StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
2x12 Zergling meg szinte semmit nem ért, amikor azokkal próbálkoztam.
Persze tudom, hogy a 3 1-el nagyobb, mint a 2, de akkor is 5x annyit értek a Hydraliskek, mint a Zerglingek. Meg a repülõ egységek ellen sz*rt se érnek. A Hydraliskek meg azokat is leszedik.
(By Hardwired & Zombie!)
Ez a lényeg emberek, ezt sasoljátok. Büntetni fog ez a játék!
Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!
u dont have to listen anybody else but me
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
mindig letöltet velem valami downloader blizzard progit, aztán meg amikor azt elindítom akkor meg nem akar letölteni semmit sem :-/
3 hecsa meg kevés, mert nyomod a linget de másra mán nincs lárvád.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
control kérdés: a WWi on bemutatott videoben 16 egység volt egy osztag alatt egyszer, ugyhogy annyi legalább lehet
hagyjuk a mikrót, tök felesleges
MErt történet megvan 1.
2. siekres story tele ötletekel (vanak filmek mik egy soros ötletel készülnek el kb azt lesz belölük 2 ora😄 mint a forest gump Pl 😛)
4. képzejétek el Sc, Bw, és Sc2 történeteivel feldolgozva + elejére egykis bemeleigitás h let ez egykis átekités az elözö 100 évre😊
És mint a straccraft moviében lévö grafikásval si ha megcsinálnák mi jo lene már😊 áhhhh én ezt már megálmodtam😄 Nincs valakinek valami amerikai rendezö ismeröse?😛
Szerimtetek nem jo ötlet?😄
nekem böven jo(sd-sd-sd-sz-s-sz-sh-sh-s...najo az m má nagyon messze van)<#idiota>#idiota>
inkább azt kéne megoldani, hogy mondjuk jo legyen 20as limit egy control unitban, de további hotkeyek is lehessenek, meg lehessen a billentyuket konfigolni, nem olyan macerásan mint scben
de videokat is minnyá' nézem szorgalmsasan. Egy észrevételem lenne: a sima SCben mediknek vót pajzsa. (de attol még a merin adja visza 😄DD)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Mindenesetre majd kiderül.
Csakhogy mennyivel egyszerûbb és gyorsabb ennél az, ha egy füst alatt bekeretezed mind a 90-et.