StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
practitioner of the forbidden arts of death
Az itt lévõ videok kellenének amiket ign insider accal le lehet szedni :F
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
De nem a realitással van bajunk, hanem hogy hogy néz már ki a starcraftos, rég megszeretett marienünk azzal a nagy vörös pajzssal a kezében. 😛
Nagyon szoknunk kell a dolgot
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
de akkor is, ez egy röhej ez a pajzs, ilyen nem lesz a kész játékban
láttátok volna az sc1-es skicceket, van néhány vicces ott is😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
mi lesz majd ha...
Amúgy nekem egy sima starcraft1 is jó lenne azt is imádom feltuningolt grafikával...
Így viszont ááá..októberig hány hónap is van? 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
non potest pluere aeternum
bocs 😛
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
pl zergek ellen én jobban el tudom képzelni a késelõs aprítós módszert mint hogy pazaroljam rá a drága lõszart. <#hehe>#hehe>
Valaki adna egy kis ismeret frissitést?! Nagyon nagyon régen játszottam a történetet SC-ben, fõleg multiztam. Pontosan hol is lett vége a játéknak, honnan fog folytatodni a 2. rész? (már ha folytatásról van szó)
Mi a szar az? Szurony? Úristen! Ezek részegek voltak amikor az új Marine-t tervezték?
Nah jó legközelebb majd összeszedem a mondanivalóm <#hehe>#hehe>
(talán)
De azt aki minden egymást követõ gondolatát egy új reagba fogalmazza meg, és nem egyben, arra kicsit jobban viszket a tenyerünk, ha érted mire gondolok 😉)))
Aztán a fejlettebbek meg majd meglovagolják a zerlingeket 😄 és a ló kérdés is le lesz tudva. Hibridáljunk mégmégmég! 😄
Lovat nem szeretnél adni nekik? <#falbav>#falbav>
Ez egy sci-fi játék, ha valakinek nem tûnt volna fel...
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?