StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Easter Egg. Elsõ videó. Annyit segitek, hogy az egg akkor látható amikor az Immortalok megjönnek, megállnak és a kamera közelebb zoomol. WoWosok elõnyben hehe. A játékhoz visszatérve: én meg vagyok elégedve a bemutatóval, remélem legkésõbb 2008 elején megjelenik, az SC-t mindig is szerettem és szeretni fogom, fõleg a története miatt singleben és a brutális csaták és lehetõségek miatt multiban.
Tök mindegy mennyire van kész, az ilyen nagy játékokál elõferdülnek csúszások....
Ui.: Az a fekete lyuk tényleg odab*sz! 😄
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Hadjuk már ezeket majd megtudjuk.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
NA most mek biztos ZERGEKEL ÁLLMODOK MAJD😊
Tényleg arol mikor lesz már jo kis bemutato?😛
NA mind1😊 lenyugszom , good night all😉
ENYI😄
Amugy ja igy volt az Sc1be is de én azért elején mikor megelsz mindent hivni fogok azok az EFFEKTEK 😮OOOOFöleg az ayna hajonál fekete lyuk BEHALOK😊)))
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Senkinek nincs joga elvenni másuk életét!
Mondjuk nekem csak a vidkártya a gyenge, menni biztos menni fog csak nemtom lesz-e ilyen graf. 😊
én erre voksolok.
practitioner of the forbidden arts of death
Most látama gameplay trailert😮OOOO
Hát ez avalmi istenei ezek az uj cucok brutal erösek és aza legjob h végre söztönöznek h mident hivj mert hiába van job cuca neked megvan az mi könye kioltja😊 és ez forditva is😄 ájj láv disz gém😄
Én nem hiszem hogy pont ezzel a játékkal tennének kivételt...
fõleg egy amerikai szájából elhangzottak esetében,hidd el,nem fog õ neked mégcsak befejezett jelenidõben sem beszélni...
persze most nem kötekedni akarok,csak mindannyian akkor járunk jobban ha az van amit én mondok,tehát hogy a dolgok 80%-a már kész
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
noob-ok reszkessetek! 😊 (mint én is)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
"A video or computer game designer develops the layout, concept and gameplay, the game design of a video or computer game. This may include playfield design, specification writing, and entry of numeric properties that balance and tune the gameplay. A game designer works for a developer (which may additionally be the game's video game publisher)."
tehát õt akkor kell szidni,ha úgy ahogy van szar a játék 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Amúgy ha ott nem annyira tehetséges emberek dolgoztak a keze alá, mint a blizzárdnál, akkor vért is izzadhatott volna, akkor se lesz jó.
Ez nem egy embertõl függ, inkább egy csapattól 😊
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Amúgy meg felesleges fikázni a generalst, mert egy igazán jó és idõtálló multi játék. Van akinek az jön be, van akinek más...
Akinek a modern kori háború, a katonák, a gyalogság a mindene az meg halálra van ítélve a Blizzardnál. Nyilván hozzá közelebb ál a fantasy és ezért lépett tovább...
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
"This is just one example of the types of the environments we want a create for Starcraft II"
Vagyis magyarul "Ez csak egy példa a környezetek típusaiból amit a Starcraft 2-höz készíteni SZERETNÉNK"...
Nekem ebbõl az jött le hogy még nincs kész az összes környezet, mert van néhány amit SZERETNÉNEK még készíteni...
Az lehet hogy a bemutatott egységeken kívûl is van már kész egység, és azokról még nem akarták lerántani a leplet, de simán el tudom készíteni hogy még néhány egységet alakítgatnak, tervezgetnek...
még csak itt tartok(és szerencsére igazam volt,mármint abban hogy nem lenne jó ulimate-weapon,amibõl csak egy lehet mind3 oldalon):
"Pardo says Blizzard could have also looked to create a "Terran version" and a "Zerg version" of these new units and abilities, but the team did not. It is instead looking to balance the factions against each other while keeping them distinct." <#worship>#worship><#worship>#worship>
azért dúrva hogy végig azt mondják hogy olyan lesz mint az egy,de mégis teljesen más,és még el is tudom ezt hinni 😊
Vissza a jövöbe 😛