Minden ötödik céges smartphone és PDA elvész
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem egyébként ez nem teljesen világos. Valaki nagymenõ managertipusú ember megveszi a pda-t, és azon céges adatokat tárol, amik szigoruan titkosak. Hazamegy, a gyerek lecsempészi az asztalról, letöröl mindent. Ittz van az amit nem értek: nagyon kényes infókról az ember csinál 3 biztonsági másolatot. Ha letörlik a pda-ról az biztonsági szempontból csak jó, mert nem fér utána hozzá az aki esetlegesen ellopja ilyen szándékkal.
Én mindig az ilyen doksikat a saját gépemen, vagy a munkahelyi gépemen õrzöm, amihez csak úgy férnek hozzá, ha feltörik a gépet.
Aztán lehet, hogy teljesen nem értem, hogy ez a cikk mirõl szólt. Ebben az esetben sorry mindenkinek...
"eltûnik" mehhhehhehehehhe nagyon jóóóó 😊
van hardverbeszerzésért felelõs rendszergazda ismerõsöm multinál. MUhahhaahhaha, 'eltûnik',, ez teccik nagyon.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!
(én egy HTC Universalt szemeltem ki, ami nem a legolcsóbb, de ha már lúd legyen VGA kijelzõs, 3G telefonos, így megválhatok a telcsitõl és külön MP3 lejátszóra se lesz szükségem többé)
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Egyszeru Dal
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
/*WTF?!*/
Ehh... Miért, van olyan munkahelyi titok, amirõl a gyerek nem tudhat? Ez baromság. (az más kérdés hogy a gyerek addig nyomkodja a PDA-t amíg le nem töröl valamit, de a cikkben nem errõl van szó).
Warcraft 2 van külön Pocket PC-re, vagy DOSEmu-val (PocketDOS) nyomod?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Érdekes ha nem a "cégeset" kérdezték volna, tuti nem lenne 1-2%-nál nagyobb az arány. 😊
Ja persze en is ezt mondanam hogy "sajnos" elveszett,eloptak ha lenyulnam a ceges pda-t.Azt azert nem tennem hozza hogy en loptam el 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Starcraft + Diablo III - esemve