34554
-
#34354 Hát, pedig rád vár a Protoss nemzetség megmentése. :P -
#34353 oh ne is mond, agyrakot kapok lassan, meg mindig nem jutottunk dulore, hogy hol a kulcs de kb. mar 2oraja megvettem - ELVILEG. sohatobbet....... :D -
#34352 Oh god. Még szerencse, hogy későn értem haza, és a PP-s bankkártyámon nem volt pénz. :D -
#34351 dehogy, IG -en hasznaltam elosszor. nem a paypal -t kellett hitelesiteni, az oldalnak hitelesitettem, hogy az en paypal -om.. mert az nekem jo :D -
#34350 Először használsz Paypalt? Mert nekem csak egyszer volt ilyen, még soksok évvel ezelőtt a legelső paypales vásárlásomnál, hogy bármit is szívózott volna bárki paypal miatt. :o -
#34349 DE nem UK :O
szopatnak ezzel a tetves paypal -os hitelesitessel... igaz fel is hivta a figyelmemet az oldal, hogy hitelesiteni kell de nem gondoltam volna, hogy ennyire fasz modon. mindegy, elviekben mar uton van a kulcs de ettol fuggetlenul jo fiu modjara paypal -nal besaroztam oket annyira amennyire lehetett es kedvesen meg is koszontek egy NEM automatikusan valaszban. szoval rohadjon meg az egesz tetves IG ahol van -
#34348 Great Britain is not so great? :D
Nekem ide magyarmucsára megküldték 1 percen belül. Just sayin'. :-P -
#34347 en meg mindig a tetves kulcsra varok ettol a szuttyogo gennyes bandatol.. -
#34346 Nekem nem kérte semmilyen adatomat vásárláskor, pedig simán Maestro kártyával fizettem. HiPay-jel. -
59th LeFty #34345 Sziasztok!
LotV-vel még nem multiztam csak kíváncsi vagyok, hogy az Archon mode az hogy működik? Van a Leader meg a Follower, de sajna nem tudom senkivel kipróbálni, címszavakban le tudnátok írni? -
Yserac #34344 nepszter1@ HUN-1 csatornán is találsz magyarokat. -
#34343 ahhoz kellene bnet felhasznalo is:D -
#34342 uhm meg mindig baszakodnak a szemelyivel?
szerk: mert ugye tobben szidtak/szidjak oket, hogy hiaba azonositottak magukat, szarakodtak, nem volt jo, blabla
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.11.15. 09:44:28 -
nepszter1 #34341 Akinek esetleg nem vagyok meg felvehet battleneten nepszter#2605 -
nepszter1 #34340 Köszi szépen már jön lefele is :) -
nepszter1 #34339 Akkor teljesen megbízható ? -
#34338 Instant-gaming-en valószínűleg, én onann szereztem meg day 1. Azóta csak olcsóbb lett. -
nepszter1 #34337 Hol tudnám legolcsóbban megszerezni a LOTV-t ? -
ZoliJ #34336 Na végigtolva a kampány (epilógus is).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én örülök, hogy volt epilógus, a fő kampánynál kicsit fura volt, hogy itt a nagy csata, a galaxis sorsa a tét és sehol Raynor és Kerrigan. Ezt szerencsére helyretették az epilógusban. Ez a ciklusos dolog egy kicsit Mass Effectes volt, de az epilógus vége, az utolsó jelenet, az mindent visz ^^
-
ricsei50 #34335 Am itt ahol lakok nem nagyon vannak sc fanok :D szval ha vki bejelölne friendnek, azt megköszönném, és csapatnánk multiban ;) -
Yserac #34334 Jeah ezt írom én is. Mint a DOTA-ban lehetne spectelni a GM Laddert és az új Tournament fícsört. Késleltetéssel oc. -
ricsei50 #34333 Én azt nem értem, hogy a scoutot miért nem rakták bele a játékba? Meg az observer is hiányzik kicsit. -
Negritis #34332 szerintem még így is bőven nyereséges a dolog nekik
amúgy azzal hogy 3 részben adták ki amit anno 1ben, elérték hogy kb 6 évig folyamatosan előtérben legyen a játék ami sztem nem kis szó
én se örülök neki hogy 3x AAA árat elkértek, de a minőségre nem lehet panaszunk (bár a sztorit még nem vittem végig)
és így hogy nincs koncukerncia (bár éledezik azért az rts piac grey goo és hasonlókkal) kb azt csinálnak amit akarnak
mégis hozzák a blizzard minőséget -
#34331 Ez csak a dobozos eladások száma. Digitális verziók nincsenek benne és a HotS is hasonlóan indult, szóval azt a szintet, amit 2 éve - hozza még ma is. -
Negritis #34330 nem tudom hogy mennyire kevés az 1 millió
nézd azt hogy a witcher 3 is hasonló számokkal dolgozott az elején
tényleg gáz hogy a casual-moba visz mindent, de örüljünk hogy van szó egy warcraft 4ről -
Yserac #34329 Már nem menő az hc f2f stratégia. Túl nehéz multiban. -
#34328 Blizzard twittelje!
