MMOFPS és MMORTS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A legelsõ kommentbe meg lett kicsit keverve az fps - rts. Ott egy stratégia - szerepjátékról volt szó, de nem az fps-ekrõl.
Egyébként ilyen nagyszabású fps létezik: WW2 online ; de ha tágabb értelemben nézzük akkor ott vannak azok a játékok, amiben lehet fejlõdni, vagy a játék során elérni dolgokat (teljesség igénye nélkül bf2, warrock)
A cod/cod2-ben is van ilyen kezdeményezés, ott egyszerûen arról van szó, hogy egy térképen megjelölnek pontokat. Minden pont egy-egy pályát jelöl és a feliratkozot játékosok a pályákon játszva a gyõzelem/vereségtõl függõen tudnak elõrehaladni például.
De amúgy a cod/uo/cod2 jól van így, masszív csatákra ajánlanám a base assault játékmódot (mondjuk 30-40 fõs szervereken), a cod2 pedig küzd gyermekbetegségeivel és a közösséggel.😄
Én mindenesetre nem örülnék, ha beindulnának a havidíjas fps-ek, kicsit bõrnyúzás ha fizetni kell a szoftverért, a havidíjért, szerverért, stb.
3 havi wow (vagy más mmo/mmorpg/corpg) díjért már egy újjonan kijött fps játékot meg bírsz vásárolni, ráadásul mondjuk egy havi wow díjért egy 16-18-20 slotos szervert is tudsz bérelni (ami csapaton belül oszlik el), azért szerintem nagy differencia.
ON
Szerintem jelentõs fejlõdést nem produkálnak az mmo-k. Nem vagyok a témában szakértõ, de úgy látom, egyelõre a biztos profit érdekel minden kiadót, majd késõbb esetleg bevetnek új ötleteket. Ráadásul a realtív rövid idõ alatt elhatalmasodott multis csalások miatt is változni fognak a közösségek.
De az MMORTS-ben mi lesz ha kilépsz?
Tovább nem bonyolítom😄
Alant lett irva hogy a SAGA egy MMORTS lesz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Minössze egyetlen üzenetet kellene elolvasnod ehez.mutasson nekem vki akkor egy ilyen "mmofps"-t plz
meg hamár ez a cím jöhet mmorts is
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
szal ebbõl kiindulva hogy mûködhet vajon ez a rendszer egy fpsben?
mutasson nekem vki akkor egy ilyen "mmofps"-t plz
meg hamár ez a cím jöhet mmorts is
Képzeld el fps-be vanak 1000-n a szerveren 2csapat és közös erõvel kell kinyírni az ellenfelt.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
kérdezem.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
És van a Multyplayer (neten játszol mással vagy másokkal)
Most jobban nem tom elmagyarázni
nagyon jó
gondoltam picit több rejlik a név alatt mint a sima multi game (kiindulva wowból)
MMORTS = Olyan mintha Starcraftot jaccanal multimassonline
Mi ilyen nehez?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
akkor mesélj nekem errõl picit
ja és elég ha 1 hszben elmondod a véleményed
ez nem chat
akkor elöször tisztázzuk milyen is az az mmofps?
meg hát ez az mmorts se túl eggyértelmû ebbõl a leírásból
mi az hogy olyan mint a wow? ... ?
szerk: vagy csak lekûzdhetetlen topiknyitási kényszered van<#hehe>#hehe>
A Wahoo Studios egy, az MMO-k világában ritkán látott stílusban készíti el legújabb játékát.
A Saga egy online birodalom irányítását adja a kezünkbe, ahol városokat és hadseregeket irányítva kell megtartanunk az irányítást. Az MMORTS játékmenetének hála hatalmas területeket láthatunk be, a saját haderõnkkel pedig védelemre, de akár a hódításra is berendezkedhetünk. A játék alkotói úgy írták le a programot, mintha World of Warcraft játékot játszanánk, csak több ezer méter magasból. Hatalmas csaták és különleges küldetések teszik igazán változatossá majd a játékmenetet. A játék jelenleg alfa stádiumban van, aminek a tesztelései már javában zajlanak.