StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor jelenik már meg?😊
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Amugy jöhetne már a gamma 😊
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Alig, hogy ezt kimondtam....
http://www.starcraft2.com/movies.xml
Felkerültek a gameplay videók a hivatalos oldalra....
Szedni mindenkinek!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Annak az a "fos barna-zölddel kimosott" grafikája adja meg a 2. vhs hangulatot... Kibaszott jó kis játék az... sejtem mennyit játszhattál vele.
wake up Neo... ez nem a szokasos pécé sztájl, hogy felkesz szarokat adjanak ki a kezeik kozul... mint sok mai peces jatek... lol megjelenes napjan mar var egy kozel 100 megas peccs... lolsag 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
(tréler alatt mek a szemcsillogas mekvót nekem is ^.^)
szeirntem a jatekszeretet korfuggetlen, es ez a szep benne ^.^
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Mellesleg szerintem a játékélmény és a feeling számit aztán a grafika.Tessék nézd meg a Stalker-t a graf egész szépnek mondható szaggat is maxon még a NASA gépén is mert elbasz*ák még se váltotta be a hozzá füzõdõ reményeket.Vagy ott a CS 1.6 az se egy Crysis még is mennyien játszák.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
nem tudom ujdonságot mondok e ezzel de egy játékban a grafika csak 1 dolog.
ha meg tul jo lenne akkor sirna a szád hogy akadozik de ez mellékes
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
a blizzard nem úgy tervezi ahogy az EA tervezte, hogy õ kiadta konzolra is... olvasd el mégegyszer.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Azért ez nevetséges a COH mellett.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ezzel szemben az sc-ben ez nem számít, totális ellentéte. Szerver nem feltétlen szükséges a lényeg, hogy valahogy össze legyenek k5ve a játékosok amikbõl nem is kell sok, sõt akár 2 is bõven elég aminek nincs hatása a játék minõségére (mind1, hogy 5000bõl vagy 10bõl választod azt 1et akivel nyomsz, míg pl wow-ban (fingom sincs mer sose toltatam) gondolom nem valami nagy élmény ha csak 5-6an lézengenek) Nincs karakter, a játék nem folytatólagos nincs elõzménye, minden menet új játék és gyors lefolyású.
A lényeg pedig az lenne, hogy emiatt nem lehet én nincs is értelme ellenõrizni a licenszeket qvázi csak a game-ért lehet pézt kérni...
2. Jovore jon ki.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
fps meg stratégia konzolra, lol, és sokan mégis megcsinálják
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Blizz©ard frencsájzt, amivel a wowot egy hónapra, az sc2-t meg 3 hónapra töltheted fel ^^ Najó, ne vegyetek túl komolyan, csak elmélkedek ^^
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Az biztosra vehetjük hogy a Blizzard nagyon megbízható embereket alkalmaz hogy ennyi ideig titokban tudták tartani mire is készülnek, hiszen a Starcraft 2 a Warcraft III: The Frozen Throne kiegészítõje óta készül, amit 2003-ban adtak ki. A játékban a megszokott 3 faj lesz, és nem lesz semmiféle új negyedik frakció, így az elõzetes várakozások némileg felborultak. A Battle.net a Blizzard internetes szolgáltatása több komolyabb átalakításon, fejlesztésen megy keresztül, de a cég még nem kommentálta hogy mikbe is kíván belenyúlni. A játék fõként multiplayer orientáltságú lesz, de nem lesz elhanyagolva a single rész sem és visszatérnek olyan ismerõs karakterek mint Zeratul, Jim Raynor, és Kerrigan. A játék egyedül PC-re és Mac-re jön, és nem terveznek semmi féle konzol verziót, úgy mint az EA a CnC3 esetében. A program várhatóan támogatni fogja a DirectX 10-et így a komolyabb hardverekkel rendelkezõ játékosok kihasználhatják a játék új motorjában rejlõ lehetõségeket. Sajnos két dolog ami az embereket fõként érdekelni szokta, a gépigény és a megjelenésrõl még nem szól semmi, de egyes pletykák szerint a nyár végén már béta-tesztelhetjük a játékot.
Hír: Gamestar.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
maphack (sztem semmi értelme, ha feltûnõen csinálod, elég hamar kivágnak, ha nem feltûnõen akkor meg pláne semmi értelme, akkor nem élvezed a játékot, végülis mindenki azért veszi meg, hogy élvezze, ki azért élvezi mert rommá aláz mindenkit, ki azért mert jó játszani vele, még ha veszt is)
maphackben van benne a disconnecteltetõ cheat, ezt már jobban meg tudom érteni, hogy miért van, engem már disceltettek ki nem egyszer.
színes név is csalásnak minõsül
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
_ellenben_ az id, doom3 motor a pálya felét képtelen volt megjeleníteni, csak beltér volt, a játékmenet a sablontól még csak nem is akart eltérni, a multi része halva született, ezt én közel nem nevezném a quake 3 méltó utódjának. quake 4-et szintén nem.
és a legkevésbé sem érdekel, hogy pistike meg józsika a maga 14 évével, a doom3-as elsõ fps tapasztalatával azt mondja, hogy, húú, ez jó, a francokat jó
Népszerû témák
1. Battlefield 2
2. Starcraft 2
3. XBOX360
4. SG adatlap mûhely
5. Partyarcok
6. Football Manager
7. SilkRoad Online
8. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
9. Test Drive Unlimited
10. F1CHL - Retro
practitioner of the forbidden arts of death