StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor megláttam hogy 215 új üzi egybõl tudtam mi az ábra.
Amúgy a játék szvsz jó, csak túl sok az effekt, és az egységek negyon összeolvadnak a tereppel, ami félek hogy a játszhatóság rovására megy :S
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Szép sé jo Sc2 midnekinek megköynebülés és jo kedve is van midnekinek😊Uajb mozsákat sztema 1 hét mulva várhatunka blizzardtol😊 Adigis miden nap foházkodni h minél hamarb kiadják XD
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
részemrõl bye😊
Bort, búzát, békességet
mert lefordulok sugarhanyas styleban a geptol... 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
(kuzs ez az en szovegem 😄)
az 1nel valahogy nem nagyon utott el a ketto ugye... 😉
ad1: tanulj meg erthetoen fogalmazni...
ad2: jo, akkor hozzam kepest meg mindig n00b vagy... 😄
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Na de mid1 hagyuk is jo lesz a game csak várni kel remélem nem sokat😊 Öröm volt veleteke bezsélni de most a nagy vidámság közepete megyek le FocizniXD na csáoo 😄
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
nemtom te neked eleg gaz a szovegertelmezesed... de pont en kifogasoltam a lolfos EA style hulladekokat...
nomeg lehet egy kicsit kompetensebb vagyok sc temaban mint te... <#papakacsint>#papakacsint>
benezted...
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
hogy ne csak off legyen: nem érdekel a játék.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
2. Starcraft 2
na már majdnem mi vagyunk a legnépszerübbek! 😄
De azért az gáz, hogy tud a talajszintek között lépkedni aza behemot-izé.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Starcraft2
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
V9ykn8_TZL0
Ez sértés 😄
ps: az uj fajt csak nem lövik le trailerben, a titkolozást megszokhattad volna😄
A StarCraft már önmagában megéri a tiszteletet ...és a legjobb RTS amit valaha eddig csináltak , és amivel egy FPS v akármien beállitottságu player lefog ülni és játszik vele egész nap.
A multiról meg ódûkat lehetne zengeni , az elsõ rész sikere azért a top-ot jelenti az online gamingbe ...és hamár majd 10 éve ennyit eltudott érni , úgy , hogy akkor azért még az internet szinte a kanyarba se volt ...nem volt minden házba számitógép , stb. , Akkor most milyen lesz ...Én ebbe kb 2 perc erejéig gondoltam bele , de már most WTF QQ ROFL N33D PROTOS :::::: NUCLEAR LAUNCH DETECTED <#hehe>#hehe>---> mana
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?