StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

edios
Ehh.. Eluralkodott rajtam az SC mánia, aztán ma keresgéltem boltokban, de nem találtam sehol az egyest kieggel. Néztem egy hülyevagyokban, meg egy 576ban. Valaki tud esetleg egy jókis SC+BW lelõhelyet Bp-n?

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Rage47
jah, de ezt már korábban megemlítette vki😊
night elf tánc? 😊

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

Vasárnap én úgy emléxem elsõ volt és csak tegnap csúszott le...

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

lol <#smile>

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Dr4gonlord
Ah, SC II, ideje volt már 😊. Az egyik videóban van egy kis easter egg:
Easter Egg. Elsõ videó. Annyit segitek, hogy az egg akkor látható amikor az Immortalok megjönnek, megállnak és a kamera közelebb zoomol. WoWosok elõnyben hehe. A játékhoz visszatérve: én meg vagyok elégedve a bemutatóval, remélem legkésõbb 2008 elején megjelenik, az SC-t mindig is szerettem és szeretni fogom, fõleg a története miatt singleben és a brutális csaták és lehetõségek miatt multiban.

magus
3 napig mindenki csámcsogott az új infokon, kibeszéltük amit lehet, majd ha jön bármi új info akkor lehet nagyobb látogatottsága lesz a topicnak : )

Frosty01
de csak vasárnap délután lett a második 😊

practitioner of the forbidden arts of death

GregSB
A bejelentés napján elsõ volt egész nap, vasárnap pedig második a battlefield 2 után. Minden csoda 3 napig tart 😊

sg 5. a sc2 topik... Nagyobb hájop vártam...

GregSB
Lol, mekkora lenne már egy ilyen easter egg 😄 Blizzadrtól ki is telne simán. Valami cheatel teljesen be lehetne zoomolni az anyahajóra, és az egyik ablakban a Wachowski tesók integetnének 😄DD

Frosty01
biztos egy Neo ül benne 😄

Rage47
akkoris az idõmegállító burok a nyerõ:p
grizzly21
mondjuk majd egy diablo 3 bejelentés is jo lenne, állitolag dolgoznak azon is. nem kicsit örülnék annak is

LegionarR
Nagyon várom én is ezt a game-t... A elsõ rész hosszú évekig volt a kedvenc játékom... Ohh ha belegondolok vajon milyen messze van még a megjelenése a 2-nek... Egyáltalán nem biztos hogy még idén kijön :S
Tök mindegy mennyire van kész, az ilyen nagy játékokál elõferdülnek csúszások....

Ui.: Az a fekete lyuk tényleg odab*sz! 😄

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

gabi89
Remálem egy Intel Core2 E6300,Kingston 1Gb DDR2 ram meg egy Asus 7600Gt Pci-e 256Mb DDR3 rammal szerelt vga-val el fog menni 😄
Hadjuk már ezeket majd megtudjuk.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Sephi
Akkoriban mi eppen nem tudom mit jaccotunk es akkor hoztak be a jatek klubba a SC-et. Hat leeesett a pofank hogy mekkora gem.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

jojo c&c 3 grakikája azért nagy és az más stilusban készült haogy mondtam enm oylan kis szolid😊 Szal enkm cask kis grafikán megy sajna mert a gépet másra hazsnálom és nem épen üttös a video karcsi😄 Szal akinek pont jo közepes gépe van sztem megnyugodthat😄

NA most mek biztos ZERGEKEL ÁLLMODOK MAJD😊
Tényleg arol mikor lesz már jo kis bemutato?😛
NA mind1😊 lenyugszom , good night all😉
Amit én modtam szerintem azon elmegy mert nekm azon a war3 tökéletesen megy😊 és ez is küslöleg olyan mint az sc1 csak job grafikával😊 a stilus is meg miden nagyon ott van de nem aza gép lehuzos😊 Szal pont jo Szolid tele effektel, és jo játék menetel = Blizzard😊
ENYI😄

Amugy ja igy volt az Sc1be is de én azért elején mikor megelsz mindent hivni fogok azok az EFFEKTEK 😮OOOOFöleg az ayna hajonál fekete lyuk BEHALOK😊)))
scorpeeon
Maxra ne számíts azér 😊 Én abban bízom, hogy hasonló gépigény lesz, mint C&C3 esetében, az minden maxra téve elment, még egy level 4-es AA-ra is futotta 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Hát a 64 MB-oson nem tartom valõszínûneg, de a 125 as talán megfelel.

Senkinek nincs joga elvenni másuk életét!

scs17
remélem az ati x600 128Mb-os kártyám elég lesz 😊

Frosty01
elég baj az neked...

Hát nekem nem jön be ez a rajzfilszerû grafika. A WC3-hoz illett, de ehhez... Teljesen a hangulat rovására megy. Egy ilyen környezethez C@C3 stílusú grafika illene. persze ettõl még lehet jó. De én nem sok különbséget látok ez és a WC3 grafikája között.
wantonly
256 rammal még a vindóz is behal. :o Azért ennél több kell.

Mondjuk nekem csak a vidkártya a gyenge, menni biztos menni fog csak nemtom lesz-e ilyen graf. 😊
Frosty01
1ghz-n 256 mega rammal is menni fog
én erre voksolok.

grizzly21
dehogy kell mindent hivni. figyelni kell hogy az ellenfél mire fejleszt, és neked csak az ellenszerére kell. pont mint sc1ben

sztem egy 512 ramal 2es procival és egy türhetö 128as nvdiaval fulon meni fog😊

Most látama gameplay trailert😮OOOO

Hát ez avalmi istenei ezek az uj cucok brutal erösek és aza legjob h végre söztönöznek h mident hivj mert hiába van job cuca neked megvan az mi könye kioltja😊 és ez forditva is😄 ájj láv disz gém😄
én olyan 512 mb ram 2.8 proci és egy 128 mb videokártya, ez a minimum amire számitok a legalapvetöbb beállitásokhoz.

szucsy89
az viszont igaz hogy nagyobb csatáknál durván szaggatott...
szucsy89
jah sztem se lesz nagy gépigénye, a warcraft3 is annak idején amikor megjelent, emlékszem az akkori ratyi gépemen simán futott, pedig akkori viszonylatban még alsókategóriás gépem volt...
LegionarR
Ok a Diablo 2 egy kicsit optimalizálatlan volt, de nem vészesen...

