StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01
megfelelõ támogatással kiküszöbölhetõ ez a hátrány (szerintem)

practitioner of the forbidden arts of death

scorpeeon
A Colossus-nak viszont van egy nagy hátránya: amiatt, hogy ilyen magas, csak földire, és csak légire támadók is tudják lõni.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Frosty01
szerintem kurva jól néz ki a marine pajzsal!
+ az a Colossus vagy mi a halál nagyon überállatfasza hogy átlép a sziklákon meg ilyesmi!!! nagyon ütõs egység lesz!

unknown nick
Az tuti hogy a zárt sziget cliff-ekre jól elhelyezett stuffok marha idegesítõek tudtak lenni. A fel-le lépkedés ezt a bebetonozós taktikát valamennyire vissza fogja. Legalábbis vissza minõsíti a bizonyos pályákon végérvényesen nyerek-bõl pillanatnyi elõny státusba.

magus
hát jah, szerintem is így lesz, ha elfut a gépemen megvesszük aztán függjük

Prince of Máté
lol ezt csak úgy általánosságban írtam, nem a taktikázásról beszéltem, hanem arra értettem, h nem szabad lebecsülni a kis zerglingeket

Kmarha
Azt hiszem te is úgy vagy mint én. Aztán kijön a játék, és le se fogunk tudni róla szakadni 😄DD Z kategória és pajzs ide vagy oda 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
Nem rossz.. bár a lényege ugyan az amit elmondtam, stilusosan kivételezve nem? 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

magus
sztem az a féreg a szállítójármûvük

amúgy nekem a lépegetõk nem tetszik, eleve nem tetszik ez a lézeres dolog az sc-ben, de pláne, tényleg olyan z kategóriás scifi.

(ellövöm a lábát és fekszik...)

Lammer
Igy is lehet<#vigyor3><#zavart1>

2004 pimpest elso helyezett... mass halu arbiter+recall ^.^

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Kmarha
Hát volt olyan costum pálya igen. <#vigyor5> én legalábbis úgy emlékszem. Csak kis szigetek voltak, a másik oldalra csak ugy mehettél be, hogy csináltál ilyeneket, telepakoltad katonákkal, átszállingóztál, kipakoltál, azt jöhetett a pusztítás.

Most már vannak teleportálos protosok, repülõ emberek, szakadékot átlépkedõ protos lépegetõ.. és ki tudja, lesz szárnyas, mégis földön harcoló zerg is 😄

Meg sima küldibe is voltak olyan bázis helyek ahova bemenni csak két irányból lehetett. Ott kiépítetett a védelmet, és csak a hordozó hajokkal volt esélye az ellenfélnek bejutni. Most már lényegében bármely oldalról támadható lesz.

grizzly21
"Nem csak a hordozó hajokkal lehet berusholni egy-egy elkerített részbe."
eddig csak azokkal lehetett?😊

eléggé hasonlít rá az igaz, de az faxa votl mikor üldözték õ meg felment magasabbra és nem tudtak utána menni

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

grizzly21
áhh f@szom ebbe az sgbe

grizzly21
nidus* 😄

grizzly21
nidus* 😄

Kmarha
A játék láthatólag hibrid klón lesz.

Pajzsos marine (Warhammer-Warcraft klón). A Zealotról nem is beszélve. Lobogó lófarkával úgy néz ki mint egy Warcraftos ork, csak a balta hiányzik a penge helyébe. Nekem legalábbis az ugrott be elsõnek 😄

A lépegetõt sem tudom honnan szerezték. Talán a készítõk kedvenc filmje lehetett a Világok Háborúja 😄

A kétpisztolyos, rakétahajtómûves katonák egy az egyben a Warhammerbõl vannak, még a mozgásuk is (ugrálás és repülés).

De sebaj, legalább még egy taktikai elem bekerül a játékban (rejtözködés , menekülés, üldözés, paneleken, szinteken át is). Nem csak a hordozó hajokkal lehet berusholni egy-egy elkerített részbe.

grizzly21
de ez tényleg baromság, de ilyenen nem is érdemes vitatkozni,
ha nem hiszed, probáld ki Lammer ellen😊

grizzly21
az szerintem csak a nilus canal sc2 beli megfelelõje volt

Lammer
ne szard le mert meg mindig nemtud...
ha akarod kiprobalhatjuk 😉

demar kicsit <#unalmas>... nehogy elismerd a baromsagodat...
lol 😄

Kmarha
Kiegyeznék vele! 😄

Kmarha
Hát, nem csinálhattak egy SC remake-et, csupán csak új textúrával. Biztos lesz benne repülõs egységbõl is régi fajta, de nem hiszem hogy 1 vagy 2nél többet beletennének. Jó lenne ha már kész lenne legalább a honlap, az egységek bemutatásával 😄D

Kandurex
Érdekes kérdés, ..hmm..én szívesen látnám a "földbõl elõbújós" verziót is...bár mit szólnál egy is-is kombinációhoz? 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kmarha
Vélemény kérés a pajzs kibeszélése után:

No, és bár nem láttuk igazán a zergek épületeit, igy reméljük csak a zerlingeket lepetézõ épület a földbõl kibúvó kigyó, ugye? Nem lesz az egész ilyen Dünés homokférges faj, hanem marad olyan gusztustalan, gubós, élõlény-növény épület a többi, úgye? Nyugtassatok meg?! 😄

Prince of Máté
ez nem baromság, 1 zergling képes leverni 1 hydrát, itt kötöttél bele, h " de hát a mikro meg kijátszik gép ellen" leszarom, 1 ling le tud verni 1 hydrát , itt téma lezárva.

edios
Egyébként ezek a protoss repülõk egész jónak néznek ki. De a régiek mellé jönnek, vagy a helyükre? Már úgy megszoktam carrier+arbiter párost, nehéz lenne lemondani róluk, még 1 ilyen szupapóva modaship miatt is..

