1025
  • csgj
    Hogy a francba lehet legyőzni Megatron-t?? Mert verekedni nem lehet vele, ugyanis öklelve rohangál fel-alá... Lőni fölösleges rá, mert mindig pajzsot használ... De ha tankokkal dobálom fél óráig, akkor se döglik meg... kicsit idegesítő :P
  • DarkSector
    Nem találom a 100%-os mentést...
    Help mee!
  • TreDoR
    Ide feltettem róla videót:

Optimus Prime vs Shockwave

Aki kérte a 100%-os mentést gamecopyworldon megtalálja.
  • mama2
    Az után van hogy megmentettem a társaim. Nem tuid senki segíteni?
  • DarkSector
    Én még nem voltam kamionnal...
  • mama2
    Kamionná változik a robot. Az autobotokkal vok.. A 2. fejezet. Valamilyen eye. És van egy löveg. Ki van helyezve az út közepére és jönnek a rendőrök, meg a tankok. És hiába lövö30 percen keresztűl, nem csinál semmit. Még mindig nincs vége a pályának. a küldi az amit leírtam az előbb. Defeat sokéjv(nem tom hogy írják) and save the town. Így most már megfelel?
  • DarkSector
    Kicsit konkrétabban, kivel vagy?
    mindjárt az elején a helikopterrel?....
  • mama2
    JA ÉS AUTOBOTOKKAL VOK.
  • mama2
    Amikor az a küldi hogy: Defeat Sokkéjv(nem tom hogy íeják) and save the town! Ott mit kell csinálni? Mer ugye van az a löveg és 3 felöl meg jönnek a rendőrök/tankok és lövik azt a löveget és én hiába lövöm már fél órája a tankokat meg a rendőröket nincs vége a pályának. itt mi a feladat?
  • TreDoR
    LOL, és a gamecopyworldon a trainert rakták fel a 100%-os mentésem helyett...
  • DarkSector
    De nem tudhatod, hogy ki kérdezi, lehet olyan is, aki életében most ül 2szorra vagy harmadszorra játék előtt...
    Én csak azért nem csalok, mert így is kibaszott rövid a játék, sajnos...
    És ezzel nincs egyedül mostanában...
  • gyuri12
    bocs,csk én nem szoktam csalni,és meglep,hogy egy ilyen jófej gyerek,mint te igen...
  • ceas
    Hát én nem tudom, de nálam továbbra is játszhatatlanul belassul ha sok ellenfél támad, pl. rendőrök. Nem mondom, hogy a csúcson van jelenleg a konfigom, de azért ezt csak el kéne vinnie. 3500+ 64-bit amd, 1 giga corsair. Először egy ATI x800GT-n próbáltam, most egy geforce 8600GTS-en, de ugyanaz a belassulás, mintha nem is lett volna kártya csere.
  • DarkSector
    Milyen kedves vagy...
  • gyuri12
    láááámalááááma
    (én akkora béna vagyok az ilyen játékokban,mégis kibírtam akasztani...)
  • DarkSector
    www.gamecopyworld.com és a keresőbe meg beírod, hogy transformers
  • medog
    XD.egyszerre XD
  • medog
    pl: Transformers the game trainer...
  • KapuBen
    transformers the game trainer vagy ilyesmi
  • Aldiinho
    deh mit irjak be????? bocsika de....
  • KapuBen
    www.google.com itt
  • Aldiinho
    de hol van a trainer???
  • KapuBen
    van trainer a neten
  • Aldiinho
    és még valami melyikkel jobb lenni?
    az autobotokkal vag a gonoszokkal???
  • Aldiinho
    és ki tud hozá kódokat....(csíteket)
  • TreDoR
    Én eddig 2×, az első asszem olyan 65%-os lett a 2. 100%-os.
  • Aldiinho
    ki vitte már ki a játékot???
  • DarkSector
    Hát nem azé, hogy leszóljam a grafikát, a kisebb gépekre, de én megnéztem gyenge beállításon, és szerintem úgy már nem igazán jó....
    Dehát ugye nincs mit tenni, ha egyszer nem megy....
  • K Ace
    Nekemis kivan kapcsolva a Use High-Res Assents, mer nem birja a gépem, és ha bevan lőve jó ha van 15fps. De mindegy mer a feeling ugyanugy megvan.
  • DarkSector
    Igen, akkor már egyénileg nézhet ki a játék, de azért írtam oda minden beállítást, hogy a képek pontos beállítás mellett értendőek.....
    Mivel mindkét kép felett a Use High-Res Assents - ON felirat van, ezért az ha valakinél ki van kapcsolva, akkor már nem ugyanazt kapod....
  • csgj
    hehh..lol, úgy néz ki nálam, mint amilyen az első kép... de nekem shadow on-ba van, és nincs rajta a high-res assents (mivel ugyebár én nem is tom bekapcsolni)
  • DarkSector
    Jah és az Effect-eknél viszont ha beállítod az élsimítást, akkor sem kapod meg a tényleges valódi minőséget!!!!!!!!!
    Ehhez ki kell kapcsolni az élsimítást, hogy az alatta lévő opció aktív legyen...
    Ílyenkor sem lesz recéssebb a játék, mert az a bizonyos effect részben helyettesíti a recesimítást is....

Akkor álljon itt egy példa erre:

VIDEO SETTINGS
    1024x768
    85Hz
    Use High-Res Assents - ON
    EFFECTS SETTINGS
    FSAA - 4x
    Shadows - OFF
    Bloom - ON
    Speed Blur - ON

VIDEO SETTINGS
    1024x768
    85Hz
    Use High-Res Assents - ON
    EFFECTS SETTINGS
    FSAA - OFF
    Shadows - ON
    Bloom - ON
    Speed Blur - ON
  • csgj
    ja, úgy jó dolgod van... :P
  • Doom 4
    kb. 70 ezer de ebbe fizettem én 25 ezret
  • Doom 4
    keres rá a konzolosok forumában a TRANSFORMERS topikra mert ide PC-sek írnak (általában)
  • Rambo888
    Sziasztok!Nekem megvan ez a játék Ps-2-ön de már az első küldetésnél elakadok mert lejár az időm annál a helikopteresnél.Az autósnál pedig a 2. küldetésig jutottam el de ott is elakadok.Néztem a játékhoz cheateket,és azt írják hogy a "Difficulty Select" képernyőnél kell beírni a cheateket.Valaki légyszives segítsen hogy hol van az a képernyő amit leirtam mert nem találom sehol.Hogyan tudnék odajutni vki mondja el lépésről lépésre csak ide írja le.
  • sztechnika
    te jó ég midnenhez 3.0 még jó h megvan a x1950prom
  • DarkSector
    Ehhez 3.0-kell
  • DarkSector
    Háát pedig a 8800-as kártyák a legújjabbak, amik dx10-es kompatibilis és SM 4.0 támogatottságú kártyák....
    Már vagy egy éve piacon vannak....
  • DarkSector
    Ember az én kártyám SM3.0 akar lenni (mert ehhez a minőséghez 3.0-ás támogatottság kell), mert a tiedé lehet inkább 2.0-ás....:D
    És azért mondtam, mert nem kéne félrevezetned az embereket, hogy nálad max-on megy és ronda a játék!!!!!!!!
    Amúgy nálam meg igenis királyul néz ki főleg mozgás közben, úgyhogy grafra 10-ből 9 pont....