1025
-
csgj #625 Hogy a francba lehet legyőzni Megatron-t?? Mert verekedni nem lehet vele, ugyanis öklelve rohangál fel-alá... Lőni fölösleges rá, mert mindig pajzsot használ... De ha tankokkal dobálom fél óráig, akkor se döglik meg... kicsit idegesítő :P -
#624 Nem találom a 100%-os mentést...
Help mee! -
#623 Ide feltettem róla videót:
Optimus Prime vs Shockwave
Aki kérte a 100%-os mentést gamecopyworldon megtalálja. -
#622 Az után van hogy megmentettem a társaim. Nem tuid senki segíteni? -
#621 Én még nem voltam kamionnal... -
#620 Kamionná változik a robot. Az autobotokkal vok.. A 2. fejezet. Valamilyen eye. És van egy löveg. Ki van helyezve az út közepére és jönnek a rendőrök, meg a tankok. És hiába lövö30 percen keresztűl, nem csinál semmit. Még mindig nincs vége a pályának. a küldi az amit leírtam az előbb. Defeat sokéjv(nem tom hogy írják) and save the town. Így most már megfelel? -
#619 Kicsit konkrétabban, kivel vagy?
mindjárt az elején a helikopterrel?.... -
#618 JA ÉS AUTOBOTOKKAL VOK. -
#617 Amikor az a küldi hogy: Defeat Sokkéjv(nem tom hogy íeják) and save the town! Ott mit kell csinálni? Mer ugye van az a löveg és 3 felöl meg jönnek a rendőrök/tankok és lövik azt a löveget és én hiába lövöm már fél órája a tankokat meg a rendőröket nincs vége a pályának. itt mi a feladat? -
#616 LOL, és a gamecopyworldon a trainert rakták fel a 100%-os mentésem helyett... -
#615 De nem tudhatod, hogy ki kérdezi, lehet olyan is, aki életében most ül 2szorra vagy harmadszorra játék előtt...
Én csak azért nem csalok, mert így is kibaszott rövid a játék, sajnos...
És ezzel nincs egyedül mostanában... -
gyuri12 #614 bocs,csk én nem szoktam csalni,és meglep,hogy egy ilyen jófej gyerek,mint te igen... -
ceas #613 Hát én nem tudom, de nálam továbbra is játszhatatlanul belassul ha sok ellenfél támad, pl. rendőrök. Nem mondom, hogy a csúcson van jelenleg a konfigom, de azért ezt csak el kéne vinnie. 3500+ 64-bit amd, 1 giga corsair. Először egy ATI x800GT-n próbáltam, most egy geforce 8600GTS-en, de ugyanaz a belassulás, mintha nem is lett volna kártya csere. -
#612 Milyen kedves vagy... -
gyuri12 #611 láááámalááááma
(én akkora béna vagyok az ilyen játékokban,mégis kibírtam akasztani...) -
#610 www.gamecopyworld.com és a keresőbe meg beírod, hogy transformers -
medog #609 XD.egyszerre XD -
medog #608 pl: Transformers the game trainer... -
#607 transformers the game trainer vagy ilyesmi -
#606 deh mit irjak be????? bocsika de.... -
#605 www.google.com itt -
#604 de hol van a trainer??? -
#603 van trainer a neten -
#602 és még valami melyikkel jobb lenni?
az autobotokkal vag a gonoszokkal??? -
#601 és ki tud hozá kódokat....(csíteket) -
#600 Én eddig 2×, az első asszem olyan 65%-os lett a 2. 100%-os. -
#599 ki vitte már ki a játékot??? -
#598 Hát nem azé, hogy leszóljam a grafikát, a kisebb gépekre, de én megnéztem gyenge beállításon, és szerintem úgy már nem igazán jó....
Dehát ugye nincs mit tenni, ha egyszer nem megy.... -
K Ace #597 Nekemis kivan kapcsolva a Use High-Res Assents, mer nem birja a gépem, és ha bevan lőve jó ha van 15fps. De mindegy mer a feeling ugyanugy megvan. -
#596 Igen, akkor már egyénileg nézhet ki a játék, de azért írtam oda minden beállítást, hogy a képek pontos beállítás mellett értendőek.....
Mivel mindkét kép felett a Use High-Res Assents - ON felirat van, ezért az ha valakinél ki van kapcsolva, akkor már nem ugyanazt kapod.... -
csgj #595 hehh..lol, úgy néz ki nálam, mint amilyen az első kép... de nekem shadow on-ba van, és nincs rajta a high-res assents (mivel ugyebár én nem is tom bekapcsolni) -
#594 Jah és az Effect-eknél viszont ha beállítod az élsimítást, akkor sem kapod meg a tényleges valódi minőséget!!!!!!!!!
Ehhez ki kell kapcsolni az élsimítást, hogy az alatta lévő opció aktív legyen...
Ílyenkor sem lesz recéssebb a játék, mert az a bizonyos effect részben helyettesíti a recesimítást is....
Akkor álljon itt egy példa erre:
VIDEO SETTINGS
1024x768
85Hz
Use High-Res Assents - ON
EFFECTS SETTINGS
FSAA - 4x
Shadows - OFF
Bloom - ON
Speed Blur - ON
VIDEO SETTINGS
1024x768
85Hz
Use High-Res Assents - ON
EFFECTS SETTINGS
FSAA - OFF
Shadows - ON
Bloom - ON
Speed Blur - ON
-
csgj #593 ja, úgy jó dolgod van... :P -
#592 kb. 70 ezer de ebbe fizettem én 25 ezret -
#591 keres rá a konzolosok forumában a TRANSFORMERS topikra mert ide PC-sek írnak (általában) -
Rambo888 #590 Sziasztok!Nekem megvan ez a játék Ps-2-ön de már az első küldetésnél elakadok mert lejár az időm annál a helikopteresnél.Az autósnál pedig a 2. küldetésig jutottam el de ott is elakadok.Néztem a játékhoz cheateket,és azt írják hogy a "Difficulty Select" képernyőnél kell beírni a cheateket.Valaki légyszives segítsen hogy hol van az a képernyő amit leirtam mert nem találom sehol.Hogyan tudnék odajutni vki mondja el lépésről lépésre csak ide írja le. -
#589 te jó ég midnenhez 3.0 még jó h megvan a x1950prom
-
#588 Ehhez 3.0-kell -
#587 Háát pedig a 8800-as kártyák a legújjabbak, amik dx10-es kompatibilis és SM 4.0 támogatottságú kártyák....
Már vagy egy éve piacon vannak.... -
#586 Ember az én kártyám SM3.0 akar lenni (mert ehhez a minőséghez 3.0-ás támogatottság kell), mert a tiedé lehet inkább 2.0-ás....:D
És azért mondtam, mert nem kéne félrevezetned az embereket, hogy nálad max-on megy és ronda a játék!!!!!!!!
Amúgy nálam meg igenis királyul néz ki főleg mozgás közben, úgyhogy grafra 10-ből 9 pont....