StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
köze nincs a témához, nemis pazarlom a szót a különbözõ fegyvertípusokról, egységméretekrõl, másodpercenkánti döntéshozatalról, pró spanom attól kétségbeesik ha 1on1 ezik ha egy parasztot az elején (spawnban az elsõ 4nél)véletlenól kicsit lassan (fél sec) rendel a kristályhoz...

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
jézus ember te normális vagy?? sc hez egy rts nek sincs köze bonyolultságot tekintve. és nem egy elfogult sc hívõ avgyok, csak jártasabb a témában ahogy elnézem. kb olyan amit mondtál, hogy a sakk az egy alap társasjáték mai szemmel nézve, a römi a nyerõ😊😊😊:😊)

MJ rulz Pink Team The Only One

scorpeeon
Ez a szimpla RTS tényleg enyhén durva beszólás... Hol élünk, emberek? <#wilting>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Krinyo
szimpla rts?
egyszerû-e vagy <#fejvakaras>

edios
15milla?<#wow1> Az gebasz sok! Én balga ifjú meg csak gondolni mertem ilyen 5millás összegekre.. Hol lehet megnézni a blizzes játékok eladásait?

Egyébként miután megjártam a westendes hülyevagyok-ot meg az 576-ot ma benéztem Cd Galaxisékhoz, hogy nagy büszkén gyarapítsam az SC eladásokat (ezzel mintegy biztosítsam SC2 pénzügyileg akadálymentes fejlesztését<#circling>), és nem kaptam itt sem.<#rinya> Aszondták, hogy jelenleg nincs forgalmazója Mo-n..

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

szerintem arra gondolt hogy eredeti... 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

grizzly21
de mire mondod hogy "szimpla" ? ezt mire alapozod? elég fura ilyet mondani az sc-re hogy szimpla. a shogunról 5 év mulva már senki sem fogja tudni hogy valaha létezett, nem egy dimenzio a két játék.

grizzly21
shogun??😊 a klónok támadása vagy mi?😊

grizzly21
mármint mit? hogy fennvan a gépemen?😊

oké, de no spam 😉

Davidus
nálam sogun 2 perc után uninstall volt^^

V9ykn8_TZL0

Lammer
johat, hogyha butan akarsz grindolni akkor okes...
(jo-jo enis imadom a dio2ot... deazert valljuk be... 1szeru hentgame)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
ok...
mostmar 30 fekvotamasszal kezded a LANt... odaseneki... <#idiota>

nekem Starcraft is és Shogun is nagyon bejövõs, szóval én nem akarom mondani hogy melyik a jobb, mert nem szeretnék dönteni 😊
😊

#1285: hogy volt-e ellesnégeskedés?! enyhén szólva...:o
kicsit olyan Gáboros stílusban elkezdted játszani az agyad #1273 szóval 😊
(szerintem itteniek közül senki nem ismer Gábort szóval nem baj ha a keresztnevét használom, úgyis hozzászoktam már jobban😊

Lammer
sry! felcsereltem a ket eladasi adatot! 😉

Frosty01
nem mind1 az neked? 😄
amig nem jelenik meg addig tök 8 hogy mirõl beszélünk itt, úgysincs sok értelme 😊

practitioner of the forbidden arts of death

ProGabe
márm megint összekevertétek a topikokat,ez itt az escé kettõé,a kettõn van a hangsúly! 😛P

jó tudom,kihalna a topik,blabla,majd jön egy frissítés sc2.com-on aztán +300 hsz,ha netalántán valaki féltené a topikot

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

light00
utban van nekik ezrét félreteszik<#hehe>

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

light00
Dark Templar+archonrol nem is beszélve...rohadt zerggyilkos corsair....valkier...demosttényleg.

Most félretéve minden ellenségességet (volt-e?😄) komolyan ajánlom egyszer toljátok BW-vel. Nem bánjátok meg. Enyhén összekomplikálja a játékot. A sima SC még szép hogy közel nem annyira élvezhetö mint a BW.

Kandurex
Akkor lehet én nem vettem észre, hogy mennyire fantörpikus a játék, tény, hogy szép és jó, és sokan játszák, de attól még minidg egy szimpla rts, és a különben is Dio3 powwa van oszt kész <#idiota>, meg amúgy is nem láttad a lentebbi képeket? Egyértelmûen mutogatják a rejtett üzeetbe a Blizzardosok, hogy útban van a Dio <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Davidus
15 millió D2 fogyott a megjelenés óta öreg-.-

V9ykn8_TZL0

Lammer
huha! 😄
omg sima sc... jezusom... azert "egyszer" probald ki a brood wart is... kicsit atalakult es szinsesebb lett a jatek a lurker+medic parossal (hacsak a TvZ mecsápot nezzuk utyi!)