"A megjelenés napján több, mint 1 millió Legacy of the Void került gazdára!"
Nem tudom mennyire tűnik ez sikeres adatnak, a Fallout 4 fényében semennyire sem (12 millió), de szerintem ez kevéske egy Blizzard címtől és egy valamire való RTS-től.
Sajnos látszik is, hogy RTS-re nem igazán van igény, így érthető is, hogy senki sem kezd RTS játék fejlesztésébe manapság. :(
Annak viszont örülök, hogy a LotV-ból még nincs tört változat! Persze most gonosz leszek, de remélem nem is lesz! Legalább ezt a játékot vegyék már meg az emberek, ezzel is bizonyítva, hogy kellenek még ma is az RTS játékok és hogy a StarCraft még mindig fantasztikus! És nem csak idétlen MOBA játékokból és F2P/MMO címekből áll a PC Gaming!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.14. 10:00:28 -
#34327 Dat easter eggs - Blizzard pls:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Nomad90Hun #34326 Hahó, gondoltam ha már sc2-t nyúzom 1 ideje, ideje lenne bejelentkeznem.
A LotV story-t én is kivittem már, szerintem a 3 közül a legjobb, 2-ik helyen nálam HotS és WoL egálban van, talán HotS kicsit följebb van, a több érzelem miatt ami megjelenik benne. Ez az epilógus eddig nekem is olyan "wtf is that thing..." érzést keltett, haverral próbálgattuk a coop-ot egész jó lett az új coop csak lehetne több pálya benne, multizni még nem volt lelkierőm újra nekiállni, kell is még oda a gyakorlás, mert kb 1 éve nem vettem elő a gamet.
Story-t illetően:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Zeratul halála megütött, de valahol várható volt, eléggé Zeratul-osan ment el, meg érthető azért mert Zera karaktere volt annyira badass, hogy Artanis kicsit súlytalan lett volna mellette. A többi karakter nekem tetszett, egyedül Alarik volt unszimpatikus nekem, de persze az ö karaktere is érthető, hiszen a tal' darim másképp neveli a harcosait, de az nagyon látszott, hogy csak azért ált Artanis mellé mert a "cél szentesíti az eszközt" elv vezérelte, s inkább kettévágta volna Artanist szive szerint. A végén meg Selendis: "But, what we became without the Khala" Artanis: "Free", az nagyon ütött, és cinematic is jó volt szerintem. Az epilógus második küldijénél járok de szerintem simán kihagyhatták volna, csak rombolja fő történetet.
Ha valaki esetleg felvenne: Nomad#21298
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.11.13. 08:33:21 -
Daermon #34325 Én se olvasok spoilerrt most. :) Most vagyok 12 küldetésen vagyok túl a main storyn. Eddig messze jobban bejön mint a HotS kapánya, sőt kicsit talán a WoL-nál is (persze azok is jók, de ez egy fokkal jobbnak tűnik)
De majd egyszer nekiállok és sorba egymásután letolom a 3 kampányt :) -
Prof William #34324 Na akkor azt hiszem mostantól nem nézek be ide, amíg végig nem viszem... Most vagyok SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!után.Shakuras -
ricsei50 #34323 A fő kampány sztem nagyon jó lett, de az a plusz 3 küldetés ami a kampány után van nagyon szar! Elbassza az egész történetet! Nem akarom lelőni a poént, szval nem írok le semmit, de brrrrr. Nagggyon fos a végee!! :( -
#34322 Már tegnap este 12-kor. Persze csak normálon. Az Into the Void-nak mondjuk még csak a második pályáján tartottam, mikor aludni mentem, de ma nem volt kedvem vele játszani. :) Az a kampány a LotV-hoz képest eléggé budget kategóriának érződik.
A legidegesítőbb, hogy még mindig tölti a játékot... (Bár már csak 1 GB van hátra) És az animációk ilyen őskorszaki 360p-nek néznek ki. :D Szóval mindenképp sír egy újabb végigjátszásért a játék.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.11.12. 18:56:03 -
ratgab #34321 Ne már, hogy már a végére értél...2 napja jelent meg... -
#34320 Nos, kinek hogy tetszett a story vége?
A LotV befejezése elég lightosra sikerült...
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.11.12. 18:21:42 -
#34319 Master race:
-
ricsei50 #34318 Én is így vtam vele :D és milyen patent a portréja, a hangja majdnem olyan mint a sc1-ben.
Am mára abba is hagyom, mert már a 16. küldi fog jönni :DD -
#34317 Gyűjtő idő:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #34316 omg, most álltam neki az egység választásnak
és van dragoon!!!!!!!! :D -
Yserac #34315 Megoldhatnák hogy a Tournamenteket lehessen in game spectátorkodni.