StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet h + pénzért (fejlesztés) lesz iened 😄 mer pl mikor csinálják a marinet akkor nincs neki

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

shala
max lesz egy kurva nagy banzai versennyel péksüteménnyel gosukkal nyalokákkal.

non potest pluere aeternum

shala
háááát nemtudom bárkit is érdekel e a tiz éves évfordulo, ilyen szituban

Vki írta hogy november környékén jelenik meg, de szvsz ez kizárt mert nekik az nagyobb reklám hogy 10. évfordulóra jön...

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

elég sok hsz lett 1 nap alatt

<#nyes>

Sheltem
Gyerekek ez a blizzard.. Nem lesz gond a gépigénnyel.. Mondjuk ilyen FX5200 / ati 9600 körüli kártyákkal ne várjon senki csodát...

De ma már 20ezer körül van egy 7600gt szerintem egy olyasmi kártya már elég lesz.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Lammer
"mit értesz a skálázhatóság alatt?"
pfff hogy elindul a te gagyi gepeden is meg a jozsi hájtekk gepen is es szet tudod settingelni...
ergo jozsi gepen hádéer, esemhárom meg anyamkinnya feszit, te meg nezed a low texturakat filterek nelkul... <#hehe>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

ezt minden fejlesztõ tudja.
Más kérdés hogy mennyire sikerül megvalósítani...

mit értesz a skálázhatóság alatt?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Nem tartom valószínûnek. A Blizzardos srácoknak van annyi eszük hogy tudják, egy Starcraft2-nek a gyengébb gépeken is el kell mennie.
Nem úgy mint a Supreme C fejlesztõinek.

Én C&C3 szintû skálázhatóságot remélek a programtól.

Nyugi, nem csak neked bántja a szemed a Marine-ok kezében lévõ pajzs.
Szerintem is óriási baromság. És remélem még jónéhányan gondolják így, és szólnak majd a fejlesztõknek, hogy azért ezt mégsem kéne...

áh a játék legnagyobb hibája szerintem még lapul nagyon erõsem 😄

elõször én ezt a lépegetõ robotokra fogtam volna rá, aztán rájöttem amikor a platformok között is tudott mászkálni hogy hmm.... najó, volt értelme a hasonló idõben kijött stratégiai játékokról kopizni 😛

poéngyilkos, grr 😄
<õ beszél>

Kmarha
Te.. nem is lenne hülyeség 😄DD

De akkor is olyan 'nem-starcraftosan' néznek igy ki feláldozható emberkéink 😄 De azt hiszem, ez legyen a játék legnagyobb hibája! 😄D

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

elmúlt már árpilis 1-e 😊

Kmarha
kezdödik a fake invázió? 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Ezt én észre sem vettem... 😊
Nos jogos a felvetés a zerglingek elleni védelemben, biztos sok más dologra is jó.
Esetleg el tudnám képzelni mint egy fejlesztést 😄D
Infantry armour mellé Infantry shield <#idiota>

magus
STARCRAFT.2.PRE.ALPHA-DOMiNiON

OMG oO

...Hogy mindenen az nagyon erõs tûlzás.
Nézd meg a Supreme Commandert... szerintem annak a gépigénye lesz egyenlõ ezzel.

Azért az a guru messze nem ez a guru volt😊 Anno ,akkoriban nagyon is színvonalas volt szvsz, persze azóta már sok minden változott, na mind1 off vége
Elfutni szerintem el fog szinte mindenen, blizz játékok elég jól skálázhatók, persze az más kérdés, hogy fog kinézni

magus
amúgy jó a blizzardnak, ha a blizzard tesz be valami újdonságot rögtön profinak tartják, míg ha beletesz bárki más valamit, az röhejes. bár a blizz nem hibázhat

magus
najah, ezt én is néztem

(bár végülis akár indokolt is lehet ha nekedugrik egy ling ne mellkassal védd ki)

grizzly21
ez tényleg vicces, mintha lovagok lennének

Kmarha
Tényleg kell részleteznem?

