StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hú basszus a topik kezdet óta itt vagyok "benne vok az elsõ tízben" XD

Amikor megláttam hogy 215 új üzi egybõl tudtam mi az ábra.

Amúgy a játék szvsz jó, csak túl sok az effekt, és az egységek negyon összeolvadnak a tereppel, ami félek hogy a játszhatóság rovására megy :S

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

kemény vagy mi ? na húzz odébb , köszi 😊

Szeretem az ien parasztokat😄 Azt hiszi az ien ö a jo aszép de kitudja gép mögöt valojában egy ksi szemcsis ,nyalis vaalki van akinek a korona azt jelzia neve melet h nincs épp tul sok magán élete a fél életét neten tölti le ahelyet h tene valami hasznosat...😄 de azért öa a király😄

Szép sé jo Sc2 midnekinek megköynebülés és jo kedve is van midnekinek😊Uajb mozsákat sztema 1 hét mulva várhatunka blizzardtol😊 Adigis miden nap foházkodni h minél hamarb kiadják XD
BEAST
igy jartal xd

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lammer
pwned <#ravasz1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

NeoParaszt
végigolvastam, ûgy tûnt mintha egy kisgyerek örülne valaminek😄

részemrõl bye😊

Bort, búzát, békességet

Lammer
hat baby ez egy akkora hiba, hogy bele sem kezdek a jatekba...
mert lefordulok sugarhanyas styleban a geptol... 😄

Lammer
😄DDDDDDDDDDDDDDDD

(kuzs ez az en szovegem 😄)

Lammer
naigen... a cgi trailert kene kovetni stilusban...
az 1nel valahogy nem nagyon utott el a ketto ugye... 😉

grizzly21
sztem játszátok le...

1v1?😄

Lammer
jo ...
ad1: tanulj meg erthetoen fogalmazni...
ad2: jo, akkor hozzam kepest meg mindig n00b vagy... 😄

edios
A CGI trailer erõsen darkos is.. Ingame viszont mintha egy fokkal lightosabb lenne ilyen szempontból, viszont egyáltalán nem néz ki rondán, és nem is az a stílus, mint W3nál. (Van egy SC-W3 mod, annak pl igen hasonló a stílusa W3hoz - vajonmiért😊 -, ez viszont egyedinek tûnik, ami pozitívum)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

BEAST
Ha ez lesz az egyetlen hibaja a jateknak, akkor maris sikeres jatekkent konyvelhetjuk el.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ne csinálj úgy mintha már felérted volna a számítógépasztalt bármelyik blizzard klasszikus bejelentésénél is.

ja egy kérdésemre még vaalki választ😄 milesz az uj caspatal? valaki tud rola valamit?😄
Lammer atol h nem vagyok miden forumon rajta és atol h batleneten nme öltem el az összes idegesjetem😄 Atol lAn partyt játszok rendesen vagyis játszotam😊 6 évet😉Másik forumba irtam is h veni kelesz uj cd-t mert szét karcolodot az enyéam sok használatol😄 nme tom ki néte be most😄 ZERG FOR4ever😄
Na de mid1 hagyuk is jo lesz a game csak várni kel remélem nem sokat😊 Öröm volt veleteke bezsélni de most a nagy vidámság közepete megyek le FocizniXD na csáoo 😄
Lammer
miert irnek hulyeseget??? ha te bekajod ezt a jellegtelen csicsawar3wow okadekot, akkor egeszsegedre... szerintem meg egy ilyen jateknak erosen darkszájfáj styleban kene tolnia magat... dehat kulonbozek vagyunk ugye...

#304 a többi akkor is tanulságos

light00
ÉS STFU talán ha végigolvasod és meglátod a szmájlit a végén méjbi rájössz hogy poén. És ha nincs közöd ehhez, akkor lehet huzni aludni.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Lammer
ennek erosen dark-scifi designba kene tolnia magat... :C

azért irtam azt , mert láttam , h kicsit hülyeségeket irtál , hogy igy nem tetszik meg ugynem jön be stb...na mind1 😊

scorpeeon
GTFO

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ja , vhol meg láttam tán a blizzard.com-on , hogy október ,noveberbe meg is jelenik . HÁt reméljük ,h ugy is lesz . Blizznek (asszem 1-2 kivételtöl eltekintve) nem szokása ugy bejelenti egy mage-t , hogy kész van belõle pár artwork v ilyesmi piti szintü dolog , ellenben a sok nyomi fejlesztöcsapatoktól , ahol bejelentik és rá 2 évre (vagy több) kerül ki a játék.

