StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
practitioner of the forbidden arts of death
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
+ az a Colossus vagy mi a halál nagyon überállatfasza hogy átlép a sziklákon meg ilyesmi!!! nagyon ütõs egység lesz!
practitioner of the forbidden arts of death
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
amúgy nekem a lépegetõk nem tetszik, eleve nem tetszik ez a lézeres dolog az sc-ben, de pláne, tényleg olyan z kategóriás scifi.
(ellövöm a lábát és fekszik...)
2004 pimpest elso helyezett... mass halu arbiter+recall ^.^
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Most már vannak teleportálos protosok, repülõ emberek, szakadékot átlépkedõ protos lépegetõ.. és ki tudja, lesz szárnyas, mégis földön harcoló zerg is 😄
Meg sima küldibe is voltak olyan bázis helyek ahova bemenni csak két irányból lehetett. Ott kiépítetett a védelmet, és csak a hordozó hajokkal volt esélye az ellenfélnek bejutni. Most már lényegében bármely oldalról támadható lesz.
eddig csak azokkal lehetett?😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Pajzsos marine (Warhammer-Warcraft klón). A Zealotról nem is beszélve. Lobogó lófarkával úgy néz ki mint egy Warcraftos ork, csak a balta hiányzik a penge helyébe. Nekem legalábbis az ugrott be elsõnek 😄
A lépegetõt sem tudom honnan szerezték. Talán a készítõk kedvenc filmje lehetett a Világok Háborúja 😄
A kétpisztolyos, rakétahajtómûves katonák egy az egyben a Warhammerbõl vannak, még a mozgásuk is (ugrálás és repülés).
De sebaj, legalább még egy taktikai elem bekerül a játékban (rejtözködés , menekülés, üldözés, paneleken, szinteken át is). Nem csak a hordozó hajokkal lehet berusholni egy-egy elkerített részbe.
ha nem hiszed, probáld ki Lammer ellen😊
ha akarod kiprobalhatjuk 😉
demar kicsit <#unalmas>#unalmas>... nehogy elismerd a baromsagodat...
lol 😄
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
No, és bár nem láttuk igazán a zergek épületeit, igy reméljük csak a zerlingeket lepetézõ épület a földbõl kibúvó kigyó, ugye? Nem lesz az egész ilyen Dünés homokférges faj, hanem marad olyan gusztustalan, gubós, élõlény-növény épület a többi, úgye? Nyugtassatok meg?! 😄
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
de aztan nehogy elismerd masnak az igazat... mert az zsenant, mi? <#eljen>#eljen>
(erdekes en ebbol nem csinalok problemat, ha valakinek igaza van beirom, "ott a pont" "jogos" ennyi... javaslom neked is tedd azt <#papakacsint>#papakacsint>)
non potest pluere aeternum
non potest pluere aeternum
Meg tök irreális hogy félkézzel lõnek egy másfél méteres automata fegyverrel.
de tökmind1 h nem is neked írtam, de te valahogy mindig belekötsz mások írásába, a többiek elolvassák, tovább lépnek, de neked mindenképpen ki kell javítanod, hogy úgy legyen ahogy azt a " Nagy Lammer Mesterek" csinálják xD
te lingpro, pff <#eljen>#eljen> <#hehe>#hehe>
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
de mar le volt gyengitve jocskan ha jol megfigyelted <#vigyor3>#vigyor3>
(namivan mar nincs mibe belekotnivalo? jon az ekezet mi? kipukkadt a lufi, izntit? 😄)
Hallgatnak a rajongókra, tudják mivel lehet betömni a szájukat 😄 A játékaik egyszerûek, de jól megfogják és kiemelik a lényegét egy stílusnak.
játszok és értek is hozzá😉
mások és gépek ellen is szoktam játszani, de sebaj <#puszis>#puszis>
ékezet nálad luxus?<#shakehead>#shakehead>
A narrátor két dolgot kiemelt a bemutató alatt:
Az egyik, hogy csak a bemutató kedvéért tudta az anyahajó mindhárom képességét ilyen gyorsan használni, a valóságban már egytõl le fog merülni az energiája és sok idõbe fog telni mire újratöltõdik. Szal nem tudod majd fosni a fekete lyukakat miután megállítottad a védelmi rakétákat meg szétromboltad a földet planetcrackerrel.
A másik hogy irdatlan sok pénzbe fog kerülni a behívása a pályára. Mire azt a pénzt kitermeled az ellenség baromi erõs sereget tud felhúzni, szóval az esélyek hasonlóak lesznek (mint a bemutatóban is látszott 1 atombomba elpusztította a mothershipet).
Szal én nem félnék attól, hogy nem lesz kiegyensúlyozott...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."