StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MJ rulz Pink Team The Only One
MJ rulz Pink Team The Only One
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Egyébként miután megjártam a westendes hülyevagyok-ot meg az 576-ot ma benéztem Cd Galaxisékhoz, hogy nagy büszkén gyarapítsam az SC eladásokat (ezzel mintegy biztosítsam SC2 pénzügyileg akadálymentes fejlesztését<#circling>#circling>), és nem kaptam itt sem.<#rinya>#rinya> Aszondták, hogy jelenleg nincs forgalmazója Mo-n..
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
(jo-jo enis imadom a dio2ot... deazert valljuk be... 1szeru hentgame)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
mostmar 30 fekvotamasszal kezded a LANt... odaseneki... <#idiota>#idiota>
#1285: hogy volt-e ellesnégeskedés?! enyhén szólva...:o
kicsit olyan Gáboros stílusban elkezdted játszani az agyad #1273 szóval 😊
(szerintem itteniek közül senki nem ismer Gábort szóval nem baj ha a keresztnevét használom, úgyis hozzászoktam már jobban😊
amig nem jelenik meg addig tök 8 hogy mirõl beszélünk itt, úgysincs sok értelme 😊
practitioner of the forbidden arts of death
jó tudom,kihalna a topik,blabla,majd jön egy frissítés sc2.com-on aztán +300 hsz,ha netalántán valaki féltené a topikot
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Most félretéve minden ellenségességet (volt-e?😄) komolyan ajánlom egyszer toljátok BW-vel. Nem bánjátok meg. Enyhén összekomplikálja a játékot. A sima SC még szép hogy közel nem annyira élvezhetö mint a BW.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
omg sima sc... jezusom... azert "egyszer" probald ki a brood wart is... kicsit atalakult es szinsesebb lett a jatek a lurker+medic parossal (hacsak a TvZ mecsápot nezzuk utyi!)
jahes most akkor most meddig is kell szarramoddolnom a total wart, hogy elvezheto legyen es ne legyen total loalos es igazan real a jatek???
(bocs ismerem a TW scenet ^^)
a sikeressegrol meg ne is beszeljunk
diabloval egyutt a TWt megeszi SC sikeressegben es eladasi statokban is... hidd el, nemcsak Koreaban szeretik a gamezt... 😉
practitioner of the forbidden arts of death
(hint: a "prök" láncserellel inditanak es bwznek 😛)
ennyi vagy.
A sogun fain ki gém, hasonloan trükkös, mint az SC, dehát az SCben mégis gondolkodhasz napokig, hogy ezt-meg-azt hogy blokkoljam...
Sogun: Total war
...igazi csemege, stratégiai gyöngyszem :/ Mirõl is beszélünk?
keressétek jézust...
talán az egyikük azt is mondja hogy "Közép-Kárpát medence lesz az új ararát, és megjelenik az ördög sátán képében..." vagy mit..<#idiota>#idiota>
mégis mi a f@szról beszélgessünk?
az igazi SC player nem pofázik a játékról hanem játszik vele.
"szimpla rts" <- ezzel pedig világossá tetted hogy mennyire értesz a játékokhoz ugyhogy nem is vitatkozom tovább😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
aztán lehet pont ebbõl kerekedik ki egy dio3 <#hehe>#hehe>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
lol
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Ha valaki azon kivül, hogy állat jó csapat lehet ez, mást is kiolvas e két képbõl (mint pl D3), annak gratula, majd világosítson fel, hogyan és honnan?! 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.