StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
szaksajtó ugyanmár le kéne szokni arról, hogy olyan forrásokból merítünk véleményt ami abból él, hogy bizonyos játékokat istenít bizonyos játékokat nem...

Frosty01
lol most néztem:

250$-ért lehet venni Tychus Findlay szobrocskát 😄

tiszta lol... 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Sheltem
http://media.pc.ign.com/media/850/850126/vids_1.html

Az itt lévõ videok kellenének amiket ign insider accal le lehet szedni :F

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Kmarha
És tudod hol van a lényeg? A kezében. Kispisztoly. Nem egy kétkezes, ránézésre sacc 5 kilós fegyver (bár ki tudja, biztos könnyített fémet használnak) 😄

De nem a realitással van bajunk, hanem hogy hogy néz már ki a starcraftos, rég megszeretett marienünk azzal a nagy vörös pajzssal a kezében. 😛

Nagyon szoknunk kell a dolgot

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Bocs igazad van sorry<#szomoru1>

grizzly21
ID még ugy ahogy okés, de azért messze nem olyan sikeresek mint blizzard. mondjuk ezen se vesszünk össze mert blizzard után õket szeretem a legjobban. azt sajnálom hogy john romero még anno otthagyta carmackékat, azelõtt voltak a csucson.

BEAST
Ez nem eppen az a topic ahol ezt megkene vitatni 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Doom3 még mindig a leghangulatosabb fps és ezt nem csak én mondom hanem a szaksajtó is nyugotan utána olvashatsz a Quake 4 pedig lehet nem olyan jó mint az elõdei de nem is az ID csinálta.

magus
micsoda?

doom 3 fos, quake 4 fos, hol garancia? 😄

Igazából nekem mindegy mi hogy lesz,egy a lényeg ezt a játékot a BLIZZARD csinálja at ID Softveren kívül õk az egyetlenek akiknek a neve garancia egy játékra,fõleg ha az egy ekkora horderejû games.

shala
ja ha nem lesz akkor nem lesz 😄

non potest pluere aeternum

Frosty01
képet! 😊

grizzly21
ez le van kerekitve, a marine os nem ilyen volt.
de akkor is, ez egy röhej ez a pajzs, ilyen nem lesz a kész játékban
láttátok volna az sc1-es skicceket, van néhány vicces ott is😊

Ezzel a képel a szívembõl szóltál ez van igazából is .

Davidus
a CG trailer is megválaszolja csak végig kell nézni😛

V9ykn8_TZL0

shala
😄

Frosty01
megdöglött <#idiota>

Davidus

OMG HOL A LÓ?

V9ykn8_TZL0

Davidus
a S.W.A.T is biztos a közéspkorból jött azért használnak pajzsot

V9ykn8_TZL0

BEAST
ne is mond, mar igyis sirva fakadok ha arra gondolok hogy mennyi sokat kell meg aludnom megjelenesig <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Frosty01
ráadásul ez még csak a bejelentés volt 😄
mi lesz majd ha...

Sheltem
Azért.... látszik, hogy blizzard játékról van szó....1.5 nappal a bejelentés után és még ez a legnépszerûbb topic...

Amúgy nekem egy sima starcraft1 is jó lenne azt is imádom feltuningolt grafikával...

Így viszont ááá..októberig hány hónap is van? 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Ezzel nem vagy egyedül, az egyel még mindig szoktam játszani,és a könyveket is elolvastam már egy párszor.Ezért is mondom hogy így elsõ ránézésre sokkal inkább igazodtak a könyvekben leírt világhoz mint az elsõ részhez ami nekem tetszik,bár kinek milyen az ízlése.

Frosty01
jaj de annyira várom már a demot <#szeret>

Tudom azért is írtam le hogy szerintem jó dolog hogy rá rakták,fõleg ha azt veszük alapul hogy az emberek elenfelei között sok a közel harcos.Meg amúgy is jobb ha a lövedék a pajzsomat szedi szét nem a mell páncélomat.

shala
ezt mondom nekik én is, de ezek azt hiszik hogy pajzsot csak a középkorban használtak

Frosty01
jaaa csak most fogta fel az agyam a mondat értelmét 😄
bocs 😛

Frosty01
van szurony a fegyveren.

