StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nem tudom mi számít fanboynak, szerintem idra tehetséges játékos, interjúkból az is kiderül, hogy emellé egész értelmes is. A gyerekes viselkedése nekem se tetszik, de nem hiszem, hogy ezzel bármit is elrontana. Ilyenek ezek a sportok, sok bennük a feszültség és egyesek kevésbé tudják elviselni, mint mások. Fociban, jégkorongban is ugyanez van. Más játékosok véleménye alapján idra egy tök normális mindennapi srácnak tûnik, akivel ugyanúgy el lehet hülyéskedni, stb.
Ha meg már fanboysággal vádoltál, akkor elmondom, hogy a kedvenc játékosaim Destiny, WhiteRa és Check.
WHAT?! An interference pattern?!
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Arab money
Egy komoly értékelhetõ sportot akarnak az sc2-bõl csinálni, de egy ökör gyerek elbagatelizálja. Lejártatta az US scenét egész SKorea a hosszú orrúakon röhög. Jó játékos ennyi, nem õ szarja a spanyol viaszt.
"Megsértõdött, elrontotta az eseményt?"
Igen.
"Ne mondd nekem, hogy EZ nem a nagybetûs élmény"
Vicces volt, de egy aberrált vicc. A szoponzorai helyében lenne pár szavam hozzá. Day9 reakciója. Nem tudom mit súghatott letakart kézzel Wheat-nek.
"Igen. Ez SHOW."
Nem, az a közönség show, amikor MC mutogat játékon KÍVÜL és MMA hadoukenezik, de utána full komolyan játszik.
"amire mindenki emlékezni fog"
Hatalmas táblára kiírta valaki és a feje fölé tette kamera totálba "You are an idiot" 😊
AZ SCI-es faarcú koreai korszakban ez nem történhetett volna meg.
Megsértõdött, elrontotta az eseményt?
Semmit nem rontott el. Ez Idra, eddig fog jutni a jelenlegi mentalitásával.
Király volt a döntõ? Az. Királyak voltak a csoportmeccsek? Yep. Õrület és izgalom volt az Idras showmatchek mindegyike?
Igen. Ez SHOW. Ez az, amiért az emberek mennek, ez az, amirõl beszélni fognak, és beszélnek. Amikor MMA ellen kilépeett, mert azt hitte, kikapott, ott az emberek arcát láthattad. És utána a röhögés, Day9 kommentjei...
Ne mondd nekem, hogy EZ nem a nagybetûs élmény, amire mindenki emlékezni fog. Meg azt se, hogy aki megy onnan haza, így gondolkozik hogy "na, Idra elcseszte a hétvégémet". Annak jár egy pofon, még ha nem is tõlem.
\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141
How much can you take,before you snap?
Jó pár embert dolgozott azon, hogy létrejöhessen az MLG óriási energiát, pénzt, szervezést, idõt öltek bele, nem tudom mekkora háttérszemélyzet dolgozott velük. Oda ment nem kevés nézõ. Koreai eljöttek a fõdíj nem igazán motiválhatta õket. Erre mi történik a legizgalmasabb napon ahol a legjobb szériák mehettek volna idra szó szerint besértõdik és elrontja a 3 napos eseményt. Szerinted ez normális? Nem az MC Irda ellentéten van a hagsúly, hanem hogy megértõdött mert benézte az MMA elleni meccset megkattant és utána teljesen sportszerûtlenül minden játékból kilépett. Ezért fizetett az, aki kiutazott 3 napra?? Kb. mintha egy teniszezõ földhöz vágná az ütõt, sírva kirohanna, mert egy szervát nem tudott elkapni.
ennyi
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Idrának még mindig vannak mentális blokkjai, ami miatt ki lehet õt szopatni, de azért az vicc, hogy sokan ennyire komolyan veszik magát a showt, ami az egész körül megy. MC-t meg Idrát leültetnék egy sörrel egy kocsmában, röhögnének egy jót az egészen, és ennyi. A hiénák a TL-en meg másutt meg azt gondolják, hogy itt valódi utálatról van szó, meg valamiért fontosnak érzik, hogy leparasztozzák, szánalmasozzák azokat a játékosokat, akik álmukból felébresztve bedarálnák õket SCII-ben. Vicc.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Már kétszer kiszivtam, mert valahogy nem sikerült, félrelövök vagy mi ?
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Itt is Losirának annyi ideje lett volna felhúzni egy hiveot meg ultralisk cavernt..Még nyersanyaga is bõven volt hozzá.
Spanishiwa az egyetlen akiben van fantázia..Sok spine a bázisokra,DT be nem menne oda harassolni,Infestormass fungalozik-nincs blinkelés,ultra..Aoe bonusz armored dmg-gel-no more stalkers és kiegészítésként egyéb unitok.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Lemaradtam a meccsrõl. 😞
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
nem nézem a streamet, sry
MLG-s pályafutásából eddig kb az derült ki, hogy a legnagyobb ellenfele önmaga 😄
DRUNK 😄
How much can you take,before you snap?