StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smuge
Ez a Protoss mothership durvaság 😛 , de legjobban a blackhole tetszett az valami kegyetlen!

Prince of Máté
ha kifejlõdnek a zerglingek (speed és támadás sebessége) akkor egyetlen egy zerging lever egy hydralisket!

Lammer
Dromedar nagyon jo jatekos... most Hungary-A nagyvalogatott... oneki eleg butalis masshydra tekkje van <#papakacsint>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
kapsz 3 joliaranyzott stormot azt mikrozhatsz a nulla egysegeddel <#hehe>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

magus
õõ

Hát én az utóbbi 1-2 napban játszottam kicsit sok idõ után, és valahogy nekem a Hydraliskek sokkal hatékonyabbak, mint a Zerglingek. Persze tudom, hogy erõsebbek egyébként is, de 3x12 Hydraliskel kiírtottam teljesen az ellenséget(Protoss), úgy, hogy alig halt meg belõlük.
2x12 Zergling meg szinte semmit nem ért, amikor azokkal próbálkoztam.
Persze tudom, hogy a 3 1-el nagyobb, mint a 2, de akkor is 5x annyit értek a Hydraliskek, mint a Zerglingek. Meg a repülõ egységek ellen sz*rt se érnek. A Hydraliskek meg azokat is leszedik.
GregSB
21 perces ingame prezentáció kommentárral

(By Hardwired & Zombie!)

Ez a lényeg emberek, ezt sasoljátok. Büntetni fog ez a játék!

Kokler69
Gõzhenger 4ewa, amugy pedigy szerintem teljesen jo volt az a 12-es limit, es ha kiveszik mar kesz c&c lesz az egesz (nemmintha aztat nem szeretnénk😄) es elveszti a Starcraft hangulatot, es azert akkora hatrany nem volt az a zergeknel, csinal az ember 5 12-es zergling csapatot 2-es fel percel a jatek kezdete elott az mindent visz😄 kepzeljuk el mekkora tap lenne limit nelkul csak szorni a kis pöcsöket😄

Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!

VRSDM
köszi az 5letet, andy unokabátyjám épp most védette le, már most ódákat zengenek a kiritkusok 😊 köszi hogy hozzájárúltál a pénztárcám vastagításához, jaaa és hogy tiéd az 5let és nem védted le? hát bizony ez pech barátom 😊

u dont have to listen anybody else but me

GregSB
Most volt alkalmam megnézi a teljes videót és ... HUH. A 21 perces ingame bemutató valami iszonyat komoly, naggyon jól néz ki mozgásban, és az új egységek is tetszenek. Mindenkinek ezt kéne elõször megnézni, nem a youtubeos kiragadott jeleneteket meg screenshotokat...

Broafka
az lehetséges, viszont ez egy elég masszív tûzfal sajnos, én magam se tudok hozzá nyúlni, letiltani dolgokat vagy engedélyezni... teljesen átláthatatlan és minden szart megfog!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

nálunk is ez volt(van), de csakis így lehet fejlõdni 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Rage47
tüzfalad esetleg tiltja a downloadert
Broafka
hogy a fenébe tudom megnézni a trailert?

mindig letöltet velem valami downloader blizzard progit, aztán meg amikor azt elindítom akkor meg nem akar letölteni semmit sem :-/

unknown nick
Régi szép idõk...az nem ma volt 😊

magus
még a sixwatcheres idõkben

magus
aha, én nem értek hozzá, ott hagytam abba, hogy egy haverom, aki anno elég jól játszott, állandóan szétalázott terrannal, egyszerûen nem tudtam mit csinálni, pislogtam és már mozdulni sem bírtam, marine, tank, bunker, tower, de ezt vmi olyan ütemben fosta ki magából, hogy csak pislogtam. nekem meg kis nubnak elment a kedvem. meg egy ismerõs (dromedar, nézem egész jól játszik már) párszor szétalázott, na ott tényleg elegem lett belõle.

light00
lingnek kevés az élete, de a mikro mindég fontos. Életet menthet. Nagyon sokat számit, ha egy egy linget megmentesz aminek felmegy secperc alatt élete türhetö szintre, majd mehet vissza gyakni. Csakhát gyakorolni kell 😊
3 hecsa meg kevés, mert nyomod a linget de másra mán nincs lárvád.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

grizzly21
naja, utálom is az olyat, de általában PvZ ben az a szabvány tekk hogy a P rögtön stargate-et vesz és corsit, arra pedig lépnie kell a zergnek, mert ha nem vesz se hidrát se mutát akkor lingekkel nem tudja megakadályozni hogy a corsik szétcincálják az overlordokat

grizzly21
épp elég jók az alap videók amik benne vannak, nem kell hogy egy hálivúdi narkós pénzéhes fasz elbassza a starcraft hirnevét egy ocska mozival.

control kérdés: a WWi on bemutatott videoben 16 egység volt egy osztag alatt egyszer, ugyhogy annyi legalább lehet

magus
azért ha 3 hatcherybõl nyomod a turbolinget az tud meglepetést okozni

(az én amatõr szintemen)

magus
"Elvégre úgyse számít, hogy a 67-es számú zerglingnek éppen hogyan áll az életereje."

hagyjuk a mikrót, tök felesleges

light00
3 regény is...