A pajzs szerintem is jó dolog a zergek ellen is meg persze a zealotok lézer bicskája ellen is.Azt meg hogy hogyan bírja el meg van válaszolva a Star Craft könyvekben ,a marinek robot ruhája a viselõje mozdulatait a saját energiájából megerõsíti (ha a marin fel akkar emelni egy 100 kilós tárgyat akkor neki csak 10 kilót kell emelnie a többi munkát a ruha végzi)és ott is sokszor kerültek közelharcba a katonák és akkor de jó is lett volna egy szurony a fegyvere.

Frosty01
de úgy semmi izgalmas nincs a dologban <#hehe>

Kmarha
Tudod mikor mennék hozzájuk késközeli távolságba.. csapkodó csápjaik meg karmaik közelébe?? Inkább pazarlom a lõszert, csak ne kerüljenek leheletnyi távolságba!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Nem biztos de úgy emléxem Kerrigennel a Char-on

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

BEAST
<#unalmas>

Frosty01
kuss! 😄 jó ez igy ahogy van 😄
pl zergek ellen én jobban el tudom képzelni a késelõs aprítós módszert mint hogy pazaroljam rá a drága lõszart. <#hehe>

Kmarha
A majdnem jó hozzáállás! 😄DD

Valaki adna egy kis ismeret frissitést?! Nagyon nagyon régen játszottam a történetet SC-ben, fõleg multiztam. Pontosan hol is lett vége a játéknak, honnan fog folytatodni a 2. rész? (már ha folytatásról van szó)

Vazze, csak most hogy mondod veszem észre azt az izét a puskájuk csövén!
Mi a szar az? Szurony? Úristen! Ezek részegek voltak amikor az új Marine-t tervezték?

Nah jó legközelebb majd összeszedem a mondanivalóm <#hehe>

(talán)

Kmarha
Pillanatnyi (egy hónapos) hibácska 😄 Majd helyre jön 😊 Bár csak lehet hgoy az adminok kicsit unatkoznak, és több felesleges topic hiányzik nekik, azért tettek valamit a keresõ ellen.. 😊 De a lényeg hogy nekünk sem müködik 😛

Tényleg, nektek mûködik a keresõ? Nálam majd egy hete nem mûködik, pedig próbáltam háromfajta böngészõvel.

Kmarha
Ja, õket is megkövezhetjük

De azt aki minden egymást követõ gondolatát egy új reagba fogalmazza meg, és nem egyben, arra kicsit jobban viszket a tenyerünk, ha érted mire gondolok 😉)))

remélem nemsokára jönnek olyan screenek is amik nem space-es mapon vannak...

Ez a pajzs nekem is olyan warhammer feelinges

<#hehe> lol

Kmarha
Ha nem tünt volna fel, kard helyetesítésére ott van nekik a szúrony 😄

Aztán a fejlettebbek meg majd meglovagolják a zerlingeket 😄 és a ló kérdés is le lesz tudva. Hibridáljunk mégmégmég! 😄

Ja! Kardot miért nem kapnak? Kardot és pajzsot a marine-nak!
Lovat nem szeretnél adni nekik? <#falbav>

Ez egy sci-fi játék, ha valakinek nem tûnt volna fel...

ranGer2
Pont errõl beszélgettünk haverral hogy a sok hülye agyatlan animációs film helyett igazán készithetnének egyszer egy ilyet is már, akár wowos filmet akár starcraftost biztos hogy tele lenne a mozi, dehát nem kis idõ ilyen minõségben renderelni meg úgy elkésziteni egy ilyen cinematic trailert sem mint most z sc2-nél.. az idõ pedig pénz...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

grizzly21
minden hátrány kiküszöbölhetõ, és mindennek van ellenszere, ez itt az sc, ébresztõ😊

atommal kiküszöbölhetõ minden 😄
unknown nick
Valamelyik videon a turret küldi rendesen rakétákkal a Colossus-t.