StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aradebil2
testbugon?mióta kijött a map

mióta z favored?

WHAT?! An interference pattern?!

Aradebil2
idra egy szánalmas szar....most rinyálni p miatt,amikor zvp z favored -.-

berlinboy6329
Hát én nem tom..nem vette észrwe a lyukat a falban?Nem küldte be az OV-t hátulról 1. meccsen h scoutolja a 2 cannont meg a S.gatet?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Aradebil2
hisztizik mint mindig

gondolom,hogy ne lehessen befalazni 2pylonnal,vagy bunkerrel

amúgy nem tudm mi van idraval. rosszul aludt,hogy minden meccset felad?

How much can you take,before you snap?

berlinboy6329
Lackluster..Idra nagyon fos....állanóan GG-zik ahelyett,h küzdene...Már kezd idegesíteni.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Nézem az MLG-t, és hülye kérdés tudom, de miért van minden bázis-rámpa alján egy supply depo?
Aradebil2
adblock gyerekek....nekem csak akkor rinyál,ha embeden nézem,ha mlg oldaláról nézem simán blokkolja a reklámokat

na, vajon összejön az mc vs idra rematch?
naniwa elég jól játszik a hétvégén

ez az mlg stream egy nagy rakás fos.nem elég,hogy millió reklám van, muteolom a streamet és reklám után magától visszarakja a hangot...

unknown nick
Koreában kicsit showmannek is lenni kell, hogy eladják magukat a rajongóknak. Pl. milyen szleng lett Cella "HOLY CHECK" beszólásából. Jól jövedelmezõ hadoukenek ezek. Fõleg, hogy egy pszi lökéssel csapta ki az ellenfelét ez slusszpoén 😊 az meg törheti a fejét a téglákon mekkora hülye volt megint.

Aradebil2
ennyi,day9 is bevallotta h zerg OP😄

FSpofon
Bomber kisbarátja nunchakuval fenyített, MC ököllel verte az enemy fülkéjét, slayersbõl vki az életnagyságú marine szobor fegyverével lõtt meg ilyenek mindig vannak
A team league az igazi harc színtere, jó hogy nemsokára minden héten lesz 😄

Arab money

Fpocok
Nem tudom mire gondolsz...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Idra most akkor tovabb jutott?

Aradebil2

FSpofon
Ez teljesen alap koreában.. a team league fenyítéseit nem láttad? 😄

Arab money

Fpocok
Persze megértem én, hogy örül... de azért egy kicsit ciki szerintem... ha én csináltam volna.

FSpofon

Arab money

Aradebil2
és megvan a megoldás game1re valszeg:
"Idra saw the 3 CCs in the main, so when idra attacked and saw the gold building, he must've thought that MMA was already on three bases, securing 4th (terran has long time between expos, so third would've been up for a while). He just lost all the drones at his natural and he lost his infestation pit, it was now 2 1/2 base zerg against soon to be 4 base terran with gold. He had no baneligs and no lings, and his muta count was getting low with reinforcing marines coming.

Ironically enough, killing his own Orbital Command won MMA that game. Only in starcraft lol"

Aradebil2
BEAST
eh...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Aradebil2
most mi volt?idra védte 2raxot,elmentem 2 percre,és mma nyert?wtf

😄D ez kemény volt.
Aradebil2
IDRA ASDAV Xasda:ASDSadaASd mi folyik itt😄?DD😄

Aradebil2
MMA uramég😄😄?SSSSDADa

Aradebil2
hehe,sikerült neki újat mondanom(tudósokból elég szarul áll) de ezt kitalálta 😄

Fpocok
Akkor priviben. Nem mondom el senkinek, eszküszöm.

unknown nick
Nem mondom meg mert ciki 😊

Fpocok
Mire?

unknown nick
Na ez vicces, mert egy lehetetlen dologra gondoltam, elsõ tippje téves volt tovább mentem No-val és kitalálta.

Fpocok
Itt egy nagyon jó "gondoltam" játék
A gép kitalája mire gondolsz... lehet videójáték karakter, igazi személy, híresség, mesehõs... legutoljára husky-ra gondoltam és kitalálta lol.

Aradebil2
Tasteless:"i dont know man,what is a Kaki?"<#nevetes1>

unknown nick
Nem lehet csak ha eléred a master ligát. De nincs értelme. A wint is csak az avatarok miatt hagyták meg mert a hidden MMR számít, amit nem látsz. Ha statisztikázni akarsz külsõ programot pl.:

sc2gears

Érdemes használni.

erasmus4
Meg lehet valahogy nézni hogy mennyiszer kaptam ki multiban? Csak gyõzelmet ír, valamint az hogy az egyes fajokkal milyen a gyõzelmi/vereség rátám?
Match historynál ott vannak írva de csak egyenként és nem összegezve...

Jah, de csökkenti az élvezetet, ha már az elején kiesnek a legjobbak 😄

unknown nick
Teljesen mindegy, csak egy maradhat 😊 A gyõztes ágat pedig jól leosztották a kezdéshez.

<#taps>

Fpocok
Esküszöm úgy lekevernék két pofont annak, aki ezzel a szar imageshackel linkel, hogy csak na. 😄

FSpofon
A koreaiak jól megkapták egymást az ágrajzban, july/mc/moon közül már csak az egyikük juthat a döntõbe, de még losira vagy mma is eléjük eshet ha kikapnak.

Arab money

7es.

Rage47
és tetszik?

jah, tudom hogy szarok, de az url-bõl nem derült ki, hogy arról a szarról van linkelve...

Rage47
pls az imageshackfost hanyagoljuk
na semmi túl jutottam rajta.

Hogy lehet ezeket a szar képeket megnyitni?

unknown nick
Kint vannak a replay-ek a gosugamers-en. Ha vki még nem nézte.