StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi abban a jó, hogy össze vissza kell kattintgatnom ide-oda mindig, ha támadni akarok egy 30 egységbõl álló csapattal?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mert most elõvettem, és játszok vele kicsit, de nagyon idegesítõ ez a 12 egységes limit.
-Ahogy olvasgatok más fórumokat sokán írják, hogy végre egy játék amiért végre érdemes lesz akár gépet is fejleszteni
-picit csicsás designról annyit, hogy amikkor az SC megjelent sokhelyen írták(pl:Guruban), hogy zavaróan szines stb., aztán pont nem érdekelt ez senkit
-én nem vagyok egy nagy SC player, de ahogy a youtubeon néztem a profik szinte csak az alapegységeket használják az SC/BW be, pedig abba is vannak durva nagy egységek, lehet hadjáratba gép ellen bejön majd, hogy legyártja az ember a legerõsebb egységeket azt kész, de szinte biztos, hogy multiba ez nem lesz egy mûködõ taktik
Videó alapján, Blizz szerintem pont annyit változtatott amennyit kell, és nekem nagyon tetszik a játék sima animációja
Bárhova megyek a városba, minden második csoport a Starcraft 2rõl beszél! 😄
A világ új lázban ég! 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Mi történt?😊
nekem az 1 volt meg, azt úgy közepesen jónak találtam.
a második milyen ?
Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!
ja igen,sajnos enyhén szólva sem tökélets az anim,a mérete meg term. 780x300-as,sg szabvány 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Amúgy jó lett.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
a grafika szerintem odabasz, nem kell tökéletes, õk is érzik, hogy ha csak a csúcsgépeken fut el, nem veszi meg senki...
a designban kicsit egyetértek Lammerral, picit csicsás lett, de 1-ez még változhat 2-ennyi ingame videó után nem tudom megállapítani, attól félek, hogy egy nagy csatában nem biztos, hogy ki tudod venni, hogy mi hol van és mennyi. pl ezek a zergrohamok elég durvák
és a blizzardban még sosem csalódtam, a war3-ban is elég jól megoldották, más kérdés, hogy valakinek nem jön be a hõs meg a színesebb világ, dehát ez van. nem azoknak készült.
új egységek, hát, kíváncsi vagyok hogy tudnak ebbe balancet tenni, elég durva pusztításra képes egységek vannak benne, nehogy az legyen, hogy vki rátechel aztán attack targettel elmegy pisálni.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
"The new engine is also capable of rendering very large units.."
Akkor csináltak külön SC2 engine-t? Az nem lenne rossz dolog!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
"szinte teljesen egyforma minden épület"
ja igen,biztos nem szólt a Blizzard a terranoknak,hogy: "hé fiúk,minden épületeteket cseréljétek le,mert jön a köv rész..." ez így reális szerintem
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Most tudtam meg a dolgot(átaludtam az egész délelõttöt XD)
Akkor pár dolog:
-Számítani lehetett rá, hogy SC2 lesz
-Az ingame képekben az egységek, épületek nagyon hasonlítanak a SC egységeire/épületeire. Persze ez nem rossz, csak úgy mondtam, hogy szinte teljesen egyforma minden épület.
-Megjelenési idõpontról van már valami info?
-Töltöm le a trailert, és elég lassú. Megnézem, hát mire jövök rá: ez a Blizzard Downloader egy torrent kliens XD
u dont have to listen anybody else but me
tokmindegy hogy nem o rajzolja... a designert/stilusert felelos ami nem tetszik... ennyi
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan