StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem lepõdnék meg, ha lekicsinyítené az ikonokat, amikor egy bizonyos mennyiségnél többet fognak be, vagy más megoldással lenne megoldva a dolog.
kétszer ráklikk az egyik lingre, kijelöl 12-õt, ctrl+1, burrow, megint kétszer klikk egy másik lingre, ctrl+2, burrow, és így tovább. 5mp alatt megjelölsz 90 linget.
Ha nem vetted volna észre, nem a 12-es limitrõl vitázunk, hanem azrról, hogy vajon lesz e limit egyáltalán, vagy nem. Én arra szavazok, hogy nem, mert a többi RTS-ben sincs manapság. Úgyhogy nagyon mellélõttél.
Mellesleg mégis mibõl gondolod, hogy anélkül vitázok itt hogy megnéztem volna minden elérhetõ videót és screenshotot? Természetesen láttam mindet.
szerintem meg a játék hangulatától függ majd úgyis.....van annyi eszük h ne utánozzák a Warcraftot és ne koppintsák a Warhammert....
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Amúgy ha megnéznéd a korábban betett videókat, láthatnád hogy nincs már 12-es limit (nem tudni mennyi van, de több mint 12 egységet jelölt ki egyszerre.)
a prok ha engedik 6-7-8 heccsbol fossak a unitokat... es akkor meg nem is olyan hudemakros a meccs <#vigyor3>#vigyor3>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Na, azért nem mindenki. Ha a linges kérdésnél vagyunk szvsz több volt az, aki inkább nem.
És a screenshotokból láthattuk hogy itt sem lesz másként.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Megaztán számos megoldás létezik erre.
amúgy a 12 sztem is kevés volt mondjuk a zerghez, de a többihez nem, s amúgy is, a zergnél is meg lehetett oldani, kijelöltél 12-t elküldted 10 méterre, a maradékot, és így tovább, 3-4*12-nél csak nem volt több linged...
ami viszont iszonyat idegesítõ így war3 után az scben, hogy az épületek közül nem lehet többet kijelölni.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Szóval csak ésszel.
Megaztán '98-ban még elment hogy egyszerre fix számú egységet lehet csak kijelölni, de mamár nem tudsz olyan RTS-t mondani, amiben ne lehetne tetszõleges számú egységet kijelölni egyszerre.
Ráadásul ennek az egésznek pont a Starcraftnál van óriási jelentõsége a Zerglingek "gõzhenger" harcmodora miatt.
teleportáló egységek, semmit sem ér a távolrasebzõ egység ellene
brutálisan területresebzõ linggyilkosok
a repülõnél ez az overload, egy skilles játékos azonnal szétszed mindent vele.
meg miaz már, hogy bárhova legyárthatok egy tonnányi egységet?
mert a jelenlegiben pont az a jó, hogy látod melyik egységed hogy sérül, és hátra tudd vinni...
Logikus lenne végre eltörölni ezt a korlátozást, mert a Zerglingekkel való támadásnál fontos lenne hogy minden ki lehessen egyszerre választani. Öngól lenne nem kijavítani ezt a régi hibát.
Progabe: az elsö banner jobb mert ezen nagyon látszodik h oda van rakva(látszotik a téglalap körbe)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szerintem kifejezetten jó ötlet. Viszont, vajon az a védelmi képesség alapban van nekik vagy meg kell venni?
legalábbis jobb mint ami most van.
ez a pajzs szerintem is gáz,lehet direkt beijesztenek
bannert meg cskazért sem adom fel,nagyon megtetszett az anim a II mögött,szal banner v2
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