StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ezen kívül kimaradt 😄
nem görgettem le eléggé 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Csak nem kimaradt a hétvégi BlizzCon? <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
- Küldetés csomagok (LotV történései után fognak játszódni - 2016 végéig meg fog jelenni mind)
- Mikrotranzakciók (Egység skinek és animációk)
- Co-op küldetések (Lesznek ingyenes és fizetős küldetések)
- Voice packek
- 2v2 és Archon tournamentek
- Új multiplayer fícsörök
- Teljesen újradolgozott Ladder rendszer
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.07. 09:10:57
Küldetéscsomagok is érkeznek a játékhoz a későbbiekben - az első ilyen csomag 2016 tavaszán érkezik!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.06. 20:18:46

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.05. 19:11:06
Elég nagy és szép az a Field Manual! Picit fáj a szívem, hogy miért nincs még egy Art of the Legacy of the Void Artbook a csomagban (ahogy eddig), de ez van... <#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.04. 18:37:46
How much can you take,before you snap?
Hamarosan érkezik a Launch Trailer is!
Illetve a bolti lemezes vagy letoltokodos lesz ?
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.10.29. 11:44:25
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Mármint ha legyözik Amont, akkor átadja a Zerg-et Zakarának, ö meg éli majd világát az újabb átalakulás után Raynorral. Vagy ne számítsak ilyen fordulatra?
Végignyomtam megint a Heart of the Swarmot is, ott már valamivel jobb fej, mint anno a Brood War alatt volt, jó lenne, ha neki is lenne happy end. 😄
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.24. 17:54:06
Egy régebbi kérdésre: multiban tényleg laggolt 64-ben.
Ott a zergek azok zergek.
A terran és protoss faj jó lett a SC2-ben is, de vhogy a zergek terén sok hiányosság van ami a BW-ban még megvolt.
Hajrá, jó játékot! 😊
LotV megjelenése után meg irány a WoL-kampány és kezdjük az elejéröl, ráérek, nem sietös a végigjátszás. 😄
#34216 : 19 nap meg? Ideje belehuznom zerg kampanyba. 😊
Utoljára szerkesztette: Maak, 2015.10.22. 12:10:08
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
főleg heroes of the storm fanok fognak örülni + képregény
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.19. 19:15:58
én is olyan emailt kaptam de olyat is szoktam kapni
Am kaptam e-mailt, csak az volt benne, h hamarosan megkeresnek, csak voltam a weboldalon és kiírták, h a ce már elfogyott.
Kicsit betojtam 😄
amúgy írj nekik emailt , szoktak válaszolni
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.10.19. 11:07:32
Tuti, h a 2-3. pálya is aiuron fog játszódni.
Remélem fogja hozni a 4 évvel ezelőtti zerg inváziót, és ami maradt a protoss kolóniákból.
Mondjuk sztem azt nagyon eltalálták, hogy a zergek betokozták a warp gate-ket (vagy mik azok) 😄
Még a Wings of Liberty-ben mondta Zeratul, hogy meg kellene ölni, de csak ő tudja megmenteni a világot, a Heart of the Swarm-ban pedig Kerrigan felszabadította a zergeket (Dark One fennhatósága alól) és tovább erősödött (a Primal Zerg és Narud legyőzésével) Zeratul javaslatára.
A tavalyi BlizzCon-os bejelentő videóban, pedig Kerrigan épp harcolt egy Xel'Nagával.
Lehetne már november 10!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.18. 15:43:08