34554
-
sirdond #30908 jól le is oltották :D -
#30907 részvét. én is kaptam már pár ilyet... op. -
#30906 ez a puma még mindig mekkora egy szar... -
#30905 Ki is mondta innen, hogy a Phoenix nem OP egyáltalán, meg hogy nem is éri meg vele harrassolni, meg hogy a muta sokkal jobb?
Na most legyetek okosak
Hányok ettől az egységtől (fajtól), komolyan. -
norgee #30904 Hegi!
Kösz -
#30903 gondolom ugyanígy -
#30902 egy
ketto -
norgee #30901 Hegi, belinkelnéd? -
norgee #30900 hogy kell több droppshipből mozgásuk közben droppolni a unitokat? -
#30899 Pár hónappal ezelőtt leírtam már ide pár módszert, de szerintem nem lehet így fajonként cserélgetni. -
norgee #30898 Tudja valaki, hogy hogy lehet a Speech-et cserélni?
Szeretném, ha a Protoss Speech-ek angolok lennének, a Zerg kóraiai, a Terran meg német vagy orosz. -
mikromanus #30897 Hát még PvZ-ben milyen jó lehet. 1-2 queen lőheti kedvére, bedropol, bewarpol, elolvassa a napi híreket, megebédel és utána távozik épségben. Néha cseppert azért bosszantó. :) -
#30896 ezt elismerem, tényleg nagyon jó dolog. -
#30895 ez a warpprism buff de jótt tett a pvp-nek,meg az összes matchupnak,öröm nézni -
#30894 up! :D -
#30893 SangHo elsőre nexust tett, polt nem scoutolt. -
#30892 főleg számomra,no vod,egy gsl meccset sem láttam mióta suli megy:D mi volt? -
#30891 vajon igazából elnézte polt vagy bunda volt? sose derül ki -
#30890 Sangho megmentette Aiur becsületét:) -
#30889 igényes ZvZ
-
sirdond #30888 akárhányszor nézem meg mindig nevetek rajta :D -
#30887 :DDDD
-
#30886 Vki nezte innnen a MondoCon Live Invitational 3at? Ez vmi magyar kupa, bar a stream nekem nezhetetlen fos volt. -
mikromanus #30885 Olyan jellegzetes hangja van. Mikor először meghallottam, hogy Kyle azt hittem hirtelen, hogy ez egy South park special epizód
Destiny használta régebben a retard magnet-et is, ugyi
-
#30884 szép :D -
#30883 -
SnowF #30882 Na sikerült is megcsinálnom a proxy hatches figurát :)
http://www.2shared.com/file/QeVxT_p7/Proxy_hatch.html -
#30881 Én nem mondanám debilnek. Érdekes, néha irritáló stílusa van, iszonyatosan beképzeld, de hülyének semmiképp sem mondható. Nem sokszor beszél, de ha nekilát, akkor nagyon értelmes dolgokat mond. És most is igaza volt. -
SnowF #30880 Jó kis build, de ahogy nézem, itt tényleg nagyon fontos a timing, fél perc késés esetén szinte tuti bukó... amit én gondoltam, az arra megy rá, hogy még azelőtt kiüssem, mielőtt szaturálni tudná az expet, illetve mielőtt pár egységnél többje lenne, persze allin az is :) Majd ha sikerül egyszer kipróbálnom, rakok fel róla replayt. -
#30879 Azért sok igazság van abban, amit BM-ezik
Emlékszel még erre? Ez volt januárban.
Azóta hogyan is változtak a dolgok a játékban? -
mikromanus #30878 Nem nagyon használok neuralt, de szerintem attól, hogy debil még igaza van Destinynek. Nem igaz, hogy a nyominger középalsókategóriás protik vagy terranok nem tudják kiszedni az infestort, erre tesztelés nélkül beleraknak az éles rendszerbe egy ilyen nerfet.
Akkor amit kapott most zerg:
-neural nerf. azonos hatótáv mint a thornak és kettővel kisebb mint minden speciális képeségnek ami megöli vagy lenullázza az infestor erejét.
-funghal nerf: nem nagy, de azért nerf ez is
-Bana drop nerf: persze erről nem nagyon beszéltek a notesban, vagy jól megfogalmazták.
-overseer contamine 75->125 energy
mellé kaptunk:
-ócsóbb overseer (csak 50 gas)
-gyorsabb ultra gyártás: ez mondjuk jó, csak el se nagyon jutsz odáig, hogy gyárts, vagy néhány counter unittal kinyírják távolról. vagy csak kiküldenek 5-10 zelát eléjük és stalkerral lövik sz*rrá. De azért ez jó.
Snowf:
A spine exp támadós taktikára van egy verzió, csak én eddig megcsúsztam vele mikor tesztelgettem és bekaptam pár losst :)
Kis spine ling terelés majd nydus-ling meglepi verzió :) -
SnowF #30877 Egy kérdés, mert még nem próbáltam: ha neurálozol egy enemy infestort, akkor az általa kidobott infested terranok melyik oldalon lesznek? Illetve ha közben megszűnik a neural akkor mi lesz velük? -
Oldern #30876 Destiny egy debil.
Az egész "sikere" (sehol nem nyert semmit, max B-kategóriás eventen meg ladderen) az imba infestorra épült.
Az ember csak BM-ezik és anyázik mindenhol.
És mindezek mellett az SCII-es stream revenue-ból él.
Én a helyében befognám a szám. Beteg. -
SnowF #30875 Vagy kellene valami, ami végre Zergnél is képes lenne cliffre le-föl mászkálni, ha már a másik két fajnál van ilyen... mondjuk a Centrifugal Hooks-nak valami továbbfejlesztése, amitől a baneling fel tudna gurulni a függőleges falon :) -
SnowF #30874 Na annak pl. kimondottan örülnék, de lehetne Defiler is, amit meg Infestorból lehetne morpholni :D -
#30873 tuti lurker lesz. -
SnowF #30872 Ez igaz, de annyira közel van már a kieg, hogy szerintem inkább ott fognak nagyobb balance változtatásokkal foglalkozni. Főleg hogy új egységek is jönnek elvileg, amik ugye alapból igénylik a balanceolást.
Mondjuk Zergnél kíváncsi vagyok milyen új egység lesz meg hogy rakják be, mert a 3x3-as kis panel lárváknál már betelt... vagy morphingolás lesz másik egységből? -
#30871 Szerintem kieg nélkül is rendbe kellene hozni a játékot... -
SnowF #30870 Hehe, kicsit kiakadt Destiny, valamilyen szinten jogosan is. Mondjuk, egyébként nem olyan óriási a Fungal nerf, a Neural viszont elég komoly, konkrétan Colo-t nem tudsz neuralozni, ha kicsit is figyel az ellenfeled.
A probléma szerintem viszont inkább az hogy Terran OP a másik 2 fajhoz képest, legalábbis az összes mostani versenyből az jön le, és ami még érdekes, hogy Zergnél még Protból is kevesebb van a top 4-8 között.
Valahogy az az érzése az embernek, hogy Terrával foglalkoztak legtöbbet a fejlesztésnél, ami persze érthető is, csak így kicsit felborult a balance, nem tudom mennyire rakja majd ezt rendbe a HoTS, meg a prot kieg... -