StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
(fuu azta robban, fuu azta formalodik a terep!44 vaoooo444négy)
jajjistenem meg mindig nem erted, hogy a STILUSNAK, Designnak ehhez semmi koze??? en nem az engine fizikajarol beszelek... hanem a STILUSROL!
nah akkor fuss neki meg1X...
Beast: lol latom te is "kepben" vagy... 😄 nem a grafika miatt jatszom az 1et... balansz, porgosseg, igenyes design(igen lehet 2dben is igenyes designot alkotni), eltalalt hangulat stbstb...
erzodik atomerosen a giccses, stilustalan style... igazi modern 3ds pécés feeling... a fiataloknak valahogy el kell adni a gagyi csilivili jatekokat... csak robbanjon, meg deformalodjon, meg vakitson a stilustalan csilivili design!!444 ez kelll!!!444 (meg a gepcsere mert azis biznisz 😄)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
-A az alap also szintü terep (padlo) nem egy siku szépen megrajolt , atom hatásáráa deformálodik és ugy marad
-Fegyeverek ,lézersugarak mikor löönek látatod h a körül kicsit torzit a képen egy nagyon kicsi sikban ami azt jelenti h izik a fegyver ami igaz is egy harcászati cucnál a rakéta pl vagy a lézer nme vizel megy😄
-Atom robanáskor mi szépen torzult a világ a vilanás is és aza féle elmosodás perciz munka öröm lesz nézni ezeket most már nme csak azért mert menyit megöltünk az ellenségböl ahogy edig😛
-A mozgás is javult nme a warcraft3as mozgás szerencsére h felsö és also test külön dolgokat csinál vagyis fura volt😄 HAnem szépn mozognak ugymond valoságosab
-A szinek kivetezetek az egyéni starcraft szineket kapjuk ismét (tudjátok aza megrögzült szinhazsnálat mint pl a mátrix filemknél itt is a starcraftnal csak ujab játék szebb szinek😄 )
ÉS ha szakértö lennénk mert nme vok az még töbet tudtam vona mondnai hiába roszab minöségü a video látszik h jo lesz
A játékmenetröl anyit h kicsit fura h medig csatáztak 😄 De látszik legaláb az erö viszony egyenletesége sztem ezt tükrözte a csata mega,és a sok effeket a lényeg ugy látomXD A Koreaiak h Ámultak😄 hehehe
Amugy zerg hát nme sokat muatok pedig azoka legjobak😄És mivan az uj csapatal?😮
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
legalabb ennyi ido utan ismerned is a jatekot...
hint!
minden unitnak van egy AI visionje...
X unit sokkal nagyobb tavolsagbol koveti, eszreveszi az ellent es cselekszik mint a masik... ha kell mutatok neked tablazatot <#papakacsint>#papakacsint>
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
V9ykn8_TZL0
Én pölö hiába múvolom A-val a lingeket, lazán elfutnak a marine-ok mellet, azok meg szétlövik öket. Talán egy-kettö ottamrad, de ennyi. a legjobban azt szeretem, amikro egy tucat ling beáll egy csoportba a csatánál, utána meg ide-oda szerencsétlenkednek, majd egyenként nekem kell kiküldözgetenm öket, hogy ne löjjék halomra mindet.<#rolleyes>#rolleyes>
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
bravo <#eljen>#eljen>
(<#vomit>#vomit>)
Jo ne ugy értsd, hogy lelötték a fejlesztöit, csak gondolj bele. Ha azzal a játékkal játszottál, láthattad, hogy az ellenfél semi. gyalogosokkal falat lö(?!), meg ilyenek.
/on
Dustin Browder
Games Credited
World of Warcraft: The Burning Crusade (2007), Blizzard Entertainment Inc.
The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth II (2006), Electronic Arts, Inc.
The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth (2004), Electronic Arts, Inc.
Command & Conquer: Generals (2003), Electronic Arts, Inc.
Command & Conquer: Generals - Zero Hour (2003), Electronic Arts, Inc.
Command & Conquer: Yuri's Revenge (2001), Electronic Arts, Inc.
Emperor: Battle for Dune (2001), Electronic Arts, Inc.
Star Trek: Deep Space Nine - Dominion Wars (2001), Simon & Schuster Interactive
Command & Conquer: Red Alert 2 (2000), Electronic Arts, Inc.
Command & Conquer: Red Alert 2 (Collector's Edition) (2000), Electronic Arts, Inc.
Dark Reign 2 (2000), Activision Publishing, Inc.
Battlezone (1998), Activision, Inc.
Vigilante 8 (1998), Activision, Inc.
Heavy Gear (1997), Activision, Inc.
MechWarrior 2: Mercenaries (1996), Activision, Inc.
MechWarrior 2: Ghost Bear's Legacy (1995), Activision, Inc.
még mindig a felét se töltötte be...fél ora alatt...
arra gondoltam hogy pl beattackolsz egy területet akkor okosan lönek rajta a unitok meg jol közlekednek
nincs gond azzal amig hétévesek játszanak vele 😄DD Csakhát vegyük a single-ket, ott hihetetlenül semmit nem csinál az AI. Jo persze, leigázhatna két másodperc alatt, de akkoris. Valamit felmutathatna, random gémen is.
(Reméljük nem lesz akkora bukás mint az AOE3 az AIja miatt)<#idiota>#idiota>
nem, azert gondoltam adni kell a trendeknek is... nem a 3dvel van a gondom, hanem az okadek designnal... johat EA fodesigner... mit is vartam... <#rolleyes>#rolleyes>
-the invisible-
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
háááááááááááát...
nemtom ez nekem telleg nem tetszik annyira... :C sry...
es most olvasom hwn hirbe:
"Mike Morhaime, a Blizzard fejese bejelenti a fõdizájnert, aki nem más, mint az egykori Electronic Arts Los Angeles Lords of The Rings RTS dizájnere, Dustin Browder."
ok, mar ertek mindent, OMAJGAD mar ertem miert ilyen OKADEK a design...
gg ~~
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
non potest pluere aeternum