StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
"a gameplay videóból úgy vettem ki hogy még csak az ûrplatform-helyszín lett kidolgozva"

hátõõõ,azért mert ott játszódott végig,akkor már le is lehet vonni a következtetést hogy csak az van kész?ezek szerint csak azok az egységek vannak készen,amik a vidben vannak?nem hinném,egyszerûen csak úgy döntöttek hogy egy ilyen pályát mutatnak be,mert gondolom ez a legvadállatabb(bolygóval,mindennel a háttérben),jó persze,emiatt kicsit fel is tupírozták biztosan,de gondolom ezt bármelyik másik helyszínnel megtehették volna,egy ilyen mértékû feljesztésnél,ismervén a Blizzardot a technikai oldala már szinte teljesen kész lehet,finomhangolás balance-ban,sztoriban,egy-két egység,épület designja még biztos változik,bugirtás,optimalizálás,closed beta,open beta stress testel(asszem így hivják amikor a szervereket tesztelik a tömegekre),talán RC(azért talán mert játéknál nem tudom van-e),gold,box copy és már ki is lehet adni 😊 (dejó ez a wikipedia 😛)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

GregSB
Váov, nekem úgy tûnik a Warcraft 1 motorjára kezdték el fejleszteni. 😄

edios
Persze, ez így van, a képet fõleg érdekességként linkeltem be, valószínüleg ezt a verziót a designerek nem is látták még. 😊

Egyébként nekem csak most esett le, hogy ez a Dustin Browder volt designere Red Alert 2-nek is!<#worship>
Azért RA2 és Battle for Middle Earth 2 után már szinte el lehet nézni neki ezt a kis Generals-os botlást.. Mindenki követhet el hibákat! (De nem a Blizzardnál😊)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

LegionarR
De mikor bejelentették a StarCraftot, nem ezekkel a képeket mutatták a nagyközönségnek 😄 Szóval a mostani StarCrat 2 verzió valószínûleg közel van a véglegeshez... És nyilván ez a verzió is volt már rondább 😊

Az már más kérdés ha kész a grafikus motor, mert innentõl kezdve még sok munka várhat a készítõkre...

Pl.:

- Grafikus motor optimalizálása
- Fajok kiegyensúlyozása
- Pályák szerkesztése (a gameplay videóból úgy vettem ki hogy még csak az ûrplatform-helyszín lett kidolgozva
- pár egységportré is kell bele sztem (lent az a kis ablak amibõl bámulnak ki az egységek)

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

ToCsEk
Itt is megtaláljátók a gameplayt.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

szerintem ful marhaság én strat jatekból fizetöset még nagyon nem láttam😊

BEAST
Mar megint ez a fizetos bnet dolog D😄D honnan szeditek ezeket? 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

wantonly
kösz
Zenszkij
A Starcraft azon játékok kevese, melyre anno a bejelentése után 1998-ban is izgalomba jöttem, maga a kerettörténet, a fajok, minden el van találva. Remélem a Blizzard ezzel a fizetõs marhaságával leszáll a battlenetrõl, és elég lesz a játékért potom 12-13 ezret kiperkálni, ha az online fizetõs lesz én nem veszem meg eredetibe a gammát.....reménykedjünk !

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

grayfox
hardwired.hu

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

grayfox
Hú, ez elég konkrétan gáz 😊

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

wantonly
A 720-as gameplay videt honnan lehet még leszedni? Ez a blizzard downloader nagyon ratyi. 😛
Frosty01
váááááá megfájdult a szemem tõle 😄

practitioner of the forbidden arts of death

edios
Na ez a kép szerintetek melyik játékból való?
Segítek! Starcraft alpha verzsön..<#wow2>

Ha azt nézzük, hogy ebbõl az alpha verzióból mivé alakult át a teljes, akkor a mostani Sc2bõl még akár egy FPS is lehet végül<#zavart1>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Rage47
nem.
Rage47
akkor is a legjobb animokat csinálta:p
Lehet tudni mikor jön ki a demo,ill. a gém PCre ?
Meg kb. mennyibe fájhat majd ?

ProGabe
sg bug,fogsz még vele találkozni 😊
valószínû kiütötted valaki más hsz-ét,azért mert tökegyszerre küldtétek el

nosztalgiázzunk még egy kicsit,ez a Blizzard valamit nagyon tud hangulat terén

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

unknown nick
Nem tudom miért jelent meg az üzenetem 2x <#nemtudom>

Ebben is igazad van,de azért ha nem is olyan jo a grafika akkor is lehet élvezetes.

GregSB
Grafika fikázókat magas ívrõl le kell tojni. WOW-ot is mennyien de mennyien fikázták a "gyerekes rajzfilmszerû" grafikájáért amikor bejelentették és megjelentek az elsõ képek róla. Aztán véletlenül ebbõl a gagyi grafikájú játékból a legnépszuerûbb MMO lett...

de ezt régebb ota csinálják mint cnc3 lehet hogy az a mothership náluk már elöbb meg volt csak nem mutatták meg😊 de ez nem biztos

unknown nick
Szerintem a graf is számít fõleg SC-nél, ahol 10-ed mp-ek alatt kell felismerni egy unitot. Hogy ezt szép köntösbe bújtatva még jól meg is csinálták az külön erény.

