StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma hívtak az 576-tól, hogy holnap kézhez kapom a sima és a ce LotV-ot! Már tűkön ülök 😄DD
hs versenyt néztem + a 7. meccset a life sos döntőnek
de ezen kívül kimaradt 😄

nem görgettem le eléggé 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

TBTPumpa
Vótmá! #34247

Csak nem kimaradt a hétvégi BlizzCon? <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

launch trailer, holnap végre kezdődik 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

TBTPumpa

TBTPumpa
BlizzCon-on bejelentett újdonságok:
- Küldetés csomagok (LotV történései után fognak játszódni - 2016 végéig meg fog jelenni mind)
- Mikrotranzakciók (Egység skinek és animációk)
- Co-op küldetések (Lesznek ingyenes és fizetős küldetések)
- Voice packek
- 2v2 és Archon tournamentek
- Új multiplayer fícsörök
- Teljesen újradolgozott Ladder rendszer
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.07. 09:10:57

TBTPumpa
Az első küldetéscsomag:

TBTPumpa

Küldetéscsomagok is érkeznek a játékhoz a későbbiekben - az első ilyen csomag 2016 tavaszán érkezik!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.06. 20:18:46

TBTPumpa
CD Galaxishoz már befutott a játék:

TBTPumpa
StarCraft 2 Legacy of the Void Cinematic Reveal Reaction
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.05. 19:11:06

TBTPumpa
A Legacy of the Void Collector's Edition tartalma és kibontása:

Elég nagy és szép az a Field Manual! Picit fáj a szívem, hogy miért nincs még egy Art of the Legacy of the Void Artbook a csomagban (ahogy eddig), de ez van... <#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.04. 18:37:46

hogy a faszba tudják még mindig elhívni ezt a gyökér incontrolt "szakbarbárkodni"?

How much can you take,before you snap?

TBTPumpa
Jó lesz ez!

Hamarosan érkezik a Launch Trailer is!

AnarchoiD
Vagja valaki a Legacy is ugyfog mukodni, hogy tudunk multizni ugy ha csak egyvalakinek van meg a jatek es a tobbieket o hivja be jatekba ?

Illetve a bolti lemezes vagy letoltokodos lesz ?
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.10.29. 11:44:25

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

én is bírom őt, de ez nem változtat a dolgon 😊

TBTPumpa
Nekem is Kerrigan a kedvencem. Raynor nem fog meghalni, a szesz jól tartósít. <#idiota>

Nana, ilyeneket nem is akarok hallani, Kerrigan a kedvenc karakterem, meg a zergek. 😊 Akkor már inkább Raynor menjen a halálba...

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

szerintem is kinyírják a Kerrigant 😊

TBTPumpa
Szerintem meghal. Majd a Protossok feláldozzák a közös jó érdekében, mert ők amúgy is szeretik feláldozni magukat mindenért! A Blizzard meg amúgy is szereti kinyírni a női karaktereket mostanság. <#idiota>

Azt mondjátok már meg, eljátsza megint a Blizzard, hogy Kerriganböl embert farag? 😄
Mármint ha legyözik Amont, akkor átadja a Zerg-et Zakarának, ö meg éli majd világát az újabb átalakulás után Raynorral. Vagy ne számítsak ilyen fordulatra?
Végignyomtam megint a Heart of the Swarmot is, ott már valamivel jobb fej, mint anno a Brood War alatt volt, jó lenne, ha neki is lenne happy end. 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Ne is mond. megvettem. Attól az ebayes online shopból akitől mindig vásárolok pre ordebe ,hogy meglegeyn a cd kulcs. amivel tudok STORM-os herot aktiválni. VÁrok várok semmi. Erre msot írnak ,ho gymegjelenéskor kapom meg a kulcsot. Hátt ffff.m 8)
Metalmilitiakid
Akkor nem érted, hogy milyen menőnek lenni! Mindig az ellenséged szemébe kell nézni, ha savat köp akkor is 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Ezt sosem értettem, hogy van egy agyalapig bepáncélozott ember, de sisakját azért sosem csukja le hogy jól fejbe lehessen lőni. 😊
Szerintem Doktor Hanson volt a legszebb. Leszámítva ha zerg lett. Túl nagy lett a szája.

Háááát, pont ez az, bármire rávehetett volna, azt oda az univerzum. Tosh legalább úgy nézett ki amilyen. Egy osonó gyilkos.
skinnyman
Abban zergkent szebb lett 😊

Regards,

A SC1-ben nem 😄D
TBTPumpa
Sarah Kerrigan mindig szép volt:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.24. 17:54:06

Am sztem Kerrigan nagyon szép a SC2-ben mint ember.
TBTPumpa
Well:

az a baj h nagyobb "puskája" van mint nekem ez nálam válóok 😄

TBTPumpa
Képes voltál elküldeni őt? <#buck>

Eddigi két SC2 epizódban tizedannyi történés nem volt mint a az SC1 és BW részben egyenként.