Méghozzá több is, más más szerzõktõl. De a film remek ötlet.

Shiwo
ha film nincs is,de Starcraft regény már létezik...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

tudjátok mi lenne jo?😊 Egy StarCraftos animácio film oylan bö másfél ora hoszás legalább😄 vagy Film is jo😊

MErt történet megvan 1.
2. siekres story tele ötletekel (vanak filmek mik egy soros ötletel készülnek el kb azt lesz belölük 2 ora😄 mint a forest gump Pl 😛)
4. képzejétek el Sc, Bw, és Sc2 történeteivel feldolgozva + elejére egykis bemeleigitás h let ez egykis átekités az elözö 100 évre😊

És mint a straccraft moviében lévö grafikásval si ha megcsinálnák mi jo lene már😊 áhhhh én ezt már megálmodtam😄 Nincs valakinek valami amerikai rendezö ismeröse?😛

Szerimtetek nem jo ötlet?😄
light00
3 hecsábol már tényleg minek linget veszel. kiveszel kb 2 control mutát, majd ezalatt még két hecsa és legyártsz fél másodperc alatt a muták mellé 50 control linget 😄D

light00
föleg a protossnál mi??😄DDD

nekem böven jo(sd-sd-sd-sz-s-sz-sh-sh-s...najo az m má nagyon messze van)<#idiota>

grizzly21
nem reális az, mert 3 hetchából már nem lingeket veszel ha van eszed, hanem tekkelsz.
inkább azt kéne megoldani, hogy mondjuk jo legyen 20as limit egy control unitban, de további hotkeyek is lehessenek, meg lehessen a billentyuket konfigolni, nem olyan macerásan mint scben

light00
Nem, biztos nem. Talán valamivel nagyobb mint a nagyon emlegetett war3-é. Talán ramot fogja fogyasztani kilora a sok unit miatt.

Frosty01
szerintem nem lesz nagy gépigénye, szerintetek? 😄

practitioner of the forbidden arts of death

jajj te!😄 no több comment😄

jovagytok már.... csak viszalvolvasok azt látom minki ugy beszél rola mint aki már játszot is volna vele😄meg egyketö megkérdzete van e már vagy mi modm rákérdzek de nek is furcsa let volna😊 cask azt hitem kiszivárgot valami MÁR UGY VÁROM reménykedni lehet😄
DoctorJohnson
aztarohatt

kb. ennyi jött ki belõlem a trailer után 😊

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

light00
Fuh hát a legyártott 277 uj üzenettel megizzasztottatok, foltokat látok már mindenütt o_O
de videokat is minnyá' nézem szorgalmsasan. Egy észrevételem lenne: a sima SCben mediknek vót pajzsa. (de attol még a merin adja visza 😄DD)

grizzly21
na az ilyenek kiméljék a topikot

van demotok már?😮 LINKET!!!😄
Broafka
hmm, megjelent egyáltalán már? 😊

Broafka
és honnan szerezted meg?

elmész kr be és kölcsönkéred 😉

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

scorpeeon
Ez eddig tényleg kicsikét gáznak tûnik, az a pajzs nagyon nem kéne oda... De még minden változhat, semmi sem végleges, amit látunk.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
A legnagyobb baj az vele, hogy az animált résznek más a színe, mint körülötte, tisztán látszik egy négyzet ami nem passzol bele az egészbe. (úgy kéne lennie, mint az sc2.com-on) Egyéb probléma még a mérete, Terran bal keze hiányzik, meg mintha a minõséggel is kisebb probléma lenne, + AA hiány.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Én már a Teljesel nyomom! Jo kis game csak rövid... <#taps><#banplz><#zavart1><#idiota>

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Broafka
honnan lehet letölteni a játékot? :$

Prince of Máté
azlenne a legjobb ha be lehetne állítani a játékon belül, és akkor mindenki jól járna 😊

unknown nick
Ez a limites dolog végülis csak akkor érdekes, ha lehet majd a játékban jelentõsen egységet felhalmozni. Szerintem semmelyikünk nem tud még a jelenlegi infók alapján választ adni arra, hogy mikro háború lesz jellemzõ a játékra vagy lehetõség lesz olyan durvulásra mint a BW-ben.

De. Ha kevés van kijelölve, eredeti méretûek lennének az ikonok, hameg többszáz, akkor kissebbek. Elvégre úgyse számít, hogy a 67-es számú zerglingnek éppen hogyan áll az életereje.

Mindenesetre majd kiderül.

Sippie
akkor viszont nem sok értelme lett volna kidolgozni, ha lekicsinyítik. Bár lehet meg lesz oldva úgy mint az empire earthben. De tökmind1, egy 30-as limit is bõven elég lenne.
hû micsoda fontos dolgon megy a vita itten😄

Nem kell elmagyarásni, így csinálta mindenki az elsõ részben.
Csakhogy mennyivel egyszerûbb és gyorsabb ennél az, ha egy füst alatt bekeretezed mind a 90-et.