ProGabe
hát stúdióban felmondani valamit egy kicsit más,mint ezer ember elõtt 😊

hát ez vadállat lesz,egybõl ilyen minõségben kellett volna ezt kihozniuk,így már nem is tûnik annyira csilli-villinek,sõt,pont hogy nagyon jól eltlálták megint az arányokat a stílust tekintve
amúgy az tényleg eléggé CnC utáérzés,hogy valamibõl csak egy lehet,dehát majd megszokjuk,meg remélem csak prot-nál lesz ilyen

a képen,az óra felett,az most mi lehet,mert amikor bekapcsoja,nem változik a használt helyek száma(nem jut eszembe a pontos neve a dolognak :S)

ja meg az a gamestar idézet mekkora faszság már:

"A játék fõként multiplayer orientáltságú lesz, de nem lesz elhanyagolva a single rész sem"

tipikus gameszar,persze hogy kurva erõs single-je lesz,aminek az alapja a Blizzardnal hogy a multi is tökéletes lesz

unknown nick
"ez a fekete lyuk azé elég erõs"

Pár billentyûzetet biztos ketté török miatta 😄

"és még ennek az istennek az idejében a boltokba kerül?"

Talán a karácsonyt célozták meg, ha akkor nem jelenik meg, legalább egy játszható demo biztos lesz. Legkésõbb 2008 tavaszán itt lesz. De ez SZVSZ.

GregSB
HW-n kint van lokálban a magas felbontású ingame videó.

Vissza térve a grafikára engem nagyon nem érdekel hogy milyen a grafikája egy játékot nem a grafikája tesz naggyá hanem a története és a játszhatósága.

shala
jol sikerült

non potest pluere aeternum

Zenszkij
Én is megnéztem a videókat, ez a játék ütni fog...habár ez a protoss mothership c&c utánérzés elég furcsa, de mit mondjak többet kihoztak az anyahajóból, ez a fekete lyuk azé elég erõs. Milyen lesz ennek a gépigénye ti sejtitek már, és még ennek az istennek az idejében a boltokba kerül? Alig várom már 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

LegionarR
Na csak sikerült... Feltettem egy általam összevágott MIX-et az eddigi videókból... Nem a legjobb minõség de a YouTube-ra nagyon megfelel 😊
Erre Tessék

LegionarR
Ennek a kommentárja meg sem közelíti a koreában hallottat... Ez baromi unottan mesél az egységekrõl... :S

grizzly21
hát bizony, egyszer mindennek el kell indulnia valahol😊

ProGabe
óóó mit találtam

sõt,egy gész oldalt a témáról!!!
KATT

Rage47
erre jelenetre írtam én is korábban, hogy war3 sc unitokkal 😊
de megnéztem a gameplay movie-t, és eloszlott ez a gondolatom; ez a game überelni fog mindent😄
ProGabe
navégre,valaki más is emlkékszik még azokra az idõkre,amikor a war2 sikere miatt remegõ térdekkel még csak az sc-t vártuk,aztán valamikor pár éve kiadták modként az sc betaját,vagy talán alfáját,na az is milyen durva volt,ja és úgy kezdõdött az egész sc,hogy orcok és emberek az ûrben!!!!!!még kép is volt róla,egy ezer éves 576 újságban volt,még meglenne dobnék róla képet 😊

az artwork movie-ban meg van egy kis részlet,elõször azt hittem hogy az war3 motor basszus...

Sheltem
Nekem alapból fut...Igaz eredetiben van meg, de semmi baja...

Nem hinném, hogy a rip verziód ne futna.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Frosty01
nekem viszont lenne egy kérdésem az 1-el kapcsolatban 😊
mit kell tennem ahhoz hogy XP-n fusson a BW kieg is? 😞

practitioner of the forbidden arts of death

unknown nick
Ki beszél itt az 1-rõl 😄

grizzly21
ijj bazmeg, ez odabasz, ilyen minõségben gyönyörü az sc! én már nem félek többé, hogy van rá esély hogy elcseszik.
csak a pajzsot szedjék még ki, meg a tank is röhejes kicsit

Sheltem
Replay ma már alap

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

grizzly21
már az 1ben is az van😊

unknown nick
Remélem valami jófajta replay mentõ és commentezõ rendszer lesz a gameben.

Rage47
<#wink>
kNiCk
Jah, neki ott van a scrin rift generátora, nem kell külön épület hozzá 😉

<3

Sheltem
Ajándék:

http://www.sexynojutsu.com/sc2/1280_StarCraft2GameplayVideo_EnglishUS.avi

"Kicsit" gyorsabb mint a starcraft2.com os loader vagy akár a torrent.

Rage47
jah nekem is ez ugrott be egybõl 😄
bár ez azért többet tud<#ravasz1>
Sephi

Most nem aze' de csak egy kicsit tunik koppintasnak a Protoss anyahajo a C&C3 bol levo Scin anyahajoval 😄

LEHET SZOMSZEDOK! 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sheltem
Angolosan: Hell, its about time? <#wink>

Már épp ideje volt <#wink>

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^