StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
jaja , ez igaz, én is kételkedek kicsit, de majd okosabbak leszünk ha kipróbáljuk. élõben minden más

light00
lemaradtam rola! üres az oldal<#rinya>

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

edios
Fellõtték a hivatalos oldalt! Starcrat2.com😉

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Lammer
latom meg mindig verpeces szemuveggel nezed a jatekot
(fuu azta robban, fuu azta formalodik a terep!44 vaoooo444négy)
jajjistenem meg mindig nem erted, hogy a STILUSNAK, Designnak ehhez semmi koze??? en nem az engine fizikajarol beszelek... hanem a STILUSROL!
nah akkor fuss neki meg1X...

Beast: lol latom te is "kepben" vagy... 😄 nem a grafika miatt jatszom az 1et... balansz, porgosseg, igenyes design(igen lehet 2dben is igenyes designot alkotni), eltalalt hangulat stbstb...
erzodik atomerosen a giccses, stilustalan style... igazi modern 3ds pécés feeling... a fiataloknak valahogy el kell adni a gagyi csilivili jatekokat... csak robbanjon, meg deformalodjon, meg vakitson a stilustalan csilivili design!!444 ez kelll!!!444 (meg a gepcsere mert azis biznisz 😄)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

shala
wallpapers and co

non potest pluere aeternum

BEAST
Hell, it's about time!, es mennyire igaz 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

shala
megy a hivatalos oldal!!

grizzly21
mikro fiam, mikro😄

Davidus
hiába vergõdsz úgyis nyomni fogod<#hehe>

V9ykn8_TZL0

na figy lammer a grafikát fikázod elsöenk is nézd meg sztem a videot joban én 3x néztem meg h joban átnézem!!JElemzem nekd

-A az alap also szintü terep (padlo) nem egy siku szépen megrajolt , atom hatásáráa deformálodik és ugy marad
-Fegyeverek ,lézersugarak mikor löönek látatod h a körül kicsit torzit a képen egy nagyon kicsi sikban ami azt jelenti h izik a fegyver ami igaz is egy harcászati cucnál a rakéta pl vagy a lézer nme vizel megy😄
-Atom robanáskor mi szépen torzult a világ a vilanás is és aza féle elmosodás perciz munka öröm lesz nézni ezeket most már nme csak azért mert menyit megöltünk az ellenségböl ahogy edig😛
-A mozgás is javult nme a warcraft3as mozgás szerencsére h felsö és also test külön dolgokat csinál vagyis fura volt😄 HAnem szépn mozognak ugymond valoságosab
-A szinek kivetezetek az egyéni starcraft szineket kapjuk ismét (tudjátok aza megrögzült szinhazsnálat mint pl a mátrix filemknél itt is a starcraftnal csak ujab játék szebb szinek😄 )
ÉS ha szakértö lennénk mert nme vok az még töbet tudtam vona mondnai hiába roszab minöségü a video látszik h jo lesz

A játékmenetröl anyit h kicsit fura h medig csatáztak 😄 De látszik legaláb az erö viszony egyenletesége sztem ezt tükrözte a csata mega,és a sok effeket a lényeg ugy látomXD A Koreaiak h Ámultak😄 hehehe

Amugy zerg hát nme sokat muatok pedig azoka legjobak😄És mivan az uj csapatal?😮
gyorsan lementeni mindent .D

Sheltem
http://eu.starcraft2.com/

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

BEAST
Komolyan nem ertem mi a problemad, miert problema az ha valakinek volt a blizzard elott is munkahelye, attol a blizzard meg mindig ugyanazt a szintet koveteli meg. Gondolom eddig is csak a grafika miatt jatszottal a Starcrafttal, nem rondabb mint az egy volt. Ha megnezed a listat vannak jo jatekok is koztuk, Battlezone, Dark reign es meg a Red Alert is jo jatekok voltak a maguk idejeben.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

grayfox
hahhah kurvajóó! 😄

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Lammer
"Én pölö hiába múvolom A-val a lingeket, lazán elfutnak a marine-ok mellet"
legalabb ennyi ido utan ismerned is a jatekot...

hint!
minden unitnak van egy AI visionje...
X unit sokkal nagyobb tavolsagbol koveti, eszreveszi az ellent es cselekszik mint a masik... ha kell mutatok neked tablazatot <#papakacsint>

berlinboy6329
Áhh,igaz. 😛

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

light00
HTXVMOMG!!4

Davidus
ugyanaz csak az elején + pár másodperc😛

V9ykn8_TZL0

berlinboy6329

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Davidus

V9ykn8_TZL0

light00
neked akkor okos starcraft jutott<#idiota>
Én pölö hiába múvolom A-val a lingeket, lazán elfutnak a marine-ok mellet, azok meg szétlövik öket. Talán egy-kettö ottamrad, de ennyi. a legjobban azt szeretem, amikro egy tucat ling beáll egy csoportba a csatánál, utána meg ide-oda szerencsétlenkednek, majd egyenként nekem kell kiküldözgetenm öket, hogy ne löjjék halomra mindet.<#rolleyes>

Szerintem is igazad van nagyon buta volt Al az elsõ részben.De erre találták ki a multiplayert ,ott mindig lesz olyan aki legyõz bármenyit is játszol.