Frosty01
nem rólad 😄

Lammer
demost miert kell osszehasonlitani egy mainly KOROKRE osztott strategiat(realtime harc az total LOL benne 😄) egy rtshez???
jahes most akkor most meddig is kell szarramoddolnom a total wart, hogy elvezheto legyen es ne legyen total loalos es igazan real a jatek???
(bocs ismerem a TW scenet ^^)
a sikeressegrol meg ne is beszeljunk
diabloval egyutt a TWt megeszi SC sikeressegben es eladasi statokban is... hidd el, nemcsak Koreaban szeretik a gamezt... 😉

Kandurex
Te most rólam beszélsz? Már nem azért de engem rendszeresen szarrá vernek SC -ben, <#idiota>

light00
Én is szeretem a Sogunt, kell benne gondolkodni. Csakhogy az SCben mérhetetlenül többet, annyi egységkombo létezik, hogy össze se tudnád számolni. Ha mind ellen föl lehetne sorolni könnyü, de hatásos blokkot, akkor nem lenne ilyen sikeres játék. És böven lehet külön-külön mozgatni az egységeket, nem csak frontot felállitani. De hát te ezt ugyis tudod.

Frosty01
ezek a "pro" sc-sek milyen beképzeltek...<#whatever>

Kandurex
Ne kezd te is 😊 Ez van meg az összes haveromnak, esténként durván megy hamacin a cucc 😊

Kandurex
Szerintem te kevered a két játékot, inkább a Sogun amibe gondolkozni kell és stratégiázni...

Lammer
lol 😄 a nubok sima sct inditanak <#vigyor2>
(hint: a "prök" láncserellel inditanak es bwznek 😛)

light00
Igen, most megmutatta, mennyit tud a srác! ....alap sc -.-
ennyi vagy.

Kandurex
Jah, és, hogy mennyire értek a játékhoz....ezt te eltudod mondani magadról?

light00
mondd csak mennyit játszottál összesen eddig SC-vel? 1 órát? vagy még annyit sem?<#wilting>

A sogun fain ki gém, hasonloan trükkös, mint az SC, dehát az SCben mégis gondolkodhasz napokig, hogy ezt-meg-azt hogy blokkoljam...

scs17
lol 😄

Kandurex
Már pedig akárhonnan nézem az SC mai szemmel egy szimpla rts...és ellenpélda, mai szemmel:

Sogun: Total war

...igazi csemege, stratégiai gyöngyszem :/ Mirõl is beszélünk?

THE BLIZZARD CODE!!! mekkora bestseller lesz!!!444 <#idiota>
keressétek jézust...
talán az egyikük azt is mondja hogy "Közép-Kárpát medence lesz az új ararát, és megjelenik az ördög sátán képében..." vagy mit..<#idiota>

grizzly21
te jobban örültél volna.
mégis mi a f@szról beszélgessünk?
az igazi SC player nem pofázik a játékról hanem játszik vele.
"szimpla rts" <- ezzel pedig világossá tetted hogy mennyire értesz a játékokhoz ugyhogy nem is vitatkozom tovább😊

BEAST
nevah

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kandurex
Érdekes, hogy amióta lecsengett a láz, mindenki inkább Dio3 után kuncsorog...végül is logikus, attól, hogy a Koreaiak bezsongtak tõle mégis csak egy szimpla rts...Dionak jobban örült volna a nép :/

Sheltem
😊))))))

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

ProGabe
jajj emberek,ezek úgy be vannak b@szva azt sem tudják mit csinálnak 😄
aztán lehet pont ebbõl kerekedik ki egy dio3 <#hehe>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

wantonly
Egyértelmûen látszik, hogy az egyik fickó egy "D" betût formáz a szájával, csak 90 fokkal jobbra döntve. Ez már biztos a Diablo 3 eljövetelét jelzi!
szucsy89
ehh<#vigyor2><#hehe><#nevetes1>
edios
Lááál!<#idiota>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Frosty01
i lol'd <#idiota>

Davidus
középen a csávó kettest mutat a csaj a jobb oldalon meg egyest
2+1=3
DIABLO 3

V9ykn8_TZL0

hehe <#nyes>

Kmarha
kösz a felvilágosítás. lol, igy már értem is! <#ticking> (egy csomó forumon dobáloztak ezzel a D3 kapcsolattal, de esküszöm csak azért hogy idegesítsenek <#shakehead> <#smile>)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

mi köze ennek a D3-hoz? 😛

lol

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Kmarha
Már HW-n is fentvan a két kép, kivilágosított verziója:

Ha valaki azon kivül, hogy állat jó csapat lehet ez, mást is kiolvas e két képbõl (mint pl D3), annak gratula, majd világosítson fel, hogyan és honnan?! 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.