LegionarR
De azért arra is gondoljatok, hogy eddig egyik Blizzardos játék sem az elképesztõen nagy gépigényérõl lett hírhedt 😊
Én nem hiszem hogy pont ezzel a játékkal tennének kivételt...

scs17
jaja, arra én is 😊

wantonly
Megnéztem a gameplayt, elég durva. Bár ez a sci-fi világ engem annyira nem izgat, de ez tetszik. Ideje megismerkednem a StarCraft világával. 😊 A gépigényre még kíváncsi leszek.
Davidus
Blizzéknél ez nem így mûködik. még a teszterek ötleteit is beépítik ha azok jók

V9ykn8_TZL0

According to Pardo, the game is "very far along" and is already playable in multiplayer with all three factions.

ProGabe
tükörfordítást hanyagoljuk szerintem angolról 😊
fõleg egy amerikai szájából elhangzottak esetében,hidd el,nem fog õ neked mégcsak befejezett jelenidõben sem beszélni...
persze most nem kötekedni akarok,csak mindannyian akkor járunk jobban ha az van amit én mondok,tehát hogy a dolgok 80%-a már kész

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

grizzly21
"The VP says in Starcraft II, there will be many more nuances that will separate highly skilled players from beginners, and good players from great ones."
noob-ok reszkessetek! 😊 (mint én is)

grizzly21
hát ezaz akkor meg hogy lenne kész?

edios
A Lead Designer cím viselõje játékok esetében nem csak rajzolgat, mint ahogy a nevébõl sejteni lehetne. Általában a Lead Designerek a játék alkotói, õk találják ki, hogy mégis mi hogyan legyen, mi az alapkoncepció. Pl. Peter Molyneux is lead designer lionheadnál, aztán szinte mindent õ talál ki a játékokban.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

ProGabe
sõt!

"A video or computer game designer develops the layout, concept and gameplay, the game design of a video or computer game. This may include playfield design, specification writing, and entry of numeric properties that balance and tune the gameplay. A game designer works for a developer (which may additionally be the game's video game publisher)."

tehát õt akkor kell szidni,ha úgy ahogy van szar a játék 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

BEAST
Igen enis azt hittem elsore hogy Warprey xd

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

scorpeeon
Hehe, most nézem a HD videót, és mintha valahol Waprey-t olvastam volna eddig, ebben meg feliratozva van a szöveg és most látom h ez Warp Ray, nem Warprey 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

grayfox
a tûrhetõ a megfelelõ szó 😊
Amúgy ha ott nem annyira tehetséges emberek dolgoztak a keze alá, mint a blizzárdnál, akkor vért is izzadhatott volna, akkor se lesz jó.
Ez nem egy embertõl függ, inkább egy csapattól 😊

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

GeneralsHungary
Már nem azért, de mi alapján ítéltek meg embereket. A designer feladata a játék képi világának megalkotása. Az, hogy mennyire kockás valami, hány polignon, vagy mennyire szép a játék az csak részletkérdés. Elõre meghatározott koncepció, hogy mi a max részletesség, ameddig elmehetnek. Dustin Browder remek szakember, remélem látjuk még a munkásságát...

Amúgy meg felesleges fikázni a generalst, mert egy igazán jó és idõtálló multi játék. Van akinek az jön be, van akinek más...
Akinek a modern kori háború, a katonák, a gyalogság a mindene az meg halálra van ítélve a Blizzardnál. Nyilván hozzá közelebb ál a fantasy és ezért lépett tovább...

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

scorpeeon
Az a Generals tényleg nem volt vmi nagy játék, de a grafikája sztem tûrhetõ volt, õ meg azért volt a felelõs. (vagynem?)

LegionarR
Én azért mondtam mert a videóban azt monda a pali hogy:
"This is just one example of the types of the environments we want a create for Starcraft II"
Vagyis magyarul "Ez csak egy példa a környezetek típusaiból amit a Starcraft 2-höz készíteni SZERETNÉNK"...

Nekem ebbõl az jött le hogy még nincs kész az összes környezet, mert van néhány amit SZERETNÉNEK még készíteni...

Az lehet hogy a bemutatott egységeken kívûl is van már kész egység, és azokról még nem akarták lerántani a leplet, de simán el tudom készíteni hogy még néhány egységet alakítgatnak, tervezgetnek...

ProGabe
Starcraft II gameplay gets detailed

még csak itt tartok(és szerencsére igazam volt,mármint abban hogy nem lenne jó ulimate-weapon,amibõl csak egy lehet mind3 oldalon):

"Pardo says Blizzard could have also looked to create a "Terran version" and a "Zerg version" of these new units and abilities, but the team did not. It is instead looking to balance the factions against each other while keeping them distinct." <#worship><#worship>

azért dúrva hogy végig azt mondják hogy olyan lesz mint az egy,de mégis teljesen más,és még el is tudom ezt hinni 😊

gyaa aza kép😄 régen azért a blizzrad se gondolhata ezt komolyan😄 Jajj képzeljétek ah ezt atk volna ki mert h kisköltsgvetés😄 jajj istenem egy koreai kultusz veszne oda😄

Vissza a jövöbe 😛