StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aradebil2
és a kedvenc terrád?<#idiota>

Fpocok
Már vooooooooooooooooooooolt 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

wtf?

Amúgy nem tudom mi számít fanboynak, szerintem idra tehetséges játékos, interjúkból az is kiderül, hogy emellé egész értelmes is. A gyerekes viselkedése nekem se tetszik, de nem hiszem, hogy ezzel bármit is elrontana. Ilyenek ezek a sportok, sok bennük a feszültség és egyesek kevésbé tudják elviselni, mint mások. Fociban, jégkorongban is ugyanez van. Más játékosok véleménye alapján idra egy tök normális mindennapi srácnak tûnik, akivel ugyanúgy el lehet hülyéskedni, stb.
Ha meg már fanboysággal vádoltál, akkor elmondom, hogy a kedvenc játékosaim Destiny, WhiteRa és Check.

WHAT?! An interference pattern?!

Rage47
op terran😄
Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

antgecc
Neked meg mi bajod? <#wow2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

unknown nick
Nevetségesek vagytok ha nem látjátok az egészben a difit, akkor a színvonal scii.hu alatti. Pedig még õk is felfogják, mi a probléma. Nem is érdekel többet ez a topic. Jobban elvagyok TL fórumokon. Bye.

unknown nick
OMG mégegy Idra fanboy? 😊

kösz, hogy megmondod nekünk, hogy min kell szórakozni és min nem 😄

FSpofon
idrán csak egy fajváltás segít, egyszerûen elkönyvelte hogy õ ezzel nem tud nyerni, és nem is fog soha

Arab money

unknown nick
Lehet hogy elmnene show-nak poénos, de erre nem kíváncsi senki. TL csetrõl majdnem kifloodoltak a káromkodások 😊

Egy komoly értékelhetõ sportot akarnak az sc2-bõl csinálni, de egy ökör gyerek elbagatelizálja. Lejártatta az US scenét egész SKorea a hosszú orrúakon röhög. Jó játékos ennyi, nem õ szarja a spanyol viaszt.

"Megsértõdött, elrontotta az eseményt?"
Igen.

"Ne mondd nekem, hogy EZ nem a nagybetûs élmény"

Vicces volt, de egy aberrált vicc. A szoponzorai helyében lenne pár szavam hozzá. Day9 reakciója. Nem tudom mit súghatott letakart kézzel Wheat-nek.

"Igen. Ez SHOW."

Nem, az a közönség show, amikor MC mutogat játékon KÍVÜL és MMA hadoukenezik, de utána full komolyan játszik.

"amire mindenki emlékezni fog"

Hatalmas táblára kiírta valaki és a feje fölé tette kamera totálba "You are an idiot" 😊

Na, errõl van itt szó 😊
AZ SCI-es faarcú koreai korszakban ez nem történhetett volna meg.
És ezt te teljesen komolyan gondolod? Nincs elég facepalm a világon.
Sportszerûtlenül? WTF?
Megsértõdött, elrontotta az eseményt?

Semmit nem rontott el. Ez Idra, eddig fog jutni a jelenlegi mentalitásával.
Király volt a döntõ? Az. Királyak voltak a csoportmeccsek? Yep. Õrület és izgalom volt az Idras showmatchek mindegyike?

Igen. Ez SHOW. Ez az, amiért az emberek mennek, ez az, amirõl beszélni fognak, és beszélnek. Amikor MMA ellen kilépeett, mert azt hitte, kikapott, ott az emberek arcát láthattad. És utána a röhögés, Day9 kommentjei...

Ne mondd nekem, hogy EZ nem a nagybetûs élmény, amire mindenki emlékezni fog. Meg azt se, hogy aki megy onnan haza, így gondolkozik hogy "na, Idra elcseszte a hétvégémet". Annak jár egy pofon, még ha nem is tõlem.
holy84
inkább magát ! egyszerûbb és mindenkinek jobb lenne 😄

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

FSpofon
és szerintem egy blizzard alkalmazottat fog megölni, nem játékost.

Arab money

FSpofon
idra a tipikus iskolai lövöldözõ
egyszer rossz vége lesz ha felhúzzák

Arab money

teljesen egyetértek

How much can you take,before you snap?

unknown nick
Lehet, hogy színjáték. Szerintem nem, kivétel nélkül mindig higgadtan értelmesen nyilatkoznak, mikor nincs bennük adrenalin.

Jó pár embert dolgozott azon, hogy létrejöhessen az MLG óriási energiát, pénzt, szervezést, idõt öltek bele, nem tudom mekkora háttérszemélyzet dolgozott velük. Oda ment nem kevés nézõ. Koreai eljöttek a fõdíj nem igazán motiválhatta õket. Erre mi történik a legizgalmasabb napon ahol a legjobb szériák mehettek volna idra szó szerint besértõdik és elrontja a 3 napos eseményt. Szerinted ez normális? Nem az MC Irda ellentéten van a hagsúly, hanem hogy megértõdött mert benézte az MMA elleni meccset megkattant és utána teljesen sportszerûtlenül minden játékból kilépett. Ezért fizetett az, aki kiutazott 3 napra?? Kb. mintha egy teniszezõ földhöz vágná az ütõt, sírva kirohanna, mert egy szervát nem tudott elkapni.

