StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
practitioner of the forbidden arts of death
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
a zene kurva jó, és saját zenéje van a játéknak,
alapjában véve pedig multiplayer
amiket irtál az egyértelmüen arra vall hogy most probáltad ki a játékot elõször, ami eleve gáz, nem beszélve arrol hogy hülyeségeket is irtál.
ez az a játék ahol ha nem figyelsz 2 mp alatt oda lett a sereged
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
en kerek elnezest, hogy mertem feltetelezni, hogy a normalis felallas nalad nem a buta gep ellen van, hanem esetleg elo ember ellen...(ahonnan a vita kiindult: linged megeszi a hydrat lol esete 😄) <#ravasz1>#ravasz1>
(nah szadbaragom: szal nem feltetlen kell okoskodni, ha nem ertesz hozza, mert balul sulhet el <#ravasz1>#ravasz1> ensem megyek be teszem azt a war3 topikba osztani az eszt, mert tudom nem ertek hozza <#papakacsint>#papakacsint> )
a pajzs is eleg hulyeseg a marineken, talan nem veletlen hogy manapsag se hasznalnak pajzsot a katonak
"When is the game coming out?
At this point, it's too early to provide an initial estimate on the release date. As with all Blizzard games, we will take as much time as needed to ensure the game is as fun, balanced, and polished as possible."
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Terran ellen elengedhetetlen a sok ling a jatek barmely szakaszaban... 😉
hamar telleg normalisan jatszol akkor szo sincs a gepekrol(ki jatszik gep ellen? lol😄)... hanem go bnet, ladderek stb es EMBEREK ellen tolod... hisz gondoltam te is pro vagy.. ja bocsika sry <#rolleyes>#rolleyes>
lan/netnel meg eleve ugy krealsz, hogy a sebesseget be lehet allitani ^.^
practitioner of the forbidden arts of death
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
mindenki fastest sebessegen jatszik... 😄DDD
tedd csak fel a sebesseget maxra nyugodtan... 😉
(omg es az sc meg porgos is, war3nal bealszom enis 😄)
probaljuk ki, hogy te vagy egy full fejleztett linggel enmeg egy fejlesztett hydraval... ugy lekopdosom a lingedet, hogy hozzam sem ersz... 😄DDDDDDDD
mikrorol(mint fogalomrol) halottal mar? <#papakacsint>#papakacsint>
1ébként van nálunk az a lézeres vmi ami battlecrusier ellen volt bevetve, az nem láttátok h kövei az ellent és folyamatsoan lövi ?
(1ébként lol mert egy olyan szuperlövéstõl behal ^^)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A játékot lehet gyorsítani, a történet letaglozó. A pályák minden szegletét ismerem, mégis le tud kötni a játék. Túl fiatal voltál mikor játszottál vele, és azóta sok más letéríthetett az igaz útról 😊 A Starcraft még a mai napig is jó játék, bár igy 80.szor kijátszva már tényleg csak a skirmish és a multi szerezhet igazán kihivást az embernek.
(hjaj szobatársaimmal mennyit nyomtuk tavaly a defense hülyeséget.. a kacskaringós pálya, melyen egyre keményebb ellenfelek mennek végig, és le kell õket zúzni mielött elérnék a végpontot 😄)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
(meg most is)
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^