Lammer
hat latszik is a jatekon... EAs munkassag ezerrel meg a WOW lolfos kocka csicsadesignja erzodik rendesen...
bravo <#eljen>

(<#vomit>)

light00
/off
Jo ne ugy értsd, hogy lelötték a fejlesztöit, csak gondolj bele. Ha azzal a játékkal játszottál, láthattad, hogy az ellenfél semi. gyalogosokkal falat lö(?!), meg ilyenek.
/on

Dustin Browder

Games Credited

World of Warcraft: The Burning Crusade (2007), Blizzard Entertainment Inc.
The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth II (2006), Electronic Arts, Inc.
The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth (2004), Electronic Arts, Inc.
Command & Conquer: Generals (2003), Electronic Arts, Inc.
Command & Conquer: Generals - Zero Hour (2003), Electronic Arts, Inc.
Command & Conquer: Yuri's Revenge (2001), Electronic Arts, Inc.
Emperor: Battle for Dune (2001), Electronic Arts, Inc.
Star Trek: Deep Space Nine - Dominion Wars (2001), Simon & Schuster Interactive
Command & Conquer: Red Alert 2 (2000), Electronic Arts, Inc.
Command & Conquer: Red Alert 2 (Collector's Edition) (2000), Electronic Arts, Inc.
Dark Reign 2 (2000), Activision Publishing, Inc.
Battlezone (1998), Activision, Inc.
Vigilante 8 (1998), Activision, Inc.
Heavy Gear (1997), Activision, Inc.
MechWarrior 2: Mercenaries (1996), Activision, Inc.
MechWarrior 2: Ghost Bear's Legacy (1995), Activision, Inc.

light00
A protoss behemot-izé nagyon brutál ahogy széthegeszti a kicsi marinokat 😄DDD
még mindig a felét se töltötte be...fél ora alatt...

grizzly21
ja single nekem eszembe sem jutott😊 az sc nem arra való😊
arra gondoltam hogy pl beattackolsz egy területet akkor okosan lönek rajta a unitok meg jol közlekednek

shala
bukás 😄 ja ez a játék bukás gyanus 😄

light00
ezt ugye nem mondod komolyan :S
nincs gond azzal amig hétévesek játszanak vele 😄DD Csakhát vegyük a single-ket, ott hihetetlenül semmit nem csinál az AI. Jo persze, leigázhatna két másodperc alatt, de akkoris. Valamit felmutathatna, random gémen is.
(Reméljük nem lesz akkora bukás mint az AOE3 az AIja miatt)<#idiota>

Lammer
szerinted? <#rolleyes>

nem, azert gondoltam adni kell a trendeknek is... nem a 3dvel van a gondom, hanem az okadek designnal... johat EA fodesigner... mit is vartam... <#rolleyes>

nekem 1:31-nél nem megy tovább :S

-the invisible-

Reméljük juni-1 ez a dátum és akkor lemondom a Görögországi nyaralást<#integet2>

BEAST
olyan negativan allsz hozza :C

grayfox
megnézted az ingame videót? a képek egészen mást mutatnak. mit vártál amúgy? 2d-s sc2-t?

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

grizzly21
micsoda? mi bajod az ai-val? sztem semmi gond nincs azzal😊

edios
Ezek a képek igen igényes designról adnak tanubizonyságot! Valahogy úgy érzem, hogy nem ez lesz a játék, ami rontani fog Blizzard hírnevén! Csak adjanak megjelenési dátumot..

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Lammer
iken mekneztem az ingém videot...
háááááááááááát...
nemtom ez nekem telleg nem tetszik annyira... :C sry...
es most olvasom hwn hirbe:
"Mike Morhaime, a Blizzard fejese bejelenti a fõdizájnert, aki nem más, mint az egykori Electronic Arts Los Angeles Lords of The Rings RTS dizájnere, Dustin Browder."

ok, mar ertek mindent, OMAJGAD mar ertem miert ilyen OKADEK a design...
gg ~~

light00
nekem rohadt lassan pufferel O: véletlen bezártam, majd ujra megnyitottam és szinte semmit nem pufferel. percenként 3-4 másodpercet :CCC

light00
nemis a grafika a lényeg, csak ne legyen olyan veszettül buta az AI mint az elsö részben...

scorpeeon
Nem néz ki ez rosszul. Árnyékok, effektek nagyon ott vannak, és messze nem olyan csicsás kocka, mint egy Warcraft 3.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

shala
nagyon durva az atombomba, utána meg a kis zergek összeállnak GG pozicioba 😄

Amugy sztem grafikailag oan warhammer dawn of war os lesz😊Ami jo szép és nme huza le a gépet😄 De a video nagyon szar minöségü:S Valaki nme tud egy jobat???
BEAST
mindegy, en ujra es ujra megnezem az ingame muvit, nem tudok betelni vele xD ... kerdesesse valt hogy megyek e majd Warhammerezni xD

shala
egyezünk meg a csicsás kockába, ennek ellenére nagyon hangulatos

grizzly21
csicsás? ronda kocka az szerintem

shala
csicsás grafika a wow, de az sc2 ingame alapján nekem nem tünik annak

grizzly21
a képek nem tetszettek annyira de ez az ingame video nem rossz!

grizzly21
GG! 😊