Ezen kivül én is csak áradozni tudok.. fõleg a mozgások az in game videóban.. isteni

magus
work in progress

Rage47
ToCsEk
Hm... ezt még nem láttam, melyik videóban van benne?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

BEAST
Nem ertem a problemadat, fejtsd ki kerlek.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kmarha
Mozaikszavakban és rövidítésekben nem vagyok túl jó <#nemtudom>

WIP

Rage47
blizzard ismét hozza a megszokott szintet😊 én az anyahajó képességei láttán csak ámultam😄 mikor megállítja a golyókat a levegõben... huhh
Kmarha
no, talán már eltelt annyi idõ a lelkesedésbõl, hogy ne dobáljatok agyon kövekkel, így meg merem tenni az elsõ negativ hangvételû reagomat a leendõ játékkal kapcsolatban.

Valahogy igy fogalmazodott meg bennem elsõ látásra, de szinte azóta is ez a pár szó fortyog az agyamban:

"Mi a jó isten *******t kellet beletenni a marinok kezébe azt a *****t páncélt?!?! Mi a fészkes fene, ez nem warcraft vagy warhammer!!"

Csak engem bánt annyira ez a dolog?

grizzly21
mirõl beszélsz? talán nem csak az elsõ 2 percet kéne megnézni a videokbol

unknown nick
Szerintem nem csicsás a graf. Hozza a mai szintet, megõrizve az SC különös formavilágát.

shala
én anno diablo2 közben szopattam, legjobb 😄

magus
sajna a 3 db 2 órás sakkparty és az egész éjszakába nyúló starcraft 1v1-ek sorába nem tudtuk még benyomni az 1 méternél kisebb távolságot : )

Frosty01
szívd szívd szívd szívd jeeeeeeeee

practitioner of the forbidden arts of death

shala
és megvolt már ? mert ha igen akkor visszaszívom,de ha nem, akkor továbbra is fent áll -.-

magus
most ment el barátnõm, végülis nice try

szucsy89
hehe, na talán az jobb lenne xd
shevy
az a colossus egység meg az anyahajó nagyon durva, lelassítja az idõt, meg tud csinálni fekete lyukat, ami magába szippantja az egységeket

shala
ez azért van, mert nyilván egy büdös nagy kocka vagy aki sosem jut pina közelébe 😄D

Frosty01
az túl szép hogy igaz legyen <#banplz>

magus
hát azért ha Letita Casta idejönne és aztmondaná hogy le akar szopni lehet jobban örülnék neki mint, hogy majd 1 év múlva jön az sc2

BEAST
dehogynem kaphattal volna szebb ajandekot ... mondjuk egy kesz SC2-t xd

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

magus
ha nem fut el a gépemen akkor gg nem fogok sosem gépet újítani már
a pc guru a számítógépes újságírás szégyene, pont nem érdekel a véleménye, szerintem túl színes, ennyi
az, hogy youtuben a profi videókban (sc playerek 0,1%-a) nem engedi a másikat eltechelni az nem azt jelenti, hogy a maradék 99,9% nem teszi.
warban, de amikor mégs cztem nagyon rég évd 4v4 lazán volt, hogy 3 védett 1 techelt.

szucsy89
ezaz ezaz!
huhh most jöttem haza, egybõl nyomtam a gépet hogy megnézzem a blizz új játékát és nagyon örülök h a sc2 az.eszméletlen jó lesz, a blizzardban még nem csalódtunk soha, és ez a sc2 vel is így lesz!hnap lesz a szülinapom, ennél jobb ajándékot nem is kaphattam volna!!!!!!!!😄
BEAST
En elvezem hogy kisebb csapatokat iranyitok, tobb fele kell figyelnem es jol kell szetosztanom a kulonbozo egysegeket ... De mi abban a jo hogy kijelolod a fel terkepet kattintasz egyet es orulsz magadnak hogy minden egyseg elindul? Ha ez az aprosag nehezseget okoz akkor nubok erre->

Rage47
sztem is lesz korlátozás, max. nem 12-re állítják...
Frosty01
ctrl + bármi szám, miközben ki van jelölve egy team, és máris gyorsgombal hívhatod a csapatot... jó ez így hidd el 😊