82
Az MMO-k fejlődése
-
Jeri #82 Sziasztok szeretnék nektek ajánlani egy Facebookos oldalt mely MMO játékokkal foglalkozik. Az oldalt az alábbi link után megtaláljátok:
https://www.facebook.com/MmoAjanlo -
kocsisgabor9999 #81 pls vki. -
kocsisgabor9999 #80 hali! Olyan játékot keresek ami hasonló a Travianhoz csak 3d-s. van olyan? -
#79 Sztem egész könnyen lehetne csinálni akció mmo-t, a fejemben már meg is született a koncepció miközben anarchy online-oztam... -
#78 sztem nyiss egy uj topikot :D -
#77 hm... -
#76 Valaki egy válasz PLS -
#75 Mert nincs Fable irányítású MMO??????? -
Antrax #74 Ha lenne egy fable írányítású játék MMO-ban állandóan azt nyüstölném... -
#73 erre nem kell 30 évet várni
akár mostis nyomhatod a legszebb gafikával és tökéletes hangzással... :DD -
#72 hát akkor te se játszhatsz túl sok mmo-val... -
Antrax #71 "definiáld, hogy nálad mi tesz egy mmo-t eredetivé.."
az eredetiség -
Antrax #70 Új Ötletek de sajnos ez már nem sok maradt...
pl.: Álmom MMO-ja: kb 30év múlva lehet erre lehetőség sztem (egész föld műholdas cucc alapján lemodellezve bármi foglalkozást elvállalhatsz ölhetsz bűnözhetsz szal bármit megtehetsz mint a Real worldben
de nem ezt értem ötletesség alatt manapság már nincs új ötlet mert már szinte minden ki van találva -
#69 definiáld, hogy nálad mi tesz egy mmo-t eredetivé.. -
Antrax #68 Túl sok MMO lesz már teljesen feleslegesen... semmi eredetiség -
#67 itt a hír
bár félek, hogy az erősen döglődő interplay mit fog kihozni a dologból..márha kibírnak bármit is hozni.. -
#66 Melyik játékokhoz van free/private szeró? (pl mint a wowban) -
#65 lehetne több ingyenes szerver de sajn nem sok játékhoz van -
Antrax #64 Én nem is tudtam hogy lesz Fallout MMO -
#63 illetve a Stargate mmo érdekel, csak félek, hogy az se lesz olcsó havidíjas darab.. -
#62 Fallout MMO-t várok legjobban..legalábbis imádnék egy mmo-t arra a világra.. -
#61 Idén milyen MMO-k várhatóak?
Ti melyik játékot várjátok a legjobban? -
Antrax #60 Kipróbáltam de így hogy korlátozott nekem nem jött be -
Antrax #59 Kétlem hogy lagg lenne
-
Antrax #58 LAGG? lol
-
#57 Csak ne legyen lagg meg egy kis grafikai elvárás is van ha már fps... -
Antrax #56 Nekem is megjött a kedvem az MMOFPS-hez
-
#55 De a planetside-t lehet holnap én is kipróbálom :) -
Antrax #54 tartalékos? elég érdekesen hangzik :D -
#53 A Huxley igen fizetős lesz, de ez még a kisebb gond, az a fontosabb hogy legyen olyan géped amin fut majd :D -
Petko #52 Nem az. Van tartalékos, aki játszhat egy évig is. -
#51 10 napos probajáték igen, megcsináltuk! :D -
Petko #50 planetsideba van ingyenes opció, nézd meg ezt az oldalt (FAQ-ot):http://ps.hungs.hu -
#49 de azis fizetős lesz nem? :\ -
#48 A planetside nem szünt még meg? Én úgy tudom hogy már ingyenesen sem elérhető. Viszont a Huxley az nagyon állat lesz! -
#47 van ingyenes mmofps? :\
pl aza planetside az? -
#46 Huxley. Még készül. -
Antrax #45 Hallottam Unreal 3 engines MMOFPS-ről...
Melyik az? -
Antrax #44 Sosem hallottam még róla lehet kipróbálom... -
#43 Van bázisépítgetős MMO is. Ha jól emlékszem Boundless Planet a neve. Még hihetetlenül kezdetleges, de lényegében van egy baromi nagy bolygó ahhol mindenki építkezik és gyárt klasszikus RTS stílusban. Csak annyi a különbség, hogy kezdésnél van egy-két nap sérthetetlenség (azt hiszem elmúlik ha betámadsz valakit), ami elég időt ad arra, hogy felfejleszd annyira magad, hogy meg tudd védeni a bázist.