Lammer
lol... (hint: #310)
nemtom te neked eleg gaz a szovegertelmezesed... de pont en kifogasoltam a lolfos EA style hulladekokat...
nomeg lehet egy kicsit kompetensebb vagyok sc temaban mint te... <#papakacsint>
benezted...

light00
reméljük azért kicsit realizálják a játékot, pl repülök lezuhanhatnának, vagy csak részük, ha a firebat felrobban kismillio ling között, azért szabadna sebzödniük is, vagy valami ilyesmi. A sérülés pölö jol mutatna egységeken.

edios
Hivatalos oldalon rajta van jó minõségben a CGI trailer, holnap felkerül az ingame is!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

NEOreg3
sosem értettem, hogy képesek erre egyesek ekkora izgalomba jönni...

hogy ne csak off legyen: nem érdekel a játék.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

scorpeeon
Ez a baj, hogy csak majdnem 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

szoval igy készül az Sc féle katona😄 Mikor kihivom öket akor ezen még nem gondolkoztam😛Általába nekm csak áldozatok szoktak leni h védjéka nagyob cucokatXD
light00
1. Battlefield 2
2. Starcraft 2

na már majdnem mi vagyunk a legnépszerübbek! 😄

shala
ingame videot nézzd meg, a képeket szard le 😊

non potest pluere aeternum

light00
azért ha megnézzük a videot az sc1 még mindig jobb ott a muta köpete szépen látszik itt meg kis zöld ajándékcsomag...remélem azért csak a minöség miatt van ez, nem kéne ilyen gáznak lennie az egész játéknak :CC

light00
A protoss halálsikoly nagyon brutál 😄DDDDD
De azért az gáz, hogy tud a talajszintek között lépkedni aza behemot-izé.

aAzért screeneket ha megnézitek sztem már kész vanaaz ember és a protos is😊 zerg biztos még cask félig + az uj caspat mega küldetések eg filmek vanak még😄 de valami demot dobhatnának😛
nem is mondtam ,h nem 😊

wantonly
Nálam a vid nagyon lassag csorog, a youtube-s meg ratyi minõség, de ez meg a képek alapján nekem nem nagyon tetszik. 😞
light00
engem launcherrel nem enged fel bnetre<#conf>

na de akor ne kritizálja😄
grizzly21
mi van a bwlauncherrel? nem akar elindulni, hiányolja az exet, 1.15öt már felraktam ugyhogy launcher nélkül inditottam

Sheltem
Felkerült a cinematic trailer is.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

grizzly21
szted eltévesztetted a házszámot😊 ha jol tudom Lammer az SC megjelenése ota folyamatosan követi az sc eseményeket és játszik a játékkal..

ToCsEk
Áhh nagyon durva a hivatalos honlap.
Starcraft2

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

grizzly21
dehogy van kész😊 szted miért nem mutatják csak a protosst?😊

lammer figy én azt modtam h a játszahtoság miat faxa játék sés azsi marad tuti ezis über faxa lesz!! nme tom mi a bajod??!!?? Csak a Grafika is még jo lesz elvégre 2007-et irunk nme 98-at... és kel egy szintet tartani öcskös!!Na már most ha nme akarsz Sc2-zni majd maradjon nekd a jo kis Pixel Ea game (fiffa és társai)😄
Davidus
light00
zergböl eddig volt nagyon kemény hordányi ling és egyetlenegy muta. :CCCC
Ez sértés 😄

ps: az uj fajt csak nem lövik le trailerben, a titkolozást megszokhattad volna😄

Lammer , te nagyon el vagy tévedve azthiszem 😄
A StarCraft már önmagában megéri a tiszteletet ...és a legjobb RTS amit valaha eddig csináltak , és amivel egy FPS v akármien beállitottságu player lefog ülni és játszik vele egész nap.
A multiról meg ódûkat lehetne zengeni , az elsõ rész sikere azért a top-ot jelenti az online gamingbe ...és hamár majd 10 éve ennyit eltudott érni , úgy , hogy akkor azért még az internet szinte a kanyarba se volt ...nem volt minden házba számitógép , stb. , Akkor most milyen lesz ...Én ebbe kb 2 perc erejéig gondoltam bele , de már most WTF QQ ROFL N33D PROTOS :::::: NUCLEAR LAUNCH DETECTED <#hehe>---> mana

light00
megelözve a további vitázást, Lammer azt nehezményezi, hogy a játéknak fantasy grafikája van, és nem a megszokott véres, hagyományos, szinte élö starcraft szinek vannak.

tudjátok mi idegest?:😄 Késza a játék majdnem és ugy KIPOBÁLNÁM😄 és ere várni kel😞
ToCsEk
Én látom rosszul vagy csak terran meg protos egységeket mutattak eddig, zergek merre vannak? Esetleg az új faj?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?