Aradebil2
"To all my fans, Hello! I'm MC. I was able to come to America and participate in the MLG and got to play many entertaining games. And it's also great that I was able to make such fond memories with many fans. If the opportunity arises again I hope to come to america next time too to play more entertaining games. And it was also really fun because it looks like I'm creating a fun storyline with Idra, In reality we talk to each other often and our relationship isn't that bad, so that's why I'm able make provoking statements like that. And now I'll go to Korea soon, and then to China, and I'll do my best to win at Gigabyte."

ennyi

antgecc
<#eljen>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Befejeztem az SCII.hu nézegetését is, szánalmas ami ott folyik, fõleg az Idra cuccok kapcsán.

Idrának még mindig vannak mentális blokkjai, ami miatt ki lehet õt szopatni, de azért az vicc, hogy sokan ennyire komolyan veszik magát a showt, ami az egész körül megy. MC-t meg Idrát leültetnék egy sörrel egy kocsmában, röhögnének egy jót az egészen, és ennyi. A hiénák a TL-en meg másutt meg azt gondolják, hogy itt valódi utálatról van szó, meg valamiért fontosnak érzik, hogy leparasztozzák, szánalmasozzák azokat a játékosokat, akik álmukból felébresztve bedarálnák õket SCII-ben. Vicc.
unknown nick
Zergeknek ezt a 2 repet kötelezõ megnézni:

Rep1
Rep2

Aradebil2
be is lehet kapcsolni az optionsben,hogy mutassa egy ponttal a földön hogy melyik pont felett van pontosan a repülõ egység

OO 😄 , hogy az a... 😄 Köszönöm szépen a segítséget 😄, hát ennyire nagy játékos vagyok 😄!

Fpocok
Ez a baj... hiába kattintasz rá. A perspektíva miatt fölé rakja... mondom... alá rakd az árnyékhoz.

Igazábol ugy varázsolom, hogy az egységre kattintok, akkor térben nem az egységre lövi, hanem mögé ?

Fpocok
Lehet... de ne oda nyomd, ahol látod õket, hanem ahol az árnyékuk van... kicsit becsapós a nézet miatt.

Most egy hülye kérdésem van! Most lehet fungallal légi egységet bénítani ?
Már kétszer kiszivtam, mert valahogy nem sikerült, félrelövök vagy mi ?

antgecc
Már a felétõl azon agyaltam, hogy miért nem repteti át a szigetre a CC-t?!

FSpofon

Arab money

Ams
ezek a coreaiak(sic!)... EPIC

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Fpocok
Újabb epik rész! 😄

FSpofon
Felváltva laggolnak döntõben.. ffffuuuuu blizzard.

Arab money

Fpocok
Há mert azt mondtad elmész lolozni... azt zavartam volna.

berlinboy6329
Ezek a zergek tiszta csicsák..Felmennek Lairre oszt game végéig ott is maradnaak.
Itt is Losirának annyi ideje lett volna felhúzni egy hiveot meg ultralisk cavernt..Még nyersanyaga is bõven volt hozzá.

Spanishiwa az egyetlen akiben van fantázia..Sok spine a bázisokra,DT be nem menne oda harassolni,Infestormass fungalozik-nincs blinkelés,ultra..Aoe bonusz armored dmg-gel-no more stalkers és kiegészítésként egyéb unitok.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

BEAST
kozben jol eltuntel mumblerol :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fpocok
Hát ez EPIK PvZ volt!!!

Fpocok
Én is lemaradtam, de valami olyat mondtak, hogy azt hitte, hogy több bázisa van a terrannak... vagy valami ilyesmi.

berlinboy6329
Derp.Ezt hogy gondolta?

Lemaradtam a meccsrõl. 😞

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Fpocok
Haha... egyik balfaxabb, mint a másik <#bohoc>

ja, hogy a map 😊

nem nézem a streamet, sry

MLG-s pályafutásából eddig kb az derült ki, hogy a legnagyobb ellenfele önmaga 😄

Fpocok
Én is többet láttam. 1 volt ott a többi meg a másik bázisánál 😄

DRUNK 😄

Aradebil2
én sokkal többet láttam,de mind1,idra ott kedte elbukni,hogy engedte 3. expet mc-nek.4v2 baserõl amibõl az egyik gold simán hoznia kellett volna,pl most miért nem dropolt?

berlinboy6329
1 volt ott.Az nem sok.5-6-ot ha kinyírt annyi idõ alatt.

Aradebil2
dt?<#nevetes1>

berlinboy6329
Csak azt nem értem,h annyi Hydra fungallal meg corruptionnel meg 2-2 upgradedel h a picsába nem vert el Stalkermassot?Blink ide v oda...

más szinten voltak, ez nem kérdéses. mc kipihente magát és szétveri a mezõnyt

How much can you take,before you snap?

Fpocok
Az ilyen kis köcsögöknek levágnám az ujját... aztán mutogathat.