Egy régebbi kérdésre: multiban tényleg laggolt 64-ben.
Az a nő akit én a WoL-ban elküldtem a búsba.
A Starcraft 1 és a Brood War története 100x jobb mint a StarCraft 2 története.
Ott a zergek azok zergek.
A terran és protoss faj jó lett a SC2-ben is, de vhogy a zergek terén sok hiányosság van ami a BW-ban még megvolt.
Hajrá, jó játékot! 😊
Én tegnap kezdtem el a Starcraft I-et és a Brood War-t vegigjátszani, anno csak az alap játék Terran részét vittem végig, utána valahogy kimaradt. Most viszont jó lenne tudnom a teljes sztorit, mi a baja Raynornak Mengskkel, hogy lett Kerrigenböl az, aki meg hasonlók. 😊
LotV megjelenése után meg irány a WoL-kampány és kezdjük az elejéröl, ráérek, nem sietös a végigjátszás. 😄

Egyébként csak én szeretném újra látni a játékban (akár kampány, akár allied commanders) a Brood War-os zerg egységeket?
Maak
Mar bent is van a karakter a jatekban.

#34216 : 19 nap meg? Ideje belehuznom zerg kampanyba. 😊
Utoljára szerkesztette: Maak, 2015.10.22. 12:10:08

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Még 19 nap... 😞
gamestar hírek az elővásárlói +okról
főleg heroes of the storm fanok fognak örülni + képregény

TBTPumpa

Am ti mit vártok a LotV-tól?
jah igen, ez a "szokásuk", de eddig ilyen problémám még nem volt velük
én is olyan emailt kaptam de olyat is szoktam kapni

Most hívtam őket. Azt mondták, hogy majd akkor hívnak, ha kijött a játék.
Am kaptam e-mailt, csak az volt benne, h hamarosan megkeresnek, csak voltam a weboldalon és kiírták, h a ce már elfogyott.
Kicsit betojtam 😄
nem kaptál tőlük emailt a rendelésedről?

amúgy írj nekik emailt , szoktak válaszolni
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.10.19. 11:07:32

Egyébként az 576-nál már több mint egy hónapja előrendeltem egy Ce és egy sima LotV-ot, de semmit nem jeleztek vissza. 😞 Most akkor ilyenkor mivan?
Végül is igazad van.
Tuti, h a 2-3. pálya is aiuron fog játszódni.
Remélem fogja hozni a 4 évvel ezelőtti zerg inváziót, és ami maradt a protoss kolóniákból.
Mondjuk sztem azt nagyon eltalálták, hogy a zergek betokozták a warp gate-ket (vagy mik azok) 😄
TBTPumpa
Az első küldetés amolyan tutorial, szóval azért mutogatják már most és azért olyan, amilyen. Spoilermentes küldetés, mondhatni a Protoss faj irányításának alapjait mutatja be (a Heart of the Swarm első küldetése is ilyen volt a Zergekkel, meg a Wings of Liberty-jé is).

Hangulatosnak tényleg hangulatos, csak túl egyszerű sztem. Kapsz egy halom egységet és "szinte" annyi a dolgot, h "attack a map legtávolabbi pontjára" és kész. Örülnék, ha visszajönne az original Sc-os építgetős kampány, nem az, h van 10 perced hogy végezz a küldetéssel. Szeretem a SC2-t, de vhogy mindig zavart kicsit, h ilyen erőltetett menetben kell haladni.
TBTPumpa
A Legacy of the Void első küldetésének képsorai is eszméletlen hangulatosak! Kíváncsi leszek Artanis és Zeratul csevegésére, illetve Kerrigan sorsára (Protoss-ok a halálát akarják Aiur-ért/beáldozzák Amon-nak?/Raynorral marad).

Még a Wings of Liberty-ben mondta Zeratul, hogy meg kellene ölni, de csak ő tudja megmenteni a világot, a Heart of the Swarm-ban pedig Kerrigan felszabadította a zergeket (Dark One fennhatósága alól) és tovább erősödött (a Primal Zerg és Narud legyőzésével) Zeratul javaslatára.
A tavalyi BlizzCon-os bejelentő videóban, pedig Kerrigan épp harcolt egy Xel'Nagával.

Lehetne már november 10!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.18. 15:43:08