34554
  • Maala
    Hát, pedig rád vár a Protoss nemzetség megmentése. :P
  • PeeTeR
    oh ne is mond, agyrakot kapok lassan, meg mindig nem jutottunk dulore, hogy hol a kulcs de kb. mar 2oraja megvettem - ELVILEG. sohatobbet....... :D
  • Maala
    Oh god. Még szerencse, hogy későn értem haza, és a PP-s bankkártyámon nem volt pénz. :D
  • PeeTeR
    dehogy, IG -en hasznaltam elosszor. nem a paypal -t kellett hitelesiteni, az oldalnak hitelesitettem, hogy az en paypal -om.. mert az nekem jo :D
  • Maala
    Először használsz Paypalt? Mert nekem csak egyszer volt ilyen, még soksok évvel ezelőtt a legelső paypales vásárlásomnál, hogy bármit is szívózott volna bárki paypal miatt. :o
  • PeeTeR
    DE nem UK :O
    szopatnak ezzel a tetves paypal -os hitelesitessel... igaz fel is hivta a figyelmemet az oldal, hogy hitelesiteni kell de nem gondoltam volna, hogy ennyire fasz modon. mindegy, elviekben mar uton van a kulcs de ettol fuggetlenul jo fiu modjara paypal -nal besaroztam oket annyira amennyire lehetett es kedvesen meg is koszontek egy NEM automatikusan valaszban. szoval rohadjon meg az egesz tetves IG ahol van
  • Maala
    Great Britain is not so great? :D

Nekem ide magyarmucsára megküldték 1 percen belül. Just sayin'. :-P
  • PeeTeR
    en meg mindig a tetves kulcsra varok ettol a szuttyogo gennyes bandatol..
  • Maala
    Nekem nem kérte semmilyen adatomat vásárláskor, pedig simán Maestro kártyával fizettem. HiPay-jel.
  • 59th LeFty
    Sziasztok!

LotV-vel még nem multiztam csak kíváncsi vagyok, hogy az Archon mode az hogy működik? Van a Leader meg a Follower, de sajna nem tudom senkivel kipróbálni, címszavakban le tudnátok írni?
  • Yserac
    nepszter1@ HUN-1 csatornán is találsz magyarokat.
  • Maak
    ahhoz kellene bnet felhasznalo is:D
  • PeeTeR
    uhm meg mindig baszakodnak a szemelyivel?
    szerk: mert ugye tobben szidtak/szidjak oket, hogy hiaba azonositottak magukat, szarakodtak, nem volt jo, blabla
    Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.11.15. 09:44:28
  • nepszter1
    Akinek esetleg nem vagyok meg felvehet battleneten nepszter#2605
  • nepszter1
    Köszi szépen már jön lefele is :)
  • nepszter1
    Akkor teljesen megbízható ?
  • Maala
    Instant-gaming-en valószínűleg, én onann szereztem meg day 1. Azóta csak olcsóbb lett.
  • nepszter1
    Hol tudnám legolcsóbban megszerezni a LOTV-t ?
  • ZoliJ
    Na végigtolva a kampány (epilógus is).
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Én örülök, hogy volt epilógus, a fő kampánynál kicsit fura volt, hogy itt a nagy csata, a galaxis sorsa a tét és sehol Raynor és Kerrigan. Ezt szerencsére helyretették az epilógusban. Ez a ciklusos dolog egy kicsit Mass Effectes volt, de az epilógus vége, az utolsó jelenet, az mindent visz ^^
  • ricsei50
    Am itt ahol lakok nem nagyon vannak sc fanok :D szval ha vki bejelölne friendnek, azt megköszönném, és csapatnánk multiban ;)
  • Yserac
    Jeah ezt írom én is. Mint a DOTA-ban lehetne spectelni a GM Laddert és az új Tournament fícsört. Késleltetéssel oc.
  • ricsei50
    Én azt nem értem, hogy a scoutot miért nem rakták bele a játékba? Meg az observer is hiányzik kicsit.
  • Negritis
    szerintem még így is bőven nyereséges a dolog nekik

amúgy azzal hogy 3 részben adták ki amit anno 1ben, elérték hogy kb 6 évig folyamatosan előtérben legyen a játék ami sztem nem kis szó
    én se örülök neki hogy 3x AAA árat elkértek, de a minőségre nem lehet panaszunk (bár a sztorit még nem vittem végig)
    és így hogy nincs koncukerncia (bár éledezik azért az rts piac grey goo és hasonlókkal) kb azt csinálnak amit akarnak
    mégis hozzák a blizzard minőséget
  • TBTPumpa
    Ez csak a dobozos eladások száma. Digitális verziók nincsenek benne és a HotS is hasonlóan indult, szóval azt a szintet, amit 2 éve - hozza még ma is.
  • Negritis
    nem tudom hogy mennyire kevés az 1 millió
    nézd azt hogy a witcher 3 is hasonló számokkal dolgozott az elején

tényleg gáz hogy a casual-moba visz mindent, de örüljünk hogy van szó egy warcraft 4ről
  • Yserac
    Már nem menő az hc f2f stratégia. Túl nehéz multiban.
  • TBTPumpa
    Blizzard twittelje!
    "A megjelenés napján több, mint 1 millió Legacy of the Void került gazdára!"

