34554
-
#34274 Az ilyen eloletolteseket a kliensben nezzetek meg, mert nalam manualisan kellett beallitani, hogy ne tetumod szedje le. Ugye ez "eloletoltes" tehat az okos kliens lassan szedi es ha elinditasz valamilyen jatekot kozben leall a letoltes. -
Luciferkee #34273 +1 óra. Biztos Fallout 4-el játszanak a fejlesztők :) -
Luciferkee #34272 Írták, hogy mindenkinek letölti a háttérben, akiknek bármelyik SC2 termék megvan. Nekem is letöltötte kb. 1,5 hete, pedig csak ma este 21:00kor "pre-order" megvettem. -
Prof William #34271 "Kicsit" lassan tölti a voidot. Valószínűleg páran tölthetik éppen a Blizzard szerverről. :)
Na majd holnap!
Jó éjt emberek!
En Taro Adun! -
#34270 Legacy of the Void is now live in the Korea region!
Legacy of the Void is now live in the southeast Asia region!
Ez csalás! -
Prof William #34269 Nekem még a kódot sem kellet beírni. Amikor megvettem a digitális letöltést a Battlenet azonnal elkezdte a letöltést. -
#34268 "future patch data"
Igen, gyakorlatilag az a teljes LotV. Elég lesz csak beírnod a kódot Battleneten, majd elindítani a klienst, aztán már tolhatod is. Nem fog telepíteni/letölteni semmit sem. Ez a Blizzard féle felhasználóbarát támogatás, legalább ők nem szívatják a PC-s felhasználót ilyen szinten - legalábbis 2014-ben a Diablo 3 RoS-nál és a WoW WoD-nál még így működött. -
Prof William #34267 Igen ez megmagyarázza hogy miért olyan lassú a letöltés. :)
De valószínűleg holnap délután-este ülök majd a gép mellé. -
Negritis #34266 én sztem csak este 8 fele leszek :D
meló után go westend aztán még gw2be is be kell lépni :D
mondjuk van most vmi future patch data, azt leszedem gyorsan -
#34265 Már éjféltől indulhatsz, ha bírják a szerverek! -
Prof William #34264 Na emberek bár az utolsó pillanatban, de megvettem (digitálisan) a Legacy of the Void -ot. Már el is kezdte az előtöltést hogy majd a holnapi napon minél gyorsabban indulhassak Auir visszahódítására. :) -
#34263 Helyes young ones! -
Negritis #34262 WoL HotS CE :D végre van rendes munkám, tippelj :D -
#34261 Remélem legalább CE-t vettél! -
Negritis #34260 nah jött sms h holnap mehetek érte :D -
ricsei50 #34259 Azt hittem érdekesebb lesz ez a launch event, de ez nagy kalap sz-r :( -
Negritis #34258 nah de ez remélem nem volt :D
-
Negritis #34257 bízok bennük, eddig se volt semmi bajom náluk (az áron kívül :D) -
ricsei50 #34256 Sztem próbáld meg hívni őket. Nem tudom hogy meddig vannak nyitva. Am nemsokára indul a Launch Event:
http://www.twitch.tv/taketv -
Negritis #34255 engem még nem hívtak :s -
ricsei50 #34254 Ma hívtak az 576-tól, hogy holnap kézhez kapom a sima és a ce LotV-ot! Már tűkön ülök :DDD -
Negritis #34253 hs versenyt néztem + a 7. meccset a life sos döntőnek
de ezen kívül kimaradt :D
nem görgettem le eléggé :D -
#34252 Vótmá! #34247
Csak nem kimaradt a hétvégi BlizzCon? -
Negritis #34251 launch trailer, holnap végre kezdődik :D
-
#34250 Legacy of the Void Launch Celebration -
#34249 BlizzCon-on bejelentett újdonságok:
- Küldetés csomagok (LotV történései után fognak játszódni - 2016 végéig meg fog jelenni mind)
- Mikrotranzakciók (Egység skinek és animációk)
- Co-op küldetések (Lesznek ingyenes és fizetős küldetések)
- Voice packek
- 2v2 és Archon tournamentek
- Új multiplayer fícsörök
- Teljesen újradolgozott Ladder rendszer
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.07. 09:10:57 -
#34248 Az első küldetéscsomag:
-
Küldetéscsomagok is érkeznek a játékhoz a későbbiekben - az első ilyen csomag 2016 tavaszán érkezik!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.06. 20:18:46 -
#34246 CD Galaxishoz már befutott a játék:
-
#34245 StarCraft 2 Legacy of the Void Cinematic Reveal Reaction
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.05. 19:11:06 -
#34244 A Legacy of the Void Collector's Edition tartalma és kibontása:
Elég nagy és szép az a Field Manual! Picit fáj a szívem, hogy miért nincs még egy Art of the Legacy of the Void Artbook a csomagban (ahogy eddig), de ez van...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.04. 18:37:46 -
sirdond #34243 hogy a faszba tudják még mindig elhívni ezt a gyökér incontrolt "szakbarbárkodni"? -
#34242 Jó lesz ez!
Hamarosan érkezik a Launch Trailer is! -
#34241 Vagja valaki a Legacy is ugyfog mukodni, hogy tudunk multizni ugy ha csak egyvalakinek van meg a jatek es a tobbieket o hivja be jatekba ?
Illetve a bolti lemezes vagy letoltokodos lesz ?
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.10.29. 11:44:25 -
sirdond #34240 én is bírom őt, de ez nem változtat a dolgon :) -
#34239 Nekem is Kerrigan a kedvencem. Raynor nem fog meghalni, a szesz jól tartósít. -
hawkie22 #34238 Nana, ilyeneket nem is akarok hallani, Kerrigan a kedvenc karakterem, meg a zergek. :) Akkor már inkább Raynor menjen a halálba... -
sirdond #34237 szerintem is kinyírják a Kerrigant :) -
#34236 Szerintem meghal. Majd a Protossok feláldozzák a közös jó érdekében, mert ők amúgy is szeretik feláldozni magukat mindenért! A Blizzard meg amúgy is szereti kinyírni a női karaktereket mostanság. -
hawkie22 #34235 Azt mondjátok már meg, eljátsza megint a Blizzard, hogy Kerriganböl embert farag? :D
Mármint ha legyözik Amont, akkor átadja a Zerg-et Zakarának, ö meg éli majd világát az újabb átalakulás után Raynorral. Vagy ne számítsak ilyen fordulatra?
Végignyomtam megint a Heart of the Swarmot is, ott már valamivel jobb fej, mint anno a Brood War alatt volt, jó lenne, ha neki is lenne happy end. :D