnak, mert azok sok %-ot adnak idő előtt kell 100%-ot rombolnod.... -
#313 Valaki kapott már ilyen hibát? Mert nekem így fel se akar települni :(
-
matti12 #312 már megvan ott tartok hogy vadászgéppel meg kell védenem vmi Bonecruiser-t -
gyuri12 #311 az most nem mindegy?:D -
#310 igen, és? -
#309 http://imdb.com/title/tt1055369/ -
#308 Kb milyen hosszú a game? -
#307 Te, hogy ölted meg starcreamet és blackoutot? Visszatöltődik a hpjük. -
#306 már az autobotokal is kész most indulok megnézni a mozifilmet :)))))))))))))))))))))))))))))))