StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
non potest pluere aeternum
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
De ma már 20ezer körül van egy 7600gt szerintem egy olyasmi kártya már elég lesz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
pfff hogy elindul a te gagyi gepeden is meg a jozsi hájtekk gepen is es szet tudod settingelni...
ergo jozsi gepen hádéer, esemhárom meg anyamkinnya feszit, te meg nezed a low texturakat filterek nelkul... <#hehe>#hehe>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Más kérdés hogy mennyire sikerül megvalósítani...
mit értesz a skálázhatóság alatt?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Nem úgy mint a Supreme C fejlesztõinek.
Én C&C3 szintû skálázhatóságot remélek a programtól.
Szerintem is óriási baromság. És remélem még jónéhányan gondolják így, és szólnak majd a fejlesztõknek, hogy azért ezt mégsem kéne...
elõször én ezt a lépegetõ robotokra fogtam volna rá, aztán rájöttem amikor a platformok között is tudott mászkálni hogy hmm.... najó, volt értelme a hasonló idõben kijött stratégiai játékokról kopizni 😛
<õ beszél>õ beszél>
De akkor is olyan 'nem-starcraftosan' néznek igy ki feláldozható emberkéink 😄 De azt hiszem, ez legyen a játék legnagyobb hibája! 😄D
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nos jogos a felvetés a zerglingek elleni védelemben, biztos sok más dologra is jó.
Esetleg el tudnám képzelni mint egy fejlesztést 😄D
Infantry armour mellé Infantry shield <#idiota>#idiota>
Nézd meg a Supreme Commandert... szerintem annak a gépigénye lesz egyenlõ ezzel.
Elfutni szerintem el fog szinte mindenen, blizz játékok elég jól skálázhatók, persze az más kérdés, hogy fog kinézni
(bár végülis akár indokolt is lehet ha nekedugrik egy ling ne mellkassal védd ki)
Ezen kivül én is csak áradozni tudok.. fõleg a mozgások az in game videóban.. isteni
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Valahogy igy fogalmazodott meg bennem elsõ látásra, de szinte azóta is ez a pár szó fortyog az agyamban:
"Mi a jó isten *******t kellet beletenni a marinok kezébe azt a *****t páncélt?!?! Mi a fészkes fene, ez nem warcraft vagy warhammer!!"
Csak engem bánt annyira ez a dolog?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a pc guru a számítógépes újságírás szégyene, pont nem érdekel a véleménye, szerintem túl színes, ennyi
az, hogy youtuben a profi videókban (sc playerek 0,1%-a) nem engedi a másikat eltechelni az nem azt jelenti, hogy a maradék 99,9% nem teszi.
warban, de amikor mégs cztem nagyon rég évd 4v4 lazán volt, hogy 3 védett 1 techelt.
huhh most jöttem haza, egybõl nyomtam a gépet hogy megnézzem a blizz új játékát és nagyon örülök h a sc2 az.eszméletlen jó lesz, a blizzardban még nem csalódtunk soha, és ez a sc2 vel is így lesz!hnap lesz a szülinapom, ennél jobb ajándékot nem is kaphattam volna!!!!!!!!😄