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Kmarha
<#unalmas>

Lammer
hat figyesz, ha valaki baromsagot terjeszt azt szeretnem ha nem terjedne tovabb... ennyi...
de aztan nehogy elismerd masnak az igazat... mert az zsenant, mi? <#eljen>

(erdekes en ebbol nem csinalok problemat, ha valakinek igaza van beirom, "ott a pont" "jogos" ennyi... javaslom neked is tedd azt <#papakacsint>)

shala
de várjál, most mi a vélemény, az hogy ne legyen mert nekem nem tetszik, vagy mert ne legyen, mert én nem tudom elképzelni hogy need a pajzs

non potest pluere aeternum

grizzly21
biztos hogy nem lesz benne pajzs, a blizzard hallgat a véleményekre.

shala
pajzs meg jo plusz védelemnek, ennyi, meg lehet magyarázni 😄

shala
mert? nyilván ilyen mecha páncéluk van, egy ember el se birná viselni azt a hatalams nehéz páncélt, szal ez hülyeség

Nem azért viselnek ekkora páncélzatot hogy még pajzs is kelljen mellé.
Meg tök irreális hogy félkézzel lõnek egy másfél méteres automata fegyverrel.

Kmarha
ja, olyan mint te. Te se tudsz túllépni az õ reagján 😄

Prince of Máté
lol.
de tökmind1 h nem is neked írtam, de te valahogy mindig belekötsz mások írásába, a többiek elolvassák, tovább lépnek, de neked mindenképpen ki kell javítanod, hogy úgy legyen ahogy azt a " Nagy Lammer Mesterek" csinálják xD

GregSB
Igaz, ezt nem vettem észre <#miaz><#vigyor>

grizzly21
játszátok le..ahogy az ilyet szokás..1v1😊 lál.

Lammer
aaaa nem... csak ramutatnak a balgasagodra, nemhogy befognad a szadat, neeem... meg nyomod a sodert es belekotsz olyan dolgokba aminek koze sincs a kettonk kozotti vitajahoz...
te lingpro, pff <#eljen> <#hehe>

berlinboy6329
THX.<#vigyor2>

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Lammer
"látszott 1 atombomba elpusztította a mothershipet"
de mar le volt gyengitve jocskan ha jol megfigyelted <#vigyor3>

Frosty01
ne kötekedj már...

Prince of Máté
így van, már nincs min kötözködni, én nem olyan féle ember vagyok mint te.

Lammer
hat ha ertelnel hozza akkor nem irnal butasagokat 😉

(namivan mar nincs mibe belekotnivalo? jon az ekezet mi? kipukkadt a lufi, izntit? 😄)

unknown nick
"najah, azon gondolkozom, hogy nem tudom mit csinálnak a blizzardék ilyen jól"

Hallgatnak a rajongókra, tudják mivel lehet betömni a szájukat 😄 A játékaik egyszerûek, de jól megfogják és kiemelik a lényegét egy stílusnak.

Prince of Máté
lol.
játszok és értek is hozzá😉
mások és gépek ellen is szoktam játszani, de sebaj <#puszis>
ékezet nálad luxus?<#shakehead>

GregSB
Nem lesz a másik két oldalon ilyen über egység, legalábbis ezt nyilatkozta a Blizz. De nem kell félni, tuti ki lesz ez egyensúlyozva.

A narrátor két dolgot kiemelt a bemutató alatt:

Az egyik, hogy csak a bemutató kedvéért tudta az anyahajó mindhárom képességét ilyen gyorsan használni, a valóságban már egytõl le fog merülni az energiája és sok idõbe fog telni mire újratöltõdik. Szal nem tudod majd fosni a fekete lyukakat miután megállítottad a védelmi rakétákat meg szétromboltad a földet planetcrackerrel.

A másik hogy irdatlan sok pénzbe fog kerülni a behívása a pályára. Mire azt a pénzt kitermeled az ellenség baromi erõs sereget tud felhúzni, szóval az esélyek hasonlóak lesznek (mint a bemutatóban is látszott 1 atombomba elpusztította a mothershipet).

Szal én nem félnék attól, hogy nem lesz kiegyensúlyozott...

magus
najah, azon gondolkozom, hogy nem tudom mit csinálnak a blizzardék ilyen jól, de a war3 még mindig leköt. igaz, h dotázom, de néha felmegyek ladderezni, és még mindig élvezem

BEAST
Arrol nem is beszelve hogy rengeteg nyersanyagba fog kerulni, a tech szintrol nem is beszelve = ketlem hogy lesz olyan hosszu multijatek amiben ilyesmire lenne ido 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kmarha
ezer milliószor meg lett mondva, hogy ez demo. A játszó férfi modnta is, hogy most a hajó energiája végtelen, de hát ez csak egy demo, a rendes játékban fél óránként majd ha ellöhetjük egy-egy fegyverét!

unknown nick
Nem lesz az.