Transformers

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TreDoR
Nah, nagy nehezen meglett a 100%, de ezek a Cube-ok rendesen megszivattak, meg a legutolsó Decepticon icont órákig kerestem.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
<#idiota>:

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
Jah, ha nem kapcsolod be a high-res assets-et akkor valóban marha ronda a grafikája, nézd meg full beállításokon...

Igen nem néz ki ennyire szépen mint nálad mert a geforce fx 5600 a shader 2-t nem bírja és ezért a high-res assets-et nem lehet bekapcsolni.De attol még nem egy grafikailag csúcs játék.

DarkSector
Mert azért nem hinném, hogy azzal a VGA-val így nézne ki:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Küldenél egy jó képet, hogy nálad hogy néz ki a játék?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Lineáris, de hogy max-on menne GF5600-al,Airka-nál, akkor megeszem a kalapomat.....

A játék lineáris chapterekre , a filmbeli eseményekre épül. Az elején kiválaszthatod hogy jo vagy rossz akarsz lenni kb ennyi. Nekem az nem tetszik hogy ha legyílkoltam egy robotot akkor ad egy szivet és az meggyógyít és így alig tudsz meghalni:S Grafikalilag se egy hûdenagy simán megy maxon Geforce fx 5600-al. Üdv.

Álcákkal is kiakasztva

Prince23
Amúgy játszottál már vele? Kicsit bõvebben... nem találok sehol se infót róla, voltam a dome-on, de ott sincs...
Lineárisok a küldetések vagy független?
Thx elõre

DarkSector
Szép, de nem sok tartalom van benne....
Pénzt nem adnék érte!!!

Prince23
Ui: amúgy kiváncsi vaok, h mien ez a gém, valaki mesélje már el😊
Ha olyan mint a F4 vagy az X-men akkor xar a játék, és csak finoman fogalmaztam😄
Ha van olyan mint a Spider 3 akkor megszerzem.

Prince23
Jah a vkari a rossz, szerezz be egy sm 3.0-ás karit legalább.

Fókameister
az a baj nem jó a vga-d

TreDoR
Mx440-en nincsen semmilyen pixel shader, még 1.0-ás sem...

Másszóval azzal a videókarival nem fogsz tudni gamelni ezzel a játékkal.

VeNoN

ezt írja ki. Miért lehet ez? Videókarim: 128mb mx440.

az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!

Starscream-et és haverját nem naon tom kinyírni... mindig feltöltõdnek
Doom 4
Megöltem õgy shockwawet hogy az egész város 75,34% a megmaradt 😊

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Doom 4
én is fen lehetek de max a szobámban leoltott lámpával de legalább van idõm
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sex filmeket
nézni vagy cartoon networkot 😊

Doom 4
jó nektek ti ilyenkor fent lehettek

HarryProf
Akkor legalább privibe küldjétek el pls...

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

nyugivan, a hsz-ek alapján,talán megnézem a filmet... talán még arra is rávetemedem,hogy egyedül...:S

amúgy,kinyírtam Ironhide-ot,és most megatronnal van,egy pokoli unalma küldi...:S

ez tabu téma 😊
HarryProf
De ha már itt tartunk, elõbb kérdeztem ti a játékot honnan töltöttétek le?

Beast Machine
<#pias><#pias><#pias>

...vágod?

HarryProf
nincs<#nevetes1>

Beast Machine
jabocsikártya, akkor rossz helyre mentt a 2. hsz<#falbav>

Nincs harag ugye?<#integet2>

...vágod?

HarryProf
Már bocs, de olvass vissza jobban, mielõtt beszólsz. Nem én akarok házimozin nézni kamerás felvételt hanem gyuri12.
Én letöltöttem a transformers játékot, de az exe fájl mindig hibát jelez amikor az autobotokkal legyõztem az elsõ pályán az álcákat...

Beast Machine
már nemazért, de egy ilyen, még a CAM-es verziójú release-ek között is a legalja minõséget képviselõ ripet akarsz te házimozin nézni? ne vedd magadra, de gondolkodjál már, légyszíves...

...vágod?

HarryProf
Hát kösz-.-

Beast Machine
gratulálok, kill jorszelf.

...vágod?

HarryProf
Leszedtem az exe-t, de így is elõjön a hibaüzenet.😞
Ti honnan töltötték le a játékot?

pff... jó, akkor nem próbállak meg tovább gyõzködni...
😊
egyedül,meg nem akarok elmenni... szal,maradt az,hogy majd letöltöm,oszt majd a házimoziba be,és nézzük...

14 alatti vagy, a szülõk állnak feletted, próbálj tõlük kérni pénzt... 😊 Ha nem adnak, vesd be vmelyik könyörgõ taktikádat! Csak van olyan...
nics pénzem:C

fent is van, csak kamerás természetesen... de nézd meg moziban! Überkirály, megéri!
azthittem,hogy fennt van,és egyébként az egyik mesének a részét töltöttem le😄

hopp...sorry 😞 spoiler kellett volna 😞 De miért letöltöd? Kamerás verzióban nem túl jó... egy ilyen filmet moziban kell látni
neeeeeeeeeeeeeeeee!!!! még nem láttam a filmet,de pont most j9tt le,ahogy ezt a hsz-t írtam😄

meg nekem Jazz is bejött... kár, hogy a filmben széttépte Megatron
sztem is Bumblebee a legjobb,meg a helikopteres Álcagyerek(nem jut eszmbe a neve:S)

éljeeeeen <#eljen><#taps><#nevetes1> De valóban õ a legjobb! 😄
Doom 4
de tudod mit rájöttem valamire hgy Bumblebee a legjobb robot tehát inkább át álok az autobot oldalra

fúj, minnyá megsemmisítelek irgumburgum 😛
TreDoR
Most tartok 72%-nál és most kezdtem el a Starscreames (3.) pályát.

Doom 4
én velük vittem végig elõszõr jujj de gonosz vagyok 😄

Beast Machine
Barricade & Ironhide rulz. Fellebbezésnek helye nincs. 😊

...vágod?

😄

pff.. akkor mindjárt vége... de lol 😞 Csak mert az álcákkal nem akarok menni, csúnya gonoszok <#idiota>