Nem tudom mennyire tűnik ez sikeres adatnak, a Fallout 4 fényében semennyire sem (12 millió), de szerintem ez kevéske egy Blizzard címtől és egy valamire való RTS-től.
    Sajnos látszik is, hogy RTS-re nem igazán van igény, így érthető is, hogy senki sem kezd RTS játék fejlesztésébe manapság. :(
    Annak viszont örülök, hogy a LotV-ból még nincs tört változat! Persze most gonosz leszek, de remélem nem is lesz! Legalább ezt a játékot vegyék már meg az emberek, ezzel is bizonyítva, hogy kellenek még ma is az RTS játékok és hogy a StarCraft még mindig fantasztikus! És nem csak idétlen MOBA játékokból és F2P/MMO címekből áll a PC Gaming!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.14. 10:00:28
  • TBTPumpa
    Dat easter eggs - Blizzard pls:
  • Nomad90Hun
    Hahó, gondoltam ha már sc2-t nyúzom 1 ideje, ideje lenne bejelentkeznem.

A LotV story-t én is kivittem már, szerintem a 3 közül a legjobb, 2-ik helyen nálam HotS és WoL egálban van, talán HotS kicsit följebb van, a több érzelem miatt ami megjelenik benne. Ez az epilógus eddig nekem is olyan "wtf is that thing..." érzést keltett, haverral próbálgattuk a coop-ot egész jó lett az új coop csak lehetne több pálya benne, multizni még nem volt lelkierőm újra nekiállni, kell is még oda a gyakorlás, mert kb 1 éve nem vettem elő a gamet.

Story-t illetően:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Zeratul halála megütött, de valahol várható volt, eléggé Zeratul-osan ment el, meg érthető azért mert Zera karaktere volt annyira badass, hogy Artanis kicsit súlytalan lett volna mellette. A többi karakter nekem tetszett, egyedül Alarik volt unszimpatikus nekem, de persze az ö karaktere is érthető, hiszen a tal' darim másképp neveli a harcosait, de az nagyon látszott, hogy csak azért ált Artanis mellé mert a "cél szentesíti az eszközt" elv vezérelte, s inkább kettévágta volna Artanist szive szerint. A végén meg Selendis: "But, what we became without the Khala" Artanis: "Free", az nagyon ütött, és cinematic is jó volt szerintem. Az epilógus második küldijénél járok de szerintem simán kihagyhatták volna, csak rombolja fő történetet.

Ha valaki esetleg felvenne: Nomad#21298
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.11.13. 08:33:21
  • Daermon
    Én se olvasok spoilerrt most. :) Most vagyok 12 küldetésen vagyok túl a main storyn. Eddig messze jobban bejön mint a HotS kapánya, sőt kicsit talán a WoL-nál is (persze azok is jók, de ez egy fokkal jobbnak tűnik)
    De majd egyszer nekiállok és sorba egymásután letolom a 3 kampányt :)
  • Prof William
    Na akkor azt hiszem mostantól nem nézek be ide, amíg végig nem viszem... Most vagyok után.
  • ricsei50
    A fő kampány sztem nagyon jó lett, de az a plusz 3 küldetés ami a kampány után van nagyon szar! Elbassza az egész történetet! Nem akarom lelőni a poént, szval nem írok le semmit, de brrrrr. Nagggyon fos a végee!! :(
  • Maala
    Már tegnap este 12-kor. Persze csak normálon. Az Into the Void-nak mondjuk még csak a második pályáján tartottam, mikor aludni mentem, de ma nem volt kedvem vele játszani. :) Az a kampány a LotV-hoz képest eléggé budget kategóriának érződik.

A legidegesítőbb, hogy még mindig tölti a játékot... (Bár már csak 1 GB van hátra) És az animációk ilyen őskorszaki 360p-nek néznek ki. :D Szóval mindenképp sír egy újabb végigjátszásért a játék.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.11.12. 18:56:03
  • ratgab
    Ne már, hogy már a végére értél...2 napja jelent meg...
  • Maala
    Nos, kinek hogy tetszett a story vége?

A LotV befejezése elég lightosra sikerült...
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.11.12. 18:21:42
  • TBTPumpa
    Master race:
  • ricsei50
    Én is így vtam vele :D és milyen patent a portréja, a hangja majdnem olyan mint a sc1-ben.
    Am mára abba is hagyom, mert már a 16. küldi fog jönni :DD
  • TBTPumpa
    Gyűjtő idő:
  • Negritis
    omg, most álltam neki az egység választásnak
    és van dragoon!!!!!!!! :D
  • Yserac
    Megoldhatnák hogy a Tournamenteket lehessen in game spectátorkodni.